Találatok a következő kifejezésre: A Csilla szép (4 db)

Szép név szerintetek a Csilla? Lány nevek közül nekem ez tetszik a legjobban, ti mit gondoltok róla?

Legjobb válasz: Nekem mindig a csillagok jutnak róla eszembe ( tudom, egyszerû ember vagyok). szerintem szép név :)

Nekem mindig a csillagok jutnak róla eszembe ( tudom, egyszerû ember vagyok). szerintem szép név :)
csak tudod itt az a baj az ilyen kérdésekkel ha valaki azt válaszolja rá, hogy nem tetszik, soha nem adnám a gyerekemnek akkor le van pontozva, vagy pedig finoman el van küldve, hogy minek válaszol az ilyen.Pedig csak a kérdésre válaszolt Nekem nem igazán tetszik
Szerintem szép név.
Én azt mondtam, hogy tetszik, mégis le lettem pontozva. Ki érti ezt? :D
nekem tetszik van a családban is Csilla, és barátnõ is van Csillus, Csilike, Csilluka ha nem lenne már a családban (nagynéném), akkor én adnám a gyerekemnek
nekem hihetetlenül unszimpatikus név:)
Nekem nem a kedvenc nevem. Akinek ezzel a névvel kell élnie valószínûleg nem szereti. (tapasztalat) de van akinek tetszik és dícséri.
Miért érdekel mások véleménye?Ha tetszik, akkor add a gyerekednek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi a válaszolókat, az utolsó kettõnek fõleg :) )
Az én nevem Csilla és itt Németországban mindenkinek a csincsilla jut eszébe róla :) egyébként már nem idegesít és a legtöbben szillá-nak ejtik ki. A kérdésedre válaszolva, mindezek ellenére szeretem a nevem :)
Nem tetszik, mert egy csillár vagy egy szõrös kis csincsilla jut eszembe róla.
Párom Csilla, egyszerû szép név, nem a mai sznobos-tvsorozatos. /lányaim Eszter-Éva és Krisztina-Ilona/
Semleges számomra. Szerintem legtöbbünknél ilyenkor beugrik egy vagy több Csilla ismerõs arca és máris kész az ilyen-olyan válasz :) Keresztnevet egyébként mindig érdemes a vezetéknévvel együtt vizsgálni és az alapján dönteni névadásnál!
nekem nagyon tetszik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Kíváncsian várom még õket :)
A Lilla jobb:PP
A kérdező hozzászólása: mert kíváncsi vagyok mások véleményére is miért baj az? nem ez fogja befolyásolni a döntésem csak érdekel hogy ki mit gondol errõl a névrõl.
Szerintem szép név, különleges, de nem túlságosan.

A Csilla név szép és divatos még?

Egyáltalán adjáák még ezt a nevet kislányoknak? Köszi el?re is a válaszokat! :)

Legjobb válasz: szerintem egyáltalán ne foglalkozz vele, hogy divatos-e, adják-e még. ha tetszik a hangzása, add nyugodtan.

szerintem egyáltalán ne foglalkozz vele, hogy divatos-e, adják-e még. ha tetszik a hangzása, add nyugodtan.
Szerintem szép név :) divatosnak nem mondható a Dzseniferek és a Málnák és Reménykék korában....
szia nem is gondoltam mostanában erre a névre, de szép.tényleg.ha most kislány jönne, és még kérdéses lenne a név, lehet feltenném a listára.
az en nevem pl.csilla es olvastam rola hogy csillagot jelent meg lehet hogy nem divatos de egyedi es en ahol elek sok csilla van , amugy 13 eves vagyok es sok nalam kisebb lanyokat ismerek akik csillak
Én vagyok az utolsó. A lányom egyébként Kamillának készült, de milyen jó, hogy nem lett az. A fiamat vittem a játszótérre-majd'rosszul lettem. Minden 2. kislány Kamilla volt.
Szia! Nekem ha fiam születne akkor a férjem családja azt szeretné ha az apja után õ is a József nevet kapná...én viszont hallani sem akarok róla! Viszont a nagynéném a héten azt mondta nekem hogy pedig higyjem el hogy ha József lenne és mire annyi idõs lenne mint most én akkorra ez a név ritkaságszámba menne. Lehet hogy van benne valami. Egyébként szerintem szép név a Csilla, bár nem tudom mi a vezetéknevetek.
Én Csilla vagyok, 23 évesen, szeretem a nevem. Kisfiunk lesz, így nem örökítem, de ha lányunk lett volna, akkor is csak második névnek adnám neki. Üdv, 28 hetes mamóca
Nekem tetszik, csak a nevünk cs-re végzõdik, így ha lányo lesz másodszor, akkor is kilõve.:) 40 hetes kismami
Szia! Igazából nekem se tetszik. De ez a te döntésed mindenkinek más és más tetszik.
Én ismerek néhány idõsebb Csillát, de gyerekek közül egyet sem, úgyhogy ha mostanság születik a baba, akkor szerintem viszonylag egyedi neve lesz felnõttként. Bár õszintén szólva nekem nem tetszik a hangzása, de téged ez nem befolyásol :)
Szia! Én 19 éves vagyok és Csilla :) Túl sok Csillát én sem ismerek, de valahol nem is bánom. Vannak emberek, akik szájából különösen szépnek hallom a nevem, de vannak akiktõl utálom, ha megszólítanak. Többek között a barátom sem tudja szépen "kiejteni" (talán mert csak akkor Csilláz, ha haragszik? :) ) de ugyanígy tesómtól meg a szüleimtõl is szokatlan és kellemetlen. Kedves a Csillu, Csillus, Csilike becézés, bár engem nem becéztek soha, azért vagyok Csilla, hogy így szólítsanak. Ez lett megszokva :) Ha bemutatkozom, nagyon sokan megdicsérik a nevem :) Anyu választása volt egyébként, én max 2. névként adnám a lányomnak. :) Nem túl gyakori név, de van egy bizonyos feelingje :)

