Találatok a következő kifejezésre: A Donnie címü (6 db)

A Donnie Darko címü filmben megemlítik Graham Greene Pusztítók (Destructors) címü novelláját. Hol lehet kapni Magyarországon, akár angolul is?

Több m?vét is megtaláltam a boltokban, de ezt nem.

Legjobb válasz: Elõször is, itt a lista arról amiket eddigi életében írt: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_books_by_Graham_Greene Másodszor, kicsiny országunkban csak ezek vannak forgalomban: http://www.google.com/search?hl=hu&q=Graham+Greene+k%C3%B6ny..

Elõször is, itt a lista arról amiket eddigi életében írt: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_books_by_Graham_Greene Másodszor, kicsiny országunkban csak ezek vannak forgalomban: http://www.google.com/search?hl=hu&q=Graham+Greene+k%C3%B6ny..

Honnan tudom letölteni a Donna játszóháza című sorozatot?

A spektrum tv szokta adni, de az els? 15 részt már több éve nem adják.

Nem tudnátok véletlen megmondani, hogy honnan tudok hozzájutni a Donnie Darko című DVD-hez megrendelés vagy vásárlás után? Mindenütt kerestem és nem találtam.

Legjobb válasz: Most ránéztem, Vaterán van belõle több is. Fix árasak, még licitálgatnod sem kell. Amúgy nagyon Antikvárium is tart DVD filmeket, ha van a közeledben, érdemes benézned.

Most ránéztem, Vaterán van belõle több is. Fix árasak, még licitálgatnod sem kell. Amúgy nagyon Antikvárium is tart DVD filmeket, ha van a közeledben, érdemes benézned.


Mi a vége a Donnie Darko című filmnek? (hosszabban)

Legjobb válasz: Az önfeláldozás

Az önfeláldozás

A távkapcs cimű filmben melyik számra csókolozott Michael N. (Adam Sandler) és Donna N. (Kate Beckinsale)?

köszike

Legjobb válasz: Cranberries - Linger. Még mondja is Adam Sandler a film közben.

Cranberries - Linger. Még mondja is Adam Sandler a film közben.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, csak nem akartam ezért letölteni a filmet :)

Tetszett a Donnie Darko című film?

Engem leny?gözött, nagyon sokféleképpen lehet értelmezni, teljesen elgondolkodtatott

Legjobb válasz: Egyik kedvenc filmem. Tényleg elgondolkodtató. (a 2. részét semmi esetre se nézd meg, mert a közelébe se ér)

Egyik kedvenc filmem. Tényleg elgondolkodtató. (a 2. részét semmi esetre se nézd meg, mert a közelébe se ér)
Ugyanazt tudom mondani, mint az elõttem szóló: benne van az abszolút kedvencek közt. Ha megnézed a kimaradt jeleneteket, az sokat segít az értelmezésben, de gondolkozni azután is jócskán lehet.
Pont az ilyenek miatt nagy elvárással ültem le a film elé, az eleje borzasztóan unalmas volt, a vége viszont már jó lett nagyon, de azért nem agyeldobós.... Mindenesetre teszett.
Mármint véleményekre utaltam az "ilyenek" szóval, nem pedig rátok, kedves válaszolók. :D
Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál ebben a helyesbítésben! :P Én már megtanultam minden film elé nulla elvárással leülni, így nem csalódok - annyira. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. igen, megnéztem a rendezõi változatot, valóban egyszerûbb értelmezni így. szerintem a legérthetetlenebb és legelfogadhatóbb dolog egyben az, mikor donnie a végén már nevetve várja a halált, cinikusan tekint a sorsára, megérti, hogy ígyis-úgyis ez történne, csak azért nem történt elõbb, mert fel kellett nõnie a végzetéhez. remek film:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!