Találatok a következő kifejezésre: A Daemon Lite-ot-ot (5 db)

Hogyan tudom a Daemon Tools Lite-ot TELJESEN tölölni a gépról? | V

lejárt a próbaverzióm...semmit nem tudok már csinálni..(unmountolni is akarok). Találtam crack-es verziót torrent trackeren...de nem engedi telepíteni...Mit csináljak?..köszi mindenkinek!

Legjobb válasz: Nem értelek, a Daemon Tools Lite teljesen ingyenes és idõkorlát nélkül használható. Szerintem te valami más csomagot installáltál fel.

Nem értelek, a Daemon Tools Lite teljesen ingyenes és idõkorlát nélkül használható. Szerintem te valami más csomagot installáltál fel.

Telepítettem a harry potter 6 játékot. Majd a daemon tools lite-ot is. Be is raktam. Be mentem a sajátgéppe, hogy elindítsam, erre bármelyikre kattintok megint kéri, hogy rakjam be az eredeti harry potter 6. Hogyan tuvább? Légyszi gyors válaszokat!

Legjobb válasz: Le kell szedned egy cracket hozzá: ***** Lesz benne egy .exe fájl, azt be kell másolnod a fõkönyvtárába és felülírni a már ott lévõt vele. Remélem tudod hogy kell torrentet kezelni, ha nem, írj nyugodtan privátot. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Le kell szedned egy cracket hozzá: ***** Lesz benne egy .exe fájl, azt be kell másolnod a fõkönyvtárába és felülírni a már ott lévõt vele. Remélem tudod hogy kell torrentet kezelni, ha nem, írj nyugodtan privátot.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm^^

A Daemon Tools Lite-ot-ot használom és a Pro Streetet akartam feltelepíteni. Amikor beraktam a fájlt, akkor kiírta, hogy "A képet nem sikerült csatlakoztatni. A fájl nem érhető el.". Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Régebben nekem is volt, de frissítettem a DT.-t, azótta jó. Egyszer szívtam egy játékkal, nem fogadta el eredetinek a lemezt. Lerántottam a DT 4.11.1 -es verziót, azzal megy minden (eddig még)

Régebben nekem is volt, de frissítettem a DT.-t, azótta jó. Egyszer szívtam egy játékkal, nem fogadta el eredetinek a lemezt. Lerántottam a DT 4.11.1 -es verziót, azzal megy minden (eddig még)


Crack-eld meg.
A kérdező hozzászólása: azt hogyan kell?
***** Ezt letöltöd és kicsomagolod és ami benne van fájl azt bemásolod oda ahova feltetted a játékot (gondolom C meghajtó - Program Files - a mappája) és oda bemásolod és felülírod ami benne van. Utána már menni fog és az asztalról is megnyithatod nem kell a Program Files-ból. Remélem segíthettem :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: elmomdod ezt egyszerübben
Ha letöltött játékot használsz, szoktak mellékelni hozzá crackfile-t is (amikor megnyitod a tartalmat daemon-ban, ott van egy plusz mappa, ami nem telítõfájlokat tartalmaz. lehet pont crack a neve, vagy a releasercsapat neve). Ez a fájl egy alkalmazás (.exe), melynek az ikonja megegyezik a játék ikonjával ami az asztalon van, a neve pedig annak a fájlnak a nevével, amire az asztal parancsikonja hivatkozik. (sokszor szokott lenni más fájl is, például .dll-ek). Ha megvan a crack-mappa tartalma, akkor abból mindent át kell másolni a megfelelõ mappába a gépen. Legtöbb esetben ez mindig az a mappa, ahol a játék telepítve van, azon belül pedig az, ahol az indítóalkalmazás van. Ide kell bemásolni a fájl(oka)t. Onnan tudod hogy jó helyen van, hogy felugrik egy felülírást kérõ ablak, mivel a telepített fájlt felül kell írni a módosítottal. Ezt leokézod, hagyod hogy felülírja, és ezzel kész is a crackelés. (Ha nem tudod hova kell másolni a cracket, akkor az asztalon lévõ parancsikon tulajdonságaiban van egy gomb, ami abba a mappába nyitja meg az intézõt).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!