Találatok a következő kifejezésre: A F. A (6979 db)

Mi a f. a. sz-t csináljak? Nem tudom telepíteni az xp-t! (többi lent)

A régi xp-n 32 system probléma jött ki. Telepítettem az xp sp2-t, aztán sza.ra.kodtam az illesztőprogramokkal. jött egy ki.b.-szot áramszünet, ezalatt többször ki be kapcsolt a gép. Most megint telepíteni kell a windows-t. Sp1 home edition CD-m van, majdnem tudom telepíteni, de kiírja, hogy a windows előző verziói után kutat, és itt megakad. Kérlek titeket, hogy írjátok le, mit tehetek. Már Linuxon is gondolkodtam. Előre is köszönöm a válaszokat(na nem fizettséggel, csak írásban).

Legjobb válasz: aktiv kill disk(cd-rol indul) nevu alkalmazassal teljesen letakarithatod a vinyot es utana probalj telepiteni

aktiv kill disk(cd-rol indul) nevu alkalmazassal teljesen letakarithatod a vinyot es utana probalj telepiteni
Kimented ami kell, berakod valamelyik linux lemezt és kipróbálod mûködik-e, megnézed menne-e a gépeden, ha igen akkor formázhatod le a windowst és mehet a telepítés, ha nem, akkor is formázhatod vele a szemetet, utána talán sikerül majd felrakni.
Én törölném az összes partíciót, majd újra létrehoznám õket a telepítõlemezzel. Másrészrõl hanyagolnám az SP1 -es telepítõt, mikor már nagyon rég SP3 -nál tartunk.
Nekem is SP1-es telepítõm van (jogtiszta), annyi a kényelmetlenség, ha valami miatt újra kell rakni a gépet (úgy 2 évente, mert arra már általában sok nyûgje van), akkor külön kell hozzá feltelepíteni az SP3-csomagot. Azon meg még gondolkozom, hogy jövõre mit teszek. Egyelõre sajnos nem nagyon ugrálhatok anyagi okok miatt.

Milyen szavak vannak, amik tartalmazzák a 'f. A. s. z' szót?

pl faszállító, faszánkó, alfaszög

Legjobb válasz: mert biztos lányok találták ki, alkották ezeket a szavakat.

faszent
mert biztos lányok találták ki, alkották ezeket a szavakat.
gyufaszál, hárfaszóló, Alfa Spider
fast fox {gyors róka}
faszerkezet, faszesz, faszilánk, faszobrász, faszobrászat, faszú
rézfaszú(bagoly)
xD ez a rézfaszú(bagoly)a metál az észbõl van:P faszortirozas
önkritika. (faszén.)
boxer, fecske....
Beteg a kérdés X'DDDDDD
Mûfasz. Faszom. Faszverés. Hirtelen ennyi, ha akarod írok még. Bárr ezek se jók, nem a f. A. s. z szót tartalmazzák...
Elírtam: hárfaszó
Hátfaszó.
fastungel
EZT HALGASD MEG EBBE TALÁLSZ ELEGET :d http://www.youtube.com/watch?v=Ds9m9aAaVdU&feature=player_em.. :d:d
B.a.l.F.a.s.z
A kérdező hozzászólása: nem véletlenül vagy 100%-os:)
pofaszakáll
jaffaszörp, puffasztott(rizs)
fasza
A kérdező hozzászólása: 10:05 ezt senki sem vitatja XD
faszi

Egy kisboltban dolgozok, úgy tûnik a fõnököm még nem szerezte be az online pénztárgépet és ennek ügyében semmilyen lépést nem tett meg. Ha esetleg jönnek ellenõrizni és épp én dolgozom, akkor engem is megbüntethetnek-e vagy csak a tulajdonost?

Legjobb válasz: A NAV téged nem büntethet. Úgy tudom, ha mindenkinek ÁFA-s számlát ad, akkor nem kell mutyigép. Esetleg nem olyan számlát kell adnod a vevõknek, amin szerepelnek az õ adataik is?

A NAV téged nem büntethet. Úgy tudom, ha mindenkinek ÁFA-s számlát ad, akkor nem kell mutyigép. Esetleg nem olyan számlát kell adnod a vevõknek, amin szerepelnek az õ adataik is?

