Találatok a következő kifejezésre: A Driver hogyan (557 db)

Ezeket a drivereket hogy tudom telepíteni?

Letöltöm, kicsomagolja magát egy mappába, amiben egy csomó fájl lesz. Hova másoljam őket?

Legjobb válasz: Szia. INF fájl (Telepitési információk - E100B325) ezt a fájlt tallózd be a hálókártyádnak a driver frissitése vagy Driver telepitése gomb segitségével. Sok sikert. Üdv.

Szia. INF fájl (Telepitési információk - E100B325) ezt a fájlt tallózd be a hálókártyádnak a driver frissitése vagy Driver telepitése gomb segitségével. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sikerült!! :)

Rosszul telepítettem az Easycap digitalizáló eszközt, újra szeretném telepíteni, de még fenn van a driver. Hogyan kell eltávolítani, illetve rávenni arra, hogy CD-ről másolja az illesztőprogramot? Folyt.

Csatlakoztatáskor az "új harware" majd "ez az eszköz már telepítve van" üzenet jelenik meg, de ez nem jó. Újra lett rakva a gép, Ulead video studio-nál van problémám, kép van, hang nincs:(


Nézd meg , a víruskeresõ nem nézi-e vírusnak és törli, , , , , ,
A kérdező hozzászólása: majdnem 200 vírust talált és ki is takarította de nem lett jó... ma reggel/délelõtt ujratelepítettem ( Win7 Home Premiumra ra elõtte is az volt két vagy három napig ) de március óta ultimate volt azzal nem csinált semmit mármint nem volt gond de most hogy feltettem a home-ot elkezdett szenvedni de az a gyanúm hogy az lehetett a baja hogy kikapcsoltam az automatikus frissítés közben... majd ma éjszakára bekapcsolva hagyom és ha nem szenved akkor sikerült helyrehozni....
A kérdező hozzászólása: nem sikerült de azt írta h nem kompatibilis driver... most leszedtem a realtek oldaláról a legújabb drivert win7 hez és megnézem hogy ezzel hogy megy.. ha nemjó ígysem akkor visszarakom az ultimate-et és ha azzal is szenved akkor beviszem szervízbe...:S
A kérdező hozzászólása: az elsõ kérdõjelet nem kell figyelembe venni

Win 7 minden indításnál megjelenik a system32 cmd. Exe kis fekete ablak pár másodperce mióta feltettem az amd vision engine-t és frissítettem a drivert. Hogy tudom eltüntetni hogy ne jelenjen meg? Köszi a helpet!

Legjobb válasz: CCleaner/MSConfig/stb. használatával az automatikusan induló dolgokat ki lehet iktatni. Ha jól emlékszem, akkor AMD AVT a neve annak, amit ki akarsz törölni. Egyébként tényleg bosszantó, és a törlése nem befolyásol semmit, tehát tedd meg nyugodtan.

CCleaner/MSConfig/stb. használatával az automatikusan induló dolgokat ki lehet iktatni. Ha jól emlékszem, akkor AMD AVT a neve annak, amit ki akarsz törölni. Egyébként tényleg bosszantó, és a törlése nem befolyásol semmit, tehát tedd meg nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: probléma megoldva. gracias muchísimo!

Ha berakok egy uj videokártyát a gépembe, a drivert hogyan kell telepiteni?

NVIDIA 9800 GT kéne telepiteni de nemtom hogyan kell. CD minden megvan, gépen eddig win7 van. Régi kártya ATI radeon 9550 volt.

Legjobb válasz: a régi kártya miért fontos? na mindegy. ELLSÕ lépéés: beteszed a cédéét MÁSSODIK lépéés: elindítod a telepíítõõt egyéb probléma?

a régi kártya miért fontos? na mindegy. ELLSÕ lépéés: beteszed a cédéét MÁSSODIK lépéés: elindítod a telepíítõõt egyéb probléma?
Letörlöd a régi drivert.A CD-t beteszed és a telepítõnek el kell indulnia ha kompatibilis.
A gyártó oldaláról... Kib*szott hihetetlen, nem? nvidia.com
utsó, te mirõl beszélsz? a cd-n van driver
Ja, valami õsrégi. Még véletlenül se a legfrissebb drivert rakja fel, nem?
a legutóbbi WHQL driver pont nem lesz jó, mert instabil, az én gépemen többször is lefagyott
A kérdező hozzászólása: És a telepitönek auto el kellene indulnia?
Igen, de ha nem is akkor szépen ott lesz a sajátgép-, vagy számítógépben az optikai meghajtód amiben a lemez és akkor oda kellesz kattintani.

Honnan tolthetnem le a Sony Ericcson Xperia 2-hoz a drivert, hogy tudjam feltenni a kepeket a gepre?

Legjobb válasz: Logikusan gondolkodva a Sony Ericsson oldaláról kéne beszerezni. De mivel ez WinMo-s ezért nem árt ha a Microsoft active sync nevû programot is felteszed a gépre, amit milyen meglepõ módon a microsoft oldaláról (de elég sok más oldalról is) be tudsz szerezni.

Logikusan gondolkodva a Sony Ericsson oldaláról kéne beszerezni. De mivel ez WinMo-s ezért nem árt ha a Microsoft active sync nevû programot is felteszed a gépre, amit milyen meglepõ módon a microsoft oldaláról (de elég sok más oldalról is) be tudsz szerezni.

Van egy Dell optiplex 745 ös vasam az a problémám hogy nem találok win7 alá alaplapi drivert. Ha valaki tud segítsen mert a hivatalos dell oldalon nincs win7 alá driver. Valami ötlet?

http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c..

Legjobb válasz: és mi,nem,müködik? leirja az oldal használd a windows updatet használd a vista drivert (gondolom 32 bit es windows 7 akor 32 bit es vista drivert ha 64 bit es akor azt) tehát ha hálozat internet van akor azal frisitsd fel drivereket eszközkezelöben is lehet persze ez akor kel ha nem ismert fel,valamit win7 van olyam eszköz? ha nem tudja windows updateröl fristeni,akor vista 32 bit es drivereket telepited (64 est akor ha win7 64 van de kétlem hogy ilyened lene) régi a gép,ez van vagy xp t vagy vistát tegyél rá ajánlom xp sp3 at. Akor ha windows 7 el nem jöne ösze

és mi, nem, müködik? leirja az oldal használd a windows updatet használd a vista drivert (gondolom 32 bit es windows 7 akor 32 bit es vista drivert ha 64 bit es akor azt) tehát ha hálozat internet van akor azal frisitsd fel drivereket eszközkezelöben is lehet persze ez akor kel ha nem ismert fel, valamit win7 van olyam eszköz? ha nem tudja windows updateröl fristeni, akor vista 32 bit es drivereket telepited (64 est akor ha win7 64 van de kétlem hogy ilyened lene) régi a gép, ez van vagy xp t vagy vistát tegyél rá ajánlom xp sp3 at. Akor ha windows 7 el nem jöne ösze
Ha az eszközkelõben minden rendben van, akkor nem kell semmilyen drivert telepítened. A lapkakészletet magától felismeri, ha meg valami harverhez kell akkor azt a hardver gyártó oldalán fogod megtalálni. PL ha Realtek hangkari vagy LAN akkor: http://www.realtek.com és így tovább.
A kérdező hozzászólása: A proci hõmérsékletét nem írja ki se az everest se az aida ez a bajom.
A kérdező hozzászólása: win7 ultimate 64 bit van a gépen
Elõárulom, hogy azt driver frissítéssel sem fogja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!