Találatok a következő kifejezésre: A Fodrászoknál a (7 db)

Kineziológus nagyon drága? Esetleg nincs olyan náluk is, mint a fodrászoknál, hogy tanulóként ingyen kezelnek csak hogy gyakoroljanak? Nincs köztetek ilyen, vagy nem ismertek ilyet?

Legjobb válasz: Kinezilógus tanuló? Egyáltalán, merre járnak õk iskolába? Hogy mi nem jut eszedbe. Hóhértanonc ingyen akaszt?

Kinezilógus tanuló? Egyáltalán, merre járnak õk iskolába? Hogy mi nem jut eszedbe. Hóhértanonc ingyen akaszt?
A kérdező hozzászólása: De butaságot írtál. Miét mit gondoltál, hogy õk kineziológusnak születnek? Nézz utána, OkJ-s tanfolyam keretein belül tanulják ezt a szakmát, te kis okoska.
Hehe! Amúgy nem írsz hülyeséget, de elárulom hogy gyakorlásképpen családtagokat, barátokat, és egymást kezeljük ingyen amíg tanulunk. :) Nagyon drága? Mihez képest? Budapesten kb. 15 ezer a legdrágább tudtommal, de nem ez az átlag, hanem mondjuk 7-10 ezer között.

Az egyszerű hajvágás mit takar a fodrászoknál?

Bejelentkeztem telefonon a fodrászhoz, kérdezte hogy csak egyszer? hajvágás lesz-e... de az mit is takar náluk? Én új frizurát szeretnék, az beletartozik? Most sima hosszú hajam van és rövid tépettet szeretnék kép alapján. Ez egyszer? hajvágás vagy már más kategória?:D

Legjobb válasz: Szerintem az egyszerû hajvágás azt jelenti, hogy adott egy fazon, ami nõtt pár centit és csak utána kell igazítani, ami jóval rövidebb és egyszerûbb meló, mint pl. egy teljesen új fazont vágni. Árban nem hinném, hogy óriási lenne a különbség, de azért elõtte érdemes rákérdezni, hogy ne érjen meglepetés.

Szerintem az egyszerû hajvágás azt jelenti, hogy adott egy fazon, ami nõtt pár centit és csak utána kell igazítani, ami jóval rövidebb és egyszerûbb meló, mint pl. egy teljesen új fazont vágni. Árban nem hinném, hogy óriási lenne a különbség, de azért elõtte érdemes rákérdezni, hogy ne érjen meglepetés.
Szerintem egy sima igazítást takar. Szóval semmi új fazon, festés meg ilyesmik. Ha új frizurát szeretnél, akkor hívd fel szerintem a fodrászod, vagy mikor mész hozzá tisztázd vele az elején, hogy mit is szeretnél. :)

A Fodrászoknál gyakoribb a rák kialakulása?

Olvastam a neten hogy a vegyszerek,hajfestékek fodrászoknál növelik a rák és a hólyagrák kialakulásának veszélyét.Amugy én fodrásznak tanulok.Mennyi az esélye hogy kialakul a rák?

Legjobb válasz: Igaz, hogy nagyon sokféle vegyszerrel fogsz dolgozni, de van egy csomó más szakma is, ahol még ennél is többel dolgoznak. Szerintem az esélye ugyanannyi, mint bárki másnál, hogy a rák kialakuljon.

Igaz, hogy nagyon sokféle vegyszerrel fogsz dolgozni, de van egy csomó más szakma is, ahol még ennél is többel dolgoznak. Szerintem az esélye ugyanannyi, mint bárki másnál, hogy a rák kialakuljon.
Erre találták ki a gumikesztyût. Az én fodrászom pl. szájmaszkor köt ha fest és utána szellõztet egy nagyot. Az egészet azzal indokolja, hogy allergiás a festék gõzére. Ezek mind csökkentik a szakma kockázatát. Amúgy nem vettem észre, hogy a környezetemben a fodrászok korábban halnának mint bárki más.


Egyszerűen nem tudom milyen színű a hajam! A fodrászoknál miért más?

Sajnos linket nem tudok ide feltenni, mert festett a hajam.

Legjobb válasz: biztosan így tanulták, náluk más a színek elnevezése, mint a köznapi nyelvben. linkelni sajnos nem tudok, de én világéletemben azt hittem, hogy a hajam (eredeti színe) sötétbarna, de legalábbis középbarna, egészen addig, amíg az egyik fodrász egyszercsak meg nem jegyezte, hogy ez bizony sötétszõke. azt hittem, dobok egy hátast. :D

biztosan így tanulták, náluk más a színek elnevezése, mint a köznapi nyelvben. linkelni sajnos nem tudok, de én világéletemben azt hittem, hogy a hajam (eredeti színe) sötétbarna, de legalábbis középbarna, egészen addig, amíg az egyik fodrász egyszercsak meg nem jegyezte, hogy ez bizony sötétszõke. azt hittem, dobok egy hátast. :D
A kérdező hozzászólása: http://www.garnier.hu/_hu/_hu/our_products/products_haircolo.. garnier belle color 20. világosbarnájához hasonlít a hajam Akkor ez tényleg világosbarna, akkor illik ehhez a mézszõke vagy középszõke melír vagy satír? Mert fehér a bõröm és kék a szemem.
A kérdező hozzászólása: jaja, egyszer nekem is mondták hogy sötétszõke:) ))) Jó vicc! Akkor mi az igazi világosszõke?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ilyen melírt akarnék a világosbarna hajamba (ami olyan mint a belle coloros nõ az elõbbi linken) http://www.hqparadise.hu/index.php?s=3d04baa13c4883820104210..
Ez valóban inkább sötétbarna/középbarna. És igen, szerintem illenének bele a szõkés melírcsíkok.

