Találatok a következő kifejezésre: A Gabriel mennyire (15 db)

Mennyire megbízható a Gabriel terhességi teszt?

A várt menstruáció után 5 nappal mennyire biztos a negatív eredmény?

Legjobb válasz: Nekem a Gabriel teszt mutatta ki rögtön elsõre, hogy terhes vagyok, vagyis pozitív lett. De azt hiszem, én vártam még, nem 5 nap után csináltam meg a tesztet, hanem egy pár nappal késõbb. Jelenleg 19 hetes kismama vagyok.

Nekem a Gabriel teszt mutatta ki rögtön elsõre, hogy terhes vagyok, vagyis pozitív lett. De azt hiszem, én vártam még, nem 5 nap után csináltam meg a tesztet, hanem egy pár nappal késõbb. Jelenleg 19 hetes kismama vagyok.
Szia! Én aznap csináltam Gabriel tesztet amikor meg kellett volna jönnie és már kimutatta a terhességet.
Én is Gbarielt használtam, miuátn 5 napot késett és ennél pozítivabb nem lehetett volna! Most 6 hetes a magazatom! Sok sikert!:)
nekem a gabriel már a mensi elõtt pár nappal kimutatta. halványan ugyan, de teljesen egyértelmü volt számunkra :)

A Gabriel teszt mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Nekem mindíg bevált.4 terhességem volt de mindet megmutatta.

Nekem mindíg bevált.4 terhességem volt de mindet megmutatta.
Nekem is a Gabriel vált be! Amíg a medilab mindig pozit mutatott, a Gabriel frankón megmutatta, hogy nincs baba. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) akkor baba
Wow nem mondod? Akkor nagyon gratulálok neked! :) Vigyázz magatokra! Utolsó voltam :) Mennyit késett a mensid, van vmi tüneted?
A kérdező hozzászólása: Még csak egy napja késett, mikor teszteltem. Tünetem annyi, hogy faraséhes vagyok, s állandóan tudnék aludni! Köszönöm! :) Szép hétvégét!
a legtutibb már a második gyerekünk születik.....és mindig ezt vettünk tesztre....
nekem is az mutatta meg hogy terhes vagyok.:-)

A Gabriel teszt mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Nekem 5 nap késés után lett pozítiv:),elõbb nem mertem csinálni nehogy csalódjak.:) 36 hetes kismami

Nekem 5 nap késés után lett pozítiv:) , elõbb nem mertem csinálni nehogy csalódjak.:) 36 hetes kismami
Nekem már a nem várt mensi elsõ napján +lett!!! 10 hetes kismama
Nekem 2 napot kesett es kimutatta a terhesseget!Szerintem jo!

Miskolcon a Pálos gyógyszertárban mennyibe kerül a Gabriel gyors teszt?

Kérem, aki tudja, vagy mostanában 2013 nyáron vett miskolcon a Pálos patikából, az ossza már meg velem, hogy mennyibe kerül a Gabriel gyorsteszt miskolcon! A válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: kb.1200 Ft

kb.1200 Ft

A Gabriel terhességi gyorsteszt ami a nap bármely szakaszában alkalmazható, az mennyire megbízható?

kb 3 hete voltam együtt a párommal (..megszakításos együttlét..) és rá kb 2 héttel a megnyugtatásomra csináltam egy ilyen Gabriel terhességi gyorstesztet ami a nap bármely szakaszában alkalmazható, és amikor megvettem akkor aznap délután meg is csináltam..negatív lett az eredmény!

Legjobb válasz: Szerintem csinálj még egyet.

Szerintem csinálj még egyet.
Szia! Én azt használtam egyszer, pozitívat mutatott, de kétség maradt bennem, csináltam egy másikat, ezeket mind délután, és az azt mutatta, h negatív.Meg is jött a mensim másnap. Mondjuk két hónap múlva pozitív lett az a másik fajta, és azóta van egy hat hós kisfiam:) Szerintem vegyél egy másikat, tudom ilyenkor nehéz várni a mensire:)
Vegyél Clearbluet, ha terhes vagy az már ki fogja mutatni. Gyógyszertárban 1500 Ft, DM-ben 1700 Ft.
Nekem a Gabriel még sosem hazudott, de ha megnyugtat inkább csinálj egy másik fajtával is. 2 gyerek anyukája

A Gabriel terhességi teszt mennyire megbízható?

Vettem egyet, negatív lett:)... De megbízható?Azért ezt vettem, mert nem ez volt a legolcsóbb, és ha valamin, akkor nem ezen kell spórolni. De szerintetek mebízható? El?re is köszönöm!18/L

Legjobb válasz: Minden terhességi teszt megbízható. A hiba általában a felhasználóban van. Pl túl korán tesztel. Leghamarabb aktus után 2 héttel várható pozitív terhességi teszt, de biztosabb 3 hetet várni vele. Én 100 forintos teszttel teszteltem pozitívat, de jó idõben: amikor kimaradt a vérzésem. Egyáltalán nem az ár számít.

