Találatok a következő kifejezésre: A Dentinox kívül (3 db)

5 hós a kislányom és jön a foga, több is egyszerre. Fogzásra valami a dentinox gélen kivül? ő már a 3. babám és egyiknél se vált be. Azon kivül valami ami jó is és gyórsan használ? És a borostyán láncot hol lehet kapni és mennyiért?

Legjobb válasz: Mi dologélt használunk az homeopátiás gél!Nurofen szirupot adunk neki ha nagyon szenved.A borostyán láncot a netrõl rendeltük 3600-ért,de nekünk nem igazán használt sajnos.Viszont van olyan ismerõs akiknek sokat használt.

Mi dologélt használunk az homeopátiás gél!Nurofen szirupot adunk neki ha nagyon szenved.A borostyán láncot a netrõl rendeltük 3600-ért, de nekünk nem igazán használt sajnos.Viszont van olyan ismerõs akiknek sokat használt.
Nekünk is a dologél használ és ha nagyon kínlódik akkor nurofen hogy tudjon aludni.A borostyánláncban nem hiszek, sok ismerõs babájának nem használt és idegenkedek is tõle hogy a nyakába tegyem.
Viburcol kúp
Baby Panadol
Dologel homeós és még finom is az íze. Éjjelre Viburcol kúp szintén homeós, és egész éjjel kitart. Mi minden egyes fogacskával iszonyúan megszenvedtünk, és ezek váltak be. Egy idõ után már napközben nyitotta a száját és nyúlt be, hogy kér rá gélt mert nem elég a rágóka :)
én Dologélt használok, naponta többször kenem az ínyét, illetve maga keni egyfajra rágókával. A homeós bogyók közül a Chamomillát szokták javasolni, illetve a Viburcol kúpot, ezeket huzamosabb ideig is lehet adni. gyógyszert is lehet, de azt csak pár napig, jó a PAnadol Baby és Nurofen is. nálunk tüneti leírás alapján a belladonna D30-at javasolták, de ezt is 4 napig lehet adni egyfolytában.

A Dentinox gélen kívül mi segít még fogzáskor, csökkenti a babám fájdalmát?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk bevált a homeopátiás chamomilla vulgaris 15 ch. Este szoktam neki 5 golyót feloldani, egy kortynyi vízben, és azt megitatom vele. 5-600 Ft körül van. Nyugodt éjjeleket! Judy

Szia! Nekünk bevált a homeopátiás chamomilla vulgaris 15 ch. Este szoktam neki 5 golyót feloldani, egy kortynyi vízben, és azt megitatom vele. 5-600 Ft körül van. Nyugodt éjjeleket! Judy
Szia! Nekünk a viborcoul kúp vált be.
Nekem az orvos írt fel ecsetelõt.Sokkal jobb mint a Dentinox
Szia! Esetleg próbáld meg a Nurophent, nagyon gyorsan csillapítja a fájdalmat és ha esetleg hõemelkedése lenne, azon is segít. Egy nap mondjuk csak hárpmszor lehet beadni.
nálunk csak Dentinox gél volt, és hûthetõ rágókák a fagyasztóból. rücskös, és sima és minden féle formájú vízzel töltött játékok. na meg pelus sarka. A dentinox még egy felnõtt szájat is lezsibbaszt, próbáld ki mielõtt erõsebb gyógyszert iratsz fel a picinek!
a Homeopátiás chamomilla vulgaris = másnéven "közönséges kamilla" ez van a Dentinox-ban is :-)) az én véleményem lehet, hogy kicsit drasztikus, de talán a helyi érzéstelenítésen kívül nem adnék mást ilyen pici babának. mégis csak egy fogról van szó csupán. A Kamilla valóban gyulladás csökkentõ és fájdalom csillapító hatású, ettõl nagy baja nem lehet, de én kútot vagy egyéb szert nem adtam fogzáskor. mindannyiunkank kibújtak a fogaink! és túl éltük mi is szüleink is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Én panadol baby-t vettem a babámnak a gél mellett.
Szia! Nekünk is a chamomilla vulgaris 15ch vált be 3-5 bogyó egy adag 530ft-ba kerül.Mi hasfájásra és fogzásra használjuk.Bármi majdnem 5 Hónaposak vagyunk és talán , most kezd jönni a fogunk. a hasfájásunk elmúlt tõle.mi most a fogzásra használjuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!