Találatok a következő kifejezésre: A Grippe és (4 db)

A grippe jobb.
Mi az espumisant használtuk - nekünk nagyon bevált - de a Grippe Water-rõl is csupa jót hallottam. Újszülött kórtól lehet használni és nem lehet túladagolni.

A grippe watert töményen vagy higitva kell adni és mennyit?

Legjobb válasz: Töményen és 1 kávéskanálnyit.

Töményen és 1 kávéskanálnyit.
A gyerekorvosunk azt mondta, hogy a G.W.-t messzirõl kerüljük el, mert szélgörcsöket OKOZ(!) épp úgy, mint minden édeskömény ill. ánizs tartalmú tea. Az INFACOL ill. az ESPUMISAN szirupot ajánlotta.
Azért nem ajánlja, mert az nem gyógyszer, ellentétben az infacollal és az espumisannal. Amúgy nekünk bevált a G.W. Nyugodtan add a picinek.

Hány millio forint megy el havonta a Grippen vadászgépek fentartására és üzemeltetésére?

Legjobb válasz: I. A Honvédelmi Minisztérium fejezet 2008. évi költségvetésének általános jellemzése. Gripen fegyverzet, egyéb berendezések kiadásai 7 077,1 milliárd. Gripen bérleti díj és egyéb kiadások 977,5 mrd. Gripen repülõkhöz kapcsolódó elektronikai és híradó programok 216,0mrd. http://www1.pm.gov.hu/web/home.nsf/%28PortalArticles%29/0E08..

I. A Honvédelmi Minisztérium fejezet 2008. évi költségvetésének általános jellemzése. Gripen fegyverzet, egyéb berendezések kiadásai 7 077, 1 milliárd. Gripen bérleti díj és egyéb kiadások 977, 5 mrd. Gripen repülõkhöz kapcsolódó elektronikai és híradó programok 216, 0mrd. http://www1.pm.gov.hu/web/home.nsf/%28PortalArticles%29/0E08..
Azt ne feledd hogy még ez a pénz is kevés a honvédségnek hogy biztosítani tudják a biztonságunkat.úgy hogy inkább több pénzt nekik(nem a fejeseknek és a politikusoknak)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. De azért belegondoltak abba, hogy ha nem lennének Grippenek akkor mennyi mindent lehetne venni abból amit a fentartásukra költenek, meg amugy szerintem teljesen fölöslegesek a Grippenek az országba egyszerûbb ilyen kis repülõgépeket felküldeni, hogy figyeljék az eget
Sztem kevesebb mint amennyit a komcsik zsebre vágnak a korrupt politikájukkal... Jöjjön az új erõ!!!
Ha nem lenne megfelelõ honvédségünk, románia azonnal megszállna mindent, amerika meg szarna rá nagyívben. Meg az eu is.
Még hozzátenném: Ez olyan logika, mint hogy minek költeni a házban ajtózárra, amikor azon a pénzen mást is lehet venni.


6 hetes babám elég hasfájós. Van hogy egy órát görcsöl és csak utána jön ki a kaki, ami zöld. Ez lehet a hasfájás oka, vagy mert adtam neki Grippe Watert?

Amúgy van sárga gyorsan érkez? kakink is.

Legjobb válasz: Csak akkor adok neki grippre watert, ha fáj a hasa.

A kérdező hozzászólása: Csak akkor adok neki grippre watert, ha fáj a hasa.
Igen. A zöld kaki akkor van hogyha fájt a hasa .
nem lehet hogy a kelevény maradványai most jönnek ki a babádbol nekem az öcsikém volt ilyen hasfájos és azt mondták azért mert késön ment el a kelevény nála sokat simogasd a hasikáját és egy kis gyermek teát is adhatsz neki.
szia! mi is ezzel küszködünk bár csak 3 hetes a lányom. próbáltam már sokmindent, masszírozásból az vált be, hogy hasra fekteted és csipõlapát magasságában gerinctõl kifelé simító mozdulatokkal maszizd, ez segít neki, valamint jobb oldalára fektetve , a bal oldalt maszizod finoman felülrõl lefelé. ezen kívül én iszom babamosoly teát, így nem csikarja a hasát annyira míg kijön neki a puki , kaki, (így is erõlködik ugyan, de nem annyit) arról nem is beszélve hogy így nem közvetlenül õ kapja a teát, hanem a tejbe kerül bele. a zöld kaki akkor baj, ha nyákos is, akkor orvos. remélem tudtam segíteni :) . ja és figyeld hogy mit eszel te, elsõsorban az a legfontosabb, hiszen az kerül bele a tejbe. szió :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!