Találatok a következő kifejezésre: A Firefox nem jeleníti (17 db)

A Firefox nem jeleníti meg az új lapon megnyitódó linkeket. Mit csináljak?

Ha egy hivatkozásra kattintok például, akkor csak egy fehér lapot látok, a tartalmát nem.

Legjobb válasz: https://support.mozilla.com/en-US/questions/684363

A kérdező hozzászólása: Köszi a linket, de nem tudok angolul.
Menûben Nézet/Eszköztárak/Testreszabás. Ezeket az ikonokat húzd be egérrel a Menü második sorába. Ezek között van az új oldal és új lap ikonja is. Aztán Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/A címsáv használatakor Elõzmények és könyvjelzõk. Erre állítsd be.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megcsináltam, de még mindig csak fehér lapok jönnek be. Megnyitja, azzal nincs gond (az új oldalt és az új lapot is), de a szöveget meg a képeket nem látom.
Rendszergazdaként töröld (Programok telepitése, törlése) és töltsd le innen a legújabbat. Ha van saját fiókod és onnan netezel, oszd meg. Itt van a legújabb: http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/
Hát ha javascriptes linket nyitottál meg akkor a greasemonkey addon telepítése után felrakod ezt: Middle-click javascript new tab és megoldódnak a gondjaid. Középsõ gombbal kattintasz a linken és megnyílik új lapon. Elõtte engedélyezni kell az ilyen oldalon a felugró ablakokat, akár ideiglenesen is.
Én NoScriptet használok, nagyon jól szûr.
A kérdés megválaszolása szempontjából irreleváns a noscript használata. A Mit csináljak? kérdés elõtti egy mondat arra utal, hogy az illetõ valószínûleg javascriptes linket akart megnyitni, ami egy sima középsõ gombos kattintásra a fent említett script használata nélkül üres lapot nyit. A scripttel viszont a megnyitott új lapon a javascript parancs lefut és szerencsés esetben és ha a felugró ablakok engedélyezve vannak az adott oldalon, megnyílik a kérdéses link új lapon. Példa: felvi.hu fóruma (ha mondjuk meg akarsz nyitni 10-12 témát és mindet új lapon)

Miért van az, hogy a Firefox nem jeleníti meg a képeket és nem működnek a hivatkozások?

Explorerben nincs ilyen gond, és ugyanazon számítógép másik felhasználójánál is minden rendben megy.

Legjobb válasz: szokott lenni az a probléma, hogy tele az ideiglenes könyvtára. Próbáld ki, hogy töröld az eszközök menü > személyes adatok törlése > gyorsítótár részt, hátha javul. De ok lehet az is, hogy egy túl erõsre konfigurált Adblock tiltja a dolgokat. Ha kicsit részletesebben fejted ki a hibát, akkor lehet, hogy közelebb kerülünk a megoldáshoz (pl. mikor és milyen körülmények között jelentkezett)

szokott lenni az a probléma, hogy tele az ideiglenes könyvtára. Próbáld ki, hogy töröld az eszközök menü > személyes adatok törlése > gyorsítótár részt, hátha javul. De ok lehet az is, hogy egy túl erõsre konfigurált Adblock tiltja a dolgokat. Ha kicsit részletesebben fejted ki a hibát, akkor lehet, hogy közelebb kerülünk a megoldáshoz (pl. mikor és milyen körülmények között jelentkezett)
köszi, jó volt a tipp a gyorsítótár ürítésére!

A firefox -xal a face-on a profilképeket nem jeleniti meg miért?

Legjobb válasz: hiba az ön készülékében található nekem megjeleníti

hiba az ön készülékében található nekem megjeleníti


Cseréld le az Adobe Flash Playert az új 10.1-re.
A kérdező hozzászólása: Köszi, mrgpróbálom.

Mi okozza azt, hogy a pdf fájlokat nem jeleníti meg a Firefox? Egyéb, a számítógépemen lévő pdf fájlok betöltődnek. A Firefox verziója 22-es, az Adobe reader XI. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: Az Eszközök-Kiegészítõk-Bõvítmények-nél nézd meg, hogy benne van-e az Adobe Acrobat plugin. Ha nincs, töltsd le.

Az Eszközök-Kiegészítõk-Bõvítmények-nél nézd meg, hogy benne van-e az Adobe Acrobat plugin. Ha nincs, töltsd le.
A kérdező hozzászólása: :) :) :) Nagyon-nagyon köszönöm! Sikerült!

Mozilla Firefox 4. 0.1 hiba! Üdv mindenkinek! Az lenne a gondom hogy néhány újraindítás után a firefox-om valahogy meghülyül, és egyes oldalaknak egy részét nem tölti/jeleníti meg. Mi lehet a baj?

PL. a youtube-ból ennyit látok [

Legjobb válasz: Linkbe belerakta a ] jelet is. :( http://kephost.hu/kep/2011/06/asd_2.jpg itt a link anélkül. Szeretném ha mûködne, hisz évek óta ezt a böngészõt használom, mást nem is igazán kedvelek...

A kérdező hozzászólása: Linkbe belerakta a ] jelet is. :( http://kephost.hu/kep/2011/06/asd_2.jpg itt a link anélkül. Szeretném ha mûködne, hisz évek óta ezt a böngészõt használom, mást nem is igazán kedvelek...
Biztos, hogy a legújabb, firefoxhoz való (nonIE) flasht teszed fel?
Nem tudom neked miért csinálja, de akkor ilyen ha kikapcsolod az oldalstílust: http://img804.imageshack.us/img804/3783/firefox401.jpg
A kérdező hozzászólása: Adobe Flash Player 10.3.181.16 (Non-IE) van fent, és az oldalstílus nincs kikapcsolva. És a probléma továbbra is fent áll :S
Menûben: Eszközök, Beállítások, Haladó. Firefox internetkapcsolatának megadása. Kábeles neteknél Proxy beállítása, mobilneteknél: Nincs proxy.

Explorerben (7-es verzió) nem jeleníti meg a menü háttérképét, Firefoxban viszont igen. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Mert az explorer egy hulladék program és nem a szabványoknak megfelelõen mûködik.

Mert az explorer egy hulladék program és nem a szabványoknak megfelelõen mûködik.
mert az ie egy nagy sz.r.

Miért nem jeleníti meg a dolgokat a Firefox?

Nemrég csináltam valami tisztítást a Ccleanerrel, meg az ashampo win optimizerrel, és azóta nem tudok belépni a Gmailra és nem jeleníti meg pl a google képet, egyéb képeket, ha valahol megy egy óra, vagy számláló akkor azt sem, stb. Hogy lehetne beállítani, hogy láthatóak legyenek megint? Meg azt, hogy ne lehessen ezeket megint törölni?

A Firefox miért nem jeleníti meg a képeket?

csak néhány oldalon nem, viszont el?tte megjelenítette.

Legjobb válasz: Linkelj példát.

Linkelj példát.
Adobe Flash Playert (NON-IE) cseréld le. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/adobe-flash-player-10-0..
A kérdező hozzászólása: http://citrom.puruttya.hu/
Úgy látom az itteni képek a képgép oldalon vannak tárolva. Nekem most megjelennek, lehet már neked is. Ha nem, csináld, amit elõttem írtak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!