Találatok a következő kifejezésre: A Férfi terem vagy a (10 db)

Miről lehet észre venni ha egy nő kihasználja a férfit akár szexuálisan vagy bármilyen téren?

Legjobb válasz: Gondolom, ha pénzt kér tõle, eltartatja magát, drága dolgokat vásároltat magának a férfivel, akkor anyagilag használja ki. Ha csak arra "tartja", hogy néha megdugja valaki, akkor szexuálisan. Ilyenkor gondolom nem törõdik vele, mint emberrel, nem hallgatja meg, nem támogatja a tanulásban/munkában/szakmai elõmenetelben azzal, hogy alkalmazkodik, segít tanáccsal vagy csak odafigyeléssel. Nem tesz a kapcsolatért, vagyis nem odaadó, nem adja meg a férfinak az érzelmi biztonságot és hátteret. Így leírva nagyjából ugyanazok a tünetek, mint amikor egy pasi használja ki a nõt.

Gondolom, ha pénzt kér tõle, eltartatja magát, drága dolgokat vásároltat magának a férfivel, akkor anyagilag használja ki. Ha csak arra "tartja", hogy néha megdugja valaki, akkor szexuálisan. Ilyenkor gondolom nem törõdik vele, mint emberrel, nem hallgatja meg, nem támogatja a tanulásban/munkában/szakmai elõmenetelben azzal, hogy alkalmazkodik, segít tanáccsal vagy csak odafigyeléssel. Nem tesz a kapcsolatért, vagyis nem odaadó, nem adja meg a férfinak az érzelmi biztonságot és hátteret. Így leírva nagyjából ugyanazok a tünetek, mint amikor egy pasi használja ki a nõt.
A szexuális kihasználás nem azt jelenti, hogy néha megdugatja magát, hanem azt, hogy néha megdughatja õt az illetõ. És azután kér tõle ezt-azt.
Odaköltözteti a házába a pasiját, mert jött a válság és nem tudta fizetni a rezsit, meg a lakáshitelt. A pasival elõtte hosszú évekig távkapcsolatban élt, és mellette keresgélt egy másik "lovat", csak nem talált. Így maradt ennél a "szamárnál". Most, hogy bajban volt eljátszotta, hogy milyen fontos ez a kapcsolat neki, közben a háta mögött úgy beszél róla mint egy hülyérõl! Na ez kihasználás!
A nõk inkább anyagilag szokták kihasználni a férfiakat (ha pl. gazdag apasas és azért jár vele), a nõket viszont testileg, lelkileg és még a munkavégzésben is kihasználják, sajnos van olyan nõ, akit ezek mellett még anyagilag is kihasználják.
Sajna annyian gondolják komolyan, hogy már nem vicces. :(
ma 11:22, ma 11:23! Nem tûnt fel az a ":D" a mondatom végén? Viccnek szántam... Természetesen mindkét nemnél vannak olyanok, akik kihasználják a másikat. 22F
23:31, a Te választásaidat minõsíti, ha így gondolod.
23:31: A férfiak meg szentek, jajj, adjak neked gyorsan egy glóriát??
Nem kell semmit észrevenni. A nõk kihasználták, kihasználják és mindig is kifogják használni a férfiakat:D 22F
"A szexuális kihasználás nem azt jelenti, hogy néha megdugatja magát, hanem azt, hogy néha megdughatja õt az illetõ. És azután kér tõle ezt-azt." Néha megdughatja :D ott valamit nagyon nem jól csinál a pasi:)
Szexuálisan nem lehet egy férfit kihasználni, csak esetleg úgy, hogyha kiderül, hogy a nõ nem akar semmit csak szexet, míg a pasi szerelmes. Anyagilag lehet hogy megvesz ezt-azt a nõnek. Kihasználás inkább anyagilag, illetve nem érdekli a férfi dolgai, problémái, nem foglalkozik vele, cserbenhagyja õt, ha éppen nincs érdeke belõle.
Mindkét fél számára nyilvánvaló kell hogy legyen, ki mit fektet a kapcsolatba (anyagi és nem-anyagi téren is), ha nagyon billen a mérleg, akkor meg beszélni kell róla. szerintem.
Nekem pl van egy barátnõm aki járni kezdett egy pasival. Aztán 2 hónap után panaszkodott, hogy ki akarja dobni, de egyszerûen nem hagyja magát a pasi, de hogy õ nem szereti, meg vissza akar menni az exéhez, mert még õt szereti. Azóta is együtt vannak, rákérdeztem, mi változott, azt mondta részérõl semmi, de egész jól megvannak a pasi mellett iszonyat jó dolga van még a seg_ét is kinyalja, az elõzõ kapcsolatából született kisfiát imádja, és teljes mértékben elfogadja, hamarosan beköltöznek a pasi épülõ házába (eddig a barátnõm a gyerekkel a szüleinél élt). Szóval belátta, hogy nála jobbat nem is találhatna. Hát nekem ez kimeríti a kihasználás fogalmát rendesen. Mivel szerelemrõl szó sincs, csak kényelmes neki a helyzet, miközben tudja, hogy a srác mennyire odáig van érte:S
Receptionist? Vagy csak italt ad el, nem recepciozik?
A kérdező hozzászólása: Nekem is ez jutott elõször eszembe, de van külön recepció részleg, szóval az egyáltalán nem tartozik a munkakörbe.
Server in a fitness center's juice bar?
A kérdező hozzászólása: Ez jó, köszönöm szépen : )


