Találatok a következő kifejezésre: A Csajok ha egy fiú (136 db)

Bejön a csajoknak ha egy fiú mindenhol szőrös?

Legjobb válasz: A lábán és a nemi szervénél lehet egy keves, sõt még ha a mellén is van egy pici akkor sincs nagy gond, de ne legyen nagyon szõrös. A háta egyáltalán pfuj.

A lábán és a nemi szervénél lehet egy keves, sõt még ha a mellén is van egy pici akkor sincs nagy gond, de ne legyen nagyon szõrös. A háta egyáltalán pfuj.
Nekem kimondottan a szõrös pasik tetszenek (persze a jó ízlés határain belül, vagyis ne legyen farkasember)! Szerintem férfiatlan & gusztustalan, ha egy férfi úgy szõrteleníti magát, mintha nõ lenne! Az arcán viszont természetesen borotválkozzon!
Nekem pl az jön be ami sztem szexi hogyha a pasinak a köldöke alatt egy pici csíkban szõrös, na az nagyon tetszik.A hát az gusztustalan sztem a mellkason sem szexi.A lábon mindenkinek van az nem zavaró.
Hát..ha a háta is szõrös, az már kicsit sok, de amúgy én szeretem a szõrös pasikat:-)
Én nem úgy fogalmaznék, hogy bejön, hanem hogy nincs baj vele.:)
hat inkabb ne legyen szoros en nem igazan szeretem ha en rendezett vagyok akkor a ferfi is legyen az:)
lehet szor.. nem sok.. és a nemi szervnél meg egyáltalán ne legyen..
Te szereted ha egy férfi csupaszcsiga?
Erre énis kíváncsi vagyok. Énis férfi vok.
fúúújjjjj nekem nem!Bleeeeee...lány volatam!
nekem bejön, ha egy pasi szõrös... a mostani barátom is eléggé az, mondjuk a hátán nem, na lényeg, h nagyon imádom :D 21/L
Nekem inkébb csupasz legyen de a keze kivétel
MINDENHOL? Nem.
én beszélgetek a bnõimmel h mi van ezzel sztük nagyon csúnya... lábon-kezen-fenék-kicsi OTT- és ha akarod borosta... ezt mondják F/13
David Hasselhoff szexszimbólum!
Nyammm! Én imádom a férfias pasikat, tetszik ha szõrös! De persze kinek mi...
Nekem nem. 1-2 hely nem gáz, de a szõrmókot nem szeretem.
Mindenhol legyen szõrös (ne farkasember módjára) csak a nemi szerve körül ne!!! Gusztustalanok azok a pasik, akik a mellkasukról és a karjukról szedetik a szõrt! Az olyan buzis!
A háta ne legyen szõrös, a mellkasa csak kicsit:) A nemi szervénél ne legyen csupasz.
3.válaszoló vagyok!Én személy szerint nem szeretem!
én szõrös vagyok. a hátam is. még sosem volt nõ problémám. tény és való, hogy van olyan lány akinek ez nem tetszik. Na és akkor mi van? Van sok olyan, aki meg a csupaszokat nem szereti. Meg van egy csomó olyan is akinek meg mindegy. Ebbõl ne csinálj gondot. Nem ezen fog múlni, hogy sikerül-e barátnõt szerezned magadnak.
Nekem bejön :D Nagyon is :D

Ti mit tennétek a helyemben, ha egy fiú rajongókkal körülvett bombázó csajt nagyon megkedvelnétek, de ti olyan testben lennétek, ami nem férfias és nem elég magas, ráadásul arcra sem vagytok jobbak egy átlagos szintnél?

