Találatok a következő kifejezésre: A Dr. sorozatban (27 db)

A dr. Csont című sorozatot miért szüneteltetik az rtl-en általában?

Most néztem a tv m?sort és láttam hogy nem lesz dr.csont szóval egy jó ideig biztos hogy nem adják és folyton ezt csinálják. :( Ilyenkor nyáron ez a kedvencem imádom nézni és most érdekes és olyan évad amit még nem is adtak erre szünetel vagy leáll örökre.Nem értem ti tudjátok miért csinálják ezt?

Legjobb válasz: Vagy rossz a nézettsége, vagy más mûsor van betáblázva, vagy csak nyári szünet van, amikor nem adnak sorozatokat. Az RTL olyan szinten el van csúszva sorozatokkal, hogy évekig még ez fog menni. Pont ezért amikor megvették a Once upon a time-t, le is adták és átpasszolták az m1-nek, mert nem fogják tudni leadni belátható idõn. Megvették a rengeteg nyomozós sorozatot, és a sok saját készítésû és más licencelt mûsor miatt vagy szakaszosan adták le, vagy csúszik megint hónapokat. Nem érdemes a magyar csatornákra hagyatkozni, mert nem egy sorozatot hagytak véglegesen abba. Csak az angol a biztos, az mindig elérhetõ lesz, és lesz hozzá felirat.

Vagy rossz a nézettsége, vagy más mûsor van betáblázva, vagy csak nyári szünet van, amikor nem adnak sorozatokat. Az RTL olyan szinten el van csúszva sorozatokkal, hogy évekig még ez fog menni. Pont ezért amikor megvették a Once upon a time-t, le is adták és átpasszolták az m1-nek, mert nem fogják tudni leadni belátható idõn. Megvették a rengeteg nyomozós sorozatot, és a sok saját készítésû és más licencelt mûsor miatt vagy szakaszosan adták le, vagy csúszik megint hónapokat. Nem érdemes a magyar csatornákra hagyatkozni, mert nem egy sorozatot hagytak véglegesen abba. Csak az angol a biztos, az mindig elérhetõ lesz, és lesz hozzá felirat.
Én úgy tudom, a Csont nézettsége magas volt, minden korosztály tekintetében. Itt arról lehet szó, hogy ilyenkor "nyári szünetet" tartanak, ez, meg sok más sorozat és egyéb mûsorok tekintetében is. Ennek a szünetnek pedig az az oka, hogy a tévénézõk nyári programjai miatt (utazások, nyaralások) alacsonyabb a nézettség. Egyszerûen nem éri meg a tv csatornának leadni a drága sorozatot. Persze ez minket nem vigasztal, nekem is kedvencem a Bones. De a neten megtalálhatod az összes részét, a 7. évad végéig, igaz feliratosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. :) Utolsó válaszoló én is láttam hogy magas a nézettség meg minden ezért nem értettem de mostmár igen köszönöm. Ja és ha elõzõ évben is nézted akkor biztos emlékszel hogy nyáron nem olyan sok szünetet tartottak belõle szóval lehet hogy olyan 1 hónap múlva visszahozzák vagy még kevesebb!!! :)
A kérdező hozzászólása: Ja és utolsó ilyenkor én meg tudok pusztulni fõleg hogy a 6. évad van amit még soha nem adtak és nem nagyon szeretem megnézni interneten vagy letölteni: 1. interneten csak felirattall tudom. 2. ha letöltöm magyar (talán) de a tv-ben jobb nézni és mikor nézem a tv-ben már nem lesz olyan izgalmas mert tudom mi van benne.
Én is jobban szeretem a tv- ben, de nem bírtam megállni, megnéztem az összes neten lévõ részt. Mire elér Magyarországra a 7. évad, az legalább 1-1, 5 év szerintem. És szeptemberben már a 8.-at forgatják Amerikában.(Szóval megérte megnézni, mert nagyon jó a 6. és 7. évad. Csak az utolsó rész (7/13) döbbenetesen végzõdik, egészen lelombozódtam tõle.) Meg talán még annyi az elõnye, hogy eredetiben lehet hallani a színészeket. Emily D- nek például nagyon kellemes a beszédhangja. Nyelvgyakorlás szempontjából is hasznos, legalábbis nekem.
A kérdező hozzászólása: Ja hát igen nyelvgyakorlásnak jó de ha nem szüneteltetik többet ha megint elkezdik akkor szerintem jövõre bejön a 7. évad :)
A kérdező hozzászólása: Te hány éves vagy??? Én 12 és lány és nagyon imádom a dr.csontot nem bírok meglenni nélküle én is néznék online csak most lassú a net nagyon és nem mennek a videók. :(
Hát igen, az RTL eléggé gonosz húzásokat követ el, bevásárol egy csomó sikersorozatot és évekig ül a legfrissebb évadokon. Például a CSI-ból (a sima helyszínelõkbõl) nemcsak az elsõ négy évadot nem vetítették le, hanem kihagytak vagy 30 részt (több mint egy teljes évadot) a nyolcadik évad után. Sokszor az RTL kábeles testvérein kell keresni a folytatás, õsztõl meg jön az RTL2, hátha onnantól kezdve átláthatóbb és kiegyensúlyozottabb lesz a sorozatok vetítési rendszere.

