Találatok a következő kifejezésre: A Gravida az Elevit a (12 db)

Melyik a jobb? Az Elevit vagy a Béres Gravida? Melyiket érdemes szedni terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia! Én a Béres Gravidát szedtem azt mondta a dokim,hogy teljesen mindegy. (A Gravaidát kellett délben bevennem,de ha nem evés után vettem be, akkor egybõl ki is hánytam. Nem tudom,hogy az Elevitnek van-e ilyen hátulütõje.) Sok sikert!

Szia! Én a Béres Gravidát szedtem azt mondta a dokim, hogy teljesen mindegy. (A Gravaidát kellett délben bevennem, de ha nem evés után vettem be, akkor egybõl ki is hánytam. Nem tudom, hogy az Elevitnek van-e ilyen hátulütõje.) Sok sikert!
Én is a Gravidát szedem. Meg vagyok elégedve vele. Nekem bevált.
Hú, én 30 napja szedem az Elevtitet, de iszonyatos székrekedésem van tõle, úgyhogy holnaptól Gravidára váltok, hátha nekem jobb lesz... Persze szerintem ezt is szervezete válogatja. Kinek ez jön be, kinek az, ki ezzel szimpatizál, ki azzal.
Szia..az otodik valaszolonak uzenem, hogy meg senkinek nem szuletett nagyfeju babaja a terhesvitaminoktol!!!!!! Sajat tapasztalatom az Elevit-el az, hogy en nehezen birom.....hanyinger es rokazas..tuti a vitamintol ugyanis amikor szunetelek akkor nincs semmi bajom..amugy a 14 hetben vagyok.
A Gravida szerintem jobb, nekem a védõnõ is azt ajánlotta. Én szedtem mind a kettõt, mert a Gravidával kezdtem, aztán következõ hónpban nem volt a patikában, csak Elevit, azt kevésbé szerettem, nekem égett tõle a gyomrom. Következõ hónapban meg már inkább nem szedtem semmit, hanem minden nap ettem almát, körtét, répát meg mindenféle zöldséget-gyümölcsöt, és így volt a legjobb, a babám is gyönyörû egészséges lett. Csak vasat szedtem, mert az mindig alacsony volt nekem, azt felírták.
az Elevittõl nagy lesz a baba feje és ez komoly egy orvos mondta!Nem vicc!Nem kell semmi rengeteg gyümölcs és kész azt semmi nem pótolhatja!
Lényegében teljesen mindegy. A Gravidában az a szimpatikusabb, hogy kevesebb A-vitamint tartalmaz (a túl sok A-vitamin okozhat problémát). Az Elevit nem tartalmat jódot, ez egyszerre elõny és hátrány (valamennyi jódra szükség van, de ezt pl. a jódozott só bõségesen fedezi, a túl sokból meg gond is lehet). Az áruk is kb. egyforma. Van ezeknél sokkal olcsóbb mazgatvédõ vitamin is (Pregnavit). Egyébként szerintem hallgass az orvosod/védõnõd tanácsára, ha pedig nekik is mindegy, akkor dobj fel egy érmét. :)
Nekem az orvosom ajánlotta az Elevitet. Mi még a 3 hónapos türelmi idõben vagyunk, így 2 naponta egy szemet kell szednem. Semmi mellékhatása nincs nálam, de van olyan ismerõsöm, akinek székrekedést okozott, ez rajta van a betegtájékoztatóján is egyébként. Nekem az se baj, ha éhgyomorra veszem be, semmi rosszat nem tapasztaltam vele kapcsolatban.
Én Elevitet szedek, de nekem semmi bajom nincs tõle. 15 hetes kismami
Elevitet szedtem, ezt ajánlotta az orvos. Viszont a terhességem alatt felszedtem vagy 18kg-t. (Ez sajnos nemcsak a baba és tartozékai voltak). Azon túl, hogy szerintem akaraterõm sem volt, mindig éhes voltam. Utólag tudtam meg, hogy az Elevit miatt lesz nagyon éhes az ember lánya. Kívánós annyira nem voltam, ccsak éhes. Félre ne érsd, nem az Elevitet hibáztatom az akaratgyengeségemért, de tény hogy sokak panaszkodtak a megnövekedett éhségérzetre az Elevit szedése alatt. Szerintem ha nem akarsz sokat hízni, ne szedd az Elevitet.

