Találatok a következő kifejezésre: A DVD-lemez az egészségre (1 db)

A DVD-lemez káros az egészségre?

Úgy értem, hogy széttörve, az írható rétege tartalmaz káros anyagokat? (Olyan tinta szagú a dolog.)

Legjobb válasz: toxikusnak nem toxikus. maga a mûanyag nagyon éles apró darabokra tud törni, a rajta lévõ fólia, meg eleve baromi vékony, szakadásnál meg még éles is. Annyira nem tudod összevágni magad vele, mint pl. egy villanykörtével, de azért egészségesnek nem mondanám. Megenni nem javaslom, mert, ha a darabkák átjukasztják a beleidet, az nagyon roda és fájdalmas halál. Belélegzésre dettó. Ha ésszel bánsz vele, akkor nem veszélyes.

toxikusnak nem toxikus. maga a mûanyag nagyon éles apró darabokra tud törni, a rajta lévõ fólia, meg eleve baromi vékony, szakadásnál meg még éles is. Annyira nem tudod összevágni magad vele, mint pl. egy villanykörtével, de azért egészségesnek nem mondanám. Megenni nem javaslom, mert, ha a darabkák átjukasztják a beleidet, az nagyon roda és fájdalmas halál. Belélegzésre dettó. Ha ésszel bánsz vele, akkor nem veszélyes.
Hát ne nyalogasd, de amúgy tudomásom szerint semmi káros nincs benne, legalábbis olyan biztosan, ami 1 törött dvd lemez miatt maradandó károsodást okozna...
Kóstold meg. Sõt egyél meg minél többet! Aztán holnap ha írsz, hogy 3 fejed van, meg kihulott a hajad akkor tudni fogjuk és mi már nem esszük meg. Bár eddig szerintem senkinek nem fordult ez meg a fejében.
a cdlemezt ha megnyalod olyan mint a ciankapszula! ugyanez ervenyes a DVD lemezre, csak azon tobb a pit, tehat tobb a cian!
ÉS A CD LEMEZ????!?!?
Ezek szerint, ha öngyilokra gondolok, akkor elég, ha bezárkózom a szobába, leülök egy sarokba és nyalogatom a lemezt?! Jó sokáig eltartana szerintem. Az éhenhalásnak így nagobb az esélye....hihihi
Én nem érzem, hogy tinta szagú lenne. De biztos, hogy nem kéros, legalábbis emberi mértékben nem. Oldhatatlan anyagokból áll mind a védõ, mind a felvevõréteg, és ami nem oldódik, az nem mérgezõ. Meg aztán ha netán valamelyik mérgezõ is, nyilván nem akkora mennyiségtõl, ami egy széttört DVD-bõl a szervezetedbe juthat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok mennyire jók telefonos vércukormérők?

9

Milyen gépet rakjak össze 120 ezerből játékra?

Fontos hogy a Battlefield 3-at vigye medium grafon jól. Monitor, gépház, minden kell. a pcx.hu-ról akarom. Várom a válaszokat! ;)

0

Kéne egy laptop? (többi lent)

valami olyan laptop kéne ami eltuna vini játékokat is és még netezni is lehet rajata viszonlag nem lassan azt seretném hogy a lapto tulajdonasoak ajáljonak modják el sajátjaiknak elönyeit és hátrányait

2

Valaki aki nagy german truck simulator fann (profi) segitene?

...

8

Olyan UV lámpát, mivel látszik a spermafolt stb. (mint a filmekben) hol lehet venni?

1

Hol tudnám megcsináltatni a Logitech Momo kormányom?

Kb 3 éve vettem 50ért. A kormánynak nincs is baja, de ha a pedál is rajta van néha össze vissza kezd kapcsolni. Megmozgatom a csatlakozókat akkor kis ideig, óráig jó és megint kapcsolgat össze vissza. Nem tudom milyen szerelővel kellene megnézetnem.

0

A need for speed hot pursuitba hogyan lehet modot berakni?

0

Mi az az egypotenciálra hozás és az áramvédő kapcsolás?

0

Elindítottam egy programot, és nembírom bezárni, és feladatkezelővel se, de viszont amíg fut vagy nem törlöm addig nem tudok játszani egy játékkal. Hogy zárjam be? !

1

Hogyan lehetne beállítani a media player classic-ot hogy automatikusan ugorjon a következő fájlra?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!