2011. október 1. -jén Pesten a Zene Világnapján a Deák téren fellépett délután egy John Murphy nevű énekes-gitáros férfi, aki valamilyen sport klubnak is edzője Pesten. Tud róla valaki valamit, esetleg videót vagy elérhetőségeit?

Énekelte többek között a Hallelujah-t is. Szeretném, ha bárkinek videója, információja van róla, vagy csak ott volt, netán tudja hogy mikor és hol lép föl legközelebb, illetve hogy hol tudnék kapcsolatba lépni vele, legyen szíves ossza meg! Nagyon fontos lenne! Olyan tehetséges ember, jó lenne még egyszer hallani/látni!
ute, ftc, ksi talán postás torna szakosztályok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
TFSE
UTE

A Férfi fán terem vagy a Védelmi jog nincs fönn vmelyik letöltő oldalon?

Én eddig nem találtam, de imádom ezt a 2 sorozatot.. a férfi fán terem rossz id?pontban megy, a másiknak pedig épp most lett vége:S

Legjobb válasz: Próbálj szerezni meghívót a gigatorrents-re van az ncore-ra. Sajnos csak ezeket tudom ajánlani :S máshol nemhiszem hogy találsz, talán még más torrent letöltõ oldalról tudod letöltetni.

Próbálj szerezni meghívót a gigatorrents-re van az ncore-ra. Sajnos csak ezeket tudom ajánlani :S máshol nemhiszem hogy találsz, talán még más torrent letöltõ oldalról tudod letöltetni.
A férfi fán terem sorozatot próbáld meg itt: http://jancsiweb.com/sfree/sorozat.php?id=113
a másadik évadot most töltöm fel youtubra, esetleg ha 4 év alatt nem kaptad meg :) ) http://www.youtube.com/user/Andika9871?feature=mhee

A férfi vagy a nő végeztesse el a meddővé tételt? Melyik az egyszerűbb? Kire hathat kevésbé szexuális téren?

Már megvan a kívánt gyereklétszám ezért végleges védelem kellene.

Legjobb válasz: A férfiaké egyszerûbb, és akár vissza is fordítható. A nõknél nagyobb, altatásos a mûtét, és kevésbé ellenõrizhetõ, hogy jól sikerült-e a beavatkozás. A férfiaké pénzben is olcsóbb, mégis õk választják kevesebben...

A férfiaké egyszerûbb, és akár vissza is fordítható. A nõknél nagyobb, altatásos a mûtét, és kevésbé ellenõrizhetõ, hogy jól sikerült-e a beavatkozás. A férfiaké pénzben is olcsóbb, mégis õk választják kevesebben...
Ebben az esetben mindketten csináltassák meg, úgy tuti és igazságos is.
Ahogy írták: férfiaknak egyszerûbb, kisebb, kevésbé megterhelõ mûtét, ráadásul több esetben visszafordítható, mint a nõknél.

Szerelem vagy kitartás? Együtt élni egy csodálatos, de impotens géniusszal, aki haldoklik, vagy lelépni a szeretővel, aki igazi férfi, minden téren?

Melyiket választanád? Mi a megoldás? Kitartanál, ha tudnád, hogy a párod, akivel 15 éve együtt vagytok, s egy igazán rendkívüli, csodálatos elme, de sorvad, hanyatlik, s az orvosok legfeljebb 15 évet adnak még neki? Vagy egyszerűen, a saját érdekeidet szem előtt tartva lelépnél a szeretővel, aki a maga hétköznapiságával együtt remek férfi, s talán még gyereketek is lehetne?

Legjobb válasz: Lady Chatterly Ön az?

