Találatok a következő kifejezésre: A God War (119 db)

Milyen sorrendben van a God of War sorozat?

Még régebben játszottam a God of War II-őt. Aztán egy időre elfeledtem. De most jött az Ascension, és talán elkezdeném újra. De a legelejétől! Tehát, az lenne a kérdésem, hogy hogyan meg a sorozat? Melyik az első rész? Aztán második, harmadik... Remélem értitek mit kérdezek, előre is köszönöm. :)

Legjobb válasz: God of war, God of War 2, God of War 3, God of War Ascension. Kijött még 2 része PSP-re is, a Chains of Olympus, és a Ghost of Sparta.

God of war, God of War 2, God of War 3, God of War Ascension. Kijött még 2 része PSP-re is, a Chains of Olympus, és a Ghost of Sparta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez egyszerû volt. xD Még annyit szeretnék tudni, hogy a két mellékrész, a Chains és a Ghost, nagyon lényeges? Tehát nem fog kiesni egy rész a történetbõl, ha csak a fõrészeket játszom?
Tudtommal azért érdemes kijátszani õket fõleg , hogy van HD kiadás nem is beszélve a "God of War Saga" kiadásról ami nagyon megéri az egész sorozatot kiakarod játszani hiszen mind az 5 rész benne van (kivétel az ascension) :D
A PSP-s részek elõzmények, tehát nem kapcsolódnak szorosan a fõ sztorihoz, csupán kiegészítésként szolgálnak.

A God Of War 3 csak PS3-ra jelenik meg?

Állítólag azt hallottam, hogy csak PS3-on lesz meg, XBoxra nem jön ki. És ha kijön csak PS3-ra, nem lehet vmilyen megoldást keresni, hogy nekem is meglegyen, de XBoxon és nem PS3-on? Hülye egy kérdés tom, de imádom ezt a játékot, és k.rva szar érzés, hogy csak PS-re jön ki, nekem meg Boxom van:(

Legjobb válasz: A válasz röviden: Csak PS3-ra jelenik meg. Ha jól informált akarsz lenni God of War III ügyben javaslom a következõ oldalt: http://www.destroyolympus.com/ Bõvebben: Az egész God of War sorozat csak PlayStation-ön jelent és jelenik meg, beleértve a God of War III-at is. Ez egészen tuti, mivel a Sony saját fejlesztõcsapata készíti, és nem csak hatalmas eladott példányszámot várnak a God of War III-tól, hanem azt is, hogy a Playstation 3 eladásokat is fokozni fogja..

A válasz röviden: Csak PS3-ra jelenik meg. Ha jól informált akarsz lenni God of War III ügyben javaslom a következõ oldalt: http://www.destroyolympus.com/ Bõvebben: Az egész God of War sorozat csak PlayStation-ön jelent és jelenik meg, beleértve a God of War III-at is. Ez egészen tuti, mivel a Sony saját fejlesztõcsapata készíti, és nem csak hatalmas eladott példányszámot várnak a God of War III-tól, hanem azt is, hogy a Playstation 3 eladásokat is fokozni fogja..
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm!

A dante's inferno vagy a god of war 3 (chains of olimpus) a jobb psp-n?

Legjobb válasz: a god of war 3 nem a chains of olympus.az a sima god of war.de tapasztalatból mondom a god of war-t.

a god of war 3 nem a chains of olympus.az a sima god of war.de tapasztalatból mondom a god of war-t.
God of War 3 deh az nem a Chains of Olimpus :D
God of War Ghost of Sparta
God of war Chains of olympus vagy God of war Ghost of sparta.A Dantes inferno nagyon lelohasztott verzio psp-n.A játék sokkal rovidebb, az egyik boss fight jon a másik után, és a grafika még a psp-s szintet sem uti meg.Viszon ps3-on egy igazán jo játék :)


Mi lett a God of War 3 vége?

Engem az érdekelne hogy most mi is lett a vége hátha tudja valaki kratosz tulélte vagy nem esetleg lesz 4. rész vagy igy vége is a történetnek? mert google csak hülyeségeket talál

Legjobb válasz: nem a google talál hülyeségeket, hanem te... http://www.google.hu/search?hl=hu&q=god+of+war+3+v%C3%A9gigj.. http://gamernews.hu/ps3/god-of-war-3-vegigjatszas-videon-sin..

A kérdező hozzászólása: köszi szépen de ezeket a vidiket én is láttam már én arra lennék kiíváncsi hogy lehet-e tudni valamit hogy lesz 4 vagy sem ?

A God of War Ascension-ban miért néz ki kicsit másképp Kratos mint a God of War 3-ban?

Legjobb válasz: Mert az Ascension a God of War 1 elõtt játszódik 10 ével és a többi részeben a sok csatában elszenvedett sebek hegesedéseit nem látni mivel akkor még nem voltak Illetve ember volt és fiatalabb....

