Találatok a következő kifejezésre: A Gravidától az (5 db)

Rosszul voltál/hánytál a Gravidától? Kipróbáltál más vitamint? Melyiket? Azzal már nem volt gond?

Legjobb válasz: Én teljesen jól vagyok és voltam a Gravidától! Inkább az Elevittõl szoktak rosszul lenni! Persze vannak kivételek. Én mindig este veszem be!

Én teljesen jól vagyok és voltam a Gravidától! Inkább az Elevittõl szoktak rosszul lenni! Persze vannak kivételek. Én mindig este veszem be!
Én is rosszul voltam a gravidától Orvosam tanácsára LadeeVitet használtam!
a gravidánál is odavan írva hogy étkezés után sok folyadékkal valahogy így , én ugy szedtem és kárvolt a reggelim ért.
Elevitröl csak annyit, hogy ha valaki szedte/szedi benne van meg asszem rajta is a dobozon, hogy reggeli mellett sok folyadékkal érdemes bevenni. Én elevitet szedek, 2× volt olyan hogy nem reggelivel és mind a 2× hánytam tõle. Nem véletlen írják rá. Nekem jó és mióta így megeszem a reggelimmel nincs is hányingerem soha. Amúgy nekem a gravidát ajánlotta az orvos, de elsõ perctõl kezdve nem hallottam jókat róla.
A kérdező hozzászólása: de a femiben is van jód.érdekes ez a gravida mert a 7.héttõl hányok tõle, elõtte meg nem.
a gravidától én rosszul voltam nagyon. nem is szedtem max egy hétig. femibiont szedek
Az elevit viszont Németországban be van/volt tiltva...a gravidát a magyar kismamáknak fejlesztették ki, jelentõs és fontos a benne lévõ jód! Egyébként sokan hánynak tõle , de hülyeség azt gondolni, hogy azért mert a legolcsóbb, hiszen , ahogy olvastam az elevit is okoz ilyen panaszokat...
A kérdező hozzászólása: na akkor szerintem nemhiába a gravida a legolcsóbb.nem állítom, h rossz de egyre több helyrõl hallom, h hánynak tõle.
Én ugyanúgy jártam, mint a 3. válaszoló!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! kedves utolsó, nekem pont ez a panaszom, hogy azt hittem a terhesség miatt hányok aztán szép lassan leesett, hogy a gravida a bûnös.Bevettem és max.10 perc és hánytam.Kipróbáltam nappal is, akkor is ugyanaz.Most vettem femibion 800-at, hát kíváncsi leszek!
Elsõ vagyok!! Akkor itt az ellentábor! :) Eddig az Elevitrõl hallottam jobban ilyeneket! Ezek szerint mindegyiktõl rosszul lehet az ember, sajnos... :( Kedves kérdezõ, te melyiket szeded?
szia! Én 12 hétig szenvedtem a gravidával , beszedtem és 10 perc után ki is jött minden . Abba hagytam és azóta sincs semmi bajom,
Hát én elevittel kezdtem a terhességet, azzal nem volt semmi bajom. Aztán ajánlotta a védõnõ a gravidát, gondoltam kipróbálom, az még olcsóbb is. Na ahogy bevettem pár perc múlva jött is vissza. Elõször nem gondoltam hogy attól, inkább terhességi rosszullétre gondoltam, de mikor nem vettem be sokkal jobban voltam. Visszatértem az elevithez, és azzal nem volt gond.
Hát mondjuk úgy, hogy az Elevittõl és a Gravidától szoktak hányni. Indokolatlan mennyiségû vitamin van mindkettõben. A Femibion800-at vagy a Pregnacare-t tudom ajánlani.
