Találatok a következő kifejezésre: A Die 1-ben mit (2 db)

A Die Hard 1-ben mit dúdol Karl?

A Die Hard els? részében a hosszúhajú német pacák (asszem Karl) egy klasszikust dudorászik feszt (pl mikor elvágja a telefon/riasztókábeleket). Melyik az a klasszikus zene? (ez jár a fejemben egész nap - lassan hüének néznek a mhelyemen hogy nem gitártép?set hallgatok, hanem klasszikusokközt mazsolázok :) )

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem az Örömódát. Beethoven IX. szimfónia 4. tétel, ha jól emlékszem valahol a 10 perc környékén kezdõdik a kórus.

Ha jól emlékszem az Örömódát. Beethoven IX. szimfónia 4. tétel, ha jól emlékszem valahol a 10 perc környékén kezdõdik a kórus.
A kérdező hozzászólása: Ezaaaz - köszönöm :)

Gta 5 ben van 1 küldetés Michael írta SMS ben a következőket (Leute wir müssen noch ein Fluchtfarhzeug bereitstellen. Findet eins, bringt es an ein abgelegenes Örtchen, dann ruft die aderen an und sagt Bescheid, wo es steht) mit kell tenni?

Legjobb válasz: Az emberek meg kell, hogy a Fluchtfarhzeug. Talál egyet, hogy hozza egy távoli faluban, majd felhívja, és azt mondja a mûanyag col tudja, hol van ezt dobta ki a google.

Az emberek meg kell, hogy a Fluchtfarhzeug. Talál egyet, hogy hozza egy távoli faluban, majd felhívja, és azt mondja a mûanyag col tudja, hol van ezt dobta ki a google.
A kérdező hozzászólása: már énis lefordítottam de nem értem az volt a lenyég venni kellet maszkot meg ruhát és utánna már nem hozott kis semmi jelet csak ezt irja ki mikor beszállok egy kocsiba
A kérdező hozzászólása: Ha valaki segítene hálás lennék


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!