Találatok a következő kifejezésre: A G-Pont hol (31 db)

A G-pont egy mese
Google a barátod... Hol van a G pont? + Egy G pont módszer Ha a nõ a hátán fekszik, akkor a G pontja (Grafenberg pont) a hüvelyének felsõ részén, kb. 3, 5-4 cm-re található. A G Pont izgatásával érik el a nõk a legélvezetesebb orgazmust. A hüvely ezen részének a tapintása is más, kicsit érdes, nem olyan sima, mint máshol, és ha izgatják, szivacsossá válik. A nõk a G pont orgazmus után még 15-30 percig eufórikus gyönyörben úsznak, ekkor halk sóhajtásokon és mosolygáson kívül ne várj tõlük sok minden mást... G pont módszer Dugd az ujjad 5-8 cm-re a nõ hüvelyébe, és mozgasd körbe-körbe. Ez akkor a legélvezetesebb egy nõnek, ha ugyanolyan erõsen nyomod az ujjad a hüvelyének minden részéhez. Ha ezt már csináltad egy ideig, akkor kezdd el KICSIT erõsebben nyomni az ujjad a méhe felé, de továbbra is mozgasd körkörösen az ujjad, mint eddig. Aztán hagyd abba a körözést, állítsd meg az ujjad a G pontján, nyomd rá kicsit, majd finoman kezdd el nyomni az ujjad a méhe felé is. Mozgathatod az ujjad lassan, kis körözéssel a G Ponton, vagy erõs ki-be húzogatással. A legjobb, ha ötvözöd a kettõt, és miközben körözöl az ujjaddal, ki és be is mozgatod azt a hüvelyében. Figyelj rá oda, hogy minden mozdulatnál érintsed a G pontot! Nagyon fontos, hogy megtaláld a megfelelõ ritmust, de ne aggódj, tudni fogod, ha sikerült! forrás: http://www.csajozasitanacsok.hu/Hol_van_a_G_pont remélem segítettem (:
A kérdező hozzászólása: biztosengem azért izgat hogy ha van ilyen akkor a nemi szerven belül hol
nem mese, ez marhaság mért lenne mese vannak szakoldalak, hogy hol helyezkedik el, olyasmi felületû rész a hüvelyben, mint a szájpadlás, és ha nyomás éri, a nõnek olyan érzése lesz, mintha pisilnie kellene, -de nem kell neki épp- ha a pénisz ingerli, akkor nagyobb intenzitású, de rövidebb ideig tartó orgazmus lesz a vége, mint a csikló ingerlésekor
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelemes válaszokat. arra még kiváncsi lennék hogy van-e még más ilyen pont is
Igen, van U-pont is. De google a barátod.
2. válaszoló vagyok.... benne van a szövegben h hol .. ki tudod tapintani ... olvasni kellene (: amúgy meg tessék ... ( a Google még mindig a barátod) http://szexologia.network.hu/video/oktato_videok/gpont

Hol van a nőn a G-pont? Hol tapintsam ki?

Legjobb válasz: 3-6 cm-re a has felõli oldalon. Érdes felületû folt. Ingerlése ált. pisilési ingerrel jár.

3-6 cm-re a has felõli oldalon. Érdes felületû folt. Ingerlése ált. pisilési ingerrel jár.
A huvely falán, de ez a kérdés már minimum 100x volt :D

Hol van a G pont? Kíváncsi vagyok azoknak a lányoknak a véleményét akik már átélték ezt az orgazmust és azoknak a férfiaknak is a véleményére akik már elérték ez egy lánynál.

19 éves lány vagyok. 3 éve vagyok együtt a párommal. Mindig jó vele a szex. Szinte nincs olyan alkalom amikor ne lenne orgazmusom. Csak azt a fránya G pontot nem találjuk. Halottam hogy ez nincs is mindenkinek, de én nem szeretnék ezek a n?k közé tartozni. Remélem tudnak azok segíteni nekem akik átélték már ezt az orgazmus fajtát.Köszönöm el?re.. É

Legjobb válasz: Szerintem érdemes lenne ellátogatnotok egy szexshopba és venni egy g-pont vibrátort. Ezek különleges vékonyabb hajlított vibrátorok. Sztem ezzel könnyedén-játékosan megkereshetnétek vele a g pontodat. És ha egyszer más sikerült, és tudod hol van, onnantól kezdve menni fog a pároddal is, hiszen tudsz neki segiteni benne, hogyan-merre.

