Találatok a következő kifejezésre: A Csajok ha egy fiú elkényezteti (1 db)

A Csajok szeretik, ha egy fiú elkényezteti?

Én mondjuk min, dent megteszek érte, elhívom minden jó helyekre, meg mindig én fizetek, de a csaj csak azt mondta legy?nk barátok én mindent, megteszek, hogy ?sze j? jek vele, de nem mutatja ki, hogy mit érez, mégis irántam vagy csak mindig barátként tekint rám nem, tudom, mit csináljak vagy egy darabig, ne hívjam el sehová és várjam meg még ? szol nekem ? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen h?je?

Legjobb válasz: Szerintem a csaj hülyére vesz, már bocs. Nem attól fogsz bevágódni egy nõnél hogy fizetsz neki mindent, sõt ezzel még a tiszteletét is elveszted. Szerintem keress egy másik lányt aki megbecsül. Nem érdemes olyan szekér után futni ami nem vesz fel.

Szerintem a csaj hülyére vesz, már bocs. Nem attól fogsz bevágódni egy nõnél hogy fizetsz neki mindent, sõt ezzel még a tiszteletét is elveszted. Szerintem keress egy másik lányt aki megbecsül. Nem érdemes olyan szekér után futni ami nem vesz fel.
Nem minden az, ha elhívod sok helyre... ez még nem fog változtatni azon, ha alapjába véve nem jössz be neki. Sok lány illedelmességbõl fogad el dolgokat, esetleg nem akar megbántani.
Pontosan az a helyzet amit az elõttemszóló is lát, barom vagy hogy hagytad magad bepalizni, ez csak arra hajt hogy körbeugráljad mint egy hülye zöldfülû aztán eldob mint egy használt klotyópapírt, fel kellett volna ébredni idõben, tudod az igazi vonzalom az önzetlen és kölcsönös.
Miféle hülye kérdés ez? Természetesen szeretjük, ha el vagyunk kényeztetve! De azt sosem szabad hagyni, hogy megszokja, tudnia kell a lánynak: valamit valamiért!
Szerintem meg írj neki egy szerelmes levelet!!! :D
Szerintem legközelebb beszélgess el vele, hogy mit is szeretne.Ha továbbra is csak barátkozni és mást nem, akkor te is viselkedj vele barátként, tehát nem kell annyira kényeztetni, nem kell állandóan jó helyekre elvinned és fizetni.Csak max.ritkán, barátilag, mert hamar hozzászokhat és ki is használhat a végén esetleg.
Én azt nem szeretem, ha kényeztet a kapcs elején, utána már egyre jobban nem! Ha az elején a tenyerén hordozott, csinálja mindig azt!
Igen a nõk 90%-a szereti, de hajlamosak a pasik túlzásba vinni. Én speciell nem szeretem ha nagyon kényeztetnek. A természetemnél fogva nem bírom elviselni és ideges leszek.
am eleinte el is kell h közelebb kerülj hozzá...mozi, tóparti pancsi iesmik...virág..koncert...szal a csajok ezt meghálálják...már amikor...ha teccik és járni akarsz vele akk kérdezd meg tõle h érez -e vmit és ha igen akk startolj rá ha nem akk ... ki lettél kosarazva
Levelet ilyen helyesírással semmiképp ne írj neki! Arra nem gondoltál, hogy nem jössz be neki?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet valahol 18 év alatti meleg srácokkal ismerkedni személyesen Bp-en?

Minden nálam fiatalabb (27 alatti) meleg srác érdekel, legalábbis a helyesek, csak a 18 alattiak azok, akiket például meleg helyekre nem engednek be.

10

Fiúk! Nektek bejön ha egy lány grunge stílusban öltözködik?

5

Nem gaz ha a no kezdemenyez, o teszi meg azt a bizonyos lepest? Tetszik egy srac, es talan en is neki, ugy jon le. Viszont nem tudja hogy nincs baratom- valoszinu azt hiszi hogy van. Kezdemenyezhetek nala valahogy?

Mondjuk ha irok neki ?

12

Honnan tudjam, hogy a fiúbarátom csak kavarni akar velem vagy kapcsolatot?

Eddig barátok voltunk (már 1 éve), jól elbeszélgettünk, találkozgattunk, aztán egy ideje szakítottam a pasimmal, és most áthívott magához filmezni estére. Azt akarta, hogy aludjak is ott, de eljöttem. El kellett jönnöm, mert tuti kezdeményezett volna valamit, egyértelmű volt a helyzet. Csak azt nem tudom, hogy mit akar tőlem. Csak kavarni, vagy többet is,kapcsolatot? Mert ha kavarnánk, akkor én biztos belezúgnék, és az nagyon rossz lenne, ha nem akarna kapcsolatot... Szóval a szimpla kavarásban nem lennék benne. De honnan tudjam, hogy mit akar?
20/L

6

Cink, ha a faterom barátnőjének a lányával járok?

3

Első randihoz tippek?

Egy fiú elhivott sétálni és ez azért fura mert meg alig beszéltünk és azt is csak neten .Fogalmam sincs hogyha találkozunk miről beszéljünk ! Segitsetek!!! Meg más tippeket is lêcci!! (15 vagyok)

4

20 éves vagyok, nincs barátom, de annyira szeretnék már egyet, nem ciki hogy ennyi évesen még nincs?

12

Írjak a pasinak aki megadta a címét?

Vasárnap beszéltem vele,én is megadtam az elérhetőségeimet.
Szerintetek várjam meg amíg ő jelentkezik vagy kezdeményezzek és ha kezdeményezek akkor mit írjak neki?

1

A szépség szubjektív, legalábbis itt ezt mindenki hangoztatja. De ha az, akkor ezt a srácot a 10 pontos listán miért nem pontozták le jó sokan és miért kapott majdnem mindig 7, 8 vagy 9 pontot?

19

15 éves lány vagyok és még nem randiztam soha. összességében nem érzem magam csúnyának mégsem tudom miért nem lehet túl lépni a barátságokon. Mi lehet a baj?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!