Találatok a következő kifejezésre: A Firefox nem jeleníti meg (17 db)

A Firefox nem jeleníti meg az új lapon megnyitódó linkeket. Mit csináljak?

Ha egy hivatkozásra kattintok például, akkor csak egy fehér lapot látok, a tartalmát nem.

Legjobb válasz: https://support.mozilla.com/en-US/questions/684363

A kérdező hozzászólása: Köszi a linket, de nem tudok angolul.
Menûben Nézet/Eszköztárak/Testreszabás. Ezeket az ikonokat húzd be egérrel a Menü második sorába. Ezek között van az új oldal és új lap ikonja is. Aztán Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/A címsáv használatakor Elõzmények és könyvjelzõk. Erre állítsd be.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megcsináltam, de még mindig csak fehér lapok jönnek be. Megnyitja, azzal nincs gond (az új oldalt és az új lapot is), de a szöveget meg a képeket nem látom.
Rendszergazdaként töröld (Programok telepitése, törlése) és töltsd le innen a legújabbat. Ha van saját fiókod és onnan netezel, oszd meg. Itt van a legújabb: http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/
Hát ha javascriptes linket nyitottál meg akkor a greasemonkey addon telepítése után felrakod ezt: Middle-click javascript new tab és megoldódnak a gondjaid. Középsõ gombbal kattintasz a linken és megnyílik új lapon. Elõtte engedélyezni kell az ilyen oldalon a felugró ablakokat, akár ideiglenesen is.
Én NoScriptet használok, nagyon jól szûr.
A kérdés megválaszolása szempontjából irreleváns a noscript használata. A Mit csináljak? kérdés elõtti egy mondat arra utal, hogy az illetõ valószínûleg javascriptes linket akart megnyitni, ami egy sima középsõ gombos kattintásra a fent említett script használata nélkül üres lapot nyit. A scripttel viszont a megnyitott új lapon a javascript parancs lefut és szerencsés esetben és ha a felugró ablakok engedélyezve vannak az adott oldalon, megnyílik a kérdéses link új lapon. Példa: felvi.hu fóruma (ha mondjuk meg akarsz nyitni 10-12 témát és mindet új lapon)

Miért van az, hogy a Firefox nem jeleníti meg a képeket és nem működnek a hivatkozások?

Explorerben nincs ilyen gond, és ugyanazon számítógép másik felhasználójánál is minden rendben megy.

Legjobb válasz: szokott lenni az a probléma, hogy tele az ideiglenes könyvtára. Próbáld ki, hogy töröld az eszközök menü > személyes adatok törlése > gyorsítótár részt, hátha javul. De ok lehet az is, hogy egy túl erõsre konfigurált Adblock tiltja a dolgokat. Ha kicsit részletesebben fejted ki a hibát, akkor lehet, hogy közelebb kerülünk a megoldáshoz (pl. mikor és milyen körülmények között jelentkezett)

szokott lenni az a probléma, hogy tele az ideiglenes könyvtára. Próbáld ki, hogy töröld az eszközök menü > személyes adatok törlése > gyorsítótár részt, hátha javul. De ok lehet az is, hogy egy túl erõsre konfigurált Adblock tiltja a dolgokat. Ha kicsit részletesebben fejted ki a hibát, akkor lehet, hogy közelebb kerülünk a megoldáshoz (pl. mikor és milyen körülmények között jelentkezett)
köszi, jó volt a tipp a gyorsítótár ürítésére!

A firefox -xal a face-on a profilképeket nem jeleniti meg miért?

Legjobb válasz: hiba az ön készülékében található nekem megjeleníti

hiba az ön készülékében található nekem megjeleníti


Cseréld le az Adobe Flash Playert az új 10.1-re.
A kérdező hozzászólása: Köszi, mrgpróbálom.

Mi okozza azt, hogy a pdf fájlokat nem jeleníti meg a Firefox? Egyéb, a számítógépemen lévő pdf fájlok betöltődnek. A Firefox verziója 22-es, az Adobe reader XI. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: Az Eszközök-Kiegészítõk-Bõvítmények-nél nézd meg, hogy benne van-e az Adobe Acrobat plugin. Ha nincs, töltsd le.

Az Eszközök-Kiegészítõk-Bõvítmények-nél nézd meg, hogy benne van-e az Adobe Acrobat plugin. Ha nincs, töltsd le.
A kérdező hozzászólása: :) :) :) Nagyon-nagyon köszönöm! Sikerült!

Miért nem jeleníti meg a dolgokat a Firefox?

Nemrég csináltam valami tisztítást a Ccleanerrel, meg az ashampo win optimizerrel, és azóta nem tudok belépni a Gmailra és nem jeleníti meg pl a google képet, egyéb képeket, ha valahol megy egy óra, vagy számláló akkor azt sem, stb. Hogy lehetne beállítani, hogy láthatóak legyenek megint? Meg azt, hogy ne lehessen ezeket megint törölni?

Explorerben (7-es verzió) nem jeleníti meg a menü háttérképét, Firefoxban viszont igen. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Mert az explorer egy hulladék program és nem a szabványoknak megfelelõen mûködik.

Mert az explorer egy hulladék program és nem a szabványoknak megfelelõen mûködik.
mert az ie egy nagy sz.r.

A Firefox miért nem jeleníti meg a képeket?

csak néhány oldalon nem, viszont el?tte megjelenítette.

Legjobb válasz: Linkelj példát.

Linkelj példát.
Adobe Flash Playert (NON-IE) cseréld le. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/adobe-flash-player-10-0..
A kérdező hozzászólása: http://citrom.puruttya.hu/
Úgy látom az itteni képek a képgép oldalon vannak tárolva. Nekem most megjelennek, lehet már neked is. Ha nem, csináld, amit elõttem írtak.

A firefox böngésző nem jeleníti meg az ékezetes betűket! Tanács?

Kaptam ma egy laptopot kölcsön, semmi probléma nem volt eddig a firefox bet?ivel. Azonban valami átállt rajta és a google nem jeleníti meg az ékezetes bet?ket, hanem helyette különféle karaktereket ír ki. Explorerrel jól m?ködik. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Beállítások / Tartalom / Betûk és színek / Haladó A következõk legyenek beállítva: Kódolás: Közép-európai Legyen bepipálva: Az oldalak saját maguk választhatják meg a karakterkódolást Alapértelmezett: Közép-európai (Iso-8859-2)

Beállítások / Tartalom / Betûk és színek / Haladó A következõk legyenek beállítva: Kódolás: Közép-európai Legyen bepipálva: Az oldalak saját maguk választhatják meg a karakterkódolást Alapértelmezett: Közép-európai (Iso-8859-2)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, beállítottam! Sajnos nem lett jó.
A kérdező hozzászólása: Egyéb ötlet esetleg?
csak a google vagy minden más oldal is rossz?
A kérdező hozzászólása: Csak a google!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!