Találatok a következő kifejezésre: A Csajok ha egy fiú elkényezteti (1 db)

A Csajok szeretik, ha egy fiú elkényezteti?

Én mondjuk min, dent megteszek érte, elhívom minden jó helyekre, meg mindig én fizetek, de a csaj csak azt mondta legy?nk barátok én mindent, megteszek, hogy ?sze j? jek vele, de nem mutatja ki, hogy mit érez, mégis irántam vagy csak mindig barátként tekint rám nem, tudom, mit csináljak vagy egy darabig, ne hívjam el sehová és várjam meg még ? szol nekem ? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen h?je?

Legjobb válasz: Szerintem a csaj hülyére vesz, már bocs. Nem attól fogsz bevágódni egy nõnél hogy fizetsz neki mindent, sõt ezzel még a tiszteletét is elveszted. Szerintem keress egy másik lányt aki megbecsül. Nem érdemes olyan szekér után futni ami nem vesz fel.

Szerintem a csaj hülyére vesz, már bocs. Nem attól fogsz bevágódni egy nõnél hogy fizetsz neki mindent, sõt ezzel még a tiszteletét is elveszted. Szerintem keress egy másik lányt aki megbecsül. Nem érdemes olyan szekér után futni ami nem vesz fel.
Nem minden az, ha elhívod sok helyre... ez még nem fog változtatni azon, ha alapjába véve nem jössz be neki. Sok lány illedelmességbõl fogad el dolgokat, esetleg nem akar megbántani.
Pontosan az a helyzet amit az elõttemszóló is lát, barom vagy hogy hagytad magad bepalizni, ez csak arra hajt hogy körbeugráljad mint egy hülye zöldfülû aztán eldob mint egy használt klotyópapírt, fel kellett volna ébredni idõben, tudod az igazi vonzalom az önzetlen és kölcsönös.
Miféle hülye kérdés ez? Természetesen szeretjük, ha el vagyunk kényeztetve! De azt sosem szabad hagyni, hogy megszokja, tudnia kell a lánynak: valamit valamiért!
Szerintem meg írj neki egy szerelmes levelet!!! :D
Szerintem legközelebb beszélgess el vele, hogy mit is szeretne.Ha továbbra is csak barátkozni és mást nem, akkor te is viselkedj vele barátként, tehát nem kell annyira kényeztetni, nem kell állandóan jó helyekre elvinned és fizetni.Csak max.ritkán, barátilag, mert hamar hozzászokhat és ki is használhat a végén esetleg.
Én azt nem szeretem, ha kényeztet a kapcs elején, utána már egyre jobban nem! Ha az elején a tenyerén hordozott, csinálja mindig azt!
Igen a nõk 90%-a szereti, de hajlamosak a pasik túlzásba vinni. Én speciell nem szeretem ha nagyon kényeztetnek. A természetemnél fogva nem bírom elviselni és ideges leszek.
am eleinte el is kell h közelebb kerülj hozzá...mozi, tóparti pancsi iesmik...virág..koncert...szal a csajok ezt meghálálják...már amikor...ha teccik és járni akarsz vele akk kérdezd meg tõle h érez -e vmit és ha igen akk startolj rá ha nem akk ... ki lettél kosarazva
Levelet ilyen helyesírással semmiképp ne írj neki! Arra nem gondoltál, hogy nem jössz be neki?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nekem tetszik egy lány. De nem tom hogy szólicsam meg fészen?

Kérlek segitsetek!

27

Van egy lány akit sokszor figyelek. Vajon tetszhetek neki?

Gyakran szemezek vele a buszon... Nem tudom, hogy ez elég jel-e odamenni hozzá

9

Van egy srác aki tetszik nekem hogyan ismerjem meg? és szerintetek tetszem neki ha sokszor azon veszem észre hogy figyel?

Van egy fiu többnyire párszor láttam már és megtetszett nekem és egy busszal utaztam veele haza és láttam hogy figyel néz engem és sokszor szemeztem már vele de nem tudom a nevét és szeretném megismerni hogyan csináljam ? mit tegyek ? hogy ismerjem meg őt a buszon ?

9

Teljesen ki vagyok akadva, mindjárt sírok. Miért kell így bánnia velem?

Elhív randira, de le se szär ha nem vagyunk együtt.

Az eddigi barátaim legalább érdeklődtek felőlem és egy csomó mindent kérdezgettek tőlem, de ő most nagyon nem.

Hogy mondhatnám el ezt neki, úgy, hogy ne tűnjek hisztis p*csának? Nem értem miért csinálja ezt, ha személyesen meg látszik, hogy oda van értem.

6

Szép, csinos de ostoba vagy átlagos, jó indulattal csinosnak nevezett de okos lány?

Elméleti kérdés, kíváncsiságból. :)

4

Hova mentek Debrecenben romantikázni?

csak mert ősz van, minden szép és lehetne jobb programom is a párommal mint filmet nézni

7

Fiúk, mit elvenné a kedveteket, ha a kiderülne a lányról, akivel randizgattok, hogy mentálisan beteg?

Bővebben bipoláris zavara van.

14

Ennyire, , gyér" lenne a kinézetem, hogy társkeresőn 23 lányból csak 3-nak jöttem be egy hónap alatt? Eddig azt hittem, nem vagyok annyira rossz pasas, mert sok lány régebben (egyetemen) helyesnek mondott.

Lehet csak nagylelkűek akartak lenni. 16 lánynak írtam, 3 írt vissza. Ezek szerint mégis ocsmány vagyok 27 évesen. Kép csak ha nagyon kell, privátban, semmiben hátsó szándék nélkül. Mert nem igazán ismerkedni akarok. De csak annak, aki kerek perec őszintét mond és le is húz, hogy rossz a kinézeted, tehát keményen. Akinek kell, az írjon.

F/27

18

Honnan tudhatom hogy mikor lehet megölelni egy lányt?

sziasztok, van egy lány akivel pár hete ismerkedtem meg (még egyikünknek sem volt párja), felvettük a kapcsolatot fb-n is, jókat beszélgetünk, egyszer már el is hívtam beszélgetni és szerintem jól elvoltunk (természetesen szeretnék vele komoly párkapcsolatot kialakítani), azon gondolkodom hogy most másodjára elhívom valamerre beszélgetni vagy ilyesmi akkor amikor odajön megölelhetem-e, vagy hogy mikor szabad, ötlet? 17F

6

Fiúk, nektek mi jönne be?

Van egy osztálytársam, akibe szerelmes vagyok, és ő is belém. Mindenki tudja, de nem mondta még ki egyikőnk sem egyenesen, hogy mit érez, nyílt titok. Szoktunk beszélgetni, elkísér egy darabon hazafelé, tartja az ajtót, meg ilyesmik, de nem tudom, hogy én milyen lépést tudnék tenni feléje. Elhívjam pl egy fagyira/sütire, vagy mi?
Kérlek írjatok még ötleteket!
(13/l vagyok, a fiú is 13)

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!