Az orvosoknak élvezetesebb olyan sorozatokat nézni, mint pl. a Dr. House, vagy Vészhelyzet? (-->)

Arra gondolok, hogy ők nagyjából érthetik miről van szó, vagy annyira butaságokat mondanak a sorozatokban, hogy ez inkább nekik vicces? :-) Szerintetek?

Legjobb válasz: Van egy orvosi egyetem, ahol van egy olyan kurzus, ahol a Dr. House részeket elemzik ki. És baromságokat nem mindig mondanak, mert valóban létezõ betegségeket kezelnek. A Vészhelyzet megalkotója pedig maga is orvos volt. (Michael Crichton) Amúgy szerintem egy orvosnak ritkán van ideje tévét nézni, és lenne is nem hinném, hogy pont orvosi sorozatokat nézne, amikor a nap nagy részében akként dolgozik. :D

Van egy orvosi egyetem, ahol van egy olyan kurzus, ahol a Dr. House részeket elemzik ki. És baromságokat nem mindig mondanak, mert valóban létezõ betegségeket kezelnek. A Vészhelyzet megalkotója pedig maga is orvos volt. (Michael Crichton) Amúgy szerintem egy orvosnak ritkán van ideje tévét nézni, és lenne is nem hinném, hogy pont orvosi sorozatokat nézne, amikor a nap nagy részében akként dolgozik. :D
A kérdező hozzászólása: Persze, nem valószínû, hogy egy orvos ilyeneket néz, de sokszor belegondolok milyen jó lenne tudni, hogy épp mirõl is van szó, meg érteni amiket néha nem :) )
Én kezdõ orvos vagyok és szeretem a vészhelyzetet meg a House-t :) Persze amíg ment a vészhelyzet, addig csak tanultam, és ábrándoztam milyen okos leszek egyszer :) Sajna nem lettem... Mindegy, de ismerek pár dokit, aki House-függõ.
Leginkább az tudja, hogy tényleg mennyivel élvezetesebb Dr. House-t nézni orvosként, aki éppen egyetemista, és sorra tanulja a betegségeket. Aki látott részeket a sok megszerezett ismeret elõtt és után is, annak óriási különbség, nagy élvezet és büszkeség, hogy már érti. :) Ráadásul orvosként még a nyomozásban és okfejtésben is részt vehet a nézõ, így nagyon izgalmas és feladvány-jellegû az egész (habár elõfordul, hogy nem teljesen korrekt a tünetek idõbeli jelentkezése, de a House a leginkább valószerû az összes orvossorozat közül).

A Dr. House sorozatban lévő tünetek és betegségek valósak?

Legjobb válasz: Szerintem igen.Jó lenne,ha kis országunkban sok Dr.Hause lenne.Talán akkor nem fordult volna elõ a nõvéremmel, hogy orvosi kezelés mellett tüdõrákos legyen egy csomó áttéttel.Soha nem dohányzott,és idõben fordult tüneteivel szakorvoshoz.Most az életéért küzd.