Melyik a jobb, az elevit, vagy a gravida?

én úgy látom, hogy a gravidában több cucc van, és van benne jód is, ami M.o. kb. mindenkiből hiányzik. Meg szelén, ami a bőrnek tesz jót. Ti mit gondoltok? van aki mindketőt próbálta?

Legjobb válasz: Én az elõzõ terhességemnél Elevitet szedtem.Állandóan hányingerem volt tõle.Most Femibiont szedek,és semmi bajom(17 hetes terhes vagyok).A Gravidáról nem tudok nyilatkozni.A barátnõm szedte,és meg volt vele elégedve.

Én az elõzõ terhességemnél Elevitet szedtem.Állandóan hányingerem volt tõle.Most Femibiont szedek, és semmi bajom(17 hetes terhes vagyok).A Gravidáról nem tudok nyilatkozni.A barátnõm szedte, és meg volt vele elégedve.
Én Gravidát szedek. Meg vagyok elégedve vele, és a többihez képest olcsó!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló, csak kíváncsiságból, nem az lehet, hogy az elsõ kisfiú volt, ez meg kislány?
Én is Gravidát szedek és nekem bevált.Nincs tõle szorulásom, az Elevitre ezért panaszkodott az egyik ismerõsöm.És tényleg korrekt az ára.
gravida vagy femibion
Az elsõ vagyok.Akár ez is lehet a magyarázat(az elõzõ gyerkõc tényleg kisfiú, most meg kislányt várok).
Gravidát szedek. Magyar gyártmány (Béres), így minden benne van ami a magyar kismamáknak kell. :) Nekem teljesen bevált, és az árával is meg vagyok elégedve. :)
Én is gravidát szedek, pont azért, mert magyar nõknek lett kifejlesztve. Nekem nagyon jó. Az elsõ terhességemnél is végig szedtem + a szoptatás 1. évében, és nekem nem hullott a hajam, nem ment tönkre a bõröm, se a fogaim.
Én is Gravidát szedek, az Elevittõl nehezen tudtam nagyvécézni.

Melyik Terhes Vitamin jobb, az Elevit vagy a Gravida? És melyiknek mennyi az ára?

Legjobb válasz: Én az Elevitet folyton kihánytam, aztán Gravidára váltottam. Azt nem hányom ki. A Gravida 2000-2500ft között van (patikafüggõ), olcsóbb 2-3-400ft-tal, mint az Elevit.

Én az Elevitet folyton kihánytam, aztán Gravidára váltottam. Azt nem hányom ki. A Gravida 2000-2500ft között van (patikafüggõ), olcsóbb 2-3-400ft-tal, mint az Elevit.
Az Elevitben nincsen jód! Pedig az nagyon fontos terhesként! Gravidiára szavazok!
Mindkettõ jó, de a Gravida sokkal szimpatikusabb kinézetre, és azt hiszem, olcsóbb is!
A kérdező hozzászólása: Csütörtökön megyek tanácsadásra, majd meg kérdezem a dokimat, de köszi szépen a pozitív válaszokat :)
Nem elhanyagolandó hogy a Gravidában van jód, és olcsóbb is!
Nekem az Elevit vált be, de szerintem mindegy melyiket választod, mindkettõ jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors válaszod! :)
Elevit 100-as: 5980ft, Gravida 100-as: 5162ft.
A kérdező hozzászólása: És a 100x as kiszerelésben nem tudod mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Ma kiváltottam a 90 db-os Gravidát! :) Köszi a válaszokat, és a tippeket :)


A Gravida vagy az Elevit a jobb?

