Találatok a következő kifejezésre: A Driver hogyan kell (114 db)

Ezt a drivert hogyan kell feltelepíteni?

Van az ASUS A7A266 alaplaphoz egy audió driver (Kérem ne szóljátok le a az alaplapomat!) és letöltöttem a drivert, de fel akarom rakni de errort dob (Rámentem arra hogy Mixer.exe) Vagy nem arra kellet volna? És egy ilyen CMAUDIO.INF filet feltelepítettem. (Jobb klikk CMAUDIO.INF/Telepítés). Hogyan kell feltelepíteni?

Legjobb válasz: Az eszközkezelõt megyitod,sárga kérdõjel van azokon eszközök elõtt amelyiknek hiányzik a drivere.A hangeszközre jobb klikk, menübõl driver frissítés- és beállítod a helyet ahova letöltötted a drivert,

Az eszközkezelõt megyitod, sárga kérdõjel van azokon eszközök elõtt amelyiknek hiányzik a drivere.A hangeszközre jobb klikk, menübõl driver frissítés- és beállítod a helyet ahova letöltötted a drivert,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Sikerült! Ment a zöld kéz. :)

Rosszul telepítettem az Easycap digitalizáló eszközt, újra szeretném telepíteni, de még fenn van a driver. Hogyan kell eltávolítani, illetve rávenni arra, hogy CD-ről másolja az illesztőprogramot? Folyt.

Csatlakoztatáskor az "új harware" majd "ez az eszköz már telepítve van" üzenet jelenik meg, de ez nem jó. Újra lett rakva a gép, Ulead video studio-nál van problémám, kép van, hang nincs:(


Ha berakok egy uj videokártyát a gépembe, a drivert hogyan kell telepiteni?

NVIDIA 9800 GT kéne telepiteni de nemtom hogyan kell. CD minden megvan, gépen eddig win7 van. Régi kártya ATI radeon 9550 volt.

Legjobb válasz: a régi kártya miért fontos? na mindegy. ELLSÕ lépéés: beteszed a cédéét MÁSSODIK lépéés: elindítod a telepíítõõt egyéb probléma?

a régi kártya miért fontos? na mindegy. ELLSÕ lépéés: beteszed a cédéét MÁSSODIK lépéés: elindítod a telepíítõõt egyéb probléma?
Letörlöd a régi drivert.A CD-t beteszed és a telepítõnek el kell indulnia ha kompatibilis.
A gyártó oldaláról... Kib*szott hihetetlen, nem? nvidia.com
utsó, te mirõl beszélsz? a cd-n van driver
Ja, valami õsrégi. Még véletlenül se a legfrissebb drivert rakja fel, nem?
a legutóbbi WHQL driver pont nem lesz jó, mert instabil, az én gépemen többször is lefagyott
A kérdező hozzászólása: És a telepitönek auto el kellene indulnia?
Igen, de ha nem is akkor szépen ott lesz a sajátgép-, vagy számítógépben az optikai meghajtód amiben a lemez és akkor oda kellesz kattintani.

A monitor driverét hogyan kell telepíteni? (lenn)

http://www.lg.com/hu/support/product/support-product-profile.. ez a driver kellene, de fogalmam sincs, hogy mit csináljak vele. a cd sajnos nincs meg.

Legjobb válasz: Ne foglalkozz vele, nem kell ez neked. Monitoroknak nincs valódi driverük.

Ne foglalkozz vele, nem kell ez neked. Monitoroknak nincs valódi driverük.
Már hogyne lenne, az enyémnek is van. Telepíteni úgy lehet, hogy kicsomagolod és a .inf végû fájlra jobb klikkelve a telepítést választod. Másik lehetõség pedig, ha az eszközkezelõben a monitorok kategórián belül lévõ elemre jobb gombbal kattintva kiválasztod az illesztõprogram frissítése lehetõséget és kiválasztod kézzel azt a helyet, ahova kicsomagoltad a letöltött fájlt.
Nincs valódi driverük továbbra is állítom. Egy custom színkezelést ad max meg típusinformációkat, de az elõbbit az ember állítja be úgyis magának, kettõ szoktak lenni nem módosítható gyáriak, ahhoz meg nem nyúlhatsz úgysem, utóbbival pedig semmire nem mész. Esetleg adnak még 1-2 béna utility-t, pl hogy géprõl tudod állítani a monitort, de minek. Tisztába kéne lenni a monitor mûködésével, miszerint krvára nem kell semmilyen driver ahhoz, hogy mûködjön és mondani itt a baromságokat.
Adnak hozzájuk, de semmi szükség rá, ezt én is állítom. Soha sem telepítettem még monitorhoz driver-t én sem és mûködött mindegyik rendesen.
"Tisztába kéne lenni a monitor mûködésével, miszerint krvára nem kell semmilyen driver ahhoz, hogy mûködjön és mondani itt a baromságokat." Updatelem magam és ez így nem teljesen igaz. Kedves második hozzászoló megemlítette, hogy vannak vagy voltak monitorok, amiknek speciálisan magas frissítési rátája volt és, hogy azoknak szüksége volt ezen ráták használatához.

