Találatok a következő kifejezésre: A Firefox nem (411 db)

Miért nem enged be a firefox a router admin felületére? Azt írja incorrect password, pedig tuti jól írom be. Másik böngészővel beenged, csak a firefox nem. Eddig működött rendesen.

Comodo Firewall-t használok, és MSE-t. Win 7 64bit Itt minden rendben van

Legjobb válasz: Próbáltam a firefoxot csökentett módban kiegészítõk nélkül futtatni, de úgy sem engedett be.

A kérdező hozzászólása: Próbáltam a firefoxot csökentett módban kiegészítõk nélkül futtatni, de úgy sem engedett be.
A kérdező hozzászólása: Megvan a hiba... Firefoxban: Eszközök>Beállítások>Adatvédelem>Követés>Nem akarom, hogy a webhelyek kövessenek. Innét ki kell venni a pipát, és jó is.

Miert nem telepul az Adobe Flash Player a gepemre. Vagyis fent van. Csak a firefox nem talalja, es ezaltal olyan mint ha nem lenne. Mit tegyek, hogy felismerje megtalalja a firefox?

C/Windows/sistem32/Macromed itt talalhato az Adobe Flash Player egyaltalan jo helyen van?

Legjobb válasz: Töröld le ami most van és próbáld ezzel: http://www.ipon.hu/utils/Adobe_Flash_Player_nem_IE

Töröld le ami most van és próbáld ezzel: http://www.ipon.hu/utils/Adobe_Flash_Player_nem_IE
Ez kell neked. Elõbb töröld a Programok telepitése, törlésébõl a régit. Aztán jöhet a megnyitás: http://get.adobe.com/flashplayer/ Different operting System or browser? (vagyis Opera, Firefox, Safari böngészõhöz kell)? Rákattintasz, Select all operating system? (Jelöld be, milyen operációs rendszer van a gépeden: pl. Win7, XP stb.). Continue. Utána vissza a letöltéshez és Agree install now. Letölti az Asztalra (vagy Letöltésekhez), zárd be a Firefox-ot és telepitsd.
használj operát: http://magyaropera.blog.hu/ de nekem gyanús, hogy az egész gépre is ráférne egy karbantartás..
Elképzelhetõ, hogy a vírus- vagy a kémprogram irtód harcol egy fertõzéssel, akkor az is nagyon lefogja a gépet. Milyen a tûzfalad, vírus- és kémprogram irtód?
Az is lehet, hogy fogytán a memória, márpedig a Firefox nagy kanállal zabálja. (Nálam most 121 000 KB-t eszik, ami nem kevés, de egy alig egyéves, 2 magú procis gép elbírja, még úgy is, hogy más is nyitva van a Tálcán). Nézd meg, Tálca üres részére kattintsál (jobb egérgomb), Feladatkezelõ, Folyamatok. Ami nem kell, azt állítsd le.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
Nálam azonnal indul és be is zárja magát. Adobe is sok hibának lehet az oka, fagy és összeomlik vele a Firefox. Minél elõbb frissitsd az összes Adobe vacakot (Reader, Acrobat, ActiveX, Flash Player), tele vannak biztonsági résekkel. És nézd meg az Eszközök/Beállításokban, mennyi helyet állítottál be a Gyorsítótárban? Haladó/Hálózat, 80-100 MB kell legalább.
Tedd fel a Feladatkezelõ képét a Képfeltöltésre, akkor meg tudjuk mondani, mit lehetne leállítani. Nem látjuk, mi fut éppen.
Egyezzünk meg. Te ezekután azt mondod, hogy nem nyiTJA meg, én pedig elmondom. A Firefoxnak kell egy kis idõ, amíg kikapcsolja magát, megnyugszik. Általában én is türelmetlen vagyok, és Feladatkezelõben (CTRL+ALT+DELETE) leállítom a folyamatot, és újraindítom. De ha megfigyeled Feladatkezelõben, hogy miután kiléptél a programból, a FF memóriafelhasználása egyre kevesebb és kevesebb lesz, s ezután leáll =)
A kérdező hozzászólása: Nod32 volt most cseréltem avasatra de ezzel is van 1 másik kérdésem.A tüzfal kérdéshez hülye vagyok.
A kérdező hozzászólása: NEM VAGYOK NAGY SZÁMGÉP GURU AZÉRT ÉRTETLENKEDEK.MIT TEGYEK FEL KÉPFELTÖLTÉSSEL ÉS HOGY?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem vált be a tanácsod.A Chromét meg tudom nyitni töbször is de most evvel a firefoxal nem tudom mi van.Köszönöm a tanácsod.
Képfeltöltéssel tedd fel.
A kérdező hozzászólása: De mi az amit leállithatok?
Nálam teljes körû védelem van, Adblock Plus, NoScript, valami Javascript hiba miatt a Firefox mégis többször is összeomlott, a Thunderbird levelezõ lefagyott végleg. Mind a kettõt leszedtem és újakat töltöttem le. http://www.mozilla-europe.org/hu/ http://www.mozillamessaging.com/hu/thunderbird/
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem a Google Chrome miért múködik jól?Az az igazság ezt nem nagyon szeretem a firefox az jobb.
Használsz Adblock Plus-t és NoScriptet, Wotot? Ezeket le lehet tölteni az Addonsról, állítsd be. Se káros Javascript kód, se reklám nem jut be. Ha ilyen mégis elõfordul (mozgó-forgó akármi), akkor le kell futtattni a viruskeresõt és lecserélni az Adobe Flash Playert a legújabbra. Ha van ESET-NOD a gépeden, abban be kell kapcsolni a kiterjesztett heurisztikát.
Lehet, hogy komolyan fertõzött ez a számítógép, a jelek erre mutatnak. Ha nincs semmilyen ESET-NOD a gépeden, akkor ezt az Online Víruskeresõt futtasd le. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
A kérdező hozzászólása: Eddig nekem is jó volt egy pár napja ilyen.50-re volt állitva felvettem80-ra de semmi.Majd a frissítést is megcsinálom.
A kérdező hozzászólása: Értem én.Megnyilik ha a feladatkezelõben leállitom de akárhányszor meg akarnám nyitni mindig le kell állitanom ott.Ja és nem tudom többször megnyitni csak 1*.


