Találatok a következő kifejezésre: A Farkamon a (3483 db)

Tegnap barátom a farkát a hüvelyemhez tette és ki be tologatta, de úgy, hogy volt bennem egy tampon, kb 4-5 percig aztán kivette, és abban a pillanatban én is kihúztam a tampont. Tegnap kezdődött el a peteérésem. Lehetek Terhes?

Hogy ha csak simán a farkát a nemiszervemhez teszi és sokáig ott van ( 6-7 perc) akkor ha jön el?válladék akkor a spermák nem kezdenek el a méh felé úszni vagy rögtön elpusztulnak?

Legjobb válasz: 1. ha a pénisz és nõi nemiszerv találkozik, akkor lehetsz terhes 2. ha peteérésed van, akkor pláne lehetsz terhes 3. a tampon sztorit nem értem, a GUMI a fogamzásgátló eszköz, a tampont ha nem mensi alatt használod, akkor még egy jó kis fertõzést is összeszedhetsz 4. miért írja mindenki, hogy csak 1-2-5 percig volt bent az a bizonyos, egy mozdulattól is terhes lehetsz 5. az elõváladék tartalmaz(hat) spermát 6. a spermák nem olyan intelligensek, hogy tudják, hogy mikor nem akarsz gyereket és hõsi halált halnak a vaginádban, hanem általában evolúciós küldetésükre törekednek, vagyis a petét keresik 7. mindent egybevetve mégsincs SOK esély rá, hogy a nagyszerû lágnelméteket tovább örökítsd ebben a hónapban, de abszolúte nem kizárt 8. tanács: eseményutáni 9. ha az nem kivitelezhetõ 10-14 nap múlva HCG teszt 10. azt már arni sem merem, hogy a jövõben talán inkább suli, stb szex helyett és persze ha ezt a kalandot megúszod, akkor egy életre jegyezd meg: 11. GUMI!!!!!

Lehetsz terhes, de ez neked is tudnod kellene.
Elég közönségesen írsz a témáról, és lehetsz terhes, a tampont pedig felejtsd el, nem normális dolog úgy használni ha nincs menzeszed!
1. ha a pénisz és nõi nemiszerv találkozik, akkor lehetsz terhes 2. ha peteérésed van, akkor pláne lehetsz terhes 3. a tampon sztorit nem értem, a GUMI a fogamzásgátló eszköz, a tampont ha nem mensi alatt használod, akkor még egy jó kis fertõzést is összeszedhetsz 4. miért írja mindenki, hogy csak 1-2-5 percig volt bent az a bizonyos, egy mozdulattól is terhes lehetsz 5. az elõváladék tartalmaz(hat) spermát 6. a spermák nem olyan intelligensek, hogy tudják, hogy mikor nem akarsz gyereket és hõsi halált halnak a vaginádban, hanem általában evolúciós küldetésükre törekednek, vagyis a petét keresik 7. mindent egybevetve mégsincs SOK esély rá, hogy a nagyszerû lágnelméteket tovább örökítsd ebben a hónapban, de abszolúte nem kizárt 8. tanács: eseményutáni 9. ha az nem kivitelezhetõ 10-14 nap múlva HCG teszt 10. azt már arni sem merem, hogy a jövõben talán inkább suli, stb szex helyett és persze ha ezt a kalandot megúszod, akkor egy életre jegyezd meg: 11. GUMI!!!!!
Csak annyit tudok mondani, hogy mars innét, és vegyél egy biosz könyvet!!!!!!
elõzõ vagyok: ha ennyire bízol magadban, és nem hiszel se nekünk se másnak, akkor miért vagy itt? Igen, a válasz vagy MÉGIS! Irány a tiniambulancia és nem kell még több gusztustalan részletet leírni, tudjuk mi is, hogyan kell csinálni, és az amit Ti mûveltetek az olyan amibõl gyerek lehet, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor minek kérdezel!
Ha te a tampont használod fogamzásgátlásra, hát csak gratulálni tudok! Ez akkora ostobaság amire már reagálni sem tudok és nem is akarok. Csak egy biológia könyvet tudnék ajánlani, mert neked még más nem való.
A barátodnak farka van, neked meg nemi szerved?? Mi a barátod, egy állat???? A kérdésre felelve, meg tanulj egy kis biológiát. A következõ kérdésed meg az lesz, hogy hogy mondjam el anyunak?????
A kérdező hozzászólása: a tamponos dolog annyit takar, hogy feltettem magamnak, és barátom utána rakta be a hüvelyembe, kb addig ment be, hogy a makkja már nem látszódott.Tegnap megkérdeztem egy két ismerõst és azt mondták, hogy lehetséges, sõtt...de véleményem szerint a tampon nem engedte át a spermákat.Vagy mégis?:S:(
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez magánvéleménynek számít nem tanácsadásnak... Ha lehet ne itt éld ki magad, mindenki tudja, hogy a 'farok' szó alatt a péniszt értem...
Igaza van valamennyi eddigi hozzászólónak...nem itt van a helyed!!! Hogy lehet a szeretkezésrõl így beszélni. Nem szeretnék senkit megbántani de az út szélén álló hölgyek sem beszélnek így a szex-rõl. Nem tudom hány éves vagy de nem is számít mert nem a kor határozza meg ki mikor szeretkezik , de neked még biztos nem jött el az ideje. És egyébként a mai felvilágosult fiatalok akik mindenkinél mindent jobban tudnak ilyenkor miért jönnek ide kérdezõsködni??? Nem érem... Tamponnal védekezni?????? Ennyi erõvel mindegy lett volna ha ott se lett volna!!! Mert a barátnõd azt mondta hogy jó lesz erre?! Akkor most miért nem hozzá fordulsz segítségért?
1, Elöször tanulnál meg rendesen írni! 2, Fogalmazni te aztán tudsz.., minek élsz nemi életet ? 3, Tampon volt benned.., sperma úszkál stb ez mi? Inkább tanuljál ne a baszáson járjon az eszed ..hülye gyermek!