Most ismerkedem facebook-on egy nagyon szép csajjal, de ő még képet nem látott rólam, mivel szégyellem azt is, ahogy kinézek, így nincs is kint képem. Ami meglepő, hogy míg a legtöbb lány, de főleg a szép lányok bunkóznak meg vissza sem írnak, ha rájuk írok facebook-ról, addig ez a lány tök rendes meg egész jól eldumálgatok vele, kicsit fiús is jellemre, nem a hisztis plázacica típus, de külsőre nagyon is nőies, szexi. Van egy csomó fiú rajongója. Elgondolkoztam, hogy én a való életben miért nem tudok sosem ilyen lányt leszólítani, mert szoktam időnként leszólítgatni ismeretlen lányokat és a többség érthető módon nem díjazza, hogy egy csúnya fiú kezdeményez nála, mindenki magas, tökély pasit várna, de én ezt tudom is, viszont nem bírok úgy élni, hogy nem próbálkozom, mert szégyen vagy sem, de mélyen belül remélem, hogy talán egyetlen egy lányt mégis sikerül találnom, aki a külsőm ellenére is kíváncsi arra, aki vagyok ebben a testben és nem küldd el a leszólítás után azonnal melegebb éghajlatra. Tudom szánalmas vagyok, meg mit képzelek én magamról, amikor annyi menő, izmos, magas adonisz testű férfiállat rohangál az országban meg a világban, de nem bírok megnyugodni, amíg nem találom meg a párom, egy különlegs, aranyos, kedves lány személyében. Nekem nem fontos, hgoy tökély legyen külsőre, csak nekem tstszem a lány és jellemre nyűgözzön le inkább egy lány, mint külsőre, mert a külső kevés magában, de azért én sem tudok sajnos akármilyen külsejű lányhoz vonzódni, pedig volt idú, amikor szándékosan erőszakoltam ezt magamra, de csak rosszul sült el végül a dolog és rájöttem, hogy nekem is fontos a külső, de nem annyira, mint a legtöbb embernek, a mostani lánynál fele olyan szép lánnyal is beérném, de nem gondoltam volna, hogy épp egy ilyen bombázó csajnál érzem úgy, hogy megvan az összhang köztünk. Én úgy érzem kevés vagyok hozzá, de haverok lehetnénk felőlem, csak tartok tőle, hogy a külsőm miatt folyton frusztrálva lennék mellette. MIért néz ki lyen jól, bár csúnyább lenne, akkor el tudnám képzelni barátnőmnek is, de így nem szeretnék vele párkapcsolatot csak barátságot max. Kár, hogy ritka az olyan lány jellemre, akit én keresek.

Legjobb válasz: Egy két ilyen k.rva hosszú mondatot már haver..Tuti valami rekordot döntöttél így:DD Amúgy nekem az jött le, hogy nincs képed facebookon, mert elvileg csúnya vagy. Érdekes módon te mégis egy "bombázó" csajra írkálsz nem pedig egy átlagosra vagy valami. Nekem úgy jön le, hogy attól, hogy te csúnya vagy neked igenis bombázó kell. -Így nem egyszerû az élet:) Amúgy még annyit, hogy ameddig te saját magad csúnyának látod, ne csodálkozz, hogy mások is ezt gondolják:)

Egy két ilyen k.rva hosszú mondatot már haver..Tuti valami rekordot döntöttél így:DD Amúgy nekem az jött le, hogy nincs képed facebookon, mert elvileg csúnya vagy. Érdekes módon te mégis egy "bombázó" csajra írkálsz nem pedig egy átlagosra vagy valami. Nekem úgy jön le, hogy attól, hogy te csúnya vagy neked igenis bombázó kell. -Így nem egyszerû az élet:) Amúgy még annyit, hogy ameddig te saját magad csúnyának látod, ne csodálkozz, hogy mások is ezt gondolják:)
Boccs nem olvasom végig egy férfi ömlengését a nem vagyok elég magas, izmos, és... ráadásul ronda sem vagy csak átlagos, hát atyám?! Én a helyedben edzenék a testemre! Ja és nem agyalnék annyit hanem élném az életet, ismerkednék a jó lányokkal és tudnám, az önbizalomhiány és az errõl való nyafogás nem szimpatikus. Minden szomorú-filozófus pasi x %-al jobb pasi lehetne ha nem nyafogna, agyalna és szomorkodna annyit! L
Az ilyen nõk alapból el vannak szállva és a túlon túl tökéletest keresik külsõre belsõre is, szóval tégy le róla.
Villantanám a lóvét :D
A kérdező hozzászólása: Azért ez nem ilyen egyszerû. Ja, amúgy én mindenféle lányra rászoktam írni, külsõtõl függetlenül, igazából gondolkoztam is azon, hogy ráírjak-e mert túl szép, de haverok folyton azzal cseszegetnek, hogy adjak esélyt a nagyon szép lányoknak is, ne szúrjak ki már velük, meg hogy köztük is vannak rendesek. Igazából én sem nagyon hittem ebben, de õ tényleg normálisnak tûnik, még, ha vonzódni nem is tudna hozzám, akkor is szimpatikus jellemre eddig. Ez a kigyúrás dolog meg, megint miért olyan fontos, ezek szerint ti lányok a kigyúrt fiúkra buktok vagy mi? Én amúgy jártam konditerembe, de nem használt és már sajnos nincs is pénzem rá, itthon szoktam fekvõtámaszozni meg súlyzózni, bár semmit sem ér, mert csak erõnlétre megy, rendes kajálás nélkül a lényeg, amitõl a lányok nedvesednek, azaz a tömeg nem jön rám. :/
Jajj ne mondd, csak nem edzel rendesen... barátom sem tömegnövelõzik, sõt nagyapáink se tették.... de a rendes férfimunka megteszi a magáét....
ja és nem a kigyúrtságról van szó, csak ezt sosem érti meg senki, hogy az erõs, egészséges férfias test a lényeg, nem a kigyúrááás

