Találatok a következő kifejezésre: A Csajok ha egy fiú elkényezteti (1 db)

A Csajok szeretik, ha egy fiú elkényezteti?

Én mondjuk min, dent megteszek érte, elhívom minden jó helyekre, meg mindig én fizetek, de a csaj csak azt mondta legy?nk barátok én mindent, megteszek, hogy ?sze j? jek vele, de nem mutatja ki, hogy mit érez, mégis irántam vagy csak mindig barátként tekint rám nem, tudom, mit csináljak vagy egy darabig, ne hívjam el sehová és várjam meg még ? szol nekem ? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen h?je?

Legjobb válasz: Szerintem a csaj hülyére vesz, már bocs. Nem attól fogsz bevágódni egy nõnél hogy fizetsz neki mindent, sõt ezzel még a tiszteletét is elveszted. Szerintem keress egy másik lányt aki megbecsül. Nem érdemes olyan szekér után futni ami nem vesz fel.

Szerintem a csaj hülyére vesz, már bocs. Nem attól fogsz bevágódni egy nõnél hogy fizetsz neki mindent, sõt ezzel még a tiszteletét is elveszted. Szerintem keress egy másik lányt aki megbecsül. Nem érdemes olyan szekér után futni ami nem vesz fel.
Nem minden az, ha elhívod sok helyre... ez még nem fog változtatni azon, ha alapjába véve nem jössz be neki. Sok lány illedelmességbõl fogad el dolgokat, esetleg nem akar megbántani.
Pontosan az a helyzet amit az elõttemszóló is lát, barom vagy hogy hagytad magad bepalizni, ez csak arra hajt hogy körbeugráljad mint egy hülye zöldfülû aztán eldob mint egy használt klotyópapírt, fel kellett volna ébredni idõben, tudod az igazi vonzalom az önzetlen és kölcsönös.
Miféle hülye kérdés ez? Természetesen szeretjük, ha el vagyunk kényeztetve! De azt sosem szabad hagyni, hogy megszokja, tudnia kell a lánynak: valamit valamiért!
Szerintem meg írj neki egy szerelmes levelet!!! :D
Szerintem legközelebb beszélgess el vele, hogy mit is szeretne.Ha továbbra is csak barátkozni és mást nem, akkor te is viselkedj vele barátként, tehát nem kell annyira kényeztetni, nem kell állandóan jó helyekre elvinned és fizetni.Csak max.ritkán, barátilag, mert hamar hozzászokhat és ki is használhat a végén esetleg.
Én azt nem szeretem, ha kényeztet a kapcs elején, utána már egyre jobban nem! Ha az elején a tenyerén hordozott, csinálja mindig azt!
Igen a nõk 90%-a szereti, de hajlamosak a pasik túlzásba vinni. Én speciell nem szeretem ha nagyon kényeztetnek. A természetemnél fogva nem bírom elviselni és ideges leszek.
am eleinte el is kell h közelebb kerülj hozzá...mozi, tóparti pancsi iesmik...virág..koncert...szal a csajok ezt meghálálják...már amikor...ha teccik és járni akarsz vele akk kérdezd meg tõle h érez -e vmit és ha igen akk startolj rá ha nem akk ... ki lettél kosarazva
Levelet ilyen helyesírással semmiképp ne írj neki! Arra nem gondoltál, hogy nem jössz be neki?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk! Milyen lányokra mondjátok azt, hogy cuki? Vagy mit értettek ez alatt?

6

Ennyi idő után miért nem akar találkozni?

Van egy lány a suliban, akivel már régóta dumálunk.. (pár hónap). Tökre kijövünk meg minden oké, szimpatikusak vagyunk egymásnak, de ha elhívom valahova, mindig kitalál valamit hogy nem ér rá...az világos hogy általában ezek kamuk, csak azért hogy ne kelljen elmenni.. DE MIÉRT NEM AKAR? nem hiszem hogy ez tul korai lenne.. akkor mi az oka?
kicsit idegesítő, és én amugy is türelmetlen vagyok
segítsetek légyszi! köszi:)
17/F

4

Hogy kerüljek közelebb hozzá?

Van egy osztálytársam, aki sokat változott a nyáron.. Mindig is megjegyeztem, hogy nem néz ki rosszul de most.. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Okos, legjobb tanuló, van esze, kedves és szép is. Mindig a barátnőivel van, ezért nem tudnék beszélni vele nagyon. Facebookon nincs képe hogy likeoljam, néha rám - rám néz és akkor ránézek és abban a pillanatban elfordul, de nem úgy feltűnően néz, hanem mint egy ártatlan kislány :D hogy közeledjek írjak neki pl. Valamivel sulival kapcsolatban és kezdjünk el beszélni? Az baj lehet ha 183-4 cm vagyok, ő meg 165 magassarkúban?