Állítólag az Elevitbe nincsen jód, ezért jobb a Gravida?

Legjobb válasz: Sok kismamának az Elevittõl szorulása van, s ezért inkább áttérnek a Gravidára, de ez is egyéntõl függ.

Sok kismamának az Elevittõl szorulása van, s ezért inkább áttérnek a Gravidára, de ez is egyéntõl függ.
a fentiekbõl is kitûnik, még ha nem is táblázatoks, hogy teljesen más az összetételük, gondolom mert nem azonos táplálkozás mellé fejlesztették ki. Én elevitet szedek, de azt hsizem szinte mindegy, hogy elevit, materna, supradin, centrum, gravida...
Szia! Szerintem teljesen egénfüggõ, hogy ki melyiket szedi, na és hogy ki melyiket bírja, mert van aki ettõl, van aki attól van rosszul. Én Elevitet szedek már az elejétõl, és nekem nem okoz semmilyen problémát! 32 hetes kismama
Én az elsõ tehességemkor is az Elevitet szedtem most lesz 6 éves a kislányom okos és egészséges.Most 10 hetes vagyok és szintén az Elevitet szedem.

Mi a különbség a Gravida és az Elevit között? Melyik a jobb? Igaz hogy az Elevitet szedők többet híznak?

Legjobb válasz: én elõszõr a gravidát szedtem, és sajnos mindig hánytam tõle, mindegy volt hogy mikor vettem be / reggel-délben-este, evés elött-közben-után/.váltottam az elevitre és jobban lettem.a hízásról meg annyit, hogy szerintem ez többnyire alkati kérdés.én nem hízok semmitõl :( / pár kg pedig jó lenne /22hetes kismama

én elõszõr a gravidát szedtem, és sajnos mindig hánytam tõle, mindegy volt hogy mikor vettem be / reggel-délben-este, evés elött-közben-után/.váltottam az elevitre és jobban lettem.a hízásról meg annyit, hogy szerintem ez többnyire alkati kérdés.én nem hízok semmitõl :( / pár kg pedig jó lenne /22hetes kismama
Szia. Én Elevitet szedek, 25 hetes vagyok és 5 kg-ot híztam eddig. De nekem is van olyan ismerõsöm aki azt mondta, hogy sokat hízott az Elevittõl. Hát nem tudom valóban attól, vagy ez is alkati kérdés.
Így van, nem az Elevittõl hízunk.Én 16. hétig 1 kg-t híztam, végig szedtem az Elevitet.Sokan esküsznek a Gravidára, nekem az Elevittõl nem volt bajom.Gravidáról annyit tudok, hogy kevesebbeknek okozott székrekedést!
Szeritem is alkati dolog! Èn is Elevitet szedek, és a 17. hétben vagyok, eszem rendesen, eddig csak 1 kg-ot híztam.
nem az elevittõl híznak meg azok akik meghíznak. csak arra fogják. én eddig 7 kg-ot híztam 31 hetesen és a teherbeesés elõtt is és azóta is szedem. Ez csak Vitamin!
miért nem értitek meg végre, hogy nem egy vitamintól fogtok hízni?ha hajlamos vagy a hízásra lehet hogy besegít, de ha nem, mindegy mit szedsz, eszel. boldog babavárást mindenkinek
Szia! Szerintem nem a vitamintól hízik az ember, inkább alkatfüggõ. Én az Elevitet szedem, 31 hetesen 9 kilót híztam, ahhoz képest, hogy a 18. héttõl ánynyugalomra vagyok ítélve, nagyon keveset mozoghatok, szerintem nem olyan sok!
Nem az elevit hizlal hanem a benne lévõ b vitaminok az étvágygerjesztõk az pedig a gravidában meg minden terhesvitaminban benne van. Ha valaki odafigyel az evésre nem hízik sokat:-)))
A kérdező hozzászólása: A barátnõm is Elevitet szedett, 26 kilót hízott a terhessége alatt.
Szia. Én gravidát szedtem, az elevittõl székrekedésem volt, meg a védõnõ és a doki szerint, az elevittõl rengeteget lehet hízni.Errõl nem tudok semmit, bár amelyik ismerõsõm elevitet szedet ténleg sokat hízott, függetlenül attól hogy milyen alkatú volt.Nekem a gravida be vállt, 36.hétbe vagyok 8 kg-nál tartok, a 30.hétig 5 kg volt rajtam most az 5 hét alatt jött rám 3 kg ez volt a legtöbb hízás egybe. Sok sikert
Barátnõm szülés után elkezdett nagyon fogyni (Gravidát szedett) és az orvos ajánlotta helyette az Elevitet, hogy hizzon tõle pár kilót.. Azóta vissza is szedett 3 kilót!:-)Én is hiztam tõle, abbahagytam. Nem csak ez a két vitamin van. Amúgy (Brüsszelben lakom) itt Belgiumban már be is tiltották az Elevitet. Én 21 hetes kismamaként a Lenkei vitamint szedem.. nekem bevált.
Én 16 hetes vagyok, terhesség elõtt 1 hónppal már szedtem az elevitet minden nap. Semmit nem híztam még mai napig, pedig nem volt túl sok hányásom. Szerintem nem a vitamintól hízunk.