Csajok! Ha egy fiú nem rámenős, hanem csak szép lassan történnek a dolgok, az jó vagy rossz?

Legjobb válasz: "Ha egy fiú nem rámenõs" az akkor már úriember!

"Ha egy fiú nem rámenõs" az akkor már úriember!
Jó, fõleg ha a lány is visszahúzódóbb/fiatal/ szûz.
Viszont az se jó ha túlhúzod, mert egy idõ után (talán néhány hónap) elkönyveli, hogy csupán szórakozol vele. (saját esetembõl mondom)
a 6os válaszolónak igaza van: egyén-és helyzetfüggõ. ha egy lány még fiatalabb, visszahúzódó, olyan kis szende, vagy nem is tudok hirtelen jobb szót :D szóval, akkor ez jó taktikának tûnik, hogy lassan haladjatok. de pl. én sem vagyok egy rámenõs lány, viszont én "igénylem", hogy azért "nyomuljon" egy kicsit a srác - hogy éreztesse, hogy nem csak haverokként lógunk együtt, hogy érdeklem mint nõ, hogy tetszem neki. volt egyszer egy nagyon helyes, magas, izmos fiú, tényleg olyan "csajok álma", a barátnõim mind be voltak ájulva tõle. de mikor még a 4. randin is csak a pad túloldalán ült, és onnan mondogatta, hogy mennyire bejövök neki, milyen szép vagyok meg hasonlók, na... onnantól már valahogy nem tudtam rá úgy nézni. bár lehet, hogy amiatt van ez csak bennem, mert az elõzõ (és egyben elsõ) barátom már a 2. találkozásunkkor megcsókolt, átölelt, simogatott - és ez tetszett, hogy határozott volt, magabiztos, és hogy kimutatta, hogy "érdeklem". :D bocsi a hosszú, csapongós hozzászólásért. :) 21L
Rossz! fõleg a mai világban, ahol ha nem vagy hajlandó lépni elsõ randin akkor áshatod is el magadat.
abszolút egyén- és helyzetfüggõ, lehet valakit pont hogy elbizonytalanít.
Lányok! Azért szerintem egyeztessétek óráitokat. Miben mit jelent az a szép lassú: Tehát: Randira hívás, hazakísérés, elsõ érintés, elsõ csók, elsõ bármi, elsõ virág, elsõ mi tudom én, elsõ szex.. Szóval mibõl mennyi az a lassú. Mert most dicséritek, de én is ilyen szép lassú voltam és sok más szép lassú srácot ismerek, egyszerûen, az a tempó a lányoknak már túl lassú volt. Ezt nagyon sokan eltévesztik sajna, idõt akar hagyni, hogy megismerje, megszeresse, a lány, meg õ is a lányt. -Közben pedig ez az idõ annyi, hogy a lány lemond arról, hogy nõként érdekli a fiút. Tehát kedves hölgyek így a név napotokon, mint igazi nõk, ha megtennétek, írtok a kedves kérdezõnek némi idõ intervallumot is ? Köszönöm. Hasznos és tanulságos lenne sokaknak.
A kérdező hozzászólása: és a lányok ettõl nem érzik úgy, férfi nem igazi férfi?
Nem baj, ha egy fiú nem nyomulós. Teljesen természetes, hogy nem mer kezdeményezni.
" barátom már a 2. találkozásunkkor megcsókolt, 2 errõl beszéltem... ha nem lépsz akkor looser vagy a szemükben. Nm számít hogy szerelmes e vagy a csajba, vagy ismered e, lépj, aztán majd dugás után lehet ujjal mutogatni egymásra és anyázni a másik nemet mert "kihasznált".
Véleményem szerint ami helyénálló az szilvásgombóc.
fiatalság bolondság :D
mért kell ilyet csinálni ? most mond meg.
Szerintem annyitól nem lesz terhes. Bár ki tudja...
A kérdező hozzászólása: Szoval en nem tudtam h olyan a torolkozo , és nem közvetlen utánna történt!
Ha a sperma már megszáradt akkor nem, szabad levegõn max1-2 óráig életképesek. De legközelebb a pasi inkább a szenyesbe dobja a törcsit.
terhes nem lesz ugyan, de ha valami nemi betegsege van akkor azt elkapja. ugyhogy inkabb jobb ha nem csinalja. szabad tudni hany esztendosek az illetok? nem fogok szidkozodni, csak tanacsot adni.