4

Megcsókoljam? Hogyan köszöntsem?

Szimpatikusak vagyunk egymás számára, legközelebb moziba megyünk.
Az utolsó találkozáskor szájra puszit adtam neki, most a következőn is így köszönjünk vagy az arcára adjak puszit?

6

Ha egy srác elhívna randizni, de konkrét napot, időpontot nem mondana (csak azt tudnád, hogy hétvége lenne), és csak szombat reggel mondaná meg, hogy aznap szeretne találkozni veletek, akkor elmennétek?

Tehát hétköznap felveti a randi témát. Megkérdezi ráérsz-e hétvégén. Te igent mondasz. De aznap közli veled a konkrét napot, időpontot, amikor a randi esedékes lenne. Mondjuk szombat reggel. Szombat délután így elmennétek randizni?

4

Mennyire működhet egy olyan barátság, ahol van vonzalom a két fél között?

Érezhető a levegőben a vonzalom közöttünk,de ez csak testi vonzalom. Nagyon jóban vagyunk,imádom a srácot,de szerelem nincs. Szerintem ezt mindketten így gondoljuk. Ez a fiú amúgy is olyan,hogy laza kapcsolatai vannak csak. Mióta szakítottam a pasimmal,azóta sokkal közelebb kerültünk egymáshoz. Kicsit puhatolózott,hogy mit gondolok kettőnk kapcsolatáról,és mondtam,hogy barátok vagyunk és ez így jó. Valami van köztünk,de nem hiszem hogy többet akarna,mint barátság,mert ha akart volna,már lépett volna,elég tökös srác! Viszont elhívott moziba holnap estére. Ez most randi?

7

Van esélyem azért a lánynál igaz?

Most ismerkedünk, egy suliba járunk. Ha beszélgetek vele jól elvagyunk. Facebookon is.(nem nagyon facbookozik ami tetszik. szóval ott nem annyira beszélünk nem ír rám stb.)
Picit úgy érzem nem keresi a társaságom ezért kételkedem...
suliban el megy mellettem ugyan széles mosollyal köszön :)
oda megyek hozzá akkor is ha a barátnőivel van akik totál idegenek számomra. ő nem igazán jön oda hozzám de ez szerintetek betudható annak hogy mindig fiúkkal lógok akiket ő egyáltalán nem ismer. 17/f. 15/l

6

Most mit tegyek?

Van egy srác akivel elkezdtem beszélgetni, képei alapján jómódúnak tűnik. Mi viszont egyáltalán nem vagyunk azok és félek attól, hogy e miatt lenézne esetleg. Mit tegyek? Tartok a találkozástól is :S

5

Miért viselkedik így? Bennem vagy önmagában nem bízik?

egy pár hete megismertem egy srácot,sokáig csak neten beszélgettünk, de jó volt mert sok közös témánk volt és könnyed volt az egész. aztán megbeszéltük h találkozunk és ott is minden jól alakult, beszéltük is hogy olyan mintha már ezer éve találkozgatnánk, minden simán ment a beszélgetéstől elkezdve a csókig. meg persze végig bókolt meg faggatott hogy mikor tali újra.másnap beszéltünk neten ahol nagy vidáman elmesélte h a szüleinek meg egyik havarjának is mesélt rólam, hogy milyen szerencséje van hogy megismert mert mennyivel másabb vagyok mint azok akikekkel eddig ismerkedett és hogy mindenki hogy örült ennek.aztán ahogy beszélgettünk előjött hogy aznap melóba két srác is bepróbálkozott nálam(akik engem nem érdekelnek és ezt neki is megmondtam), de innentől kezdve totál megváltozott és hamar közölte hogy most ő inkább megy aludni és majd másnap(holnap) beszélünk mert délután elvileg pizzázunk meg filmezünk.vélemények?

1

Hogyan ismerkedjek meg vele?

ő most 9.es én fölötte járok de mindketten 16 évesek vagyunk a lány egy gyönyörű, kedves, okos, értelmes, népszerű lány akit nem kap meg akárki nem olyan könnyűvérű ezért nem is volt még barátja, én viszont kicsit csendesebb nem olyan fullos, persze sok lány szerinte helyes vagyok de attól még nem vagyok olyan népszerű,

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!