Találatok a következő kifejezésre: A Gabriel 3 (15 db)

A Gabriel milyen érzékenységű teszt? 3 napja késik a mensim tegnap csináltam egy "nevenincs" tesztet de negativot mutatott, most vettem egy Gabrielt és gondoltam holnap megcsinálom.

Milyen tapasztalatok vannak err?l a tesztr?l? Tünetem talán annyi hogy álmos vagyok sokszor, fáj a derekam,és kicsit s?r?bben pisilek.

Legjobb válasz: Persze, próbáld meg újra reggeli elsõ vizelettel a Gábriellel!

Persze, próbáld meg újra reggeli elsõ vizelettel a Gábriellel!
Szia! Szerintem a Gabriel teszt jó! Nekem két másodperc alatt kimutatta a pozitívat! :)
Én most csináltam egyet és egy pillanat alatt kimutatta! :)
Lehetsz! A Gabriel csak nagyon késõn mutatja ki!
Na, megvolt az uh? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, megvolt.:-) Már vert a pici szíve.6 hetesen csinálták, hasi Uh, ezen picit meglepõdtem, mert úgy tudtam a 12.hétig csak hüvelyit csinálnak.Kiderült, hogy a dokimnak nagyon jò 4D-s Uh-ja van.ò 4D
A kérdező hozzászólása: Már a 7.hetet tapossuk.:-)
Gratulalok nektek!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen!:-)Nagyon boldogok vagyunk!!
17-es vagyok, nagyon gratulálok!!!!;-);-)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!:-)
Gratulálok!!! :) :D Én is a 8. hétben vagyok!! Szóval összességében a Clearblue király!! :D :D ;)
Hogy vagy, Kérdezõ? Baba nemét tudod már?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm jól, már a 31. hétben járunk.Kislányunk lesz, már nagyon várjuk! :-)
De jó:) ) nevet választottatok már?
A kérdező hozzászólása: Igen, apuka egy kis ráhatással döntött, Enikõ lesz. :-) Ez most nem olyan tömegnév és a túl moderneket se szeretjük igazán.Mindenki azt várta, hogy Hanna, Anna, Panna, Luca, Kira vagy Mira lesz, hát nem. :-)
De jo:) ) Szep nevet valasztottatok!Gratulalok meg egyszer. Mar en is szeretnek itt tartani:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, azóta sem jött meg, úh bizakodunk.18-án mehetek csak Uh-ra, remélem szívdobogást fogunk hallani.:-)
Mondtam en, hogy szep pozitiv a clearblue:) Gratulalok!
A Clearblue nagyon megbízható, de csak magasabb HCG szintet mutat ki a vizeletbõl, a Gabriel úgy tudom már alacsonyabb szintet is képes érzékelni. Amúgy nyugi, ha terhes vagy, akkor valószínû egy hét múlva is az leszel (sõt még 8 hónap múlva is), nem kell ennyire rohanni a teszteléssel, mert valószínû az lesz az eredmény, hogy egy csomó pénzt elszórsz a tesztekre, amik még nem tudnak normális eredményt kimutatni, te meg csak idegeskedsz, ami ugye nem tesz túl jót. Úgyhogy nyugodj meg és egy hét múlva tesztelj, addigra 100%-os lesz az eredmény.
gy összehasonlító táblázat a terhességi tesztek érzékenységérõl. [link]
A kérdező hozzászólása: Egy kép a tesztemrõl: [link]
Hát, nem tudom elég halvány az a függõleges vonal, amivel meglenne a pozitív. Menstruáció elõtt 3 nappal (szerintem) kizárt, hogy 50 egységnyi HCG lenne a vizeletben, de persze, lehet, hogy tévedek. Szerintem várj türelemmel, és azután pár nappal, hogy meg kellett volna jönnie. Úgy 100%-os lesz az eredmény. Nyugi ráérsz még.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem a képem, elég vacak így...ennyire azért nem halvány. A telefonomon erõsebb, mintha romlott volna a kép minõsége feltöltéskor. Egyébként köszi a válaszokat. Azt az oldalt -nem kötözködésképpen, de tényleg- ne ajánljátok senkinek, mert fals szàmokat mutat. A Gabriel nem 20-as, hanem 25-ös, a Cb meg úristen, dehogy 50-es!!Az is 25-ös.Ha 50-es lenne, nem mutathatná ki menzesz elõt 4 nappal.Csak azért tudom ezeket most biztosra, mert több fajta van itthon és olvastam a papírjaikat.