Szerintem igen.Jó lenne, ha kis országunkban sok Dr.Hause lenne.Talán akkor nem fordult volna elõ a nõvéremmel, hogy orvosi kezelés mellett tüdõrákos legyen egy csomó áttéttel.Soha nem dohányzott, és idõben fordult tüneteivel szakorvoshoz.Most az életéért küzd.
valodiak a betegségek, csaqk az a tulzás hogy mint az Erben is, hogy minden vizsgálatra azonnal vban eredmény, ésd kezelés is. MO-n ez nem igy van.. amugy az is uncsi hogy minden részben mindenkinek vagy Kaposi szarkomája van vagy agydaganata. amugy jo a film és én is sürgösségin dolgozom ezért irtam ezt. mert amig itt egy orát kell várni a labor eredményre, addig a filmben még ki sem mondják de már meg is van vageg agybiopszia:9 röhejes, ilyet itthon csak 2 városban csinálnak, egy csomo vizsgálat kell hozzá, meg idö, ott meg még éjjel is egyedül meg csinálják:) 32
A Houseban az idõ múlása nem követhetõ, kihagyják a lényegtelen eseményeket.
valosak, én sürgüsségin dolgozom, csak igy számomra kicsit röhelyees hogy mindenkinek minden részben vagy lupusza van, vagy daganata vagy olyan dolgai amik nagyon nagyon ritkák és az nem valos, hogy kér egy vizsgálatot labor ct stb és 2 perc mulva kész is.. ez marhaság,
Nevetségesen túldramatizálják a dolgokat (mint pl.a Vészhelyzet-ben is), de maguk a betegségek és a tüneteik többnyire valósak.
Azt olvastam egy cikkben hogy valódiak, külön orvos foglalkozik azzal hogy a legkülönlegesebb betegségeket összegyûjtse..
vannak amelyikek nem! pl.: volt olyan h 1 fiu a teste 40%- leégett... az csak 1 ruha volt de pl a rákos kidlány esete igaziak a tünetek!
Tudtommal egy könyvet is írtak arról, hogy a sorozatban a betegségek, tünetek, egyebek mennyiben valósak. Állítólag a legreálisabb nem reality jellegû kórház-sorozat, bár azért vannak benne olyanok, hogy szinte lehetetlen (sok ritka betegség egy páciensen, pont a jó kórral a rákos nõt az Isten vs. House c. részben azt hiszem)
korrekt
olyannyira azok, hogy néhány orvosi blogon foglalkoznak is velük dr. House nagy elõnye az ER-ral szemben, hogy jó diagnózisokra helyes kezelést alkalmaznak, vagyis orvosilag teljesen korrekt az egész, fordítási kavarok szoktak lenni bibike
Szerintem sajnos igen! Nagyon sok betegség van, amirõl még nem hallottunk, de létezik. Személy szerint én imádom ezt a sorozatot.
Az eredeti angol szöveg teljesen fedi a valóságot, mármint betegség/tünet/gyógynód terén, csak miután lefordítják szép nyelvünkre azután írtó hülyeségek is szoktak kijönni XD


Vége a Dr. House sorozatnak. Beszélgetünk róla? Nektek tetszett az évadzárás? Mit gondoltok a sorozatról?

Nekem nagyon tetszett és tisztára elhittem h meghal. Ami meg Wilsonnal történik az borzasztó h 5 hónap alatt belehal a rákba :S

Legjobb válasz: Igen rosszul fogalmaztam. Azt nem mutatják amikor meghal de már nem volt sok ideje :S Énis nagyon szerettem a sorozatot, 4-5 éve folyamatosan követem. Hiányozni fog nagyon :S

A kérdező hozzászólása: Igen rosszul fogalmaztam. Azt nem mutatják amikor meghal de már nem volt sok ideje :S Énis nagyon szerettem a sorozatot, 4-5 éve folyamatosan követem. Hiányozni fog nagyon :S
A kérdező hozzászólása: ** sorozatzárás
nem úgy volt hogy Wilson nem halt meg hanem elmotoroztak a végén? Foreman szerintem is rájött hogy nem halt meg House amúgy kár hogy vége lett én nem untam elnéztem volna még 1-2 évadot
Nagyon nagy sorozat volt én is követtem már kb 5-6 éve.Szerintem a lezárás is jó lett nem lett ilyen happy endes inkább Househoz illõ-méltõ lezárást kapott.
Nekem túl kapkodónak tûnt ez az egész befejezés...:S eleve, h Wilson csak egy rész végén jelenti be, hogy rákos, semmi elõzményt nem tudunk, egy részt megérdemelt volna. Mondjuk, hogy House jön rá, hogy mi baja. Én is elhittem, hogy meghalt, csak akkor kételkedtem, mikor Wilson a temetésén beszélt, hogy egy bunkó, stb...Foreman meg tuti tudja, hogy House nem halt meg, csak így rejtõzik el...azért megnéznék egy részt a jövõben, amiben bemutatják, hogy House visszamegy egy kis idõre, mert tuti nem bírja ki, hogy ne lesse meg a kollegáit:) Méltó befejezés, oylan "house-os" :D de elnéztem volna még vagy 3-4 évig...:D
Nem tetszett! Mondjuk a 4. évadtól szerintem folyamatosan süllyedt a sorozat színvonala, fõleg a Huddy-szál miatt, és ezzel a sok érzelgõséggel, meg a folytonos drámázással, mint Amber, Kutner halála, diliház, felvagdosom a lábam, Wilson rákos, de a leg WTF-ebb moment számomra az volt, amikor az 5. évadban kiderült, hogy nem az apja, nem is az apja. Mi ez egy szappanopera? Eltértem a tárgytól bocsi, de elragadott a hév :-D Szóval nem tetszett az évadzáró, túl sok mindent sûrítettek bele, és megint ez a drámázós megalománia. És õszintén szólva, nem akarok érzéketlen lenni, de ez a Wilsonos dolog engem nem igazán hatott meg. Ha csattanni akart, akkor bármennyire is fájt volna, szegény House-t kellett volna kinyírni, annak legalább meg lett volna a kellõ hatása. De így, hogy Wilson meghalt, hát Istenem...szomorú, de ennyi. És ami a legnagyobb baromság volt a 8. évad alatt, ez "tetszurna" dolog, David Shore túl sok Romeo és Júliát olvasott, vagy mi? A legnagyobb szomorúságot pedig az okozta számomra, hogy így House már többet nem lehet orvos :( Ez engem sokkal jobban elkeserített, mint Wilson halála. Azt hittem, hogy sokkal jobban megszállottja a hivatásának, szóval számomra ez így nagyon illúzióromboló lett. És Chase, mint a team fõnöke? Na neee, na neee, ez már túl sok volt nekem. A legjobb szó a befejezésre: AMERIKAI, méghozzá túlon-túl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a további véleményeket. Üdv
Most lõjem le a poént? Na szóval... Kiderül róla, hogy õ a gormogon segédje.
a kedvenc sorozatom. (rajongó vagyok). szóval. õ Zac. és segített meggyilkolni egy embert a gormogonnak (mint ahogy az elõzõ válaszoló is mondta). és valami szabad börtönbe zárták. de sztem nem elmegyógyógyintézetbe. de lényegtelen.ennyi

