Találatok a következő kifejezésre: A Google rendszerben (25 db)

Van ez a Google Adsense rendszer, ahol adózni kell, de ha apám nevére iratom, aki őstermelő, és 600 ezer ft alatt van bejelentve a jövedelme, akkor nem kell adózni?

Legjobb válasz: A "Google Adsense" rendszerben az interneten lehet valamilyen jövedelmet szerezni. Õstermelõként, csak mezõgazdaságból szerzett jövedelem számolható el. Tehát az internetes pénzkereset nem tartozik az õstermelõi körbe.Ja és felvásárlójegyet állítana ki? Vicces is lenne. Szóval ez nem jött be.

A "Google Adsense" rendszerben az interneten lehet valamilyen jövedelmet szerezni. Õstermelõként, csak mezõgazdaságból szerzett jövedelem számolható el. Tehát az internetes pénzkereset nem tartozik az õstermelõi körbe.Ja és felvásárlójegyet állítana ki? Vicces is lenne. Szóval ez nem jött be.
Ez engem is érdeklne
évi 3 millió ft netto bevétel alatt nincs adó.

Ha a google-be beírom, hogy google, akkor összeomlik a rendszer?

Legjobb válasz: nem hanem kikeresi neked a googlet

nem hanem kikeresi neked a googlet
Nem omlik össze. Okosabb, mint egy ötödikes.
A kérdező hozzászólása: Áhá!
-.-
Ezt már én is próbáltam, és felrobbant a gép://
Ne azt írd be, hogy Google, hanem azt, hogy iGoogle. Nagyon hasznos oldal, majd meglátod.
ez hülye kérdés volt...rákeres önmagára
Nem a google fog összeomlani hanem a világháló! :) :) :)

Ha beirom a googlebe hogy google akk kifagy a rendszer?

Nem merem kipróbálni ezért kérdem és olyat is hallottam hogy ha felmegyünk opera minivel firefox.com-ra akk megn? ez igaz? nem tom.

Legjobb válasz: Próbáld ki, ezt csak úgy tudhatod meg!:D

Próbáld ki, ezt csak úgy tudhatod meg!:D
Amúgy remélem azt tudod, hogyha két tükröt egymással szemben tartasz, akkor valamelyik összetörik! És ha éjfélkor tükörbe nézel, a sátánt látod!
És azt tudtad, hogy ha két telefont egymással szembe állítasz, akkor szerelmesek lesznek egymásba?!
Ne csináld, felrobbanhat a szerverük.


Hogy lehet a google e-mail rendszeréhez hozzáférni?

A google kiad e-mail rendszereket úgy hogy lehet akármi a @ és a .hu között. azaz lehet a címe pl: aká[email protected] -is. Egy ilyen e-mail rendszerre van szükségem nekem is. A felhasználók tudnak rá regisztrálni, és levelezhetnek egymással is. Segítsetek.

Legjobb válasz: http://www.google.com/apps/intl/hu/group/index.html

A kérdező hozzászólása: És itt hol? Már végignéztem a linkeket de semmi.
Ott van a "Kezdõ lépések" nevezetû gomb jobb oldalon fent.

A Google levelező rendszerben van-e arra lehetőség, hogy visszajelzést kapjak az üzenet elolvasásáról?

Legjobb válasz: Nem, nincs: Gmail's web interface does not support automatic read receipts or message disposition notifications (MDNs). http://groups.google.com/group/Gmail-Help-Discussion/web/rea..

Nem, nincs: Gmail's web interface does not support automatic read receipts or message disposition notifications (MDNs). http://groups.google.com/group/Gmail-Help-Discussion/web/rea..
Persze, minden program mûködik 8 alatt is. Nekem a Chrome-al sem volt semmi problémám, még a metro-t is támogatja...
persze használhatsz, csak nem mind fog mûködni, úgy ahogy az XP idejében, XP-re írt programok sem futnak pl. WIN7-en, de még Vistán sem!
p. a NERO 7, megse nyikkan WIN7-en sem, kell a NERO 11-12 verzió. a Mikrofoss Office 2003/2007/2010/kompatibilis, a WIN 8-al is, de a Microsoft a 2013-at javasolja WIN 8-ra (egyes funkciójuk csak azon mûködiknek!)
Ha valami nem megy, azt többségében ez meg tudja oldani: Kattints a futtatni kívánt program parancsikonjára jobb egérgombbal, válaszd ki a tulajdonságok menüpontot, majd kompatibilitás fület. Itt pipáld be a "futtatás a következõ kompatibilitási üzemmódban", és add meg például a Windows XP (Service Pack 3)-at vagy amivel mûködik. Ha ezzel megvagy, még alul a jogosultsági szintnél pipáld be a program futtatása rendszergazdaként részt, és nyomj rá egy ok-t.
Legrosszabb esetben el kell látogass a programok oldalára és új, a Windows 8-hoz keresel meghajtókat. Nekem is win8 van, és az egy évvel ezelött vett HP nyomtatóhoz új meghajtót kellett telepítenem. Azóta müxik.