Oké, lehet, hogy hibásak az adatok, ne haragudj. De mindenki más, nálam a nem várt utáni 4. napon is csak halványan látszott a csík Predictor Early-vel ami már 10-es érzékenységû. Én tudom, hogy milyen marha nehéz kivárni, de hidd el nem érdemes rohanni. Remélem sikerül, és tényleg pozitív lesz :)
Szia! El sem hiszem, hogy pont ma tetted fel ezt a kérdést, mert Én is ugyanebben a helyzetben vagyok! Annyi a különbség, hogy Én digitálisat csináltam (CB.) és 6 napja késik, tegnap pedig negatív lett a Gabrieles teszt. Azért olvasgattam Én is, mert nagyon izgulok, hogy mi lehet most! :) Már nagyon szeretnénk bébibogyót Mi is! Tudom, hogy ez nem válasz, de megnyugtató, hogy nem csak Én vagyok ilyen zavarodott... :)
A clearblue pozitiv es nem nagyon halvany! Nekem eleinte sokkal halvanyabb volt. A gabriel lehet ugyanolyan 25-os erzekenysegu, de kicsit rosszabb minosegu teszt, ezert kesobb lesz majd pozitiv. En halkan, de gratulalok mar!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Tudom, hogy nem kéne izgulni, meg ennyire akarni, de sajnos nem vagyok könnyû eset, pont egy hete kaptam meg az ítéletet, hogy irány a Kaáli.Szóval, talán nem csoda, hogy ennyire szeretnénk, hogy ez most pozi legyen. Málna01!Tetszik a neved, nem fogod elhinni, de ezzel rémisztgetem a családom, ha egyszer lányom lesz így fogják hívni.Nem igazàn értékelik, jobb szeretik a hagyományos neveket.Szurkolok neked is nagyon, és egy picit örülök is, hogy van egy sorstársam!:-)
Én CB. ellentábort képviselem:-) Nekem nem egyszer mutatott a clear blue pozit a Gabriel negatívat. Sajnos mindig a Gabrielnek volt "igaza". A clear blue sokszor mutat álpozit. Volt olyan tesztem a clear bluen, hogy a tesztcsík elõbb ott volt, mint a control csík és a tesztcsík nagyon erõs volt, mégsem volt baba. Én inkább a gabrielnek hiszek. Remélem nálad baba van a dologban
A kérdező hozzászólása: Ezt ma reggel csináltam, x-epil. [link] Mára nem várom, tegnap óta mellfeszülés és enyhe görcsölgetés van.Remélem csak a terhesség jelei és velünk marad a babó.:-)
Szia!!! Nagyon szorítok Neked, h pozi legyen!! Én tegnap voltam dokinál, de persze elsiettem, mert még semmi nem látszik... Doki szerint is inkább pozitív, mert minden erre utal, de jövõ hét szerdán vissza kell mennem.. Írok majd, h mi volt, Te is írj!! Ja, meg a pozitív óta szedek magzatvédõt, amit tegnap a doki is mondott a vizsgálat után.. Szerintem nem árthat.. :D :D Ami pedig a neveket illeti, ne hagyd magad! Gyerekkorom óta tudom, h a kislányomat Gerdának fogják hívni és a páromnak is tetszik, más véleménye nem érdekel!! Még annyi, h szerintem ne görcsölj, mert ha nem jön meg, az már egy tuti jel! :D
Tudtam! (elsõ vok) Nekem is nagyon késõn mutatta ki a Gabriel kazettás, one step már a mensi elõtt 3 nappal halvány volt. Gratulálok, ez már szép pozi!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!Kívánom, hogy úgy legyen! ;-)

A Gabriel after 3 mensi előtt egy nappal már kimutatja, ha állapotos vagyok?

