Találatok a következő kifejezésre: A Firefox nem jeleníti meg a (17 db)

Miért van az, hogy a Firefox nem jeleníti meg a képeket és nem működnek a hivatkozások?

Explorerben nincs ilyen gond, és ugyanazon számítógép másik felhasználójánál is minden rendben megy.

Legjobb válasz: szokott lenni az a probléma, hogy tele az ideiglenes könyvtára. Próbáld ki, hogy töröld az eszközök menü > személyes adatok törlése > gyorsítótár részt, hátha javul. De ok lehet az is, hogy egy túl erõsre konfigurált Adblock tiltja a dolgokat. Ha kicsit részletesebben fejted ki a hibát, akkor lehet, hogy közelebb kerülünk a megoldáshoz (pl. mikor és milyen körülmények között jelentkezett)

szokott lenni az a probléma, hogy tele az ideiglenes könyvtára. Próbáld ki, hogy töröld az eszközök menü > személyes adatok törlése > gyorsítótár részt, hátha javul. De ok lehet az is, hogy egy túl erõsre konfigurált Adblock tiltja a dolgokat. Ha kicsit részletesebben fejted ki a hibát, akkor lehet, hogy közelebb kerülünk a megoldáshoz (pl. mikor és milyen körülmények között jelentkezett)
köszi, jó volt a tipp a gyorsítótár ürítésére!

A Firefox nem jeleníti meg az új lapon megnyitódó linkeket. Mit csináljak?

Ha egy hivatkozásra kattintok például, akkor csak egy fehér lapot látok, a tartalmát nem.

Legjobb válasz: https://support.mozilla.com/en-US/questions/684363

A kérdező hozzászólása: Köszi a linket, de nem tudok angolul.
Menûben Nézet/Eszköztárak/Testreszabás. Ezeket az ikonokat húzd be egérrel a Menü második sorába. Ezek között van az új oldal és új lap ikonja is. Aztán Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/A címsáv használatakor Elõzmények és könyvjelzõk. Erre állítsd be.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megcsináltam, de még mindig csak fehér lapok jönnek be. Megnyitja, azzal nincs gond (az új oldalt és az új lapot is), de a szöveget meg a képeket nem látom.
Rendszergazdaként töröld (Programok telepitése, törlése) és töltsd le innen a legújabbat. Ha van saját fiókod és onnan netezel, oszd meg. Itt van a legújabb: http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/
Hát ha javascriptes linket nyitottál meg akkor a greasemonkey addon telepítése után felrakod ezt: Middle-click javascript new tab és megoldódnak a gondjaid. Középsõ gombbal kattintasz a linken és megnyílik új lapon. Elõtte engedélyezni kell az ilyen oldalon a felugró ablakokat, akár ideiglenesen is.
Én NoScriptet használok, nagyon jól szûr.
A kérdés megválaszolása szempontjából irreleváns a noscript használata. A Mit csináljak? kérdés elõtti egy mondat arra utal, hogy az illetõ valószínûleg javascriptes linket akart megnyitni, ami egy sima középsõ gombos kattintásra a fent említett script használata nélkül üres lapot nyit. A scripttel viszont a megnyitott új lapon a javascript parancs lefut és szerencsés esetben és ha a felugró ablakok engedélyezve vannak az adott oldalon, megnyílik a kérdéses link új lapon. Példa: felvi.hu fóruma (ha mondjuk meg akarsz nyitni 10-12 témát és mindet új lapon)
Cseréld le az Adobe Flash Playert az új 10.1-re.
A kérdező hozzászólása: Köszi, mrgpróbálom.


Mi okozza azt, hogy a pdf fájlokat nem jeleníti meg a Firefox? Egyéb, a számítógépemen lévő pdf fájlok betöltődnek. A Firefox verziója 22-es, az Adobe reader XI. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: Az Eszközök-Kiegészítõk-Bõvítmények-nél nézd meg, hogy benne van-e az Adobe Acrobat plugin. Ha nincs, töltsd le.

Az Eszközök-Kiegészítõk-Bõvítmények-nél nézd meg, hogy benne van-e az Adobe Acrobat plugin. Ha nincs, töltsd le.
A kérdező hozzászólása: :) :) :) Nagyon-nagyon köszönöm! Sikerült!

Miért nem jeleníti meg a dolgokat a Firefox?

