Találatok a következő kifejezésre: A G-Pont hol helyezkedik (2 db)

A G-Pont pontosabban hol helyezkedik el? Milyen pózzal lehet azt "masszírozni"?

Milyen pózokat ajánlotok a "megkeresésére"? Merre van? a hüvely elején? végén? közepén? Segítsetek.

Legjobb válasz: http://www.csajozasitanacsok.hu/?cikk=38 Ebben a cikkben le van írva, hogy hol van és hogy lehet kitapintani. Általában azokban a pózokban a legjobb, amikor a csaj van elõl és a pasi hátul.

http://www.csajozasitanacsok.hu/?cikk=38 Ebben a cikkben le van írva, hogy hol van és hogy lehet kitapintani. Általában azokban a pózokban a legjobb, amikor a csaj van elõl és a pasi hátul.
én lány vagyok:D szóval az én abrátom akkor találta meg amikor az ölébe voltam, vagy amikor mellette ültem, de ha álltam akkor nem, szval vszínû könnyebb úgy megtalálni, hogyha a lányka nincs kiegyenesedve:) de ha megtaláltad..az tuti meghallod:D:D:P
Mi úgy találtuk meg, amikor a barátom elõttem térdelt, én a lábamon és a kezemen támaszkodtam, és úgy csináltuk... Nekem kicsit fárasztó ebben a pózban, de iszonyat jóóó:)
Az F és a H pont között fogod megtalálni.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok kiváncsi az idióta válaszokra
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak köszönöm.=)
Biológia órán megmondják...
ha az ujjaiddal óvatosan szétnyitod a kisajkaidat, akkor tükörben láthatod a szûzhártyádat (ha még megvan) a hüvely bejárat elõtt! Igen ujjal át lehet szakítani, de ha megnézed, láthatod van-e akkor rés rajta, hogy beférjen az ujjad. (vadabb ujjazásnál még mindig teljesen átszakadhat) Sikerült megnézni? ;) G-pont hüvely hasi oldalán belül van, változó hogy milyen mélyen és hogy van-e egyáltalán. Ha már felizgult állapotban vagy ott érzékenyebb a hüvely.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!