Mi a teendő, ha egy fiú minden próbálkozása ellenére csak a kigúnyolást, elutasítást kapja folyton a lányoktól és emiatt már kezdi gyűlölni a csajokat, kezd elege lenni, hogy mindenki a külső alapján ítélkezik felette?

Mindenféle csajnál próbálkoztam, de valahogy egyik sem volt rám vevő, sőt nem egy lány kigúnyolt, rondának nevezett, megalázott nyílvánosan, pedig én nem is ártottam neki csak volt tököm próbálkozni. MIndenki azzal cseszegetett, hogy nem merek kezdeményezni, hát elkezdtem minden hétvégén leszólítgatni csajokat és csináltam folyamatosan egy évig, de annyira beigazolódott, hogy minden lány ösztönösen a magas, jóképű, izmos fiúkra bukik, ami én nem vagyok, hogy ezek tán már betelt a pohár, nem akarom megaláni magam előttük újra és újra elszenvedni, hogy én milyen kis senki vagyok hozzájuk képest, csak, mert ők lányok és várhatnak a tökélyre én meg még megaláztam magam azzal is, hgoy full ronda csajoknál tepertem, de képzeljétek még az egyik ilyen full ronda csaj volt képes lerondázni engem! Mégis miért lettek a csajok ennyire válogatósak külsőre, hát senkinek sem számítanak már a belső értékek?! Úgy érzemk, hogy a lányok érzéketlen, kegyetlen lényeg, akik csak a jóképű szuper külsejű fiúkkal kedvesek, így érthető , ha nekem a mai napig csak fiú haverjaim vannak, ők legalább támogatnak és nem bántanak, hogy milyen ronda vagyok. Sokszor sírok, mert tudomk hogy ronda vagyok és ssosm fog egy lány sem vonzódni hozzám, de haveromék mindig támogatnak és bátorítanak, hogy próbálkozzak, hgoy van egy rendes lány valahol, de én már nem hiszek ebben, szerintem minden lány csak a szuper pasira vágyik, nem is számít nekik a külsőn, menő ruhákon, cipőkön vagyonon tuúl más, nagyot csalódtam a mai lányokban. :( Apám is full ronda, de az ő idejénben még becsülték a fiúkat, ha próbálkoztak keményen a lányoknál, ma már msá világot élünk, sajnos. :/