Nemrég csináltam valami tisztítást a Ccleanerrel, meg az ashampo win optimizerrel, és azóta nem tudok belépni a Gmailra és nem jeleníti meg pl a google képet, egyéb képeket, ha valahol megy egy óra, vagy számláló akkor azt sem, stb. Hogy lehetne beállítani, hogy láthatóak legyenek megint? Meg azt, hogy ne lehessen ezeket megint törölni?

Explorerben (7-es verzió) nem jeleníti meg a menü háttérképét, Firefoxban viszont igen. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Mert az explorer egy hulladék program és nem a szabványoknak megfelelõen mûködik.

Mert az explorer egy hulladék program és nem a szabványoknak megfelelõen mûködik.
mert az ie egy nagy sz.r.

Miért nem jeleníti meg a hátteret se a Firefox, se az IE?

Az új atws oldalam minden dokumentumát felftpztem a tárhelyemre, (index.htm, az azon szerepl? képek, ill. a háttérkép), de a hátteret nem jeleníti meg. Mi lehet a probléma? Az odalt frontpage-dzsel készítettem.

A Mozilla Firefox miért nem jeleníti meg a honlapomon lévő képeket?

A Google crome megjeleníti a képeket, azzal nincs gondom.

Legjobb válasz: ha belinkeled a honlapot,ránézünk

ha belinkeled a honlapot, ránézünk
Csak a saját honlapodon lévõ képeket nem jeleníti meg, vagy semelyik weblapon? Ha egyiken sem akkor állítsd be. Eszközök - Beállítások - Tartalom fül Pipáld be, hogy a "Képek automatikus betöltése", majd Ok. Lehet, hogy újra indítást kér ezt nem tudom, akkor zásrd be a Firefoxot és nyisd meg újra.

Miért nem jeleníti meg a Mozilla Firefox az oldalakat?

néha megjeleníti ?ket néha meg ilyen c++ szer? parancsosorokat jelenít csak meg nagyon hosszan az oldal címén, valahogy ezt ki lehet küszöbölni?(már újraraktam)

Legjobb válasz: Nekem is gondom volt a megjelenítéssel, hiába lett újratelepítve, a hiba megmaradt. Azóta Google Chrome-t használom, annál nincs ilyen gond.

Nekem is gondom volt a megjelenítéssel, hiába lett újratelepítve, a hiba megmaradt. Azóta Google Chrome-t használom, annál nincs ilyen gond.
frissitsd le a foxot. vagy ha már leszeded, akkor mielõtt ujraraknád, használj egy tisztító programot pl. A CCLEANER-T. ipucolja kicsit a regiszteridet, temp könyvtárakat, cookies-okat törli stb. lehet ott akad el valami. utána tedd újra a foxot. ki tudja. talán ez lessz a megoldás.

Ha firefoxban az kiegészítővel letiltok egy reklámot vagy hasonlót akkor az csak annyit csinál, hogy nem jeleníti meg a böngészőben? A webszerver ugye erről nem értesül?

Az ATW fels? reklámkeretét szeretném letiltani, hogy nagyobb felületen nézhessem a weboldalt.

Legjobb válasz: Bocs kimaradt az AdblockPlus kiegészítõre gondoltam.

A kérdező hozzászólása: Bocs kimaradt az AdblockPlus kiegészítõre gondoltam.
Ez két különbözõ dolog. Az egyik weboldalszerkesztés a másik megtekintés. A weboldalon nem is tudnád eltüntetni és nem fognak megbüntetni.
Szerintem a reklámkeret marad, csak üres lesz. De nem ismerem a programot, nem használtam. Viszont nem igazán tudok olyanról, ami átírná a HTML kódot. Márpedig a keretek elhelyezkedése abban van leírva. Javítson ki valaki, ha tévedek.
Nyugodtan használhatod, nálam az megy és semmi féle reklám nem eged be. Az Adblock Plus csak blokkolja a reklámot és a Javascripteket, A HTML, PHP kódhoz nem nyúl hozzá.
Tehát csak a te gépeden nem lesznek így reklámok...
A kérdező hozzászólása: oké, köszi (aki azt írta, hogy a keret marad csak a reklám tünik el az téved mert eleve a reklámkeretet blokkolja.) http://www.atw.hu/reklam.php?*


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!