Melyika jobb az Elevit vagy a Gravida? Van mellékhatásuk?

(hányinger, hasmenés stb)

Legjobb válasz: Teljesen a te szervezetedtõl függ, hogy melyik jobb neked. Van aki az egyiket tolerálja jobban, valaki a másikat. Az elevitben nincsen jód, a gravidában van.Egyébként a vivõanyagokban különbözik, ami nem vitamin, csak azért kell, hogy tablettaformája legyen...Van más készítmény is a piacon, nemcsak ez a kettõ. Például Centrum Materna.

Teljesen a te szervezetedtõl függ, hogy melyik jobb neked. Van aki az egyiket tolerálja jobban, valaki a másikat. Az elevitben nincsen jód, a gravidában van.Egyébként a vivõanyagokban különbözik, ami nem vitamin, csak azért kell, hogy tablettaformája legyen...Van más készítmény is a piacon, nemcsak ez a kettõ. Például Centrum Materna.
Az A vitamin szedésére figyelni kell, terhesség alatt a túlzott fogyasztása káros lehet...ezt a praenatalra írtam..
Nézd csak! Én megtaláltam ezt a PreNatal-t! Egész jó lehet! Lehet, hogy én is kipróbálom... És 29 mg vasat tartalmaz. Nem értem, miért kaptad azt az infót, hogy már nem létezik... Itt megrendelheted: http://www.vitaminsziget.com/termek.php?id=52&katId=17 Itt meg van leírás: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=112 240 db van benne, és 8200 ft körül van! Még nem hallottam róla, de köszi, hogy rátaláltam! :-))
Sajnos ennyire nem tudok belemerülni a témába..:-( de az oxigénnek nem képzéséhez, hanem a szállításához kell a vas..ugye a hemoglobinban van...de ez csak részletkérdés. Kérdezd meg az orvost, hogy emiatt kell-e többet vagy kevesebbet szedned.
A kérdező hozzászólása: A vast nem tudja felsználni az oxigén képzéséhez kellõ mértékben, ezért magasabb a vasam.
Ha a szervezeted nem tudja megkötni a vasat, akkor vashiány alakul ki...bár lehet, h valamit rosszul gondolok. Akkor az elevitben levõ sem lesz elég. Szerintem az fog megnyugtatni téged ha azt szeded amit az orvos javasol. És ez így van rendjén.
Azt nem ismerem..:-( Szedd azt amelyiket a pénztárcád és a szervezeted jól tolerál. Ha pedig megnyugtat akkor kérdezd meg az orvosod. Bár 100 orvosból 99 az elevitet mondja, mert azt ismerik...errõl tudnék mesélni, mert gyógyszercégnél dolgoztam...
A kérdező hozzászólása: Nem vashiányom van, hanem a vaskötéskapacitásom nem jó.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom jól olvasom-e a papíról Praenatal.
Melyiket ajánlotta az orvos, amit már nem gyártanak? Egyébként a több nem mindig jelent jobbat is... Elvileg a sok vas okozhat székrekedést, ha meg vashiányos vagy akkor ami az elevitben van az sem lesz elég.
A kérdező hozzászólása: Köszi mert a GRAVIDA 30 mg tartalmaz.
60 mg vas van az Elevitben
A kérdező hozzászólása: Az én orvosom olyat ajánlott, amelyet már nem gyártanak, ezért ajánlották ezt a kettõt a gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Az ELEVIT mennyi vasat tartalmaz?
Hízni magától a vitaminoktól nem fogsz, max nagyobb étvágyat csinál. Az orvos meg azt fogja ajánlani amelyiket ismeri vagy amelyikhez érdeke fûzõdik.
ÉN hallottam már olyat többször is, hogy a Gravidától hányingerük volt, az elvittõl meg székrekedés. VAn még a Hip Natal is. A Centrum Maternáról még nem hallottam rosszat.
Én az orvosom tanácsára kezdtem az Elevitet, szedem már 1 éve (terhesség elõtt is szedtem), és semmi bajom nincs tõle. Különösebb étvágyat sem csinál (sokan panaszkodnak, hogy híznak). 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki segítségét.