Szerintem érdemes lenne ellátogatnotok egy szexshopba és venni egy g-pont vibrátort. Ezek különleges vékonyabb hajlított vibrátorok. Sztem ezzel könnyedén-játékosan megkereshetnétek vele a g pontodat. És ha egyszer más sikerült, és tudod hol van, onnantól kezdve menni fog a pároddal is, hiszen tudsz neki segiteni benne, hogyan-merre.
Az elõttem szólóhoz csatlakozom, ott van. Nekem kb. 5 perc izgatás kell és máris megvan a G-Pont orgazmusom és még kisebb spriccelés is van. 25/L Mindenkinek van, csak kinek mennyire van "elbújva". Valahol tanulás kérdése is.
Hát az az igazság, hogy csináltuk egy darabig, de mindíg megszakítottam mert annyira fura volt ez az érzés már szó szerint kicsit remegtem is, de mindíg elkapott mert azt remélte sikerül elmnennem, mert eddig nem tudtam, de aztán mivel mindíg megszakítottam a dolgot a végén elfáradtunk és abbahagytuk:) De ha ezt érzem újra akkor csak folyamatosan hagyjam és meglesz az orgazmus?
igen :) sokan esnek abba a hibába hogy elõtte le állnak, vagy aki tényleg elfárad, vagy a partnere hamarabb elélvez
Én keresgéltem már, de nem igazán találom:S Van hogy nyomkodok egy pontot akkor nagyon rám jön a pisilés érzés de semmi extra. És nem is érzek ott semmit ami kidomborodna. Lehet azért nem érzem mert felizguva sem vagyok így és kényelmetlen is magamnak. Na majd vasárnap hazajön a párom megkerestetem vele!:) 22/L
17:36 vagyok Igen az volt a kezdette, ne álljatok le olyankor ;)
a hüvelybemenettõl 2-3cm-re a has felõli oldalon:) Legalábbis nekem ezt mondták.Át még nem éltem a G-pont orgazmust de dolgozunk rajta:)
Az utolsó vagyok: Lenne egy kérdésem ritkán de volt olyan a párommal hogy szex közben ilyen kellemesen fájó érzést éreztem és már kicsit remegtem is. Az lehetett a kezdete?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most már legalább tudom merre keressük, de mégis milyen érzést kellene éreznem a közelében???
Húhhh köszönöm szépen, hogy válaszoltál:) Mostmár rajta leszek a témán:)
Szívesen :) és kívánom hogy éld át a pároddal mert fantasztikus ;)
A G-orgazmus és a spriccelés mindig együtt jár amúgy? 17:36, te egész nap a keresõt bújod? :) )
Nem mindenkinél van spriccelés Amíg nem ér ide a párom addig keresgélek :)
Amúgy épp most olvastam az A pontról, azt meg kellene találni ma éjjel :D

Mi az a G-pont? Vannak még más pontok a G-n kívül ha igen milyenek és hol vannak?

Legjobb válasz: A G-pont egy nem teljesen bizonyitott dolog, igy jo kerdes, h mi az. Egyesek szerint a prosztata csokevenyes megfeleloje nokben. Amugy egy kicsi, erdesebb tapintasu terulet a huvely has feloli reszen 3-5 centire a bejarattol. Elvileg a simogatasa nagyon kellemes erzes. Mas kerdes, h sok lanyban nincs ilyen... :) Ugyebar ezert is vitatott. Vannak mas pontok is, pl. itt egy a mondat vegen. :P

A G-pont egy nem teljesen bizonyitott dolog, igy jo kerdes, h mi az. Egyesek szerint a prosztata csokevenyes megfeleloje nokben. Amugy egy kicsi, erdesebb tapintasu terulet a huvely has feloli reszen 3-5 centire a bejarattol. Elvileg a simogatasa nagyon kellemes erzes. Mas kerdes, h sok lanyban nincs ilyen... :) Ugyebar ezert is vitatott. Vannak mas pontok is, pl. itt egy a mondat vegen. :P

Hol van az a G-pont? És honnan tudjam hogy megtaláltam (megtaláltuk) -e?

