Találatok a következő kifejezésre: A Gabriel teszt (84 db)

A Corax vagy a Gabriel teszt a biztosabb, érzékenyebb? tapasztalt már olyat valamelyikőtök, hogy a Gabriel teszt halvány volt a corax meg erősebb?

Legjobb válasz: nekem a corax vált be, a gabriel haloványka volt, úgyhogy lementem a dm-be egy corax-ért, ami erõs pozitív lett. Viszont ovu tesztbõl a gabriel volt a nyerõ.

nekem a corax vált be, a gabriel haloványka volt, úgyhogy lementem a dm-be egy corax-ért, ami erõs pozitív lett. Viszont ovu tesztbõl a gabriel volt a nyerõ.
A Corax 20-as a Gabriel 25-ös érzékenységû. Lehet az egyik halványabb hiszen gyengébb, de ha csak halványan is van rózsaszín csík, akkor azt pozitívnak kell tekinteni:) Az sem mindegy, hogy reggeli elsõ pisit használsz, vagy napközbenit. Ha az egyik tesztet reggeli pisivel de a másikat nappali pisivel csináltad, attól is lehet különbözõ erõsségû csíkod. Én azt hiszem írtam már neked másik kérdésednél, hogy a Corax teszted tuti pozitív:) Azt is írtam, hogy nekem is halvány volt a Gabriel amikor már az összes létezõ teszt erõs pozitív volt. Most pedíg 5+4 hetes vagyok:) :)
Pár nap késésnél mindegy milyen a teszt. Én annó corax-szal (is) teszteltem, 1 nap késéssel szép + lett. 4 hónapos kislány anyukája
Lehetsz! A Gabriel csak nagyon késõn mutatja ki!
Na, megvolt az uh? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, megvolt.:-) Már vert a pici szíve.6 hetesen csinálták, hasi Uh, ezen picit meglepõdtem, mert úgy tudtam a 12.hétig csak hüvelyit csinálnak.Kiderült, hogy a dokimnak nagyon jò 4D-s Uh-ja van.ò 4D
A kérdező hozzászólása: Már a 7.hetet tapossuk.:-)
Gratulalok nektek!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen!:-)Nagyon boldogok vagyunk!!
17-es vagyok, nagyon gratulálok!!!!;-);-)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!:-)
Gratulálok!!! :) :D Én is a 8. hétben vagyok!! Szóval összességében a Clearblue király!! :D :D ;)
Hogy vagy, Kérdezõ? Baba nemét tudod már?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm jól, már a 31. hétben járunk.Kislányunk lesz, már nagyon várjuk! :-)
De jó:) ) nevet választottatok már?
A kérdező hozzászólása: Igen, apuka egy kis ráhatással döntött, Enikõ lesz. :-) Ez most nem olyan tömegnév és a túl moderneket se szeretjük igazán.Mindenki azt várta, hogy Hanna, Anna, Panna, Luca, Kira vagy Mira lesz, hát nem. :-)
De jo:) ) Szep nevet valasztottatok!Gratulalok meg egyszer. Mar en is szeretnek itt tartani:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, azóta sem jött meg, úh bizakodunk.18-án mehetek csak Uh-ra, remélem szívdobogást fogunk hallani.:-)
Mondtam en, hogy szep pozitiv a clearblue:) Gratulalok!
A Clearblue nagyon megbízható, de csak magasabb HCG szintet mutat ki a vizeletbõl, a Gabriel úgy tudom már alacsonyabb szintet is képes érzékelni. Amúgy nyugi, ha terhes vagy, akkor valószínû egy hét múlva is az leszel (sõt még 8 hónap múlva is), nem kell ennyire rohanni a teszteléssel, mert valószínû az lesz az eredmény, hogy egy csomó pénzt elszórsz a tesztekre, amik még nem tudnak normális eredményt kimutatni, te meg csak idegeskedsz, ami ugye nem tesz túl jót. Úgyhogy nyugodj meg és egy hét múlva tesztelj, addigra 100%-os lesz az eredmény.
gy összehasonlító táblázat a terhességi tesztek érzékenységérõl. [link]
A kérdező hozzászólása: Egy kép a tesztemrõl: [link]