Holnap kellene megjönnie a mensimnek. Ha ma elvégzem a Gabriel after 3 tesztet, már biztos lehet az eredmény?

Legjobb válasz: elméletileg mutatja, de már biztos voltál pisilni, jobb lenne ha holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálnád, mert a mostani pisi lehet híg lenne.

elméletileg mutatja, de már biztos voltál pisilni, jobb lenne ha holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálnád, mert a mostani pisi lehet híg lenne.
Igen, már mindenfélekképen a holnapi elsõbõl csináld. Szorítok...

Ovulacio után 10 nappal negatív terhességi teszt! Mennyi az esélye, hogy még is terhes vagyok? Lehet korai volt a teszt? 3 nap múlva kéne megjonni-e! Gabriel tesztet használtam!

Legjobb válasz: 14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!

14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönom a választ!Várok még!
Nekem csak miután elmaradt 1 hét múlva lett pozitív a tesztem... Addig éreztem hogy fáj a mellem de nem úgy mint szokott, hanem, mint amikor Fiamnál a tej indult be... 4 negatív tesztem volt, egy mielõtt meg kellett volna jöjjön (nem elsõbõl), egy másnap amikor meg kellett volna jöjjön (elsõ vizeletbõl) és mind a kettõ negatív lett... itt gyõztek meg hogy a hõgörbe miatt csináljak aznap egy tesztet és az 1 héttel a kimaradás után volt.
Elég sok, szerintem az esélye, hogy mégis terhes vagy! :) Nekem is negatív volt, csak a nemvárom utáni napon lett + ! Azóta már kiderült, lett + teszted?

Két terhességi tesztet (Gravi HCG, Gabriel) is elvégeztem pár nap különbséggel és mind a kettő negatív lett. A Menstruációm 3 hete nem jött meg. Akkor most lehet hogy terhes vagyok? Mennyire megbízhatók ezek a terhességi tesztek ha negatívat mutat!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.

Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.
Szerintem sem vagy terhes. Az elsõ válaszoló nagyon jól megírta, hogy elõfordul, hogy kimarad a menstruáció. Állítólag a szervezetünk az egy év alatt egyszer "pihen". Nekem év elején volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt.Következõ hónaptól pedig szépen minden visszaállt. De ha most sem fog megjönni, akkor szerintem érdemes lenne dokihoz menned!

Gabriel teszt tényleg kimutatja a pozitívat beágyazódás után 3 nappal?

Legjobb válasz: Én úgytudom igen, de én még nem voltam terhes... Csak szeretnék :-) De a legérzékenyebb teszt a Qupido. Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 u/ml Rapi preg corax: 20 u/ml Rapi preg direct: 20 u/ml Gabriel: 20 u/ml HCG: 20 u/ml Clear blue: 50 u/ml Medi-lab: 20 u/ml

Én úgytudom igen, de én még nem voltam terhes... Csak szeretnék :-) De a legérzékenyebb teszt a Qupido. Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 u/ml Rapi preg corax: 20 u/ml Rapi preg direct: 20 u/ml Gabriel: 20 u/ml HCG: 20 u/ml Clear blue: 50 u/ml Medi-lab: 20 u/ml
Szerintem embere válogatja! Attól függ neked mennyi HCG hormont termel a szervezeted! De általában az 5. napon már nagy valószínûséggel kimutatja!
Az elsõ válaszolónak: Én úgy tudom, hogy a Clerblue is 10-es!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nem merek tesztelni mert félek a csalódástól, tegnap kellett volna megjönnie...
Én az elsõ válaszoló vagyok. A Clerblue-t én nem ismerem, de biztos igazad van :-) Utána nézek, lassan nekem is tesztelnem kellene, de sajnos még várnom kell :-(
Szerintem holnap már tesztelhetsz, nekem a mensi után 2 nappal már kimutatta halványan a teszt a pozitív eredményt.
Nekem a Gabriel mensi elõtt 2 nappal mutatta ki. 14 hetes kismama
én is a gabriel nevû tesztet próbáltam ki, a mensi kimaradása után 5 nappal mutatott pozitív eredményt, de azt már 1 perc alatt.
Clair Blue 50-es.