Nem tudom lenyelni a Gravida és az Elevit terhesvitamint, pedig nagyon kéne szednem valamelyik terhesvitamint. Mit tegyek most?

Melyik az a vitamin ami nem olyan nagy mint az Elevit és a Gravida? Ti mit szedtetek mikor terhesek voltatok?

Legjobb válasz: Most láttam a Tv-ben: Hipp Natal folyékony vitamin:)

Most láttam a Tv-ben: Hipp Natal folyékony vitamin:)
A kérdező hozzászólása: És ezt hol lehet kapni? Még nem vagyok terhes, de bármikor lehetek, mert az elsõ gyermekemmel is azonnal terhes lettem, és nem zárható ki, hogy most is hamar összejön.De mivel a vashiányommal gondok voltak, szedek Maltofert is, de kellene még mellé terhesvitamin, de sehogysem tudom lenyelni a nagy drazyés tablettákat, pedig amikor elõször terhes voltam, akkor sikerült lenyelnem az Elevitet minden nap.Most meg visszadobja a torkom, gondoltam szétrágom, attól meg hánytam.Ugyhogy másikat kell választanom, ez a folyékony szimpatikusnak tûnik, vagy még pezsgõtabletta is szóba jöhet, vagy kapszula vagy nem tudom még mik vannak.
Esetleg ha összetöröd kisebb darabokra? Kiáztatod egy kis pohár folyadékban? Vagy nem értem, hogy nem tudod lenyelni.
A kérdező hozzászólása: Azért nem tudom lenyelni, mert már egész életemben egyes gyógyszereket egyszerûen nem tudok lenyelni, a dolog már gyerekkorom óta van, akkor is kiskanállal törögette édesanyám, hogy be tudjam venni.Mindig attól félek, hogy megfulladok, meg egyszerûen visszaöklendezem, visszadobja a torkom.Sajnos nem tehetek róla ilyennek születtem.A férjem pl. víz nélkül is lenyeli a gyógyszereket.Amúgy ha eszem, néha a kaja is be szokott szorulni a torkomba ha nem jól rágom meg.Apámnak is ilyen a torka, õ is fulladozik a kajáktól.:(
Elsõ vagyok:) http://www.hipp.hu/hipp/termekek/natal Szerintem DM-ben, Rossmann-ban biztosan lehet kapni, esetleg gyógyszertárakban
Én nekem a bevált módszer: összetöröm nagyon pici darabokra és porcukorral elkeverem :) Tudom gyerekes, de így könnyebb!
A kérdező hozzászólása: Az összetörés megcukrozás jó ötlet, csak ha eddig széttörtem, akkor ki isjött sajnos belõlem.De szerintem ez a Hipp Natal jónak tûnik, igaz drágább mint a többi vitamin, de akkor nem kell minden nap idegeskednem, hogy mivan ha nem szedem és valami vitaminhiánny áll fenn.