Mert az Ascension a God of War 1 elõtt játszódik 10 ével és a többi részeben a sok csatában elszenvedett sebek hegesedéseit nem látni mivel akkor még nem voltak Illetve ember volt és fiatalabb....
A kérdező hozzászólása: Nem is tudtam hogy az vissza mennek az idõbe..de nem értem akkor miért szürke színû ebben a részben is Kratos?Mert am a családja hamvai van rajta és ha a Gow 1 elõtt van akkor nem értem az összefüggést!Visszatérve a kérdésemhez figyeld ezt a videót és tedd 0:24-re!Látod a testalkatát?Olyan kidolgozatlan stb vagyis nem olyan izmos mint a gow 3-ban! http://www.youtube.com/watch?v=fAZcHQ3QDxw
Ezt már énis észrevettem.... Hát ez van ezt kell szeretni Szerintem is kratos kidolgozotabb volt a 3 ban Azárt fehér az ascension ban mert már családja megölése után jétszódik amikor már spárta szeleme

A Playstationra csinálták a GOD OF WAR sorozatot, XBOX 360-ra van hasonló játékot mint a GOD OF WAR?

Legjobb válasz: God of War hack n slash, tehát hack n slash játékok érdekelnek téged: Darksiders (nagyon ajánlott, ha végigvitted utána Darksiders 2) Dante's Inferno (kevésbé ajánlott, de még mindig ajánlott) Castlevania Bayonetta Enslaved Prototype 1-2 Ninja Gaiden sorozat Ezek a nagyobb játékok, vannak még gyengébb, B kategóriás játékok, azokat inkább nem írom le. Ezek közül Dante's Inferno és a Darksiders hasonlít talán a legjobban rá, a sztori, a környezet és ilyenek szempontjából, de egyik sem szar játék.

God of War hack n slash, tehát hack n slash játékok érdekelnek téged: Darksiders (nagyon ajánlott, ha végigvitted utána Darksiders 2) Dante's Inferno (kevésbé ajánlott, de még mindig ajánlott) Castlevania Bayonetta Enslaved Prototype 1-2 Ninja Gaiden sorozat Ezek a nagyobb játékok, vannak még gyengébb, B kategóriás játékok, azokat inkább nem írom le. Ezek közül Dante's Inferno és a Darksiders hasonlít talán a legjobban rá, a sztori, a környezet és ilyenek szempontjából, de egyik sem szar játék.
De! a castlevania szar! De a a Darksiders 1, 2 nagyon jó!
Castlevania-nak csak a demojával játszottam, nem tûnt szarnak, nem lehet, hogy csak a régi fanoknak nem tetszett?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, nagyon sokat segítettél, megnézem a játékokat!

Ps4-re megfognak jelenni a god of war előző részei?

Xboxom van tehát nem tudok játszani god of warral, de egy barátomnál kipróbáltam és nagyon megtetszett. Tehát most nagyon kíváncsi vagyok hogy meg fognak-e jelenni az 1-től az Ascension-ig ps4-re vagy ne is számítsak rájuk :(. Ha nem fognak megjelenni akkor is ps4-nél maradok, de azért jó lenne ha ehhez is csinálnának majd egy god of war saga-t mint ps3-hoz.

Legjobb válasz: nem fognak max lesz ha lesz új god of war az fog jönni rá

nem fognak max lesz ha lesz új god of war az fog jönni rá
A kérdező hozzászólása: ohh :( kár akkor...
nemhiszem, de a ps3-ba is volt már olyan hogy vitte a ps2-es játékokat, tehát nem kizárt hogy a ps4 vinni fog ps3-mat. (lehet hülyeséget írtam.:D)
elvileg vagy az lesz hogy vinni fogja a lemezt vagy lesznek "átportolások" és psnrõl megveszed [ezt a 2õt mondják a leggyakrabban én sztem inkább a 2ikat fogják csinálni.]
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Nem valószínû a PS4-re portolás. Egyszerûbb és logikusabb számukra Gakai stream-ben játszhatóvá tenni a PS3-as gémeket. Sajnos pontos listát még nem közöltek, hiszen a Gakai PS4-re csak 2014-ben indul. forrás: http://www.theverge.com/2013/6/10/4417082/playstation-4-gaik..
A kérdező hozzászólása: na jó összezavarodtam xD akkor nem lesz portálás hanem steamrõl kell megvennem majd ps4-re?
majd valami lesz :D
Lesz God of War "Saga" PS4-re de csak a Gaitaki (lehet, hogy rosszul írtam) rendszerén keresztül, magyarán megveheted majd a PSN-rõl. Csak tisztázásképp írtam.

A god of war chains of olimpus az hanyadik god of war?

Ja, és még az, hogy a dante's inferno psp-én jó?

Legjobb válasz: Az ötödik.

Az ötödik.
A kérdező hozzászólása: tényleg?
Ja. 3 nagygépes rész, meg 2 psp. Azt mondjuk nem tudom, hogy idõrendben a psp-s részek hol vannak.
God of War(2005), God of War - Chains of Olympus(2008), God of War 2.(2008), God of War - Ghost of Sparta(2010), God of War 3.(2010), God of War:Ascension(2013). tessék, idõrend :D
*God of War 2(2007)

A God of War III-on kívül lesz még más God of War akármilyen platformra?

PS2-re már nem hiszem, max. PSP-re ill. PS3-ra a God of War III-on kívül lesz még más, vagy ez már a befejez? része a játéknak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!