Találatok a következő kifejezésre: A Gingko nem árthat, ha esetleg (1 db)

A Gingko Biloba nem árthat, ha esetleg baba van?

Kellene valami energiaadó és agyserkent?, és a gingko nekem bevált, de most lehet, hogy babát várok. Szedhetem vajon tovább?

Legjobb válasz: Én is szedem és terhes vagyok.Nekem semmi problémám nem volt miatta,sõt kifejezetten használt,mert serkenti a vérkeringést! Az pedig,hogy mi árt és mi használ elég relatív.Megesszük a gyümölcsökkel a sok permetszert,az élelmiszerekkel az adalékanyagokat,színezõket stb.!Hát akkor most mi árt és mi használ? Szerintem ez a gyógynõvény biztosan nem árthat!

Én is szedem és terhes vagyok.Nekem semmi problémám nem volt miatta, sõt kifejezetten használt, mert serkenti a vérkeringést! Az pedig, hogy mi árt és mi használ elég relatív.Megesszük a gyümölcsökkel a sok permetszert, az élelmiszerekkel az adalékanyagokat, színezõket stb.!Hát akkor most mi árt és mi használ? Szerintem ez a gyógynõvény biztosan nem árthat!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Clostilbegyt tabletta szedésekor változik a peteérés ideje? Mikor kell együtt lenni, a gyógyszer szedés alatt?

Ciklus 5. Napjától kell 5 napon át 2*1-et szednem.

5

Lányok látjátok amit én?

Élőbben kicsit erősebb. Azért lep így meg, mert 24,vagy 25. ciklusnapomon vagyok ma.

27

Dr. Török Olgáról vélemény, tapasztalat?

A Debreceni Klinikán dolgozik, ha jól tudom. 2 vetélést követően keresném fel. Milyen emberileg, szakmailag, tarifája van-e? Ha lehet friss info érdekelne, és olyanoktól, akik jártak/jártnak hozzá!

2

Ha vêdekezês mellett teherbe esnêl, megtartanád a babát vagy megszakítanád a terhessêget?

16

Nézegettem a digitális Clearblue teszttel kapcsolatos véleményeket, képeket, van, akinek nem mutatott igazat, illetve az a 3csík, amit szétszedve látott, babát jelentett annak ellenére, hogy negatívat írt ki?

3

Megnéznétek a görbém? Még időben vagyunk?

28 naposak a ciklusaim.elvileg vasárnap lenne pém.de ma elkezdtem görcsölni,és folyásom is van,mint pékor szokott lenni.ha este együtt leszünk akkor még időbe vagyunk?vagy az már késő?elötte 3 napja voltunk együtt,azok a "kiskatonák" még ott lehetnek,vagy már nem?

8

Aki gyógyszer mellett esett teherbe azoknak milyen tünetei volt? Hogy jött rá hogy terhes?

2

Fogamzásgátló mellett lehet valaki terhes? MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?

MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?? MIt nem szabad csinálnom ha tényleg terhes vagyok??

3

Ma reggel első vizeletből:D?

a href="http://www.kepfeltoltes.hu/view/131025/2013-10-25_11.58.15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/view/131025/2013-10-25_11.58.15_w..

26

1 éve nem szoptatok, de még van tejem. Nem védekezünk. Teherbe eshetek így is?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!