A kérdező hozzászólása: igen, én is kaja után vettem be a gravidát és loccs :( viszont ma vettem be elõször helyette a femibion 800-at és semmi bajom :) (igaz drágább is)
:) )))))
A magas B vitamin tartalomtól megnõ az anya étvágya, és õ nõhet nagyobb eséllyel nagyra, nem a baba.
TÉVHIT!!Az ilyeneknek ne dõlj be, hogy a vitamintól nagyra nõ a baba!!Ez inkább genetikán múlik és nem ártalmatlan vitaminokon!! 33 hkm
Ezek csak vitaminok, egyiktõl se lesz nagyobb a baba. Én semmit nem szedtem, mégis 4 kilós fiam lett, pedig apuka is és én is vékony, alacsonyak vagyunk.
Egyiktol sem, ez egy tevhit.
ez meg miféle kérdés, én az elevitet szedtem és még kicsi súllyal is született a lányom, soha nem hallottam, hogy nagyra nõ a baba a vitaminoktól :D :D :D
Akkor nézd meg youtube-on Czeizel Endre videóját a terhes vitaminokról!!Õ is megmondja, hogy ez egy nagy tévhit!! 33 hkm
Ez egy nagy tévhit!!!!!! Ha szeded a terhes vitamint, éhesebb leszel többször, kívánósabb többet eszel ezáltal és azért hízik a babád, nem a vitamintól. Én 2 hete hagytam el, mert az orvosom mondta hogy nyugottam elhagyhatom, mert a babának mindene kivan fejlõdve, csak én hízok tõle!!!! Azóta nem érzem folyamatosan hogy éhes vagyok, és hogy még még kell kaja. ha egészségesen étkezel sok gyümölcs, zöldség akkor a babád annyit vesz el amennyi neki kell!
1. terhességemnél Elevitet szedtem végig minden nap, a kisfiam 2850g és 48cm volt, 38. hétre született.2. terhességem alatt semmit nem tudtam szedni mert minden vitamint kihánytam, a kislányom 40+5-re született 3550g és 55cm. Szerintem ez butaság, bár nekem is mondta több orvos és a védõnõ is, h ne vigyem túlzásba mert felfújja a babát..ezek szerint nem :)
Igen.Tenyleg ne dolj be ennek..:) A vitaminoktol nem no nagyobb baba...:)
Elevitet szedtem a 35. hétig, kislányom 3100 g-mal és 52 cm-vel született. Ez tévhit!
A kérdező hozzászólása: Pontosabban az Elevittel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Fura, mert nem egy orvostól (nõgyógyásztól) hallottam ezt a vitaminokkal kapcs-ban.
Szia! 159 cm vagyok, és elég sok kg :) , apuka 176 cm, és szintén több kg mint kellene, kisfiúnk 4450g, 60cm, 38-as buksival! 2 doboz Gravidát szedtem be, viszont én a 8. hónapig fogytam, étvágyam sem volt! De a baby rendesen fejlõdött szerencsére :) nem tudom hogy közrejátszott-e a Gravida?!
Nekem az orvosom azt mondta, hogy hülyeség, hogy a vitamintól lesz nagy a baba, ez csak genetika. (Anyukám meg a rokonok riogatnak vele, hogy nagy lesz a baba tõle.) Orvos szerint szedjem a vitamint, mert a bébi akkor is elveszi a testemtõl ami neki kell és így nekem lesz kevesebb. Kihullik majd a hajam, tönkremegy a fogam stb... Úgyhogy inkább szedem a gravidát. A kislányom pont megfelelõ méretû a korához képest, se nem kisebb, se nem nagyobb. :) 22hetes kismama