Ha azt írja ki a firefox, hogy "a firefox nem engedte, hogy erről a vebhelyről szoftver települjön. ", akkor amit le akarok telepíteni, vírusos?

Jelen esetben az online star stable-ről van szó.

Legjobb válasz: A mozillán nem is lehet szerintem star stablezni...(ahogy az operán se ) a chrome-on megy a játék próbálkozz azon.

A mozillán nem is lehet szerintem star stablezni...(ahogy az operán se ) a chrome-on megy a játék próbálkozz azon.
A kérdező hozzászólása: De van ott is csak vírusgyanús mert ha csak úgy ingyen lehet játszani, akkor a gyártóknak mi haszna lehet rajta?

A Firefox nem nyitja meg a https weboldalakat. Mi a teendő?

A biztonságos kapcsolat sikertelen

Legjobb válasz: A böngészõd JS trójaival fertõzött. Nincs más, le kell teljesen gyalulni a gépedrõl. Ha telepítetted az újat, töltsél le hozzá kiegészítõket: Adblock Plus (magyar, román, német külsõ szûrõkkel), NopScript. Ez utóbbit erõsre beállítva kivédhetõk a hasonló fertõzések. http://www.mozilla.org/hu/firefox/new/

A böngészõd JS trójaival fertõzött. Nincs más, le kell teljesen gyalulni a gépedrõl. Ha telepítetted az újat, töltsél le hozzá kiegészítõket: Adblock Plus (magyar, román, német külsõ szûrõkkel), NopScript. Ez utóbbit erõsre beállítva kivédhetõk a hasonló fertõzések. http://www.mozilla.org/hu/firefox/new/

A firefox nem hajlandó betölteni egy oldalt, mit tegyek?

De nem csak a firefox, az IE, és az opera sem.

Legjobb válasz: .

.
hát...az a gáz hogy nekem se mûködik, semmit se hoz be egyik se, egyedül az operát tudom használni de nagyon lassan megy :S
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a megoldást, a Hamachit kellett kiiktatni!

Napok óta nem tudok badoo-ra felmenni. Mindig azt írja ki, hogy "A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a (z) badoo.com helyen lévő kiszolgálóval. ". Hogyan tudom újra elérhetővé tenni?

A vírusirtót ha kikapcsolom,akkor se jó.Csatlakozással nincs probléma,mert más oldalakat betölt.Ha várok,hogy később jó lesz,akkor felesleges,mert napok óta ilyen.Más ismerősnek bejön az oldal.A sütiket töröltem.2 böngészőm van,egyiknél se jó.Letöltöttem a Chrome-ot,de annál se hozta be.

Mi lehet az oka annak, hogy Vista felület XP-re telepítése után a Firefox nem fut rendesen? (Alább részletezve! )

Korábban csak aRocketDock-ot raktam fel, és már akkor is jelentkezett a probléma, hogy ha ÜberIcon effektet állítottam be, akkor a Firefox - megnyitása után - pár másodperc múlva bezáródott. Ezt még tudtam orvosolni. De most felraktam a VistaInspirat-ot, a Vistamizer-t és a Sidebar-t, és a Firefox csak akkor m?ködik rendesen, ha a RocketDock és a Sidebar nincs bekapcsolva. Amúgy minden már rendesen fut. Ötlet?

Legjobb válasz: Nekem a MovieMaker nem mûködött tõle. Ahogy felraktam, nem mûködött, ahogy letöröltem, mûködött. Sajnos nem tudok rá mit mondani.

Nekem a MovieMaker nem mûködött tõle. Ahogy felraktam, nem mûködött, ahogy letöröltem, mûködött. Sajnos nem tudok rá mit mondani.
Töröld le mindenhonnan a Firefoxot és telepitsd újra. Hátha.

A Firefox nem érzékeli abode flash player-t. Mit tegyek, hogy érzékelje?

Legjobb válasz: Telepítsd újra a flash playert :) (Elõtte töröld)

Telepítsd újra a flash playert :) (Elõtte töröld)
Be kell zárni a böngészõt, aztán futtattni az Adobe Flash Playert. Ha nyitva marad, nem tud beletelepülni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!