Mi történt a Dr House sorozatban, ami a tv2-n megy? Hova tűnt Chase és Cameron? Néhány részt kihagytam és tök újak a szereplők.

Legjobb válasz: Azok a korai évadok ismétlései voltak. És most rendesen folytatják a sorozatot onnan, ahol abbahagyták.

Azok a korai évadok ismétlései voltak. És most rendesen folytatják a sorozatot onnan, ahol abbahagyták.
Néhány részt? A tévében most az ötödik évad közepénél tarthatnak kábé, ami azt jelenti, hogy másfél évadot hagytál ki. -_-"
A kérdező hozzászólása: Nem értem hogy lehet, mert kb egy hónapja láttam még a tv2-n egy részt és abban a régi szereplõk voltak. A héten meg ezek az újak...
A kérdező hozzászólása: Értem... Köszi :)
Castle.
A Mentalista.
A Mentalista , Castle , Hazudja ha tudsz!

A Dr. House című sorozatban milyen alkoholos italokat fogyasztanak (márka szerint)?

És melyiket fogyasztja maga Dr. House (Hugh Laurie)? Így gondoltam, pl: House wishkey-t iszik, kedvenc márkája/ múltkor ezt a márkájút itta: Xy márka...

Szeretem a Dr. Csontot és a Castle-t. Tudnátok hasonló sorozatot mondani?

Megnéztem az összes eddigi Castle és Bones részt és az ilyen féle sorozatok nekem nagyon tetszenek. Amik krimik, izgalmasak, és van benne élvezhető dráma is. Tudnátok hasonlóakat javasolni?

Legjobb válasz: Talán az összes CSI sorozat (Maiami, Las Vegas-i, New York-i, haditengerészeti, meg még néhány)

Talán az összes CSI sorozat (Maiami, Las Vegas-i, New York-i, haditengerészeti, meg még néhány)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de azok nem annyira tetszenek
mentalista :)
A CSI sorozatok nem hasonlítanak Bonesra lényeges különbség hogy a CSI-ban alig esik szó a szereplõk magánéletérõl. Én ezeket szeretem a Boneson ls Castleön kívül: -Mentalista (nagyon nagyon jó sorozat :) -Hazudj ha tudsz! -Chuck
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a hazudj ha tudsz-ot én is szeretem :)
Elementary: Sherlock and Watson- Sokan leszólják ezt a sorit a nõi Watson miatt, de nekem nagyon tetszik. És valamennyire belenéz a szereplõk magánéletébe is, meg az is jó, hogy bemutatja, hogyan alakul ki nagyon lassan kettejük barátsága.
Nekem a Bones a kedvencem, de imádom amellett az X-AKTÁKAT is

A Dr. House c. sorozatban House-t hányadik évad hányadik részében tartoztatják le? :D

http://www.youtube.com/watch?v=eH_1hnlMP3E

Legjobb válasz: Nah megvan 3. évad 6. epizód http://hu.wikipedia.org/wiki/Doktor_House_(3._%C3%A9vad)

Nah megvan 3. évad 6. epizód http://hu.wikipedia.org/wiki/Doktor_House_(3._%C3%A9vad)
HUh jó kérdés, még valahol még az évadok elején. Amikor cseszeget egy beteget, akirõl kiderül, hogy rendõr. Õ tartoztatja le.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt tudom, hogy úgy volt h cseszeget egy beteget aki rendõr majd az letartóztatja :D de hogy hányadik évadban van arról fogalmam sincs :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm *-* :) :D
Szívesen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!