Találatok a következő kifejezésre: A DVD-lemez az egészségre (1 db)

A DVD-lemez káros az egészségre?

Úgy értem, hogy széttörve, az írható rétege tartalmaz káros anyagokat? (Olyan tinta szagú a dolog.)

Legjobb válasz: toxikusnak nem toxikus. maga a mûanyag nagyon éles apró darabokra tud törni, a rajta lévõ fólia, meg eleve baromi vékony, szakadásnál meg még éles is. Annyira nem tudod összevágni magad vele, mint pl. egy villanykörtével, de azért egészségesnek nem mondanám. Megenni nem javaslom, mert, ha a darabkák átjukasztják a beleidet, az nagyon roda és fájdalmas halál. Belélegzésre dettó. Ha ésszel bánsz vele, akkor nem veszélyes.

toxikusnak nem toxikus. maga a mûanyag nagyon éles apró darabokra tud törni, a rajta lévõ fólia, meg eleve baromi vékony, szakadásnál meg még éles is. Annyira nem tudod összevágni magad vele, mint pl. egy villanykörtével, de azért egészségesnek nem mondanám. Megenni nem javaslom, mert, ha a darabkák átjukasztják a beleidet, az nagyon roda és fájdalmas halál. Belélegzésre dettó. Ha ésszel bánsz vele, akkor nem veszélyes.
Hát ne nyalogasd, de amúgy tudomásom szerint semmi káros nincs benne, legalábbis olyan biztosan, ami 1 törött dvd lemez miatt maradandó károsodást okozna...
Kóstold meg. Sõt egyél meg minél többet! Aztán holnap ha írsz, hogy 3 fejed van, meg kihulott a hajad akkor tudni fogjuk és mi már nem esszük meg. Bár eddig szerintem senkinek nem fordult ez meg a fejében.
a cdlemezt ha megnyalod olyan mint a ciankapszula! ugyanez ervenyes a DVD lemezre, csak azon tobb a pit, tehat tobb a cian!
ÉS A CD LEMEZ????!?!?
Ezek szerint, ha öngyilokra gondolok, akkor elég, ha bezárkózom a szobába, leülök egy sarokba és nyalogatom a lemezt?! Jó sokáig eltartana szerintem. Az éhenhalásnak így nagobb az esélye....hihihi
Én nem érzem, hogy tinta szagú lenne. De biztos, hogy nem kéros, legalábbis emberi mértékben nem. Oldhatatlan anyagokból áll mind a védõ, mind a felvevõréteg, és ami nem oldódik, az nem mérgezõ. Meg aztán ha netán valamelyik mérgezõ is, nyilván nem akkora mennyiségtõl, ami egy széttört DVD-bõl a szervezetedbe juthat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen androidos tabletet ajánlotok 50 000 ft alatt?

Amit szeretnék, hogy minimum legyen rajta:
-Wifi
-Gps
-első kamera
-hátsó kamera
-head set kimenet
-Usb csatlakozó

Nem tudom hány napig bírják a tabletek egy töltéssel, de ugye előnyt jelent, hogy minél tovább bírja ;)

3

Mik voltak az első számítógépes vírusok jellemzői?

1

Tudtok ajánlani olyan letölthető naptárat számítógépre, aminek egyszerű a felülete és figyelmeztet a szülinapok előtt?

4

Meg mernétek venni egy olyan tabletet ami vásárlók által még nem volt tesztelve?

http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/WayteQ_xTAB-700qci_tablet..

Erről lenne szó. Találtam róla egy tesztet a tech-en és 8,3-as értékelést kapott. Ami tényleg nagyon jó, de még nem jelent meg az üzletekben. Tényleg ilyen jó lenne, ennyiért?

9

Hifi hangfalak leégése?

Hello,kérdezném hogy vettem 1 pár 8 ohmos 60 wattos hangfalat ,rákötöm a hifimre ami 8 omhos ,107 wattos,mennyi az esélye hogy leég a két hangfalam mert már voltam így,ezért vettem ezeket a hangfalakat ?

8

Tablet + egy kis tudású mobil / jó mobiltelefon?

3

Sanyo Eneloop akkumulátorokról vélemények?

Minden érdekel. Úgy működik amilyen jó a híre? stb.

1

Miért nem tölt a laptopom? Fontos! Bővebben lent.

Van egy 1 éves HP laptopom. Bedugom a konnektorba a töltőjét de az aksi egyáltalán nem tölt. Ahogy mozgatom a töltőnek azt a részét amit bedugok a laptopba és betudom ugy mozgatni akkor tölt. Szerintem csatlakozási hiba. De miben van a hiba? a töltőben vagy a laptop aksijában?

4

Upc. Rendeltem ma internetet 4900ftért. Ugyanaz ha internetről rendelem 3490ftra van kiírva. Ilyet hogy csinálhatnak?

Megyek és visszamondom a szerződést holnap és újra megrendelem interneten át, ez is pénz...
Veletek is csináltak ilyet?

1

Mi az IMDB leggyengébb filmjének a cime?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!