Találatok a következő kifejezésre: A Die 1-ben mit dúdol (1 db)

A Die Hard 1-ben mit dúdol Karl?

A Die Hard els? részében a hosszúhajú német pacák (asszem Karl) egy klasszikust dudorászik feszt (pl mikor elvágja a telefon/riasztókábeleket). Melyik az a klasszikus zene? (ez jár a fejemben egész nap - lassan hüének néznek a mhelyemen hogy nem gitártép?set hallgatok, hanem klasszikusokközt mazsolázok :) )

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem az Örömódát. Beethoven IX. szimfónia 4. tétel, ha jól emlékszem valahol a 10 perc környékén kezdõdik a kórus.

Ha jól emlékszem az Örömódát. Beethoven IX. szimfónia 4. tétel, ha jól emlékszem valahol a 10 perc környékén kezdõdik a kórus.
A kérdező hozzászólása: Ezaaaz - köszönöm :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Olyan anime amin ki lehet röhögni magukat?

Gintama Beelzebub megvolt

5

Hol tart most az Attack on titan animéje a mangában?

tehát az utolsó rész melyik manga fejezetnek felel meg

2

Samsara filmben ki a szétlőtt arcú katona?

Tudtok róla valamit, hogy kicsoda, és mi történt vele?

0

Van kedvenc mese, film jelenetetek, ami a barátságról szól? Melyik az? Esetleg ha még linket is küldenétek, hálás lennék.

1

Tudtok olyan filmeket/sorozatokat/meséget mondani amiben átlagos sulis lányok/tinik vannak vmilyen különleges képességgel?

4

írnátok jó varázslós filmeket?

2

Ez melyik film lehet?

Arról szól, hogy van egy fekete srác, aki tud repülni, golyóálló. Bezárják valami börtönbe, ott az egyik rab se ggébe feldugja egy másik rab fejét. Távolról betalál a kosárpalánkba.
Van egy ugyanilyen csaj is, de valami miatt kerülniük kell egymást.

kb. ennyire emlékszem.

3

A Dragon ball z-ben melyik buu az erősebb?

Mert ugye super buu-t nem tudták fúzió nélkül szétverni gokuék, gokut meg egymagába szétverte. Igaz kid buu is megverte egyedül, de nem volt olyan erős.

5

Melyik filmben látható, hogy két srác vadászpilóta (vagy űrhajós) akar lenni és mivel nem érik el a magasságot megnyújtja valami doki a lábukat?

1

Havas Jon meghal a Trónok Harcában? Ha igen, hogyan?

Sok minden videót láttam, és nem tudom, hogy Jon meghal-e.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!