Hogy tudom átmásolni A google chrome böngészési előzményeit/könyvjelzőit egy másik op rendszeren lévő chromeba?

Legjobb válasz: Elméletileg ha felmásolod a google chrome mappát(és teljes tartalmát) valami adathordozóra és utána meg bemásolod a másik gépre akkor minden elõzmény megmarad...

Elméletileg ha felmásolod a google chrome mappát(és teljes tartalmát) valami adathordozóra és utána meg bemásolod a másik gépre akkor minden elõzmény megmarad...
A kérdező hozzászólása: De ez melyik mappa? Mert amelyik útvonalat mutatja az ikon/parancsikon fül/cél az nem létezõ mappa, legalábbis én nem látom.(Google/Chrome)
A kérdező hozzászólása: Közbe rájöttem hogy kell. Szinkronizálni kell a meglévõ adatokat egy google accounttal, és a másik op rendszeren csak be kell jelentkezni vele, feltölteni az accountra online infókat és így bárhol meg tod nézni pl a könyvjelzõidet.

Honnan szerezhető be és hogyan telepíthető a Google Android Telefon Operációs rendszer?

Mindenhol kerestem, és nem tudtam letölteni a google androidját. Samsung I900 Omniával kompatibilis amúgy?

Legjobb válasz: Itt találsz róla infót és itt tudod letölteni is: http://andromnia.sourceforge.net/ Persze nem garantált hogy a rendszer minden funkciója elérhetõ lesz, ez alapvetõen sufni megoldás, sok kitartást hozzá, amúgy ha jól tudom micro-sd-rõl lehet bootolni ezért a wm6.1-tõl nem kell megválnod.

Itt találsz róla infót és itt tudod letölteni is: http://andromnia.sourceforge.net/ Persze nem garantált hogy a rendszer minden funkciója elérhetõ lesz, ez alapvetõen sufni megoldás, sok kitartást hozzá, amúgy ha jól tudom micro-sd-rõl lehet bootolni ezért a wm6.1-tõl nem kell megválnod.

Win 7-en, a Google Chrome böngészõ beállításain végzett változtatásokat, egy rendszer visszaállítás alkalmazása módosítja?

A Mozilla Firefoxom meghibásodása miatt áttértem a Chrome böngészõ használatára. Amíg ismerkedtem vele, elállítottam néhány funkciót. Szeretném visszaállítani! Megoldható az úgy, hogy végzek rajta egy rendszer-visszaállítást?

Legjobb válasz: Ha a Chrome nem ugyanazon a partíción van, mint az op.rendszer, és ha a Chromot tartalmazó partícióra nincs kiterjesztve a visszaállítási parancs, akkor nem.

Ha a Chrome nem ugyanazon a partíción van, mint az op.rendszer, és ha a Chromot tartalmazó partícióra nincs kiterjesztve a visszaállítási parancs, akkor nem.

Androidos rendszer, szerviz után miért nem enged bejelentkezni a google account-omba?

Egy sony ericsson live with walkman telefonom van. Kamera miatt szervizben volt, és persze frissítették a szoftverét. Amivel nem is lenne gond, de most nem tudom belépni a google accountomba. Ez market miatt is kell, de azt megoldom egy újjal, viszont nekem fontos lenne, hogy a gmailemet is elérjem a telefonról, mert sokszor válaszolok ezen ha gyorsan kell napközben. :S Azt írja ki, hogy sajnos a felhasználónév és a jelszó nem egyezik, pedig gépen ezt használom és ott be is tudok lépni vele. Csináltam egy újat próbaként, és azzal meg beenged.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!