Találatok a következő kifejezésre: A Géndiagnosztikai az (9 db)

az afp vérvétel, nem uh!
A kérdező hozzászólása: Tudom...:) Én arra gondoltam, az AFP utáni 18. heti UH és még a géndiagnosztikai UH. Csak leírtam, hogy az Afp is kétszer lenne.
Az UH NEM ÁRTALMAS, mint a röntgen.
Akár naponta lehet ultrahanggal vizsgálni. Csak röntgenre ne menj semmiképpen.
Szia! Ne izgulj, nem árt a babáknak a sok ultrahang. Nekünk lombikban fogant a picink, ezért 2 hetente nézték rendszeresen a 12.hétig. Boldog, nyugodt babavárást kívánok neked!

A Géndiagnosztikai Központban az Istenhegyi úton milyen árakon dolgoznak? Hova érdemes fordulni ismételt genetikai UH-ra ami speciális hely? És hogy zajlik a placentából a mintavétel? Mi a menete egy ilyen komplett vizsgálatnak?

Legjobb válasz: Szia! A férjemmel jártunk az Istenhegyi úton, kromoszomavizsgálatra kellett mennünk, 10.000,-Ft/fõ volt a dija. A többi vizsgálat árát sajnos nem tudom, de ugy tudom,hogy van honlapjuk. Próbálj utána nézni ott.

Szia! A férjemmel jártunk az Istenhegyi úton, kromoszomavizsgálatra kellett mennünk, 10.000, -Ft/fõ volt a dija. A többi vizsgálat árát sajnos nem tudom, de ugy tudom, hogy van honlapjuk. Próbálj utána nézni ott.
Nekünk 28000Ft volt a vizsgálat, vért vettek, egy óra múlva volt eredmény Down-ra, és más markerekre.Addig amíg vártunk, volt egy ultrahang, kaptunk dvd-t is a 12. hetes bébinkrõl(12.héten esedékes).
Bocsánat, azt nem írtam, hogy szintén az Istenhegyi úton!Sok sikert: elõzõ hozzászóló kismama
15 000 Ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm


A Nyugati pályaudvarról hogy lehet eljutni az Istenhegyi Géndiagnosztikai Kp-hoz?

Taxi drága lenne?

Legjobb válasz: Hasznald ezt: bkv.utvonalterv.hu/ beirod h nyugati pu es a cimet es kesz is, nagyon szupi, meglatod!

Hasznald ezt: bkv.utvonalterv.hu/ beirod h nyugati pu es a cimet es kesz is, nagyon szupi, meglatod!

Az Istenhegyi géndiagnosztikai központban a 12 hetes kombinált tesztre csak du.15 óráig adnak idöpontot?

Látom a honlapon hogy estig van nyitva a klinika, de az is ott van hogy a vérvételek csak 15 óráig vannak. De én csak du tudnék menni, ugy nem is adnak idöpontot?

Legjobb válasz: En nemreg kaptam 14.40re idopontot, sima 12.hetiUHra. Ez volt a legkésöbbi idõpont hiába kérte..azt mondtak a telefonba h nincsenek már ott az orvosok.

En nemreg kaptam 14.40re idopontot, sima 12.hetiUHra. Ez volt a legkésöbbi idõpont hiába kérte..azt mondtak a telefonba h nincsenek már ott az orvosok.

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai kp. -ban szeretném a 18. heti kötelező uh-ot csináltatni. Vannak vélemények, tapasztalatok?

Szeretnénk egy 4d-s babamozival egybekötni.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszod! Esetleg egy telefonszámot tudsz nekem küldeni?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Esetleg egy telefonszámot tudsz nekem küldeni?
A választásod tökéletes. Még csak egy dolog: úgy kérj idõpontot, hogy Dr. Hajdu Krisztinához. Õ messze a legjobb egész Budapesten!!! Õ genetikus is egyben, s mindent észrevesz az UH-n, ha gond van. S mindamellett nagyon emberséges. Kb. két hétre elõre gondolkozz, mert nem könnyû idõpontot kapni hozzá.
Szia, én is ott voltam 18.heti genetikán, igaz mi 4d-set nem kértünk, de a vizsgálatról így is kaptunk dvd-t, és képet is. http://www.gendiagnosztika.hu itt mindent megtalálsz, bejelentkezési számot is! Üdv: 20 hetes kismama
Szia! Én is csak megerõsíteni tudom az elõttem írottakat. Mi is ott voltunk 12 és 18 hetes UH-n is. Dr. Bátorfi Józsefhez kértük magunkat, mert nagyon jó véleményeket hallottunk Róla. Nem csalódtunk. Nagyon precíz, alapos, magyaráz és mutat, kérdéseket is szívesen veszi. Szerintem imádja a babákat és a hivatását is. Mi is kaptunk DVD-t és képeket is. Szuper mozi!

A dokim elküldött a 12. hétben genetikai uh-ra az Istenhegyi Géndiagnosztikai Kp-ba. Van esetlen máshol is arra lehetőség, h megcsinálják a kombinált tesztet?

Mármint az Uh-ot és a vérvételt? ha igen, mennyit kell rá várni, és mibe kerül? Mert az Istenhegyin 1,5óra az egész.