Legjobb válasz: keress egy buliban valami részeg csajt, vagy járj prostizni

keress egy buliban valami részeg csajt, vagy járj prostizni
Velem a pasikkal van ugyan ez...
Lenyeli a békát.
Igen, így járnak a ronda fiúk. Én is mindig így járok, próbálkozok, de sajna mindig csak elküldenek a fenébe, mert ronda vagyok. (Bár nekem régebben voltak lány barátaim, de mind csak kihasznált, jelen pillanatban egy barátom sincs, de ez más kérdés.) Ronda fiúként az örök szüzességre kell felkészülni.
Ezt a nyálverést már ne is haragudj... Az, hogy odamész és elõadsz valamit - nem tudom, hogy hogyan csinálod, de biztosan valamit rosszul csinálsz - még nem jelenti azt, hogy keményen megdolgoztál érte. Hja... Ez itt nem a kommunizmus. Tudod mi jár ma már mindenkinek alanyi jogon? A szája. Vagy te úgy kalkulálsz, hogy ha befektetsz egy lányba 5 percet (vagy akár több hetet is) akkor már neki automatikusan szét kell tennie a lábát? A legfontosabb, hogy ne add fel! Messzirõl látszik a kétségbeesés az embereken és az riasztó. Fejlesszed az intelligenciád és a mûveltségedet és akkor ha valaki megpróbál megalázni, simán visszaborítod rá a [email protected] Lehet, hogy õ maga fel sem fogja teljesen a replikát, hisz ahhoz intelligencia kell, hogy ne alázzuk meg a másikat csak azért mert hozzánk szólt, de te illetve mások már érteni fogják. :) Ettõl függetlenül kíváncsi lennék a másik oldal véleményére. Mert könnyen elõfordulhat az is, hogy te azt csak hiszed, hogy a buliban milyen jófej vagy. Tudom, hogy túl megyek már a határon, de tanulmányozd át ezt a cikket: http://hu.wikipedia.org/wiki/Term%C3%A9szetes_szelekci%C3%B3
Nem tudom miért rinyálsz. Rengeteg szép lányt látok számomra borzasztóan ronda fiúval. Attól még, hogy te valamit nagyon elcseszel nem a lányokat kell utálni. Persze nem védem õket. Tudom, hogy sok gonosz, nagyképû és rosszindulatú lány van. Próbálj meg szelektálni és kiszûrni a selejtet.
szerintem is. elõször kukázd össze bulikban azt akit lehet, hétköznap dugj örömlánnyal, hogy szokd a nõi közelséget a testét, így lassan sikerül felépítened magad gyakorlati tapasztalatban és minõségben feljebb léphetsz.
Vak csajt probalj talalni, szerintem az lesz a legjobb kombinacio.
Most nem azért de szerinted a csajok mit kapnak? Azok akik nem full extrás szexy macák? Ez sajna így van. A rondák megszívják.

Ha a csajoknak tetszik egy fiú, hogyan szokták ezt tudatni vagy célozgatni finoman, hogy ne legyen olyan tolakodó meg, hogy a fiú észrevegye, hogy a lány akar tőle valamit?

Legjobb válasz: Engem is bejelöltek majd rámírtak, de semmi nem jött le,hogy mit is akarnak tõlem igazából, annyira bénák ehhez alányok. :D Ja és, ha nem írok rá, akkor semmi téma, csak a mizut lökik, tiszta szánalom. XD

Engem is bejelöltek majd rámírtak, de semmi nem jött le, hogy mit is akarnak tõlem igazából, annyira bénák ehhez alányok. :D Ja és, ha nem írok rá, akkor semmi téma, csak a mizut lökik, tiszta szánalom. XD
bejelölik fészbukon
#1, jah, kb eddig terjed a tudományuk
vagy elkezdenek a paplan alatt telepatikus üzeneteket küldeni neki
hát... rám már egy ideje be van rágva egy lány mert nem viszonoztam az érdeklõdését, amit azzal mutatott ki hogy rámírt facebookon, hogy mizu ?... Szal a kérdésedre válaszolva.... ha céloznak is, akkor se fogod észrevenni , mert valszeg ló[email protected] se lesz...
Kinyitom a számat és elmondom. :D Szerintem nincs semmi vesztenivalóm. :) 20/L

Csajok! Ha egy fiúnak szép a kézírása, az már lányosnak számít? F/19

Nagyon igényes vagyok a kézírásomra, mindig gyöngy betűkkel írok, a jegyzeteim már-már kínosan áttekinthetőek, és elég sok osztálytársam cikiz ezzel, mondva, hogy szerintük homár, ha egy fiúnak ilyen a füzete. Nektek mi erről a véleményetek? Tényleg gáz, ha valaki szépen jegyzetel? Engem eléggé idegesít a szétszórt íráskép...

Legjobb válasz: Nem gáz. Neked kell tudnod elolvasni,nem másnak.:)

