Találatok a következő kifejezésre: A Ferihegy terminál is (3 db)

A Ferihegy 1-es terminál is A és B "részből" áll?

Fapadossal megyek, a visszaigazoló papíron csak az van, hogy T1, semmi A vagy B. De egy ismer?söm meg megkérdezett, hogy A-ból vagy B-b?l indulok, ezt most akkor tudnom kéne?

Legjobb válasz: az 1-esen nincs A vagy B (max beszálló meg érkezö rész) a 2-en van. ott a malév indul az A-rol és a többi a B-röl (lehet fordítva) az egyes terminál olyan pici hogy egy nagy bejárata van ahol egyik oldalon a check in a másikoldalon az érkezök jönnek ki. nem lehet eltévedni ha még is akkor ott a pult és kérdezz.

az 1-esen nincs A vagy B (max beszálló meg érkezö rész) a 2-en van. ott a malév indul az A-rol és a többi a B-röl (lehet fordítva) az egyes terminál olyan pici hogy egy nagy bejárata van ahol egyik oldalon a check in a másikoldalon az érkezök jönnek ki. nem lehet eltévedni ha még is akkor ott a pult és kérdezz.

Régen a nagyfaterommal kimentünk a ferihegyi repülőtér egyik termináljának a tetejére, és onnan lehetett látni a repülőgépeket. Ki lehet még most is menni? Kell ezért fizetni?

Több mint 10 éve voltunk kint, és szeretnék megint kimenni. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: nem kell érte fizetni, teljesen ingyen lehet nézni õket. de nem a tetõrõl, hanem van erre egy terasz. szép is lenne, ha a várakozó rokonoktól, barátoktól még pénzt kérnének, vagy akárcsak azoktól, akik érdekességbõl szeretnék megnézni a fel- és leszállást.

A Ferihegy 1-en (innen mennek a fapadosok) ingyenes a terasz. A Ferihegy 2-n (innen mennek a nemzeti légitársaságok) 500 forintot kell fizetni és nem mindíg van nyitva. Azért a nagy gépek, a nagyobb forgalom Ferihegy 2-n van, ott láthatsz sok parkoló gépet is.
nem kell érte fizetni, teljesen ingyen lehet nézni õket. de nem a tetõrõl, hanem van erre egy terasz. szép is lenne, ha a várakozó rokonoktól, barátoktól még pénzt kérnének, vagy akárcsak azoktól, akik érdekességbõl szeretnék megnézni a fel- és leszállást.
valóban terasz és valóban ingyenes.. csak úgy tudom hogy nem minden idõszakba van nyitva.... járj utánna
nem tudom hogy melyik reptérre gondolsz, én a ferihegy 1-en voltam és ingyen ki lehet menni a teraszra
Ferihegy1 fapados... lehet, de multor érkeztem oda, és az erkezesunk utan rogton, miutan kiszalltunk egy 747 szallot fel, ami ugye nem fapados. Asszem teher volt, mert ott van a Ferihegy Cargo, vagyis a teher legikikoto is.
Megvan még mindig ez a lehetõség, fizetni is kell érte, de nem vészes összeg.
én a ferihegy 2n vtam 2 hete , és 350 ft volt, szombati napvoltam , és azthiszem fél7tõl volt nyitva este nemtudom meddig. iszonyat szeretem énis nézni õket. :)
ha így is van, és Ferihegy 2 fizetõs (bár 3 éve még nem volt az, mikor a tesómat kísértem ki), akkor se valami nagy szám onnan nézni a felszállást, sõt, szinte semmi nem látszik, annyira távol szállnak már fel a repülõk, ráadásul hátulról látni az egészet, egyáltalán nem látványos. az igaz, hogy ott több a repülõ meg nagyobbak is, de Ferihegy 1-rõl nézve ég és föld a különbség, mert ott mennek el az orrod elõtt a gépek, sokkal jobban látszik az egész.
egyes terminál ingyenes, a kettes hol ingyenes, hol fizetõs, és mindkettõ hol nyitva van, hol nem.
A kérdező hozzászólása: Mi is a Ferihegyin voltunk, arra gondoltam. Köszönöm a tájékoztatást.
én két éve voltam kint utoljára ezen a teraszon ferihegy 2õn átmentem a fémérzékelõs kapun és láss csodát sípolt, le kellett raknom a késemet:( :D:D vissza felé vissza adták (végül is jogos)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!