3 Napom van még a mensi-ig. És elsőre extra halvány pozit. Teszteltem tegnap délutániból Gabriel tesztel negatívat. Akkor most mi lehet?

AZ alhasam mindkét oldalt fáj már 2hete, és rengeteget eszek. Azon kiv?l nem érzek semmit. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Ez az ezredik ugyanolyan idióta kérdés... Miért nem olvastok elõbb? 3 nappal menzesz elõtt teszt legyen a talpán, ami biztosan ki tud mutatni egy terhességet. A valószínûleg nem vagy terhes, az alhasad fájhat sok minden miatt, akár a közelgõ vérzést is jelezheti. Tesztelni csak akkor van értelme, ha már túlvagy a menzesz várt idõpontján, akkor sem árt még várni pár napot, akkor biztosabb a dolog. Rengeteget eszel... Ez jó. De egyáltalán nem biztos, hogy köze van hozzá.

Ez az ezredik ugyanolyan idióta kérdés... Miért nem olvastok elõbb? 3 nappal menzesz elõtt teszt legyen a talpán, ami biztosan ki tud mutatni egy terhességet. A valószínûleg nem vagy terhes, az alhasad fájhat sok minden miatt, akár a közelgõ vérzést is jelezheti. Tesztelni csak akkor van értelme, ha már túlvagy a menzesz várt idõpontján, akkor sem árt még várni pár napot, akkor biztosabb a dolog. Rengeteget eszel... Ez jó. De egyáltalán nem biztos, hogy köze van hozzá.
A kérdező hozzászólása: És pici fehér folyásom is van
A kérdező hozzászólása: Ez már régi üzi volt és még anno meg jött. :( Most viszont megint úgy vagyok hogy hétfõn kellett volna megjönnie de szerencsére semmi, szóval remélem most összejön, bár semmit nem érzek kicsit fáj a fejem 2 napja de sztem semmi köze hozzá...
Mi lett a reggeli teszteddel? 10. válaszoló voltam...
szia! én 7 éven át havi 3 tesztet csináltam, sose lett pozitív. aztán nagy sokára, ismerem a türelmetlenség okait hidd el és megértelek. az én véleményem, ha lett egy pozitív teszted akkor az baba. akinek meg nincs türelme válaszolni a néha "butus" kérdésekre, az ne tegye, inkább kiméljétek meg a kérdezõt a mogorva válaszaitokkal. azért nagyon érdekelne, kedves kérdezõ, hogy mi lesz a holnapi teszted eredménye. az enyém sajnos negatív lett, pedig nagyon várjuk már, hogy 2. babánk legyen. üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi :) És te babás vagy, vagy még próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Holnap fogok
Na, teszteltél ma? Sikerült? Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Igen jól értetted! Azért köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Végre 1 normális válaszadó! :-)
Jól értem, hogy egyik pozitív lett, és a másik negatív? Két nap múlva ismételd meg egy jobb fajtával. szorítok! :)
ó tényleg júniusi volt az üzenet. lehet a kontroll csík halvány vonalát láttad, néha nagyon becsapó tud lenni... én megfogadtam, hogy legközelebb kivárom majd mindig a mensi napját és másnap tesztelek. ez elég nehéz lesz. neked meg szurkolok. én még mrensizek, szóval odébb van a peteérés is, de aztán ezerrel :-) szia
megcsinálhatod, de nem biztos, hogy az eredmény valós lesz. mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: igen de sajnos negativ
Teszteltél?
Nekem a gabriel fogantatás után 12 nappal lett iszonyat halovány pozitív. A vicc az, hogy már minden tesztem egyértelmûen kétcsíkos volt, a gabriel még mindig halvány.
Szerintem várd meg azt, hogy megjön-e akkor amikor kellene, ha nem jön meg, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: rendben :)
elsõ vagyok: én is gabriel-el teszteltem és a nemvárt elõtt 1nappal nagyon halvány kétcsikos volt. szóval:szerintem várj még legalább szombatig
A kérdező hozzászólása: rendben
Szerintem inkább várj még legalább péntekig.
Szerintem igen....de ha holnap reggel csinálod lehet hogy jobban jársz, mert reggel több a hcg a vizeletbe.....nekem 5.-én volt a peteérésem.....én is holnap vagy holnap után tesztelek Vagy holnap is meg holnap után is.....
A kérdező hozzászólása: vasárnapra nem várom
hát igen, ezért is írtam (írtuk) hogy korai! de ettõl még lehet, hogy vasárnapra már pozitív lesz..