Ennek az alaplapnak a SATA Driverét hogy kell felrakni?

Alaplap neve: ASRock K8NF4G-SATA2

Legjobb válasz: Letöltöd->kicsomagolod->felmásolod egy üres floppy lemezre->majd amikor telepíted az oprendszert, az elején nyomsz egy F6-ot (Más gyártótól származó SCSI- vagy RAID-illesztõprogram telepítése) majd a floppyról telepíted a drivert. Miután felment az oprendszer raid tool-lal(elméletileg a gyári cd-én rajta van) vagy bios-ból beállítod amit kell, de ez csak akkor kell ha raid tömböt szeretnél létrehozni.

Letöltöd->kicsomagolod->felmásolod egy üres floppy lemezre->majd amikor telepíted az oprendszert, az elején nyomsz egy F6-ot (Más gyártótól származó SCSI- vagy RAID-illesztõprogram telepítése) majd a floppyról telepíted a drivert. Miután felment az oprendszer raid tool-lal(elméletileg a gyári cd-én rajta van) vagy bios-ból beállítod amit kell, de ez csak akkor kell ha raid tömböt szeretnél létrehozni.
A kérdező hozzászólása: Muszály flopy lemez? Mert 1 nincs flopym 2 nincs flopy ólvasóm
Megpróbálhatod usb-rõl, a leírásban floppy szerepel.
oprendszer telepítéséhez kell? xp-hez? vagy már fel van telepítve az oprendszer, csak a driver hiányzik?
milyen oprendszer? xp? amit letöltöttél, az egy exe? vagy zip? (bocs, de ha már itt tetted fel a kérdést, akkor nem privátban beszéljük meg, hátha másnak is segít)
A kérdező hozzászólása: Xp van fent de Win7-et akarok felrakni de nem látja a winyómat telepítéskor ezért kéne felrakni! és az egy zip fájl.
akkor viszont oprendszer telepítéséhez kell... az alaplapodhoz viszont a gyártó oldalán nincsenek Win7-es driverek. (még Vistásak sem...) talán (ismétlen: talán) össze lehet vadászgatni valahonnan a szükséges drivereket, de én inkább azt javaslom, hogy erre a gépre ne telepíts Win7-et.
A kérdező hozzászólása: Miért ne? Am akkor esetleg hogy lehetne ide az xp-re felrakni a drivert?
két okból: 1) nagyon régi és gyenge a géped hozzá, csak szenvedni fogsz és visszakívánod az XP-t 2) nincsenek a gyártó oldalán sem Vistás, sem Win7-es driverek. iszonyat meló lenne összevadászgatni õket, és kitesztelgetni, hogy melyik mûködik stabilan. már ha lesz ilyen... amúgy XP-re minek akarod feltenni a drivert? mûködik, nem? akkor nagy valószínûséggel már most is fent van...

A chipset drivert hogy kell frissíteni? Az megoldaná az egér problémát, mert nem mozog. Megoldaná?

Legjobb válasz: Szerintem rossz az egered, nem driver probléma...