Melyik az a film? A film kicsit spiritualista, a fôszereplô, a film alatt több életben vesz részt a környezetében lévô emberekkel, akik mindig ugyanazok, de más szerepben. Van amikor egy hollywoodi filmíró, van amikor bezárják a házába házôrizetbe.

A végén kiderül, hogy Ô valami istenség féle, és a föld mindig csak mint egy "játszótér" van neki kialakítva és mindig újrta csinálják neki. De a film végén a földet nem restartolják az "istenek" hanem megmarad. Sem a fôszereplô neve sem semmi mást nem tudok róla. Jó lenne megtalálni.

Legjobb válasz: Nines. http://www.imdb.com/title/tt0810988/ Erre gondoltál?

Nines. http://www.imdb.com/title/tt0810988/ Erre gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Szia!!!!!! Annyira köszönöm :) :) :) Ez az :) Szép napot!!! :)
Nincs mit. :) Nem rossz film, bár nekem a fõszereplõ kifejezetten unszimpatikus. 28/L
A kérdező hozzászólása: :) Én mai napig nem tudom eldönteni, hogy ez a szinészpalánta szimpi vagy nem. És maga a film?
A film számomra kicsit nehezen érthetõ volt, de egy kis utána olvasás követõen tisztult a kép. :) Nálad?
A kérdező hozzászólása: c-rõl annyit, hogy tetszõleges valós szám lehet.
Ez milyen nyelven van?
A kérdező hozzászólása: Természetesen ékes magyar nyelven és a függvénytanhoz kapcsolható. Egy formális egyenlet és hozzá három feladat, azaz három feltétel. Üdv.: Sz Gy.

Fizika! A leképzés törvényéből, hogy jön ki külön képlettel az f, a t és a k?

Na tehát az kellene, hogy a leképzés törvénye ugye : 1/f=1/t+1/k

Legjobb válasz: 1/f=1/t+1/k ....../*k k/f=k/t+1 ....../*t k*t/f=k+t ....../*f ......*** k*t=f(k+t) ...... /:(k+t) f=k*t/(k+t) ***-tól : k*t=f(k+t) k*t=f*k+f*t ..../-f*k k*t-f*k=f*t k(t-f)=f*t k=f*t/(t-f) illetve : k*t=f*k+f*t ..../-f*t k*t-f*t=f*k t(k-f)=f*k t=f*k/(k-f)

1/f=1/t+1/k ....../*k k/f=k/t+1 ....../*t k*t/f=k+t ....../*f ......*** k*t=f(k+t) ...... /:(k+t) f=k*t/(k+t) ***-tól : k*t=f(k+t) k*t=f*k+f*t ..../-f*k k*t-f*k=f*t k(t-f)=f*t k=f*t/(t-f) illetve : k*t=f*k+f*t ..../-f*t k*t-f*t=f*k t(k-f)=f*k t=f*k/(k-f)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!

Mi alábbi kifejezések feltételes lokális szélsõértéke? a) f (x, y) =x3+y3 felt: x+y=2 b) f (x, y) =xy felt: x^2+y^2=1

Legjobb válasz: (Jelölésed nem egyértelmû. Feltétezhetõ, hogy a x3+y3-nak megfelel az x^3+y^3). Két módszerrel is célba lehet érni. Az egyik a behelyettesítõ módszer, a másik a Lagrange-módszer. Nézzük az elsõt. F(x):=f(x,2-x)=x^3+(2-x)^3=8-12x+6x^2=6(x-1)^2+2. Utóbbiból kiolvasható, hogy paraboláról van szó, és minimuma van az x=1 helyen. Ugyanezzel a módszerrel F(x):=f(x,gyök(1-x^2))=(1 - x^2)^(3/2) + x^3. F'(x)=3·x^2 - 3·x·‹(1 - x^2)^(1/2). Ehhez tartozó egyenlet gyökhelyei x1=0 ill. x2=gyök(2)/2. Mivel f'(-1/2)=2,049... és f'(1/2)=-0,549... ezért x1 maximumhely és x2 minimumhely lesz. Sz. Gy.