Minden terhességi teszt megbízható. A hiba általában a felhasználóban van. Pl túl korán tesztel. Leghamarabb aktus után 2 héttel várható pozitív terhességi teszt, de biztosabb 3 hetet várni vele. Én 100 forintos teszttel teszteltem pozitívat, de jó idõben: amikor kimaradt a vérzésem. Egyáltalán nem az ár számít.
én csináltam és negatív lett. másnap meg is jött a mensim :)
Szerintem meg ne sporolj rajta! En a nemvart elott egy nappal teszteltem egy dragaval, az eros pozitiv lett, aztan kivancsisagbol pedig megvettem a legolcsobbat aznap delutan es az nem nagyon mutatott semmit!
Délután naná, hogy nem. A reggeli elsõ vizelet sokkal koncentráltabb.
Nekem mindkét kislányomat kimutatta. Ha idõben teszteltél, akkor megbízható mindegyik teszt.
A kérdező hozzászólása: Az van a papíron hogy teljesen mind1 mikor csinálod meg, a nap bármelyik szakaszában pontos eredményt mutat ki. A gyógyszertárossal is beszéltem elõtte, segített is, teljesen normális volt, elmondott mindent.
Hány napot késik a menstruációd? Mert ha még nem is kellene megjönnie, akkor lehet, hogy korai volt a teszt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap elõtt reggel kellett volna megjönnie...Negatív lett a teszt, de még mindig nem jött meg. Mondjuk volt már ilyne, csa k még nagyon fiatal voltam, szóval most vettem egyet. De megnyugodtam, még nagyon nem szeretnék babát. Ebben a hónapban már voltam felfázva, mondjuk lehet késhet az miatt is...

Gabriel mennyire megbízható? Ha negatív akkor tuti nincs baba? Volt már hogy ez a teszt csak pár napos késésnél mutatta ki a pozitívat?

Legjobb válasz: Most vagyok a pé utáni 6-7. napon! Korai lenne a teszt? Eddig szurkált a hasam hol a bal hol a jobb oldalt most meg menzis érzéseim vannak és sokat pisilek.

A kérdező hozzászólása: Most vagyok a pé utáni 6-7. napon! Korai lenne a teszt? Eddig szurkált a hasam hol a bal hol a jobb oldalt most meg menzis érzéseim vannak és sokat pisilek.
A Gabriel teszt az egyik legjogbb a piacon, de azért nem ennyire jó..... Ha 6-7 napja volt a pé-d, akkor - ha van baba- most érkezik a méhedbe most kezd beágyazódni. Már temelõdik ugyan a HCG, de kimutatható mennyiségben csak a beágyazódást követõ 10-11 napon lesz jelen a vizeletben, vagyis minimum 4 napot még várnod kell. Amúgy 20-as érzékenységû a Gabriel, ennél csak egy jobb van, a Qupido, az viszont rohadt drága, és 1-2 nap elõnyért nem biztos, hogy megéri megvenni. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Várok még pár napot és újra megpróbálom! Drukkoljatok!
Én a mensi elõtt 3 nappal teszteltem pozitívat Gabriellel.31 hetes kismami

Gabriel terhességi teszt mennyire megbizható? megjelent a második vonal. hihetek neki?

Legjobb válasz: Azt irjak itt sokan,h a gabriel teszt eleg jo mert eleg erzekeny teszt. Szeritnem hihetsz a tesztnek. Nagyon gratulalok. 18 hetes kismama

Azt irjak itt sokan, h a gabriel teszt eleg jo mert eleg erzekeny teszt. Szeritnem hihetsz a tesztnek. Nagyon gratulalok. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: hát nagyon remélem.a legjobbakat neked is vigyázz a kicsire meg magadra
Szia!Szerintem hihetsz neki!!Gratula!De amugy 25-ös érzékenységü.A pozitivnak már lehet hinni:) )Késett már?
Nekem eddig mindig igazat mutatott szerencsére:)
Igen, hihetsz nek! Gratulálok neked!
Gratulálok! Boldog babavárást!
A dokim azt mondta, még a legérzékenyebb teszt is megbízhatalan, nem lehet elhinni neki, ha negatív. Viszont ha pozitívat mutat, az tuti! Ez valószínûleg tényleg így van, mert nekem se mutatta ki a 25-ös érzékenységû a manócskát, csak a 6. héten. Te tuti biztosra veheted, hogy babás vagy! Gratulálok, minden jót és jó egészséget, szép babavárást nektek! 26 hetes kismama

Párommal babát szeretnénk. Vettünk egy Gabriel ovulációs hormon tesztet, de a 8 tesztből mindegyik negatív lett, pedig azokon a napokon biztos kellett lenni peteérésnek. Mennyire megbizhatóak ezek a tesztek? Tudtok mást ajánlani?

Legjobb válasz: Hát, ezzel a teszttel (Gabriel) én is így jártam. Teljesen negatív volt azon a napon, amikor volt az ovum, mert hõ, és minden egyéb más azt igazolta. Sikerült is teherbeesnem:) pedig a teszt negatív volt végig.