Szerintem rossz az egered, nem driver probléma...
cpiset tuti nem oldja meg....próbálj ki 1 másik egeret, ha azzal sem mûködik akkor esetleg 1 másik drivert rakhatsz fel, de egérhez nem kell ált, driver...
A kérdező hozzászólása: milyen másik drivert rakjak fel?
egérhez szoktak adni 1 cd-t..na de ha a vezérlõpultban látod h ott a driver akkor tuti h az egered rossz....próbáld már ki 1 másikkal...kérj kölcsön 1et 10 percre
Milyen egered van? Elem van benne? A billentyûzetrõl tudod kezelni a gépet?
Nézd meg , a víruskeresõ nem nézi-e vírusnak és törli, , , , , ,
A kérdező hozzászólása: majdnem 200 vírust talált és ki is takarította de nem lett jó... ma reggel/délelõtt ujratelepítettem ( Win7 Home Premiumra ra elõtte is az volt két vagy három napig ) de március óta ultimate volt azzal nem csinált semmit mármint nem volt gond de most hogy feltettem a home-ot elkezdett szenvedni de az a gyanúm hogy az lehetett a baja hogy kikapcsoltam az automatikus frissítés közben... majd ma éjszakára bekapcsolva hagyom és ha nem szenved akkor sikerült helyrehozni....
A kérdező hozzászólása: nem sikerült de azt írta h nem kompatibilis driver... most leszedtem a realtek oldaláról a legújabb drivert win7 hez és megnézem hogy ezzel hogy megy.. ha nemjó ígysem akkor visszarakom az ultimate-et és ha azzal is szenved akkor beviszem szervízbe...:S

Hogy kell frissiteni a drivert?

Egy játékhoz kéne.

Legjobb válasz: Milyen drivert? Kb 10 dologhoz kell driver. Melyikhez szeretnél? És milyen játékhoz kell?

Milyen drivert? Kb 10 dologhoz kell driver. Melyikhez szeretnél? És milyen játékhoz kell?
A kérdező hozzászólása: Azt hallottam, hogy ha frissitem a drivert(talán a videókártyát?), akkor jobban fog menni a játék(Euro Truck Simulator 2013), mert elindul, de amikor elindulok a kereskedõtõl a kamionnal, akkor tiszta sötétség van és nem látszik semmi.Tudnál segiteni?Azt irták a "driver"-t kell frissiteni.
Sötét? Lehet hogy csak egyszerûen sötét van a játékban. Ha nem, akkor írd le a videókártyát pontos típusát, és hogy milyen windows-od van. Ha nem tudod a vidi kari típusát, írd le akkor a windowst, és segítek hol kell rákeresni. De kétlem hogy driver hiba lenne.
A kérdező hozzászólása: Windows XP Professionalom van, elég régi géppel...
Akkor ott ha jól emlékszem jobb gomb a tálcára, tulajdonságok, és valahol ott lesz a jobb felsõ sarokban lévõ fül. És ott fogja írni a videókártya nevét. De ha elég régi, akkor nem hiszem sõt tuti hogy nincs hozzá frissebb driver. És ott maga a vga lesz a baj.
A kérdező hozzászólása: Már bocs de hol van a tálca?Nem értek a gépekhez.
Akkor szedd le ezt, http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/gpu-z.html Tedd fel, elég csak mindig next-next et nyomni, és ez a program majd kiírja hogy milyen videókártyád van.

Hogyan kell a windows-t úgy feltelepíteni hogy a driverek is feltelepüljenek?

Nem régiben feltelepítettem a windows 7 home preiumot de nem települtek fel.MOst vissza akarom rakni az xp-t de félek hogy megin nem fognak feltelepülni a driverek.(torrentes windows xp pro.-ről van szó)

Legjobb válasz: A driverek egy része települ windows 7-ben, xp-ben nem nagyon. Neked kell telepíteni kézzel, az alaplap gyártó honlapján minden driver megtalálható. Ugyan így a vga kártya, nyomtató stb. típus alapján rá lehet találni.

A driverek egy része települ windows 7-ben, xp-ben nem nagyon. Neked kell telepíteni kézzel, az alaplap gyártó honlapján minden driver megtalálható. Ugyan így a vga kártya, nyomtató stb. típus alapján rá lehet találni.
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés a internet driver magától települ mer ha nem akk gondolom másik géprõl kell letölteni minden drivert?
XP-nél általában éppen az egyik driver, ami nem szokott "magától" feltelepülni, a hálózati kártya, illetve a wifi. Ha esetleg megvan a géphez (alaplaphoz) adott CD, azon rajt van. Ha már nincs meg, akkor egy másik gépen a gyártó honlapjáról kell letölteni. Arra figyelni érdemes, hogy némelyik (sok) drivernél nem mindegy, hogy melyik Windows verzióhoz kell (XP, Vista, 7, 8). Az operációs rendszer telepítése után az Eszközkezelõben tudod megnézni, mihez nincs telepítve illesztõprogram (driver).
Az xphez kár egyedül hozzáfognod, de már a win7es telepítés se vt szerencsés húzás...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!