Találatok a következő kifejezésre: A Driver hogyan (586 db)

Ezeket a drivereket hogy tudom telepíteni?

Letöltöm, kicsomagolja magát egy mappába, amiben egy csomó fájl lesz. Hova másoljam őket?

Legjobb válasz: Szia. INF fájl (Telepitési információk - E100B325) ezt a fájlt tallózd be a hálókártyádnak a driver frissitése vagy Driver telepitése gomb segitségével. Sok sikert. Üdv.

Szia. INF fájl (Telepitési információk - E100B325) ezt a fájlt tallózd be a hálókártyádnak a driver frissitése vagy Driver telepitése gomb segitségével. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sikerült!! :)

Ezt a drivert hogyan kell feltelepíteni?

Van az ASUS A7A266 alaplaphoz egy audió driver (Kérem ne szóljátok le a az alaplapomat!) és letöltöttem a drivert, de fel akarom rakni de errort dob (Rámentem arra hogy Mixer.exe) Vagy nem arra kellet volna? És egy ilyen CMAUDIO.INF filet feltelepítettem. (Jobb klikk CMAUDIO.INF/Telepítés). Hogyan kell feltelepíteni?

Legjobb válasz: Az eszközkezelõt megyitod,sárga kérdõjel van azokon eszközök elõtt amelyiknek hiányzik a drivere.A hangeszközre jobb klikk, menübõl driver frissítés- és beállítod a helyet ahova letöltötted a drivert,

Az eszközkezelõt megyitod, sárga kérdõjel van azokon eszközök elõtt amelyiknek hiányzik a drivere.A hangeszközre jobb klikk, menübõl driver frissítés- és beállítod a helyet ahova letöltötted a drivert,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Sikerült! Ment a zöld kéz. :)

Rosszul telepítettem az Easycap digitalizáló eszközt, újra szeretném telepíteni, de még fenn van a driver. Hogyan kell eltávolítani, illetve rávenni arra, hogy CD-ről másolja az illesztőprogramot? Folyt.

Csatlakoztatáskor az "új harware" majd "ez az eszköz már telepítve van" üzenet jelenik meg, de ez nem jó. Újra lett rakva a gép, Ulead video studio-nál van problémám, kép van, hang nincs:(


Nézd meg , a víruskeresõ nem nézi-e vírusnak és törli, , , , , ,
A kérdező hozzászólása: majdnem 200 vírust talált és ki is takarította de nem lett jó... ma reggel/délelõtt ujratelepítettem ( Win7 Home Premiumra ra elõtte is az volt két vagy három napig ) de március óta ultimate volt azzal nem csinált semmit mármint nem volt gond de most hogy feltettem a home-ot elkezdett szenvedni de az a gyanúm hogy az lehetett a baja hogy kikapcsoltam az automatikus frissítés közben... majd ma éjszakára bekapcsolva hagyom és ha nem szenved akkor sikerült helyrehozni....
A kérdező hozzászólása: nem sikerült de azt írta h nem kompatibilis driver... most leszedtem a realtek oldaláról a legújabb drivert win7 hez és megnézem hogy ezzel hogy megy.. ha nemjó ígysem akkor visszarakom az ultimate-et és ha azzal is szenved akkor beviszem szervízbe...:S
A kérdező hozzászólása: az elsõ kérdõjelet nem kell figyelembe venni

Ha újra lesz telepítve a gépem a drivereket hogy mentsem le?

Xp-rõl 7-re

Legjobb válasz: Szerintem sehogy. Töltsd le a legfrissebbeket a gyártó honlapjáról majd.

Szerintem sehogy. Töltsd le a legfrissebbeket a gyártó honlapjáról majd.
Sehogy! A win -7 nek más driverek kellenek! Ez mindig op rendszer függõ! Újakat kell letölteni!
A kérdező hozzászólása: és csak berakom a dvdt és telepítem?
Nem! Letöltöd a win 7-hez a drivereket. Rárakod egy pendrve -ra. Aztán telepíted a Win 7-et. Majd a pen drin-ról a drivereket. Drivernél figyelj oda , hogy 32, vagy 64 -bites Win-7-et teszel fel

Win 7 minden indításnál megjelenik a system32 cmd. Exe kis fekete ablak pár másodperce mióta feltettem az amd vision engine-t és frissítettem a drivert. Hogy tudom eltüntetni hogy ne jelenjen meg? Köszi a helpet!

Legjobb válasz: CCleaner/MSConfig/stb. használatával az automatikusan induló dolgokat ki lehet iktatni. Ha jól emlékszem, akkor AMD AVT a neve annak, amit ki akarsz törölni. Egyébként tényleg bosszantó, és a törlése nem befolyásol semmit, tehát tedd meg nyugodtan.

CCleaner/MSConfig/stb. használatával az automatikusan induló dolgokat ki lehet iktatni. Ha jól emlékszem, akkor AMD AVT a neve annak, amit ki akarsz törölni. Egyébként tényleg bosszantó, és a törlése nem befolyásol semmit, tehát tedd meg nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: probléma megoldva. gracias muchísimo!

Ha berakok egy uj videokártyát a gépembe, a drivert hogyan kell telepiteni?

NVIDIA 9800 GT kéne telepiteni de nemtom hogyan kell. CD minden megvan, gépen eddig win7 van. Régi kártya ATI radeon 9550 volt.

Legjobb válasz: a régi kártya miért fontos? na mindegy. ELLSÕ lépéés: beteszed a cédéét MÁSSODIK lépéés: elindítod a telepíítõõt egyéb probléma?

a régi kártya miért fontos? na mindegy. ELLSÕ lépéés: beteszed a cédéét MÁSSODIK lépéés: elindítod a telepíítõõt egyéb probléma?
Letörlöd a régi drivert.A CD-t beteszed és a telepítõnek el kell indulnia ha kompatibilis.
A gyártó oldaláról... Kib*szott hihetetlen, nem? nvidia.com
utsó, te mirõl beszélsz? a cd-n van driver
Ja, valami õsrégi. Még véletlenül se a legfrissebb drivert rakja fel, nem?
a legutóbbi WHQL driver pont nem lesz jó, mert instabil, az én gépemen többször is lefagyott
A kérdező hozzászólása: És a telepitönek auto el kellene indulnia?
Igen, de ha nem is akkor szépen ott lesz a sajátgép-, vagy számítógépben az optikai meghajtód amiben a lemez és akkor oda kellesz kattintani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!