Hát, ezzel a teszttel (Gabriel) én is így jártam. Teljesen negatív volt azon a napon, amikor volt az ovum, mert hõ, és minden egyéb más azt igazolta. Sikerült is teherbeesnem:) pedig a teszt negatív volt végig.
Nagyon drága, de nekem sem vált be. Rendelj vateráról, sokkal olcsóbb, de érzékenyebb. Nekem általában két napig is pozitív szokott lenni ezekkel az olcsó tesztekkel.
Nekem meg ez vált be...:) ebbõl látszik mennyire nem vagyunk egyformák. Nekem is volt viszont olyan márka amelyik nem volt egyértelmû. Egyébként te betartottál minden "szabályt"(gondolok a du.idõpont, vagy nem ettél illetve ittál a tesztelés elõtt egy órával)? Én az elején nem figyeltem 100%-ban ezekre , és nem is mindig találtam el LH csúcsot.
Nekem se vált be, aszerint soha nem volt peteérésem. Pedig hõmérõzés és teszveszes teszt mutatta.
Nekem sem, a gabrielnek még a terhestesztje is olyan halvány volt nekem, pedig másféle tesztrõl már leugrott a második csík. Inkább rendelj a vateráról wondfo ovutesztet, 70 ft. A legjobb!!! (nekem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, már meg is rendeltük a wondfu ovutesztet a vaterán. reméljük beválik! amúgy betartottunk mindent pontosan. egyszerûen csak rossz és drága a teszt.
Nekem bármelyik ovulációs teszt pontosan kimutatja minden ciklus 14-15.napján az ovulációt.Elötte és utána egy-egy nappal halvány pozitiv.
Pozitív vagy negatív lett? Amúgy szerintem 1 hónap nem számít sokat.
Vegyél kettõt. Egyet ma délutánra egyet holnap reggel, ha a mai már nem ad jó eredményt. Amúgy mi lett?
A kérdező hozzászólása: délután csináltam egyet és az is pozitív lett! :) de tutit akkor hiszem el ha az orvos is megmondja! :)
Jajj nagyon gratulálok :) sok boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :) csak annyira hihetetlen még! nem tudom miért!
Elhiszem! Én nagyon vágyok babára, de nekünk még a próbálkozásnak az ideje se jött el sajna. Azért lógok itt :D
A kérdező hozzászólása: hogy érted, hogy még nem jött el az ideje?
Én egyetemista vagyok sajna munka nélkül (ezerrel keresem), párom tanfolyamon van. Szóval csak a tanfolyami támogatás jön be havonta erre meg nem vállalunk gyereket :) majd ha lesz munka és elköltöztünk itthonról :)
A kérdező hozzászólása: így már értem! mi már össze is házasodtunk fél éve! :) nyugi!elfog jönni a ti idõtök is! :) minden a maga idejében!
Na meg ez a te kérdésed, és neked kell itt örülni :) nem mások problémáit boncolgatni :) :)
Gratulálok! :) Nekem is volt egy lejárt Gabrielem, ami pozi lett. Aztán volt egy csomó negatív, meg véreztem, orvos nem látott semmit sem... aztán volt még egy pozim... én már nem tudom mi van velem, holnap elmegyek sztkba, remélem baba van. csak tudnék már biztosat....
én nem tudnék holnapig várni
A kérdező hozzászólása: igen e hónap 10.re vagy 11.re nem vártam!hát én sem tudok 100%ig nyugodt lenni!nos mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: pozítivat mutat!
gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) de akkor ez megbízható? mindenképp két nap múlva csinálok egy újat!de olyat lehet, hogy ma délután csinálok egyet?
Ha pozitív, akkor ki tudta mutatni a hcg-t, szerintem nyugodtan hihetsz neki. Csak negatív esetben aggódnék a szavatosság miatt. De azért csinálj még, ha izgulsz miatta 1-2 nap múlva.
szerintem hihetsz neki:)
én azért csinálnék egy másikat mielõtt beleélem magam
A kérdező hozzászólása: utolsónak!igen fogok még egyet csinálni, hogy megnyugodjak!de szerintem az orvos tud tutit mondani!de ma délután lehet csinálni egyet, vagy mindenképp a reggeli vizeletbõl????
utolsó vagyok, én mindkét gyereknél délután csináltam.Az elsõnél 1 napos késésnél, a másodiknál 4 napos késésnél)
A kérdező hozzászólása: de akkor most délután meg csinálhatom nyugodtan???mert hát 10. 11.re nem vártam!és semmi nincs!melleimet érzem teltebbnek és érzékenynek!
Már mint 11.11 re nem vártad?Te tudod, én nem akarlak rábeszélni a mai tesztelésre :) igaz én nem tudnék nyugodtan aludni :) Majd írd meg mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak! Köszönöm szépen!De tutit majd jövõhéten fogok tudni, mikor megyek nõgyógyászhoz!Amúgy vettem még egy tesztet, és az is pozitív lett! Nekem semmi vérzésem, semmi barnázás nincs!Néha megjön érzés van, meg a mellem feszül! Remélem neked minden rendben lesz!Sok sikert!vigyázz magadra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!