Van itt valaki, akinek Csillának hívják a kislányát? Szerintetek szép név?

Legjobb válasz: nincs Csilla nevû ismerõsöm, nem gyakori név...viszont tényleg ne hari de nekem nem tetszik :S

nincs Csilla nevû ismerõsöm, nem gyakori név...viszont tényleg ne hari de nekem nem tetszik :S
Nekem tetszik, elég ritka.De így tetszik, becézve nem.Engem is így hívnak:)
Nem a kedvencem, de szép a hangzása, jelentése. Szerintem pont, hogy jó dolog újszülöttnek adni, mert ritka, de mégis ismert, nem kapja fel senki rá a fejét, hogy "de hülye név". :)
Kettõ kislányt ismerek Csilla névvel, 9-10 évesek. Szerintem nem rossz név. Felnõtt ismerõsöm ezzel a névvel kb. 4-5 lehet, õk 40 körüliek.
nekem tetszik. szebb mint Dzsenifer :D
Az unokám Csilla. Nagyon rendes név.
Nekem az egyik kedvenc nõi nevem. Ha lányom születik a topp 3 névben benne lesz. Gyerekkoromból emlékszem egy Csilla nevû fiatal lányra aki gyönyörû és nagyon kedves volt. Valószínûleg miatta viszonyulok így ehhez a névhez.
Az egyik rokonom Csilla, nekem sem tetszik bocsi:(
Szerintem nem szép egy kislánynak.. én olyan harmincas-negyvenesekhez tudom kötni ezt a nevet.
Nekem sem tetszik. Fõleg, h volt egy munkatársam akit így hívnak és kicsit behízelegte magát a fõnökségnél, remélem érted, h értem :)
Mindenkit csúfolnak valahogy.Mindenesetre szebb mint a négybetûs i-re végzõdõ tömegnevek.
Én nem szeretem a csilla becézet alakjait siman csak csillat.
Szia, én most határoztam el, hogy ha a 2. Baba lány, Csilla lesz. Vörösmarty névalkotása a csillag szóból. Szép magyar név. A többség persze jön azzal, h nem tetszik, meg ódivatú. De pont ugyanolyan mint a Lilla. Magyar itodalmi névalkotás, a hangzása is szinte teljesen ua. Egy dolog a különbség: a Lilla most divat, ezért felkapott. Sztem most tucat. Ém személy szerint pont ezért nem adnám. Elsõ lányom neve Tímea. Ezért is keresek ismét ilyen eredettel nevet. Dalma, Lilla, Csill, Tünde volt a listán. CSILLA nyert. A Tímeám is kerekedik az emberk szeme, mikor a nevén szólítom, volt is olyan kérdés h ezt meg honnan szedtem..... Mintha nem is tudom milyen idióta nevet adtam volna neki. Pedig nekem meg az nem tetszik miko 5 kislányból 4 et ugyanúgy hívnak. Találkoztam ilyennel. Vagy a Miranda Kira.... Ilyennel is. Csilla egyszerû, szép név, szép jelentéssel, és igen, jem divatos. Ergó, nem lesz belõle 3 a játszótéren v az osztályban. Sztem jó választás!
Ja, és a csúfulasról. Egy másik befutó, ami nem irodalmi, de magyar és gyönyörû az Emese. Ez az egyik kedvencem. Ezt akartam adni. Keves család azonnal lehurrogott, azt tutira mindenki gúnyolni fogja.... Akkor jött a Dalma. Az meg dalmata kutya felejtsem el..... Teljesen mindegy sztem, már hem érdekel. Minden nevet, ha meg nem a nevet, akkor az embert lehet gúnyolni. Ha azt mondják neki h csincsilla, megmondom neki h köszönje meg. Rendkívül aranyos kis állat ;)
Az én nevem Csilla. És rühellek az lenni. Szörnyû becézéseket adtak nekem álltalánosba és egy életre (talán még többre is) megutáltam ezt a nevet. Biztos hogy ha gyerekem lesz és lánynak fogják hívni megkímlem attól hogy egy ilyen szörnyû nevet adok nekil
