Találatok a következő kifejezésre: A Ferihegy terminál (19 db)

Ferihegy 2 és a 2b terminál!
Ha 2 van a paíron, akkor oda. 2-es Terminál. és az induló járatokhoz, ami a 2b, ennyi. Kicsi reptér, nem fogsz eltévedni.

Hogyan tudok eljutni a keleti pu-ról a ferihegy 2A termináljára?

Legjobb válasz: 1. verzió: 7E vagy 173E busszal Zugló vasútállomásig egy megálló. Ott felszállsz egy vonatra, ami megáll Ferihegy állomáson. Ez az állomás az 1-es terminálnál van, de neked a 2-es kell, ezért felszállsz a 200E buszra, ami pont oda megy. 2. verzió: Felszállsz a Keletinél a 2-es metróra, elmész vele a Deák Ferenc térig, ott átszállsz a 3-as metróra, elmész vele Kõbánya-Kispest végállomásig. Ott megint a 200E buszra szállsz, ami elvisz egészen a 2-es terminálig. Szerintem a 2. verzió hosszabb valamivel, de talán nehezebb eltévedni, mint az elsõnél.

1. verzió: 7E vagy 173E busszal Zugló vasútállomásig egy megálló. Ott felszállsz egy vonatra, ami megáll Ferihegy állomáson. Ez az állomás az 1-es terminálnál van, de neked a 2-es kell, ezért felszállsz a 200E buszra, ami pont oda megy. 2. verzió: Felszállsz a Keletinél a 2-es metróra, elmész vele a Deák Ferenc térig, ott átszállsz a 3-as metróra, elmész vele Kõbánya-Kispest végállomásig. Ott megint a 200E buszra szállsz, ami elvisz egészen a 2-es terminálig. Szerintem a 2. verzió hosszabb valamivel, de talán nehezebb eltévedni, mint az elsõnél.
Persze az is kérdés, hogy napközben, vagy éjszaka (hajnalban)
A kérdező hozzászólása: igen, bocsi... este 10 utáni lehetõségek kellenének, mivel hajnalban megy a gépem... köszi =))
És hánykor indul a gép? Vagy is hány órára kell kiérni?
A kérdező hozzászólása: elvileg 3 órával a gép indulása elõtt kell majd ott lennem, tehát olyan 2 körül oda kell érnem, úgyhogy sietnem azt nem kellesz...

Hogyan jutok el Ferihegyre (Terminal 2) a Népligetből?

Legjobb válasz: Metróval Kõbánya-Kispestig onnan 200E busszal Ferihegy 2-ig. Egy átszállójegy elég.

Metróval Kõbánya-Kispestig onnan 200E busszal Ferihegy 2-ig. Egy átszállójegy elég.
A kérdező hozzászólása: durván mennyi idõ lenne? 1 órába belefér?
igen. 50 perc kb.
Nappal belefér egy órába. De 1-1, 5 órával járatindulás elõtt már a check-innél kell lenned, úgy szàmold!
épp ma akartam megkérdezni.én december végén utazom. nekem is ki kell jutnom épp a Népligetbõl, és nekem is ezt írták, hogy 3-as metró, Kõbánya-Kispestig onnan meg a 200 E busz.kérdezõ:te is a ryanair-rel mész? ( 2 vonaljegy kell)
"( 2 vonaljegy kell)" Nem, egy átszállójegy elég. Az olcsóbb és pont erre találták ki.


Ferihegy terminal 2bol busz, vonat jaratok a nyugati palyaudvarra?

Ferihegy 2bol szeretnek a nyugati palyaudvarra eljutni valamilyen tomegkozlekedesi ezkozzel! Csak a nyugati a jo!

Legjobb válasz: 200E buszra felszállsz, és azzal Ferihegy vasúti megállóhelyig mész. Ez maximum 10 perc. Ott leszállván átmész a gyalogos felüljárón, és máris a peronon vagy. A vonatok viszonylag sûrûn járnak, és 25 perc alatt érhetsz be a Nyugatiba.

200E buszra felszállsz, és azzal Ferihegy vasúti megállóhelyig mész. Ez maximum 10 perc. Ott leszállván átmész a gyalogos felüljárón, és máris a peronon vagy. A vonatok viszonylag sûrûn járnak, és 25 perc alatt érhetsz be a Nyugatiba.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors segitseget !!!

A ferihegyi vasúti megállóból hogyan jutok el Ferihegy 2-es terminálhoz és kb. mennyi idő alatt?

Legjobb válasz: 200E jelzésû BKV busszal, rögtön ott a megállója ahol leszállsz a vonatról. 8-10 perc a menetidõ, a végállomáson kell leszállni, nem lehet eltéveszteni. Jegyet a sofõr is árul 400 forintért. A busz 12-15 percenként jár, napszaktól függõen.

200E jelzésû BKV busszal, rögtön ott a megállója ahol leszállsz a vonatról. 8-10 perc a menetidõ, a végállomáson kell leszállni, nem lehet eltéveszteni. Jegyet a sofõr is árul 400 forintért. A busz 12-15 percenként jár, napszaktól függõen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, kedves válaszadó! Kielégítõ volt az információ! :)

A Ferihegy 1-es terminál is A és B "részből" áll?

Fapadossal megyek, a visszaigazoló papíron csak az van, hogy T1, semmi A vagy B. De egy ismer?söm meg megkérdezett, hogy A-ból vagy B-b?l indulok, ezt most akkor tudnom kéne?

Legjobb válasz: az 1-esen nincs A vagy B (max beszálló meg érkezö rész) a 2-en van. ott a malév indul az A-rol és a többi a B-röl (lehet fordítva) az egyes terminál olyan pici hogy egy nagy bejárata van ahol egyik oldalon a check in a másikoldalon az érkezök jönnek ki. nem lehet eltévedni ha még is akkor ott a pult és kérdezz.

az 1-esen nincs A vagy B (max beszálló meg érkezö rész) a 2-en van. ott a malév indul az A-rol és a többi a B-röl (lehet fordítva) az egyes terminál olyan pici hogy egy nagy bejárata van ahol egyik oldalon a check in a másikoldalon az érkezök jönnek ki. nem lehet eltévedni ha még is akkor ott a pult és kérdezz.

Újra megnyitották már Ferihegyen a 2es terminál kilátóteraszát?

A honlapon csak arról van infó, hogy bezárták felújítás miatt.

Legjobb válasz: 2013 nyarán fog megynyitni.

2013 nyarán fog megynyitni.
200E busszal. Néhány megálló csak.
Kb 200 méter
megvan az 20 is ;)
felüljáróval, zebrával együtt 235 méter
ti hol éltek?!max 2 perc alatt ott vagyok gyalog, nincs az 200 m!!
És te hol élsz elõttem szóló? 2 perc séta, az pont 150-250 méter:)
HA nagyon lassan mész akkor sincs több 5 percnél.
200E busszal.
valószínûleg gyalog :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!