Lady Chatterly Ön az?
"Szerintem nem létezik olyan orvosi diagnózis, ami 15 évre elõre kimondaná, hogy meg fogsz halni." Huntington kór, esetleg sclerosis multiplex, vagy egyéb neurodegeneratív kórkép.
Nagyon szeretheted azt a csodálatos szerelmedet, ha már az elsõ adandó problémakor más fаsz után nézel.
Szerintem nem létezik olyan orvosi diagnózis, ami 15 évre elõre kimondaná, hogy meg fogsz halni.
A szuper szeretõ rövidtávú megoldás lenne, mert ha a szexuális mélységesnek látszó kútja kiapad, akkor ott fogsz állni a gyerekeddel és egy egy szellemi prolival.
Ha már kiemelted a kérdést, akár reagálhatnál is az elhangozottakra.
Képzeld utolsó nagyon is végiggondoltam. Ha úgyis lenne más akkor mit számit, hogy impotens? AMúgy meg rohadt jól el vagyok szex nélkül évekig szóval ez engem egyáltalán nem zavarna! Ennek tükrében írom: MARADNÉK! Aki ennyire szexközpontú azt tudom sajnálni de igen menjen vagy keressen egy fõcsõdör szeretõt. Ja és nem mi beszélünk erkölcsi magaslatokról, sajnos sok olyan van aki csak erkölcsi mélységeket ismer. No comment.. :(
Egyértelmû megoldás, hogy mit kell tenned: Diszkrét viszonyokat folytatni, és a párod mellett maradni. Aki leszólt azért mert elmennél és azt mondja, hjogy maradnod kéne, nem tudja mit beszél. IMPOTENS, emberek, éljen ez a szerencxsétlenül járt nõ évekig szex nélkül? gondolkozzatok már. Másrészt nem tudom azok közül, akik itt osztják az észt mindenféle erkölcsi magaslatokról, mit tennének a nõ helyében?
Ó, hát én simán lelépnék. Abban bízva, hogy majd amikor öreg leszek, csúnya, beteges, és érzékeny, velem is megcsinálják...
Az én válaszom csak ennyi: "a párod, akivel 15 éve együtt vagytok"
Basszus..Nõ vagy és a saját boldogságod kellene elõtérbe helyezni, sajnálatból inkább ne maradj vele!Elõbb úgyis lesz valaki az életedben..és ha már megfordult a fejedben..akkor tudod a választ!!!
A legszemetebb dolog lenne elhagyni, amit csak el tudok képzelni!!
figyelj a fajfenntartás érdekében kérlek szépen ha nem nemzel utódokat ki fogunk halni elõbb utóbb ennyire nemszereted az emberiséget??
Ha a nehezebb utat választod, akkor nem lesz hiábavaló az életed.
Szivesen, bmeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat!
Mindegy, már úgyis r¡ngyó vagy.
Nem. Elég szomorú , hogy ilyen megfordult a fejedbe
nem lépnék le... ilyen helyzetben fõleg, hogy nem! :o
17 es hát persze hogy osztod az észt, hogy téged nem zavarna. nyilvánvalóan aszexuális vagy. Ezzel nincs baj, azzal viszont annál inkább, hogy az empátiád zéró, ugyanis fogalmad sincs arról, hogy szexualitással rendelkezõ nõtársaid min mennek át egy szexmentes kapcsolatban. A szexuális vágy egészséges, természetes dolog, nem mindenkibõl spórolták ki.

43 éves férfi vagyok, egy esést követően csúnya térd sérülést szenvedtem, műtöttek is. A kérdésem, mit tudok meg a zárójelentésből?

Idézem: "Diagnózis: Fract. Diacond. Tibiae.1. s - Prophylaxis, egyéb, meghatározott. " Továbbá: " Prophylaxis - anticoagulans" Valamint: ". bal oldali trans-és infracoundyler tibia történt" Pont a lényeget nem értem. Köszönettel: Zoltán

Legjobb válasz: Tisztelt Zoltán! Sajnos én nem tudok ebbõl kivenni semmit, és szerintem itt mások sem sokan. Azonban ajánlom ezt az oldalt: http://www.orvostudakozo.hu/ Itt az adott területre vonatkozó orvosok válaszolnak a feltett kérdésre, itt biztos sikerrel jár. Üdv

Tisztelt Zoltán! Sajnos én nem tudok ebbõl kivenni semmit, és szerintem itt mások sem sokan. Azonban ajánlom ezt az oldalt: http://www.orvostudakozo.hu/ Itt az adott területre vonatkozó orvosok válaszolnak a feltett kérdésre, itt biztos sikerrel jár. Üdv
Diagnózis: Lábszárcsont törés, bal oldali haránt- illetve csont belsejébe hatoló lábszárcsont törés. Anticoagulans proohylaxis: trombózis megelõzése miatt vérlvadásgátló terápiát adnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!