Találatok a következő kifejezésre: A DDR400 2 x 512 (1 db)

A DDR400 mHz-es 2 x 512 Mb RAM helyett egy 2 gigás DDR II-est tennék be 667/mHz/. Lehet valami bibi?

Legjobb válasz: Igen. Az, hogy nem fog mûködni. (DDR nem kompatibilis DDR2-vel, és viszont) Vagy veszel új deszkát is a DDR2-höz, vagy a sima DDR-nél maradsz.

Igen. Az, hogy nem fog mûködni. (DDR nem kompatibilis DDR2-vel, és viszont) Vagy veszel új deszkát is a DDR2-höz, vagy a sima DDR-nél maradsz.
Kivéve, ha az alaplapod fogadja mindkét memóriatípust. De ekkor is vagy egyik, vagy másik megy. Még a foglalatuk is eltérõ! Tehát ha a lapod nem kezel és fogad DDRII akkor az elsõ bibi, hogy nem megy bele. A második, ha mégis te vagy az erõsebb, hogy tönkretetted az alaplapod :)
A kérdező hozzászólása: Mindenek elött köszönöm a válaszokat, de nem figyeltetek kellõen;-A DDR II-est a másik HELYETT! tenném be, egyébként az alaplapon van kettõ DDR és kettõ DDR II foglalat is......:)
A kérdező hozzászólása: Az alaplapom: 4CoreDual-SATA2
Gondolom, akkor ilyen kétütemû alaplapod van, az asrock márkáiban vannak ilyenek többnyire, mert gyártót nem írtál. Ha az alaplap a ddrII-õn belöl támogatja az adott sebességet, akkor nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Igen, Ashrock....és köszi a válaszokat, holnap rakom össze a gépet....:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen videókártyát vegyek kb 50000ért?

ASUS M5A97 R 2.0

4

Egy HD 7790 mennyire jövőképes?

6

Az mitől lehet, hogy a grafikus kártya kb 2 napig jó volt, de aztán elkezdett olyat csinálni, hogy kifagyogatott néha pár ms ig nem adott képet gép restratot csinált?

2

Vélemény erről a tápról?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

3

Az Új AMD videókártyákhoz Battlefield 4 fog járni decembertől?

Azt hallottam, hogy az R9 270X/280X/290/290X videókártyákhoz bf4 lesz ajándékba. Ez gondolom letöltő kód-ba lesz, amit Originen lehet majd beváltani, de bf4-ből az alapverzió lesz? És majd meddig tart ez az akció?

1

Mennyit ér ez a konfig?

Pls valaki áraztassa be nekem.

2

Melyik a jobb konfiguráció? (mostani játékokhoz)

1.:

7

Megsérűlhtetett a VGA, proci, ram, hdd ha az alaplap az ATX csatlakozónál (24pines) nél fűstölt inditáskor 1 sec-t de ugy ki is huztam szóval 1 másodpercet volt az?

A videókártya,ram,proci,hdd befosohatott ha a 24 pines ATX csatlakozónál fűstölt volt inditáskor 1 másodpercet?

3

Mit jelent az hogy alulfeszelés? És hogy lehet megcsinálni?

Pl: a videokártyánál vagy procinál ?

1

Milyen laptopok vannak amik elég jók játékra és 180e forintba kerülnek vagy az alattiak?

Venni akarok egy laptopot főleg játékra mert kolis vagyok és pc-t nem lehet vinni :/ Tudnátok ajánlani valami jót?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!