Mit jelent a fodrászoknál ez az árkategória?

alap?divat?extra?

Legjobb válasz: ja és a szárításnál külön összeget számolnak fel? mert az a honlap amit kinéztem ott külön van kategorizálva http://www.backstagehair.hu/start.php

A kérdező hozzászólása: ja és a szárításnál külön összeget számolnak fel? mert az a honlap amit kinéztem ott külön van kategorizálva http://www.backstagehair.hu/start.php
ahol eddig én voltam, ott mindenhol hossz szerint volt(rövid, hosszú, félhosszú), a festésért volt külön, és a vasalásért. a szárítás a vágáshoz tartozott. de lehet a menõbb fodrászatoknál mindenért külön számolnak.
A kérdező hozzászólása: Mármint így pl: hajvágás 3200 Ft, hajszárítás: 2000 Ft.
Lehet, de megragadva az alkalmat: én a Hajas szalonban vagyok tanuló és ingyen vágok, festek ( csak festéket kell fizetni) szóval lehet jönni :)
A kérdező hozzászólása: Szívesen mennék, tényleg, de sajnos nem pesti vagyok. :)
Dehogy:D Az árban benne van a szárítás is.
A kérdező hozzászólása: Jaa, akkor jó! :D Köszi! :)
Legalábbis szerintem:D Mennyire puccos fodrászat ez?
A kérdező hozzászólása: Hm, hát változó, valamelyik elég puccos, gy keveslem is a 3200-3500-öt. :P Lehet, hogy megkérdezem telefonon, aztán ha azt mondják, hogy összeadódik, akkor azt mondom, hogy akkor köszi. xD
Akkor kérdezd meg, az a biztos. Én meg a 2000Ft-ot sokallom csak a szárításért:D
Általában külön van a szárítás, mivel a fiúk sokszor nem kérnek mosást, szárítást, csak vágást és mivel a víz, áram költségesebb, velük ezt miért fizettetném. Viszont ami ár fel van tüntetve, az csak arra vonatkozik, ha valaki csak mosást, szárítást kér. Vágással együtt kedvezõbb árat számolunk, általában felét. Pl: Vágás 1000 Ft, mosás, szárítás szintén 1000, akkor együtt vágás+mosás+szárítás 1500 Ft.

Fodrászoknál lehet kapni egy nagyon jó sampont de nem tudom mi a neve?

Én is ugy hallottam rólla,nagy tégyelyben van fehérben!állítólag teljesen meg változtatja a haj szerkezetét és selymes lesz tölle a haj! kérlek ha valaki tud segítsen!!!

Legjobb válasz: crema al latte serical Jó a nevet sikerült meg szereznem már csak azt kéne tudni mire jó és hogyan kell használni:)

A kérdező hozzászólása: crema al latte serical Jó a nevet sikerült meg szereznem már csak azt kéne tudni mire jó és hogyan kell használni:)
ez valami hajpakolás lehet amit ide irtál mert én pl serical placenta hajpakolást használok.Szóval ezt a sampont ha ez sampon akkor mindenképpen a serical gyártja vagy a Kallos, menj be egy fodrászkellékesbe és ird le nekik ezt amit ki irtál és ebbõl nekik tudniuk kell.:) sok szerencsét:)
még mindig az elsõ válaszoló vagyok, utána néztem most googlen , nálunk kapható ez a fodrászkellékes boltban 1kg kb 500-800 ft körül van és ez tejes hajpakolás ez a száraz , töredezett hajuaknak ajánlott mert ez a legintenzivebb hajpakolás száraz hajra, mert ez nagyon jól be zsirositja a hajat, tehát ha nem száraz annyira a hajad akkor inkább placenta mert ettöl nagyon zsiros lesz, ez nagyon intenziv sok embernek nem ajálják, egyszer én is akartam venni és nekem se ajánlották mert nagyon zsirossá teszi a hajat szoval ha nagyon száraz csak akkor használd ezt, és ezt is mint a legtöbb hajpakolást hajmosás után kell a hajra kenni és 30percig rajta hagyni majd leöbliteni jo alaposan:) ha ezt használod akkor balzsamot nem muszáj használni mert ezek a hajpakolások is könnyen fésülhetõvé, kezelhetõvé , puhává teszik a hajat:) én placentát használok és nagyon jó:) :) az illata is:) :)
Én már 3 dobozzal fogyasztottam el ebbõl a tejes hajpakolásból és az én hajamat egyátalán nem zsírosítja.Heti 2 x mosok hajat, ritkán 3x de az is azért van mert már kiugrik a hullám a hajamból ilyesmi.Szerintem nyugodtam használjad.Használhatod balzsamként is és úgy hogy a tövére nem kensz.Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, mert azelõtt elseve, gliss kurtól mindtõl viszketett a fejbõröm.
A kérdező hozzászólása: huh köszönöm szépen sokat segítettetek:P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!