Egy hal feje 9 cm. A farka a hal fejével plusz a teste méretének a felével egyezik meg. A teste mérete a hal fejének méretével plusz farka méretével egyezik meg. Hány cm összesen az egész hal?

Nem megoldhatatlan, nekem sikerült! Irjatok minél többen!

Legjobb válasz: fej=9cm farok=fej+test/2=9+test/2 test=fej+farok=9+9+test/2=18+test/2 -> test/2=18 -> test=36 hal=fej+test+farok=9+36+(9+test/2)=72cm

fej=9cm farok=fej+test/2=9+test/2 test=fej+farok=9+9+test/2=18+test/2 -> test/2=18 -> test=36 hal=fej+test+farok=9+36+(9+test/2)=72cm
Ez egyszerû..27 cm.
szerintem csak 18 cm
Az elsõ vagyok..72 akartam írni..csak túl gyorsan írtam úgy látszik felcseréltem a két számot..
Ezt a hülye IQ tesztet én is megcsináltam és csak azért rontottam 6 pontot mert vagy 5 percig törtem a fejem mire rájöttem holott ha rosszra is kattintok csak 2 pontot von le... Nah de mind1
Hát 72 cm.

Miért van az hogy az ujja jobb érzés mint a farka (a farka JÓVAL nagyobb mint az ujja)?

Szeretem a barátom sok ideje együtt vagyunk, ugyanúgy kívánom mint eddig, s?t még talán jobban is, még mindig ugyanolyan szexi a teste, nem fogyott-hízott, pénisze átlaghoz képest vastagabb és pár centivel hosszabb. mégis mikor ujjaz jobb érzés de egy id? után nem elég. mikor beteszi a farkát egyátalán nem olyan érzés mint addig az ujja volt...

Legjobb válasz: Egy ujj jóval mozgékonyabb, mint egy farok. Jobban lehet mozgatni is...

Egy ujj jóval mozgékonyabb, mint egy farok. Jobban lehet mozgatni is...
A kérdező hozzászólása: és ez ellen nem is lehet tenni semmit?
Másik póz se jó? valahogy hátulról, kutya vagy kiskifli-nagykifli ... szerintem az ujja olyan helyen érhet, ahol a farka nem (g pont pl.).
A kérdező hozzászólása: a kutyát régen szerettem nagyon de most nem jó és a többi pózzal is így vagyunk sokat kipórbáltunk már de csak a missionariusban érzek valami jót. :S
nem az a lényeg h meddig megy a "kukac" hanem h hogy mozog;)
Itt is a " nem a méret számít " jön be.

Lehetséges hogy eltörött a farka a cicának és ezért körbe-körbe forog és rágja közben a farkát?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, de szerintem inkább bolhás, vagy valami más élõsködõ idegesíti. Talán még a bélférgesség is okozhat ilyen tüneteket. Aztán még az is lehet, hogy csak játszik. Az enyémek is szokták kergetni a farkukat :-)

Elképzelhetõ, de szerintem inkább bolhás, vagy valami más élõsködõ idegesíti. Talán még a bélférgesség is okozhat ilyen tüneteket. Aztán még az is lehet, hogy csak játszik. Az enyémek is szokták kergetni a farkukat :-)
fáraóné
A kérdező hozzászólása: Kösz!
A Fáraó Asszonya.(régiesen)

8 hetes vadászgörimnek miért borzolódik fel a farkán a szõr?

Gondolom ez a hirtelen megijedés jele náluk mert még picik. Elõ szokott ez fordulni sokszor, olyankor megnyugtatom. Na de még játék közben is? Esetleg izgatott olyankor amikor játszunk vagy tényleg fél még, esetleg tölem is??