Hát, nem tudom elég halvány az a függõleges vonal, amivel meglenne a pozitív. Menstruáció elõtt 3 nappal (szerintem) kizárt, hogy 50 egységnyi HCG lenne a vizeletben, de persze, lehet, hogy tévedek. Szerintem várj türelemmel, és azután pár nappal, hogy meg kellett volna jönnie. Úgy 100%-os lesz az eredmény. Nyugi ráérsz még.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem a képem, elég vacak így...ennyire azért nem halvány. A telefonomon erõsebb, mintha romlott volna a kép minõsége feltöltéskor. Egyébként köszi a válaszokat. Azt az oldalt -nem kötözködésképpen, de tényleg- ne ajánljátok senkinek, mert fals szàmokat mutat. A Gabriel nem 20-as, hanem 25-ös, a Cb meg úristen, dehogy 50-es!!Az is 25-ös.Ha 50-es lenne, nem mutathatná ki menzesz elõt 4 nappal.Csak azért tudom ezeket most biztosra, mert több fajta van itthon és olvastam a papírjaikat.
Oké, lehet, hogy hibásak az adatok, ne haragudj. De mindenki más, nálam a nem várt utáni 4. napon is csak halványan látszott a csík Predictor Early-vel ami már 10-es érzékenységû. Én tudom, hogy milyen marha nehéz kivárni, de hidd el nem érdemes rohanni. Remélem sikerül, és tényleg pozitív lesz :)
Szia! El sem hiszem, hogy pont ma tetted fel ezt a kérdést, mert Én is ugyanebben a helyzetben vagyok! Annyi a különbség, hogy Én digitálisat csináltam (CB.) és 6 napja késik, tegnap pedig negatív lett a Gabrieles teszt. Azért olvasgattam Én is, mert nagyon izgulok, hogy mi lehet most! :) Már nagyon szeretnénk bébibogyót Mi is! Tudom, hogy ez nem válasz, de megnyugtató, hogy nem csak Én vagyok ilyen zavarodott... :)
A clearblue pozitiv es nem nagyon halvany! Nekem eleinte sokkal halvanyabb volt. A gabriel lehet ugyanolyan 25-os erzekenysegu, de kicsit rosszabb minosegu teszt, ezert kesobb lesz majd pozitiv. En halkan, de gratulalok mar!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Tudom, hogy nem kéne izgulni, meg ennyire akarni, de sajnos nem vagyok könnyû eset, pont egy hete kaptam meg az ítéletet, hogy irány a Kaáli.Szóval, talán nem csoda, hogy ennyire szeretnénk, hogy ez most pozi legyen. Málna01!Tetszik a neved, nem fogod elhinni, de ezzel rémisztgetem a családom, ha egyszer lányom lesz így fogják hívni.Nem igazàn értékelik, jobb szeretik a hagyományos neveket.Szurkolok neked is nagyon, és egy picit örülök is, hogy van egy sorstársam!:-)
Én CB. ellentábort képviselem:-) Nekem nem egyszer mutatott a clear blue pozit a Gabriel negatívat. Sajnos mindig a Gabrielnek volt "igaza". A clear blue sokszor mutat álpozit. Volt olyan tesztem a clear bluen, hogy a tesztcsík elõbb ott volt, mint a control csík és a tesztcsík nagyon erõs volt, mégsem volt baba. Én inkább a gabrielnek hiszek. Remélem nálad baba van a dologban
A kérdező hozzászólása: Ezt ma reggel csináltam, x-epil. [link] Mára nem várom, tegnap óta mellfeszülés és enyhe görcsölgetés van.Remélem csak a terhesség jelei és velünk marad a babó.:-)
Szia!!! Nagyon szorítok Neked, h pozi legyen!! Én tegnap voltam dokinál, de persze elsiettem, mert még semmi nem látszik... Doki szerint is inkább pozitív, mert minden erre utal, de jövõ hét szerdán vissza kell mennem.. Írok majd, h mi volt, Te is írj!! Ja, meg a pozitív óta szedek magzatvédõt, amit tegnap a doki is mondott a vizsgálat után.. Szerintem nem árthat.. :D :D Ami pedig a neveket illeti, ne hagyd magad! Gyerekkorom óta tudom, h a kislányomat Gerdának fogják hívni és a páromnak is tetszik, más véleménye nem érdekel!! Még annyi, h szerintem ne görcsölj, mert ha nem jön meg, az már egy tuti jel! :D
Tudtam! (elsõ vok) Nekem is nagyon késõn mutatta ki a Gabriel kazettás, one step már a mensi elõtt 3 nappal halvány volt. Gratulálok, ez már szép pozi!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!Kívánom, hogy úgy legyen! ;-)