A Gravida is ugyanolyan nagy étvágyat csinál, mint az Elevit?

Legjobb válasz: Nekem egyáltalán nem lett nagyobb étvágyam az elevittõl... Egyénfüggõ a dolog....

Nekem egyáltalán nem lett nagyobb étvágyam az elevittõl... Egyénfüggõ a dolog....
Nekem sem volt nagy étvágyam az elevittõl.
Emberfüggõ, nekem bármilyen vitamintól farkasétvágyam lesz (Actival-tól is), ezért nem is szedek semmit.
Nekem fõleg a terhesség elején csinált étvágyat a gravida, majdnem végig szedtem, de csak az elején volt jellemzõ.
Nekem jobban bevált a Gravida.Éppen azért szedtem, mert az Elevittõl nagyon éhes voltam.Amíg a Gravidát nem híztam nagyon a terhesség alatt, viszont mikor abbahagyta, jöttek a kilók rendesen.Gondolom egyénfüggõ, kinek mi a jó.
A kérdező hozzászólása: Elsõ terhességemnél Elevitet szedtem, nem csak erre fogom, de tény hogy emlékszem az állandó csillapíthatatlan étvágyra. Így végül 25 kilót híztam. Egy barátnõm most fog szülni, Gravidát szedett és 7 kilót hízott.Normálisan eszik, nem zabál, mint én anno. Második babát tervezünk, és ezért tettem fel a kérdést, mert egyenlõre csak az õ és az én példám volt itt amit figyelembe tudtam venni.

Melyik vitamin jobb a gravida vagy az elevit?

Legjobb válasz: Én is a Femibiont szedem és szerintem jó és az ára is egészen elfogadható 3200ft körüli!

Én is a Femibiont szedem és szerintem jó és az ára is egészen elfogadható 3200ft körüli!
a gravida és olcsóbb is. elevitben sok az A vitamin.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, de várom még õket :)
Nekem a Gravida jött be. Kevesebb benne az A vitamin. 20 hkm
Szia! nekem a Gravida nem volt jó, nagyon rosszul voltam tõle, émelyegtem sokat mikor azt szedtem. Az Elevit-tel nincs semmi különös, kevesebbet eszek mint akkor amikor nem szedtem, nem igazán van étvágyam tõle, nem csinált székrekedést, nem vagyok rosszul, mintha nem is szedném :) 31h km
Én pl mindkettõtõl hánytam, mint a lakodalmas kutya. Érdemes elõször 2-3 darabot kérned valakitõl, aki szedi, mert én megvettem a két dobozt és 1-2 szemet fogyasztottam el belõle - tiszta pénzkidobás volt. :( NEm olcsók (mondjuk a Grvaida jóval olcsóbb a többinél, de akkor sem éri meg 10000-et kidobni értük úgy, hogy be sem tudod szedni, szóval nem árt a próba, ha van ismerõs és megteheted!) Femibiont szedek egyébként, nem hányok és székrekedésem sincs azóta.
gravida. abban van jód is, elevitben nincs.
Kinek melyik. Valaki erre, valaki arra esküszik. Én Elevitet szedek, semmi bajom tõle, nem lett nagyobb az étvágyam, nem híztam szinte semmit (azért írom ezt, mert többen a hízásra panaszkodnak az Elevitnél). Szóval nekem bevált, de persze nem biztos, hogy ugyanolyan a szervezetünk. Amúgy a terhesvitaminok jók, jó kis vitaminbombák, nagyon nagy különbség nem szokott lenni köztük. 32 hetes kismama
Ki kell tapasztalni. Nekem a Gravida jött be jobban, de van, aki az Elevitet jobban kedveli.
Sziasztok! Az én babám most hónap végén lesz 11 hónapos és elõtte is sokáig szedtem az elevitet mert tervezett baba volt de nem akart jönni. Másfél évig csak szedtem az elevitet és semmi bajo nem volt tõle. Sõt! a nem kicsit pattanásos arcom mindig tiszta volt és sokkal fittebb voltam. Amikor terhes lettem 8 hetesen kezdõdtek a bajok (természetesen folyamatosan szedtem a tablettát még utána szoptatás alatt is). 5 hónapos terhességi koromig folyamatosan hánytam naponta többször is és sokat fogytam. Góc csomók jelentek meg a lábamon ami annyira súlyos lett hogy nem tudtam járni szinte. A számban állandóan fémes ízt éreztem amitõl nagyon rosszul voltam. ez így ment 5 hónapig majd egyszer csak vége lett. Fogalmam sincs hogy a tablettának köze van e hozzá de azt tudom hogy a babám nagyon okos fejlett és egészséges.10 hósan bilire szokott sok szót ki tud mondani , egyedül jár stb..A terhesség alatt végig jók voltak az eredményeink. Mondjuk az igaz hogy a vitamintól nagy baba lett. 3630g al született (én magam 156cm vagyok és 50kg ).Annyira jó volt minden hogy 4 nappal tovább bent maradt . Most tervezzük a 2. babát és nagyon gondolkozom hogy kipróbáljak e más vitamint. Az elevit nagyon bevált de kíváncsi vagyok köze volt e a nagyon rossz elsõ 5 hónapomhoz...