Legjobb válasz: a G pont szinte rögtön a hüvelynyílás után, a hasfal felöli oldalon található (bár nincs minden nõnek ugyanott, ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni;)). Mivel nem írtad a nemedet, ha lány vagy kérd meg a barátod, hogy segítsen megtalálni, ha meg fiú vagy akkor ha a barátnõddel szemben fekszel, és felnyúlsz egy vagy maximum két ujjal, a tenyered fordítsd magad felé, és kezd el gyengéden ingerelni a barátnõd hüvelyét, nyugodtan keresgélhetsz, hidd el jó érzés lesz neki, és így lehet a legkönnyebben megtalálni a G pontot. Sok sikert;)

a G pont szinte rögtön a hüvelynyílás után, a hasfal felöli oldalon található (bár nincs minden nõnek ugyanott, ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni;)). Mivel nem írtad a nemedet, ha lány vagy kérd meg a barátod, hogy segítsen megtalálni, ha meg fiú vagy akkor ha a barátnõddel szemben fekszel, és felnyúlsz egy vagy maximum két ujjal, a tenyered fordítsd magad felé, és kezd el gyengéden ingerelni a barátnõd hüvelyét, nyugodtan keresgélhetsz, hidd el jó érzés lesz neki, és így lehet a legkönnyebben megtalálni a G pontot. Sok sikert;)
elsõ válaszoló vagyok, az lemaradt, hogy ha megtaláljátok, hidd el észre fogjátok venni;) ezt tapasztalatból mondom:) mivel a G pont rohamszerû örömöt vált ki, fokozottan izgatott állapotba kerül az akinek a G pontját izgatják;)

Hol is található a G-pont? !

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=G+pont

"A G-pont, Grafenberg-pont, a vagina mellsõ falán található. Valójában nem egy pontról beszélünk, hanem körülbelül 1–1, 5 cm átmérõjû területrõl, melynek izgatása sokszor mind a klitorális mind a hüvelyi orgazmusnál erõsebb kéjérzetet okoz." - és ez igaz! Ráadásul nem csak erõsebb a kéjérzet, hanem sokszoros! Nekem eddig négyszeres G-pontos orgazmus volt a rekord, pár másodperces eltéréssel. (Hála és köszönet érte annak, aki vette a fáradságot, és elpiszmogott rajtam! :D )
Haha, 1.! :D
Google, Google, Google! Kérlek, kedves Kérdezõ használd, mert ezt a kérdést már többen feltették:)
Az orr legmélyebb pontja.
Keresd meg!
A shoppinG szó végén...

Hol van a g pont a huvelyben?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/G-pont

A kérdező hozzászólása: nem tudjátok elmagyarázni röviden hogy mi az????
A G-pont, Grafenberg-pont, a vagina mellsõ falán található. Valójában nem egy pontról beszélünk, hanem körülbelül 1–1, 5 cm átmérõjû területrõl, melynek izgatása sokszor mind a klitorális mind a hüvelyi orgazmusnál erõsebb kéjérzetet okoz. itt van röviden és ha a lány a hátán fekszik a hüvely felsõ falán a hüvelybemenettõl kb 5 cmre találod
A kérdező hozzászólása: Áh értem...... szexközben a férfi bedugja a nõnek majd azt csiklandozza neki ettõl élvezkednek el?

Hol is található a G-pont?

tudom persze hogy pontosan nem lehet meg mondani kinek hol van. pár hete barátn?met nyalással és ujjazással elégitettem ki és úgy ment el hogy spriccelt ( a számra) :D

Legjobb válasz: A nõi G-pont? A shoppinG szó végén! :D

A nõi G-pont? A shoppinG szó végén! :D
nekem nincs g-pontom 18L
Ha van 5 cm-es mutatóujjad akkor elérsz vele 5 cm távolságba! :D
A kérdező hozzászólása: de mutató ujjal el lehet érni azt az 5cm?
hogy hol található? hát a g betûnél!:)
Van az a mozdulat a mutatóujjal... Az a "gyere csak ide" mozdulat... Vagy mintha kaparni szeretnél csak a mutatóujjaddal, valami olyasmi... Nem tudom másképp leírni.
F és GY között helyezkedik el a G.
elvileg mindenkinek van, de minden nõ másképpen reagál a g-pont izgatására... Van, aki alig-alig, mint 1. van, akinek akár orgazmusa is lehet így. A szakszöveget a pont elhelyezkedésérõl megleled a neten. Egyébként "felül" ( hasfal felöli oldalon ), a hüvelybemenettõl ca 5-7 cm-re. Általában. de nincs rá recept, és nem reagál minden nõ egyformán az izgatására. Mindenesetre nem csak simogatni kell, inkább erõteljes masszírozásnak mondanám....
ha a barátnõd háton fekszik akkor a hüvely felsõ falán kb 5 centire a hüvely bemenettõl:)
a második jó:)
lol

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!