Találatok a következő kifejezésre: A G-mail levelek (10 db)

Hogy tudnám összekapcsolni a G-mail fiókjaimat? Egy újat nyithatnék, amire az összes levele megjelenik, vagy Mozilla thunderbird-ben meg lehet csinálni?

Legjobb válasz: nem böngészõtõl függ. lépj be az új email fiókodba (remélem, az is gmail) ezt nyisd meg: https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=8286cd29e1&view=mip&fs..

nem böngészõtõl függ. lépj be az új email fiókodba (remélem, az is gmail) ezt nyisd meg: https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=8286cd29e1&view=mip&fs..
Lehet több G-mailos postafiókot is összekapcsolni. Nekem ezzel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim, de több helyen írnak az ilyesmirõl: http://netidok.postr.hu/gmail-2-in-1-ket-fiok-egyben http://www.dynamicart.hu/dynamicart/index.php/scripts/altala.. http://pcworld.hu/gmail-mesterkurzus-1-resz-20110321.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: És az elsõ válaszolónak: félreolvashattad, thunderbirdrõl volt szó, ami egy levelezõprogram, szóval van köze hozzá (a pc world szerint is.)

A G-mailben van-e olyan lehetõség hogy vissza jelezzen amikor elolvassák az elküldött levelet?

Ha van hol és hogyan állíthatom be?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint nincs ilyen.

Tudomásom szerint nincs ilyen.
Esetleg külsõ segítséggel: [link]


Ha a g-mail postafiókomban véletlenül kitöröltem egy levelet, amit nem olvastam el akkor megtalálhatom-e még valahol?

A freemail-es postafiókomban van olyan menüpont, hogy kuka de itt nem találtam olyat. Bár az is lehet, hogy csak nem nyitottam ki a szemem eléggé.

Legjobb válasz: Van kuka. Bal oldalon ha nem látod, akkor a x további alatt.

Van kuka. Bal oldalon ha nem látod, akkor a x további alatt.
07:49 hol van ez a kuka ?
okés , ez korrekt segítség volt, köszi
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! Megtaláltam.

A G-mail (beérkezett levelek) mellékleteit, - diavetítésekről van szó - nem tudom a dokumentumokba menteni! Hogyan lehet megtenni?

Legjobb válasz: Sajnos a PPS-eket nem ismeri, én is hiányolom belõle. Az a megoldás van csak, hogy letöltöd a PPS-t, utána a Google Docs-ban feltöltöd.

Sajnos a PPS-eket nem ismeri, én is hiányolom belõle. Az a megoldás van csak, hogy letöltöd a PPS-t, utána a Google Docs-ban feltöltöd.

Meg lehet csinálni g-mail-nél, hogy a leveleim átirányítódjanak freemailes e-mail címemre?

Legjobb válasz: Ez a leghülyébb ötlet lenne, amit csak el tudok képzelni. A Gmail pont azért jó, mert oda meg is érkeznek a levelek. A Freemail-el ellentétben.

Ez a leghülyébb ötlet lenne, amit csak el tudok képzelni. A Gmail pont azért jó, mert oda meg is érkeznek a levelek. A Freemail-el ellentétben.
Meg.
Meg, de szerintem is inkább fordítva csináld.
A kérdező hozzászólása: Most nem ez volt a kérdés /egyébként nem volt problémám sosem a freemaillel/ Hotmail-nél meg lehet csinálni, hogy az oda küldött levelek átmennek freemailre, ugyanezt szeretném gmailre, de nem tudom, hogy lehet-e.
A kérdező hozzászólása: Hogy?Azért kell, mert egy sulis csoportnak egy e-mai címe van, de szeretném, ha nem kéne mindig kilépnem a saját googlémból, hanem a freemailemen tudnám olvasni.
Ebben az esetben gondolj már bele, hogy rajtad kívül még 20-30 ember használja!!! Ne nyúlkálj a beállításokban! Használj egy másik böngészõt erre! Pl. Firefoxban használod a saját Google-accountodat, Chrome-ban pedig az osztályét. Még egyszerûbb ha egy levelezõklienst használsz, pl Thunderbirdöt. Lenne egy személyes kérdésem is: te nem egy kecskeméti középiskolába jársz? Ott találkoztam ilyen rendszerrel.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez jó ötlet volt, csak a freemailemet nem tudom valahogy beállítani hozzá.A hotmail-es meg a két sulis g-mail megy.

G-mail ra nem jönnek meg a leveleim :S mitől lehet ez?

Legjobb válasz: A webes Gmail-lel valami gond van, nekem is csak a levelezõben mûködik.

A webes Gmail-lel valami gond van, nekem is csak a levelezõben mûködik.
Biztosan elfelejtetted megirni, és jol megcimezni , elküldeni!Vagy pl.a spam folderba is mehettett.

G-mailon hogy lehet megnézni a levélíró IP címét, amelyikről küldte a levelet?

Legjobb válasz: A megnyitott levél jobb oldalán a "válasz" gomb mellett van egy fekete háromszög --azt lenyitod és az "eredeti megjelenítése"-re kattintasz --ott mindent megtudhatsz a levél adatairól . Ha van IP cím ott kell lennie.

A megnyitott levél jobb oldalán a "válasz" gomb mellett van egy fekete háromszög --azt lenyitod és az "eredeti megjelenítése"-re kattintasz --ott mindent megtudhatsz a levél adatairól . Ha van IP cím ott kell lennie.
Sehogy! csak az email címét láthatod. (Egyik levelezõ rendszer sem adja ki az IP címedet.) A saját IP címed a gmail-en láthatod, és azt hogy mikor jelentkeztél be utoljára és milyen IP címrõl.
A kérdező hozzászólása: Tévedsz, amíg freemailes voltam mindig kiírta melyik ip címrõl érkezett a levél.
A kérdező hozzászólása: ÁÁÁÁÁÁ kösziii!!!!! :)
Kösz! Ez nekem is új!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!