1 hete késik a menstruációm. Negatívat teszteltem 3 napja második vizeletből gabriel teszttel. Fehér tejszerű folyásom van, alhasi szurkálás, fáradtság. Más tünetem nincs. Csináljak holnap első vizeletből tesztet?

Egyébként Pharmatex kúppal védekezünk. Minden rendben nálunk. Van 2 gyerekünk is.

Legjobb válasz: Szerintem igen, csinálj reggel elsõ pisibõl tesztet. Ha az is negatív, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. 1 hetes késésnél reggeli pisibõl már kimutatja a babát.

Szerintem igen, csinálj reggel elsõ pisibõl tesztet. Ha az is negatív, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. 1 hetes késésnél reggeli pisibõl már kimutatja a babát.

Gabriel terhességi teszt tényleg kimutatja a babát beágyazódás után 3 nappal?

Mensi el?tt vagyok 1 nappal és nega lett a gabriel. Lehetek még pozi? Tünetem semmi.

Legjobb válasz: nem hinném hogy mindenkire érvényes!! Szerintem aki most elolvassa ezt és tesztelni szeretne , VÉSSE A FEJÉBE, HOGY BIZTOS EREDMÉNYT, CSAK AZ ELMARADÓ MENSI UTÁNI NAPOKON KAPHAT...úgyhogy majd ha nem jön meg akkor tesztelj..

nem hinném hogy mindenkire érvényes!! Szerintem aki most elolvassa ezt és tesztelni szeretne , VÉSSE A FEJÉBE, HOGY BIZTOS EREDMÉNYT, CSAK AZ ELMARADÓ MENSI UTÁNI NAPOKON KAPHAT...úgyhogy majd ha nem jön meg akkor tesztelj..
egyetértek. bármennyire is nehéz volt várnom, én is csak az elmaradt után egy nappal teszteltem. nem akartam mégegy csalódást. és nem is csalódtam! :) )) sok szerencsét neked is!
Nincs értelme elsietni a tesztet, felesleges feszültséget okozol magadnak! Nekem a mensi napján még negatív volt, két nappal utána pedig már nagyon pozitív. Bár én más tesztet használtam. Türelem! Az hogy nincs tüneted, még nem jelent semmit, sokaknak nincs! Várj még pár napot, ha addig se jön meg, akkor tesztelj! Sok sikert!
Nekem nem mutatta ki a terheséget, és még is terhes voltam.Én is nagyon kiváncsi voltam mert beültetésem volt és minnél hamarabb tudni akartam az eredményt.Hiába írja, hogy harmadik naptól kimutatja szerintem ez hülyeség.Várjál még, én két tesztet is csináltam egy hétre a beültetés után és egyik sem mutatott ki semmit.Szerintem több idõnek kell eltelni ahhoz jó eredményt kapjunk.Egy 38 hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!