Legjobb válasz: A Boglárkertész utcában is van egy: www.gendiagnosztika.hu Kb. 30000ft és be kell jelentkezni.

A Boglárkertész utcában is van egy: http://www.gendiagnosztika.hu Kb. 30000ft és be kell jelentkezni.

Érdemes még a 29. héten is az Istenhegyi géndiagnosztikai Kp. -ba menni 4D-re/a 18. heti gen. Uh-ot is ott csináltattuk/ vagy ebben az időben már bárhová elmehetünk?

Legjobb válasz: Ha jok a tapasztalataid velük kapcsolatban, plusz az araikat is megfizethetönek tartod, akkor miert mennel mashova? En is jartam naluk 19.heti uh. De egyenlore nem tervezem az ismetlest. Gondolom nalad sem konkretum miatt, hanem csak a lelkednek kell a "mozizas", hogy meg közelebbinek erezzed a babadat... :) Biztosan csodas elmeny lesz, hiszen ekkor mar husisabb a pofijuk, mar teljesen "önmaga" ... :) Es mar csak 10-12 het, es puszilgathatod teljes valojaban az edes kis pofijat! :)

Ha jok a tapasztalataid velük kapcsolatban, plusz az araikat is megfizethetönek tartod, akkor miert mennel mashova? En is jartam naluk 19.heti uh. De egyenlore nem tervezem az ismetlest. Gondolom nalad sem konkretum miatt, hanem csak a lelkednek kell a "mozizas", hogy meg közelebbinek erezzed a babadat... :) Biztosan csodas elmeny lesz, hiszen ekkor mar husisabb a pofijuk, mar teljesen "önmaga" ... :) Es mar csak 10-12 het, es puszilgathatod teljes valojaban az edes kis pofijat! :)
Szia!En csak hozzajuk jartam, mast meg sem kerestem.12 hetesen Kombinalt teszt, 18 hetesen genetikai uh, toxoplazma szures, es 29.heten 4D.Az utobbi nagy elmeny volt, kb fel orat voltam bent, es nem csak mozi volt, minden porcikajat megneztek, 2 db fotot kaptam, cd-t, es 1400 gr-ra saccoltak a sulyat.Kisfiu, 04.04.-re varom.

A dokim elküldött az Istenhegyi Géndiagnosztikai központba mert szerinte alacsony az afp eredményem, a mom 0, 68 a másik meg 24, 10 lett. Valami négyestesztet fognak elvégezni. Mire számíthatok?

Egy aggódó 17hetes kismami!

Legjobb válasz: Szia! A négyesteszt is vérvétel, csak sokkal pontosabb, mint az afp. A mintákat Angliába viszik és ott vizsgálják, 90-95%-os bizonyossággal tudják megmondani, hogy beteg-e a baba, az afp 80%-ával szemben. Ha rossz az eredmény, magzatvízvételt kell csinálni, ami minimális vetélési kockázattal jár (ha nem volt hasi mûtéted, császármetszésed, és profi végzi, a kockázat szinte elhanyagolható).

Szia! A négyesteszt is vérvétel, csak sokkal pontosabb, mint az afp. A mintákat Angliába viszik és ott vizsgálják, 90-95%-os bizonyossággal tudják megmondani, hogy beteg-e a baba, az afp 80%-ával szemben. Ha rossz az eredmény, magzatvízvételt kell csinálni, ami minimális vetélési kockázattal jár (ha nem volt hasi mûtéted, császármetszésed, és profi végzi, a kockázat szinte elhanyagolható).
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!!!
Dehogy viszik angilába.Az Istenhegyi a legjobb géndiagnosztikai központ M.O.-n és ide hoznak minden mintát, csak szöveg ez az angila cucc.Én a helyedben megkérdezném, hogy nem lehet-e 17 hetesen kombináltat csinálni/ nekem az volt 12 hetesen/ az 3 e ft-al több de megvan 2 óra alatt.Külön kérdezz rá , hogy nincs-e olyan teszt amit megkapsz hamar.Amúgy ez kb neked 25-28 e ft-ba fog keróülni, de kapsz egy dvd-t a genetikairól és átváltanak 4d-re is.Nagyon megéri, mert megnyugodhatsz. :DAmúgy ne izgulj, mert minden 2. embernek rossz az AFP-je.Nekem kitûnõ volt, de lefogadom, hogy csakis azért mert mindenféle vizsgálatra elmentem ami csak létezik :oD hát persze, hogy annak jó minden lelete aki futott már ezzel 100.000 kört szóval nyugi 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi!!!mindenképp megkérdezem a dokit a másikról!!!
Szia! Ahogy a második válaszoló kismama is írta, ez egy nagyon megbízható teszt és a központban is nagyon kedvesek. Én is a 12. héten mentem oda a nõgyógyászom és a védõnõm tanácsára, pedig AFP eredményem még nem volt.
2 válaszoló vagyok: Ne a dokidat inkább a központot hívd fel és beszélj velük, úgyis be kell jelentkezni rengetegen vannak: Istenhegyi Magánkórház 1125 Budapest Istenhegyi út 31/b 061/224-54-42 Igyál elõtte sokat akkor sokkal jobban fog látszódni a babóka az UH-n :oD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!