A Lilly vagy a Gábriel teszt a jobb?

Mik a tapasztalatok? Melyik mikor mutatja ki a terhességet? Mármint mensi el?tt, aznap vagy utána? Nektek melyik jött be inkább? Az áruk az kb. mennyi? Nagyon köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a Gabriel a jobb, nekem az tetszett, elég pontos is! 8 hetes kismama

Szia! Szerintem a Gabriel a jobb, nekem az tetszett, elég pontos is! 8 hetes kismama
Én Gabriellel tesztetltem, 800 valahány forint volt.Kb 3-4 mp alatt mutatott pozitívat, igaz több mint 2 hét késés után.
A clearblue teszt a legjobb.1200ft, és nem vonalaz, hanem +-ot rak ha terhes vagy.Én az elsõ mensim elmaradása után 1 nappal vettem 4-et, mind + lett de halványan.Másnap a párom még vett 2-t és csak azért jó, hogy van ez a Clearblue, mert ez nagyon szép teszt és el tudom tenni emlékbe :oD A legolcsóbb 300 ft-os tesztcsík is kimuatta a terhességet!!!!!
bocsi, 4 különbözõt vettem!!!!!aztán a párom hozott megint 2 különbözõt abból az egyik volt a clearblue
Nekem a gabriel két nappal az elmaradt mensi után sötét csíkkal jelzett :)
Gabriel jobb!
Nekem a Clearblue már a mensi elõtt egy nappal pozitívat jelzett, a Lilly egy nappal utána még mindig negatív! Meg is ijedtem, hogy valami tévedés volt az elsõ tesztnél, de csináltam mégegyet, megint Clreablue-val és megint pozitív lett! :) )

Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.

Legjobb válasz: Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :))

Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :) )
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!
én most várakozósba vagyk... egyik teszte nega másik pozitiv de eltünt pár ora mulva a csikom, a másik pozi de 2 halvány csik jelent meg+ a controllcsik, a teszveszen rendeltem a tesztekent!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos megjött. És nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nektek, hogy baba legyen. Ha holnap nem jön meg még nem tesztelek. Vasárnapig várok. De majd írok, hogy mi lett. Ti is írjatok!
nekem 12. napon tüszörepedés után... és szellemcsikom lett, hogy mennyi igaz azt nemtudom még majd tesztelek holnap is.
Maria Romed teszt már nekem is volt erõs pozitív, a hcg tesztem meg negatív.1 napon csináltam õket, és nem voltam babás.:)
Én ugyanebben a cipõben járok. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma teszteltem, de nem tudom eldönteni, szellemcsík amit látok, vagy halvány pozitív. Én a Lily tesztet használtam. Holnap tesztelek még egyet. :-) Majd írd meg mi volt nálad! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Már nagyon várjuk a kistesót.
Én Suresign-t vettem a dm-ben, és két nappal nemvárt elõtt, délután pozitív lett. A Gabrielre sokan mondják, hogy csak késõbb mutatja ki. Érdekes, hogy ez a M R álpozitív, azt mondják, olyan nincs. Drukkolok, hogy baba legyen! (persze csak ha azt szeretnéd)!
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam, hogy nagyon sokan csalódtaka a Maria Romed tesztben, mert téves pozitív eredményeket adott és nem is mindig jelenik meg a kontroll csík. Hát nekem sem egyértelmû a csík, még a kontroll sem. Viszont két óra elteltével a Gabrielen megjelent egy halvány, de látható csík, ami inkább szürke. Ez most mit jelent? Már rengeteg tesztet csináltam életem során és még sosem jelent meg rajta a 2. csík, kivéve, ha babás voltam.
Szia. Nekem 10 nappal a nem várt után lett csak pozitív a Gabriel teszt, bár akkor már tudtam hogy valami más...:)
Szerintem lehetséges. Csinálj egyet holnap reggel, egy harmadik félét. Én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de én nagyot csalódtam a Maria Romedes tesztekben. Nem is igazán tudtam értékelni, mert a tesztcsík sem ott jelent meg, ahol kellett volna. Szerintem akkor tuti nem voltam terhes, mint bizonyítja másnap meg is jött, de már a következõ hónapban nem, és a kisfiam azóta itt rugdos a pocakomban.