A gravidátol nagyon hányingerem van, csak ugy áttérhetek egyik naprol a másikra az elevitre?

26 hetes kismamam.

Legjobb válasz: Szia! Mindenfelekeppen,ha rosszul vagy tole.En pont az Elevittol voltam rosszul es persze rogton abba is hagytam.Azota mast szedek es semmi bajom. Jo babavarast!Egy 16 hetes kismami!

Szia! Mindenfelekeppen, ha rosszul vagy tole.En pont az Elevittol voltam rosszul es persze rogton abba is hagytam.Azota mast szedek es semmi bajom. Jo babavarast!Egy 16 hetes kismami!
természetesen, Egyik nap még bevetted a gravidát, másnaptól szedheted az elevitet.
Minden gond nélkül áttérhetsz, nem lehet baj belõle, hiszen funkcionálisan ugyanarra találták ki mindegyiket, ne aggódj!
Szia! Szerintem is áttérhetsz másik gyógyszerre, én is rosszul voltam a gravidátol, ahogy bevettem egy pár perc elteltével ki is jött. Mondtam a dokimnak és õ is mondta hogy akkor próbáljak meg mást szedni, most az elevitet szedem és kutya bajom sincs tõle.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat.
Szia! Szerintem ha kihagysz 1-2 hetet még az sem baj. Én a Gravidától voltam mindíg rosszul. Én is itt kérdeztem meg, hogy lehetséges-e az hogy attól vagyok rosszul és 10 válaszból 9-en azt irták hogy õk is a gravidától szenvedtek. Ajánlom még a Hipp Natal Aktiv terhességi gyümölcskoncentrátumát (100% gyümölcs) 2X120ml kb.1000 Ft attól függõen hol veszed és napi 1x20ml kell meginni. Nagyon finom és ettõl nem lesz semmi bajod. Patikákban vagy a Brendonban lehet kapni. Szülés után pedig lehet inni a Hipp Natal Aktiv szoptatós teát ami enyhén citromos ízû. http://www.hipp.hu Üdv. 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT NEKTEK :)


A Gravidától éhesebb az ember? Vagy lehet, hogy már terhes vagyok?

Legjobb válasz: Én is a Gravidát szedem, és nem vettem észre, hogy többet ennék.Szerintem más oka lehet annak, hogy éhesebb vagy a megszokottnál.

Én is a Gravidát szedem, és nem vettem észre, hogy többet ennék.Szerintem más oka lehet annak, hogy éhesebb vagy a megszokottnál.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat! Femibion 800-at! 13 hetes vagyok!
Szia!Én ugyanígy jártam, és biztos a Gravidától.Még nem vagyok terhes, ez az elsõ próbálkozós hónapunk, elkezdtem szedni a Gravidát, én is vacsi közben, és mindig visszajött minden 10 perc után.Kipróbáltam, hogy 2 evés között vagy reggel veszem be, de nem lett jobb.Csak az a vicc, hogy 2 éve végig Gravidát szedtem a terhességem alatt, és semmi bajom nem volt tõle.
Valószínû, hogy a Gravidától, nem mindenki bírja egy ismerõsöm is ezért tért át az Elevitre.
én úgy szoktam bevenni hogy olyan 10 körül reggelizem és rögtön utána beveszem és semmi gond nincs de ha nem eszem elõtte kihányom én is!!
A kérdező hozzászólása: Én vacsi közben veszem be! 3 napig nem volt bajom, tegnap dobtam ki a tacsott! mire váltsak, hogy ha tényleg ez a baj?
Tudom, hogy jóval drágább, de én maradtam a Femibionnál, elõtte próbáltam a Ladeevitet, szépen ki is jött minden belõlem, vagy azónnal, vagy a másnapot hánytam végig. Ennyit megér, hogy tudjak normálisan enni! Ha kiszámolod, 6 hónap alatt 12.000 Ft plusszt jelent, ami persze nem kevés, de én pl. úgy tervezem, hogy a 7. hónaptól már csak minden 2. nap fogom szedni.
A kérdező hozzászólása: igaz, csak ha tpre megyek nem fogom tudni megvenni! :S
Persze nem tudhatom kinek milyen az anyagi helyzete, azért írtam, ha megteheted! Sajna tudom milyen kevés a táppénz, én már 12. hét óta azon vagyok! Viszont eddig még semmit sem vettünk a picúrnak, nagyon sok helyrõl le lehet faragni, mi rengeteg dolgot kapunk, így ki tudom gazdálkodni az a havi plussz 2000Ft-ot, de tudom, hogy nem mindenki van így! Akkor próbálj meg másik féle, de olcsó vitamint szedni ( pl. a Ladeevit is csak 2300Ft)
A kérdező hozzászólása: Nekem se kell sok mindent venne a bébinek, csak kocsit meg ágyat, csak nyakamon az esküvõ is! :S Hát meglátom még! Az létezik, hogy a gravidától fáj a gyomrom?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!