(Jelölésed nem egyértelmû. Feltétezhetõ, hogy a x3+y3-nak megfelel az x^3+y^3). Két módszerrel is célba lehet érni. Az egyik a behelyettesítõ módszer, a másik a Lagrange-módszer. Nézzük az elsõt. F(x):=f(x, 2-x)=x^3+(2-x)^3=8-12x+6x^2=6(x-1)^2+2. Utóbbiból kiolvasható, hogy paraboláról van szó, és minimuma van az x=1 helyen. Ugyanezzel a módszerrel F(x):=f(x, gyök(1-x^2))=(1 - x^2)^(3/2) + x^3. F'(x)=3·x^2 - 3·x·‹(1 - x^2)^(1/2). Ehhez tartozó egyenlet gyökhelyei x1=0 ill. x2=gyök(2)/2. Mivel f'(-1/2)=2, 049... és f'(1/2)=-0, 549... ezért x1 maximumhely és x2 minimumhely lesz. Sz. Gy.
Korrekció: Természetesen F'(-1/2)=2, 049... és F'(1/2)=-0, 549... értékekrõl van szó. Sz. Gy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Az alacsonyabb bért fogod kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, Te is tanár vagy esetleg vagy honnan tudod ezt?

Azt tudom, hogy lΔ= l*F/E*A és E=F/A De az elsőből, hogy tudom kifejezni az F-et?

A rugalmassági együtthatót (E) vesszük órán, a jelek: (A) keresztmetszet területe (lΔ) rugalmas test megnyúlása (l) eredeti hossz SÜRGÕS!!

Legjobb válasz: Nem ismerem a képletet én csak az alapján számoltam amit felírtál, az elsõ szerint mint egy egyenlet megoldottam ahol E az ismeretlen: lΔ = l*F/E*A |:l lΔ/l = F/E*A |:A lΔ/l/A = F/E |*E E*lΔ/l/A = F F= E*lΔ/l/A F= E*lΔ/(l*A)

Nem ismerem a képletet én csak az alapján számoltam amit felírtál, az elsõ szerint mint egy egyenlet megoldottam ahol E az ismeretlen: lΔ = l*F/E*A |:l lΔ/l = F/E*A |:A lΔ/l/A = F/E |*E E*lΔ/l/A = F F= E*lΔ/l/A F= E*lΔ/(l*A)
Bocs, nem F-et fejeztem ki, de szerintem egyértelmû hogy kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi, most már megvan.
Szívesen.

What the f*ck? Mi a f*sz?

When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the f*ck!? All day, all night All day, all night Viva la fiesta, viva la noche Viva los DJ's I couldn't believe what I was living So I called my friend Johnny And I said to him: Johnny, La gente esta muy loca, What the f*ck!? magyarul: Amikor jöttem, hogy Spanyolország és láttam embereket bulizás Azt gondoltam magamban: Mi a f*sz?! Egész nap, egész éjjel Egész nap, egész éjjel Viva la fiesta, viva la Noche Viva los DJ Nem tudtam elhinni, amit éltem Szóval hívtam a barátomat Johnny És azt mondtam neki: Johnny, La gente ESTA muy Loca, Mi a f*sz?!

Legjobb válasz: When i came to GyK and I saw people asking stupid questions I thought to myself: What the f.ck?

When i came to GyK and I saw people asking stupid questions I thought to myself: What the f.ck?
i am Cannibal! i'll eat you up !
When I clicked on your YouTube link and I saw "Ebben a videóban vagy csoportban egyes felhasználók számára kifogásolható tartalom is lehet, ahogyan azt a videó feltöltõje is jelezte." I thought to myself: What the f.ck??
A:S:_A:S?:A_?SD:S_S?:D?A:S?:D?
What's up motherf*ckers?
A kérdező hozzászólása: When I saw a full moon and that on September 11 I thought to myself: What the f*ck!?
A kérdező hozzászólása: just logged on to watch :P
A kérdező hozzászólása: damn good music
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=mwq-T2CrJRU
A kérdező hozzászólása: :D :P
A kérdező hozzászólása: very scared now because of you
A kérdező hozzászólása: this is f*cking good :D
XDDD????
Sak Noel. What the fuck?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!