A Gábriel teszt milyen erősségű teszt? Vagy melyiket ajánljátok amelyik elfogadható áron megtalálható a patikában?

Legjobb válasz: one step-rossmann! A patika miért olyan fontos..? A rossmannban , dm-ben épp olyan megbízható tesztek vannak mint a patikában, de néha olcsóbb is. Nem a teszt erõsségén múlik az eredmény, hanem a te általad termelt hcg mennyiségén.

one step-rossmann! A patika miért olyan fontos..? A rossmannban , dm-ben épp olyan megbízható tesztek vannak mint a patikában, de néha olcsóbb is. Nem a teszt erõsségén múlik az eredmény, hanem a te általad termelt hcg mennyiségén.
Szia! Én is a rossmannban vettem Lilly tesztet 2db-os, elmaradt mensi napján pozitiv igaz halványan, két nap mulva meg felhasználtam a másikat az meg erõsen pozitiv!! :-))
A Gabriel jó minõségû. A Lily-rõl csak rosszakat hallottam!
A kérdező hozzászólása: Azért fontos a gyógyszertár, mert nincs a közelemben rossman és dm sem! Csak ezért! Köszönöm a válszokat!
Mivel mindegyik ugyanazon az elven mûködik, csak a márkaneve más, szinte mindegy, melyiket kéred. Corax, Pregymax plusz, Easy pregnancy, Clearblue, bármelyik jó, mert ha van elég hcg a szervezetedben, minegyik kimutatja.Drukkolok!

A Gabriel teszt napközben is pontos? Tök mindegy előtte mikor pisiltem? Ha mondjuk egy órája akkor csináljam vagy várjak még egy órát és akkor?

Szeretném megcsinálni de nem akarom pazarolni sem!

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jó teszt, sokan ezt javasolják, ajánlják! :-) Hány napja késik a mensid? Szorítok!

Szerintem nagyon jó teszt, sokan ezt javasolják, ajánlják! :-) Hány napja késik a mensid? Szorítok!
A kérdező hozzászólása: DE szeritned csináljam most meg?
Én megcsinálnám az tuti! Ha még nem lesz +, az pl azért is lehet, mert még nincs elég HCG a szervezetedben. Mióta késik?
Én is a Gabriel tesztet használtam, délután csináltam meg, és elõtte többször is voltam pisilni, és mégis kimutatta a terhességet, sõt, azóta ezt az orvos is igazolta.Nyugdotan csináld meg a tesztet a nap bármely szakában.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat megcsináltam és negatív! De nekem ez a jóhír!CSak azért csináltam mert hallottam egy véleményt hogy a Corax nem túl jó és abból csináltam eddig néyget! És most még egy Gabrielt! De szerencsére mind negatív! Mostmár megtudok nyugodni, már egy közel egy hónapja hogy azt hittem terhesség!Azóta csináltam ezeket a teszteket!
szerintem ha még 1-2 hétig nem jön meg, azért kérjél a dokidnál idõpontot.

Ciszta esetén is mutathat halvány vagy erős pozit a Gabriel teszt?