Legjobb válasz: Az elülsõ vagy a hátsó farkára gondolsz? :D

Az elülsõ vagy a hátsó farkára gondolsz? :D
A kérdező hozzászólása: Kac-kac, de viccesek voltunk!!! :) Miért nem foglalod el magad valami értelmessel??? Még jó, hogy kislány görény. Biztos azt hitted hogy egy kib.szott nagy troll vagy meg nagyon vicces lesz a hozzászólásod. Hát nagyon nem. Nem is értem minek kellett ideírnod?!
Megijedt, vagy lehet az izgatottságtól is az új dolgok miatt. Mikor én elõször vittem ki a görényem sétálni a szabadba végig borzolta a farkát, és kutatott mindenfelé. Ha félne tõled arra rájössz mert akkor hátrál, fújtat, el akar bújni azonnal.

Miért csóválja/rázza a farkát a Görény?

Most kaptam és szeretnék sok mindent megtudni róla.

Legjobb válasz: hát nálam nem rázza szerintem csak azt láttad hogy amikor mozog akkor a farka is mozog

hát nálam nem rázza szerintem csak azt láttad hogy amikor mozog akkor a farka is mozog
A kérdező hozzászólása: nem ez konkrátan rázza. amikor lelaõpul a földre
Vagy vadászat/lerohanás elõtt, vagy ideges.
Akkor rázza, mikor lelapul, les aztán támadás.De játékos támadásra gondolok.Az enyém ilyenkor szokta és ez teljesen normális és jó dolog.Valószínûleg valami nagyon felizgatta és jó a kedve!Sok vidámságot neketek!
Várd meg amíg megnõ a kutya... Egyik sem születik hosszúszõrû zászlós farokkal.
Nekem is goldim van, de 14(!) hetesen mindenki labaradornak nézte, olyan rövid volt a szõre. Csatlakozok az elsõ hozzászólóhoz, várd meg amíg megnõ, szrintem 6 hónaposan már gyönyörû farka lesz.
vasald ki!
kend be hajzselével
Az utolsó 2 hülye. egyébként várd meg majd olyan lesz.

Honnan tudom hogy elég kemény a farkam a behatoláshoz?

Legjobb válasz: ha ráütsz egy kõvel, akkor a kõ törik szét, és nem a farkad, akkor már elég kemény.

ha ráütsz egy kõvel, akkor a kõ törik szét, és nem a farkad, akkor már elég kemény.
Ráütsz egy kalapáccsal és nem horpad be akkor már jó:D
Hogy beteszed és akkor kiderül.
Ha nem tudod félbehajtani akkor elég kemény... Ez most nem vicc Figyu: Ha megfogod a felénél az egyik kezeddel és elkezd a másikkal félbehajtani, és nem engedi, akkor jó lesz a behatoláshoz is... Ha nem akkor amikor be akarod rakni, akkor is úgy fog félbehajlani mint a kezedben, hiszen ott is nyomást kap, elõrõl hátulról... Ha nem hajlik félbe akkor jó :)
ehez kommentet se lehet írni xdDDDD
A kérdező hozzászólása: a kérdést azért tettem fel, mert van olyan hogy feláll de a közösüléshez már nem elég kemény. ezt honnan lehet tudni?
Ha a falba tudod karcolni vele a monogrammod, akk már elég kemény. Viccet félretéve én nehezen tom elképzelni hogy pont mondjuk behatolás elõtt veszítene merevségébõl. Ha meg mégis, akk nagyon rá vagy parázva a dologra és azért.
Mi is jártunk már úgy a párommal, hogy még nemvolt teljesen felállva, mert annyira akartuk, hogy nem sokáig izgattuk egymást elõtte, de attól odatette ahová be kell tenni, és hidd el, egybõl érezni fogod, hogy bemegy :)

A legjobb barátom csaja megfogta a farkam a barátja elött, hogy vágjam ki ebből magam?

Volt náluk egy party sokan voltak ott , aztán én tényleg nagyon bírom ezt a srácot 15 éve ismerem..és csak ott áltam egyszer csak oda jött a csaja és megfogta a farkam. Nagyon szarul éreztem magam mindenki ránk nézett , és szinte hibásnak éreztem magam. És azóta nem is akar beszélni velem a pasija . Szerintetek ,hogy tudjam tudatosítani velük ,hogy nem csináltam azzal a szukával semmit? 20/f

Legjobb válasz: te meg fogd meg a barátod farkát:)) ülj le vele és ezt így mond el neki,ha a barátod és ismer elhiszi neked

te meg fogd meg a barátod farkát:) ) ülj le vele és ezt így mond el neki, ha a barátod és ismer elhiszi neked
Nem a te hibád! Hülye kis riherongy a csaj.
Neked sem kell rib**ncért a szomszédba menni.. Ne érezd magad hibásnak, te nem csináltál rosszat, viszont abban a helyzetben elküldhetted volna a csajt mindenki elõtt melegebb éghajlatra.
Mondd meg az igazat...vagy kamuzd azt, hogy azt hitte, hogy nõ vagy és csak álcázod magad XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!