Engem is Csillának hvínak, 24 éves vagyok. Szóval, nem csak a 40-50 évesek között fordul elõ. A környezetemben egy Csillát ismerek, aki szintén egyidõs velem. Az én nevemet a nagymamám választotta, a kedvenc virágárusát hívták így, aki nagyon kedves és szép volt, ezért lettem én is Csilla. Én szeretem, a becézéseit is, pl. nagyon szeretem, ha Csillunak vagy Csillusnak szólítanak. A külföldiek mondjuk szenvednek vele, nem tudják, hogyan kell ejteni :) , de hallás után szépen mondják. AZ is tetszik nekik, hogy a csillag szóból ered. Én szeretek Csilla lenni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!
Egy tíz éves kislányt ismerek ezzel a névvel. Különösebben nem tetszik, de semmiképpen sem csúnya. Nem az a giccses divatnév, hanem határozottan hagyományos és ritka. Én ettõl függetlenül nem adnám, de nincs vele bajom. Sajnos az említett kislányt sokan csúfolják Csincsillának, ezért viszont sajnálom. :/
amikor a terhes osztályon feküdtem akkor ott a szobatársamnak hívták így a kislányát, vagyis így akarták elnevezni! nem mindennapi név.
Kislányt nem ismerek, csak a barátnõmet, aki 35 éves. Nekem tetszik.
Nálam listás név, szóval tetszik.
A kérdező hozzászólása: A történet az, hogy a lányom kistesót kért a Jézuskától. Nos, karácsony napján pozitívat teszteltem, pedig már nyár eleje óta próbálkoztunk.:) Egyszer kérdeztem tõle, hogy ha esetleg születik kistesója (és lány lesz), mi legyen a neve. Felsoroltam neki sok lehetõséget és õ ezt választotta. Pedig, nincs a környezetünkben Csilla, se ovis társ. Tudom, hogy még nagyon kicsi a terhesség, meg az se biztos, hogy kislány lesz, de ha mégis..... Köszönöm szépen mindenkinek a választ!!
Es ritka nev .legalabb nem jon az emberel szembe sok 1-2 eves csilla.
Kislanyom neve is ez , es ma mar igen ritka a mai 30-40evesek kozott vanak csillak.
Nekem az egyik barátnõmet hívják Csillának. Nem gondolkodtam még rajta, hogy adnám-e a lányomnak ezt a nevet, de nem rossz név! Régen nem szerettem, de most már azt mondom, hogy egész szép név.
A tesóm lányát így hívják.Szerintem szép név.
Lehet hogy késõ válasz de én is csilla vagyok 21 éves és elég sok szinte velem egykorú csillát ismerek.Én nagyon szeretem a nevemet és sokmindenkinek tetszik is a nevem megjegyzik milyen szép név.


Kerámia bevonatos serpenyõn az a gyöngyházfényû bevonat eltûnik egy idõ után, vagy mindig ilyen szép csilli-villi marad?

Vásároltam egyet és szép gyöngyház fényesen csillog, apró ici pici pontok, mint egy szájfény :), vajon ilyen marad, vagy a sok fõzés, kavargatás, mosás közben eltûnik?

Legjobb válasz: Mondok egy meglepetést. Ez a kerámia nem az a kerámia. Nem is olyan sokára megváltozik.

Mondok egy meglepetést. Ez a kerámia nem az a kerámia. Nem is olyan sokára megváltozik.
A kérdező hozzászólása: Akkor micsoda? HOgy érted? Kíváncsivá tettél :) Kerámia bevonatosként árulják, bio cerámia is rá van írva, nagy üzletbe vettem, nem tv shop, nem piac.
A mienk megmaradt olyannak.Fél éve használjuk, vigyázunk rá.:)
Az enyém már a második héten használhatatlan lett, mert úgy ráégett a palacsinta. (2.600 Ft volt.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!