(Körülbelüli csak az ovu időpontja)Ovu után pár nappal szexeltünk a barátommal. Azóta már megjött. Az újabb ciklusom hatodik napján vagyok. Holnap tesztelek, mert eléggé szurkál a hasam, de csak a bal petefészkem körül. Néha a jobba is, de a balban állandó. Sőt nem is szurkálásnak nevezném. Nem fáj. Inkább nyom. Szerintetek lehet baba? Vagy ciszta? Ja és ami fontos lehet: A barátom nem ment belém és utána egy szép hugyúti fertőzést és egy felfázást is összeszedtem, amit antibiotikummal kezeltek. Köszi előre is a segítséget!:)

Legjobb válasz: Lehet csak én vagyok értetlen, de már teszteltél és pozitív? Vagy csak most fogsz? A kérdésre válaszolva, elõfordulhat hogy ciszta miatt pozitív a teszt, de sokkal valószínûbb hogy baba miatt. Kétely esetén nõgyógyászhoz kell fordulni. Amúgy is mennél, akár terhes vagy, akár ciszta, gondolom.

Lehet csak én vagyok értetlen, de már teszteltél és pozitív? Vagy csak most fogsz? A kérdésre válaszolva, elõfordulhat hogy ciszta miatt pozitív a teszt, de sokkal valószínûbb hogy baba miatt. Kétely esetén nõgyógyászhoz kell fordulni. Amúgy is mennél, akár terhes vagy, akár ciszta, gondolom.
ja bocs, most látom hogy fogsz tesztelni. Hát majd írd meg mi volt, ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: teszteltem. full negativ.

Ha két nappal a menzi előtt negatív a Gabriel teszt, akkor valóban nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szia.Eggyátalán nem biztos hogy nem vagy terhes.nem irtad vannak e erre utaló jelek is.Sokkal biztosabb ha az elmaradt mensi után tesztelsz csak.nagyobb az esélye hogy kimutatja, és magadat se stresszeled feleslegesen.nekem 2 nappal utána már simán kimutatta a teszt.van akinek elötte is, de az attól is függ h a te szervezeted mennyi hormont termelt.várj egy kicsit és légy türelemel. 14 hetes kismami

Szia.Eggyátalán nem biztos hogy nem vagy terhes.nem irtad vannak e erre utaló jelek is.Sokkal biztosabb ha az elmaradt mensi után tesztelsz csak.nagyobb az esélye hogy kimutatja, és magadat se stresszeled feleslegesen.nekem 2 nappal utána már simán kimutatta a teszt.van akinek elötte is, de az attól is függ h a te szervezeted mennyi hormont termelt.várj egy kicsit és légy türelemel. 14 hetes kismami
Szerintem sem biztos! A Gábrielrõl hallottam már jót és rosszat is! Szerintem várj még két napot! Ha nem jön meg- de miért is jönne meg? - tesztelj újra mondjuk egy Clearblue-val! Szerintem nagyon jó teszt, és itt a lányok is csak jót írtak róla szinte! Szorítok, hogy baba legyen! De ne görcsölj rajat! Össze fog jönni, ha nem most, majd a következõ hónapban! De én szorítok neked, hogy MOST SIKERÜLJÖN!
Szia! Egyet értek a második válaszolóval! Tesztelj mással! Én Clearblue-t használtam és már a mensi elõtt egyértelmûen pozitív volt! :) Sok sikert neked!!!!!! 12 hetes kismama
A kimaradt mensi után pár nappal tesztelj, addig nem érdemes!20 hetes kismami

Lett valakinek valaha a Gabriel teszt erős 2 csíkos? (hogy ugyanolyan erősségű mindkét csík)

Már két napja késik, de a Gabrielen a tesztcsík még mindig halványabb egy nagyon picivel. Azt gondoltam, hogy monstanra már ugyanolyan színűek lesznek a csíkok. Szép erős pozi, de arra lennék kiváncsi, hogy volt e valaki, akinek ugyanolyan erősségű volt mind a két csík. Mert a dobozán is egy olyan kép van, hogy az erős C csík, és mellette egy halványabb T csík, és ez alá van írva, hogy pozitív. :) Lehet, hogy nála ez a legerősebb pozi? Ha szeretnétek csatolok képet, hogy milyen lett!