Melyik jobb a terhesség alatt az Elevit vagy a Béres Gravida?

Azt hallottam az Elevitöl többet híznak.Én Elevitet szedek az elejétöl,16.hétben vagyok és már 4kg-t híztam.Ez már soknak számít?

Legjobb válasz: én hipp natalt szedek, ami 98%ban termeszetes.

én hipp natalt szedek, ami 98%ban termeszetes.
Én szedtem mind a kettõt, de nekem a gravida vált be:) Szívesen áttérnék rá, de nem akarom kidobni az elevitet :) drága ahhoz.
Én a Femibion nevû vitamint szedtem, mert az orvosom is azt javasolta. Kicsit drágább, mert 3300 Ft, de állítólag az a legjobb. Boldog babavárást !
Szia!Nekünk nehezen jött össze a baba, és így jó pár hónapig Elevitet szedtem, és híztam is és gyomorpanaszaim is voltak. Aztán mikor teherbe estem akkor váltottam a Gravidára, és így hogy este szedem semmi panaszom sincs, és a 39.héten mindössze 6 kg van rajtam, és nem vagyok nagy súlyú, 59 kg-val kezdtem.Boldog Babavárást!
Nekem a Gravida vált be, én is kb a 16. hétig szedtem elevitet, de állandóan hánytam tõle, már a szagától és látványától is rosszul voltam. Ezért váltottam. nem hiszem hogy az elevittõl hízol, minden terhes vitaminban körübelül ugyanazok az összetevõk vannak. A gravidában + van még jód ha jól tudom. Üdv: 30 hetes
Szia! Én az elõzõ terhességemnél elevitet szedtem és most is azt szedek a lányom 2 és fél éves a pocaklakó 23-hetes igazából abba sem hagytam mert elég sokáig szopizott a lányom és én a szoptatás alatt is szedtem. Nekem bevált, semmi bajom nem volt vele és nem is hiztam sokat. Gabi
Szia! Én is Gravidát szedek, az elejétõl, mert a párom összehasonlította a két vitamint és a Gravidában több minden van. Valamint én Fejér megyei vagyok és azt mondta a védõnõm, hogy ez egy jódszegény vidék és a Gravidában az is van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!