Legjobb válasz: csatolsz képet?

csatolsz képet?
Gratulálok :) sikerült feltöltenem a képet, csak tekerd le az oldalt :) http://kephost.hu/share-669F_4F9BA0D1.html tegnap este sem sikerült :O
A kérdező hozzászólása: Ilyen lett egy x-epil szintén 25ös teszttel, pedig ezt most csináltam délután, ittam is elõtte :) ) http://kepfeltoltes.hu/view/120427/teszt2_www.kepfeltoltes.h.. Nagyon boldog vagyok! :) ))
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy, köszönöm :) ha fel tudod tölteni, akkor megnézném :) )) Igazából azért csinálgatok teszteket, mert nem nagyon érzek semmit:) a mellem feszül, meg megnõtt, meg most nagyon picit emelygek, de ennyi :) és olyan hihetetlen, de nagyon boldog vagyok!!!:) ))
Nekem nem annyira éles a képem, de elõvettem, és a T betûm nekem is halványabb volt picit, pedig 7 hetesen csináltam :) megpróbáltam neked feltölteni, de nem sikerül már negyed órája, csak tölt, mindjárt dührohamot kapok :D:D:D na majd megpróbálom este is :)
Gratula :)
Ez egyértelmû! :) Gratula! Nekem 5+6 hetesen már volt pulzálás, lehet, hogy Te is fogod már látni! Boldog babavárást! 12+6 hkm
Elsõ vagyok. Nekem ugyan ilyen volt és már 2 éves a drágám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek! :) Két hét múlva mehetek dokihoz, 6 hetes leszek. Mit fogunk látni az ultrahangon? Esetleg a szivecskéjét is? :)
Ez tuti pozi!!! Gratulálok! Boldog babavárást! Nekem is ilyen volt a teszt, mindkét gyerkõcömnél!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnyugtattál :) ) Megpróbálok nem aggódni :) )
Nekem az elsõ gyermekemnél úgy lett ilyen erõs, hogy már 2 hete késett, igaz nem reggeli pisibõl, a másodiknál csak 2-3 nap késéssel csináltam a tesztet, nekem még ennyire sem volt erõs, mégis minden rendben volt, ne aggódj, és gratulálok! :) :)
A kérdező hozzászólása: Ilyen lett, szerdára nem vártam, remélem már nem is jön :) http://kepfeltoltes.hu/view/120427/teszt1_www.kepfeltoltes.h.. Nem kéne erõsebbnek lennie már ilyenkor?
Nekem anno 4-5 nap utan eros csík jelent meg!ket eves mult a lanyom es meg mindig ugyanolyan!eltettem emlékbe!!!
Jahh, amúgy akartam írni, hogy nekem sem voltak tüneteim, nem véletlenül 7 hetesen derült ki. Csak a melleim fájtak nagyon, de az mensi elõtt is fájt, szóval azt hittem meg fog jönni. Aztán csak vártam. Aztán meg csináltam tesztet :D Na nekünk 3 évig nem sikerült, szóval nem nagyon reménykedtem, no meg a PCO-m miatt rendszertelen volt a menzesz. Tehát nemigen számítottunk gyermekre :) Mivelünk is madarat lehet fogatni amúgy, már 31 hetes vagyok :) Nagyon sok boldogságot mégegyszer nektek is!

A Gabriel teszt mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Nekem mindíg bevált.4 terhességem volt de mindet megmutatta.

Nekem mindíg bevált.4 terhességem volt de mindet megmutatta.
Nekem is a Gabriel vált be! Amíg a medilab mindig pozit mutatott, a Gabriel frankón megmutatta, hogy nincs baba. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) akkor baba
Wow nem mondod? Akkor nagyon gratulálok neked! :) Vigyázz magatokra! Utolsó voltam :) Mennyit késett a mensid, van vmi tüneted?
A kérdező hozzászólása: Még csak egy napja késett, mikor teszteltem. Tünetem annyi, hogy faraséhes vagyok, s állandóan tudnék aludni! Köszönöm! :) Szép hétvégét!
a legtutibb már a második gyerekünk születik.....és mindig ezt vettünk tesztre....
nekem is az mutatta meg hogy terhes vagyok.:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!