Nem gáz. Neked kell tudnod elolvasni, nem másnak.:)
Azok az osztálytársaid idióták. Attól még, hogy egy fiúnak nõies vonásai is vannak, még nem lesz homoszexuális. Ahogyan a nõknek is lehetnek férfias vonásaik, úgy a férfiak is megengedhetik maguknak, hogy nõies vonásaik legyenek. Ebben nincs semmi rossz, sõt, meg is nézhetnénk magunkat, ha mindenki egyformán mûködne. A szép kézírás meg ráadásul tényleg nem mondanám, hogy férfiatlan vonás lenne.
Tök nem érdekel az írása...
Semmi köze a két dolognak egymáshoz! Az osztálytársaid hülyék egyszerûen, ne foglalkozz velük!! Egyébként ha egy fiú szépen ír, nem az jut eszembe, hogy lányos, hanem hogy igényes! És eezzel nincs semmi baj! /L
Szerintem nem gáz. valószínû, hogy hasonló cipõben járunk, mert én is igényes vagyok a kézírásomra. a gimiben a csajoknak én feliratoztam a kazettáit, mert szebben írtam, mint õk. Ez persze nem ma volt, hanem még a CD elõtti idõszakban. Azt veszem észre, hogy manapság sem szépen, sem helyesen nem tudnak írni az emberek (tisztelet a kivételnek, ráadásul nem is érdekli õket, mondván, hogy õk megtanultak írni, te meg tanulj meg olvasni. Nem hiszem, hogy férfiatlan, vagy homoszexuális lennék, mert feleségem és gyermekeim vannak ...
Én is 19 éves fiú vagyok és nagyon szépen írok, bár szerintem ez azzal van összefüggésben, hogy én mûvészlélek vagyok :) Egyáltalán nem gáz, sõt, örülj neki, hogy ilyen a kézírásod. Egyébként ez a meleg téma már annyira sok, hogy az nem igaz. Akármit csinálsz, ami kicsit eltér a megszokottól, arra mindre rá lehet mondani, hogy az vagy. Ennyi erõvel régen az összes férfi homár volt, mert mindenkinek szépen, cikornyás betûkkel kellett írnia.

Csajok! Mi a véleményetek ha egy fiút az ilyesmi nagyon felizgat? Van olyan lány, akit szintén? KÉP

(Aki attól tart, semmi obszcén v pornográf nincs benne :) )

Legjobb válasz: Nem zavarna. Perszr ha nem csikizne halalra. 25/N

Nem zavarna. Perszr ha nem csikizne halalra. 25/N
ez tök aranyos :D

Csajok nektek mi a véleményetek ha egy fiú egyik lány barátjával veszti el a szüzességét és ez olyan lány aki nem szűz már?

Legjobb válasz: Azt, hogy ha folyamatos testi kapcsolat lesz kettõjük között elõbb utóbb legalább az egyik többet fog érezni

Azt, hogy ha folyamatos testi kapcsolat lesz kettõjük között elõbb utóbb legalább az egyik többet fog érezni
hány évesek és mennyire tapasztalt a lány?

Mi a jobb csajok? Ha egy fiú sportol: mondjuk focizik, kézizik, kosarazik, testépít (bár ez nem sport, vagy ha zenél, táncol, rajzol, szóval művészibb lélek?

Nem félreértendő! A sportoló sem paraszt vagy hülye csak ő sportoló a másik eset meg művész. u.i: zenélés alatt értem a gitározást, dobolást, zongorázást szal a szerenád hangszereket .

Legjobb válasz: miért, ezek kizárják egymást?

miért, ezek kizárják egymást?
A kérdező hozzászólása: szeretem mikor eg ykérdés emgossza a népet!
Egyértelmûen a mûvészlelkû fiúkat, mert õk (általában) intelligensebbek, értelmiségiek.A sportolóknak persze a jó a teste, de a testével nem tudok jókat beszélgetni.. Persze ez is sztereotípia, mert léteznek doktori végzettséggel rendelkezõ sportolók, és sportos mûvészek is :) De akkor is, éljenek a mûvészek! :) 21/L
Nekem mákom van, mert a barátom mindkettõt csinálja.Focizgat néha, meg elég sok fizikai munkát végez(segít otthon a lovakat gondozni)szóval elég sportos alkat, illetve nagyon jól gitározik. Ha választanom kéne, én a mûvész pasit választanám, mert én is inkább ilyen beállítottságú vagyok(bár verseny sportoltam évekig, de jobban vonzanak a mûvészetek, a rajzolás és a zene).
Ó én régen fociztam sokat(heti 3), és nagyon tudtam gitározni is(igaz klasszikusat csak). Azóta csak a foci maradt meg, a gitár ott porosodik a sarokban. De amúgy nem zárja ki egymást a kettõ. Hidd el, fél nap, és megint elég jó kis gitárszámokat tudnék lejátszani, ha kéne:)
háát a rakonczai testvéreknek elég jól ment/megy mindkettõ
A kérdező hozzászólása: u.i vagy pl nem hiszem hogy egy heti 3-4 edzéses focista elfogja neked játszani a nothing else mattert.
A kérdező hozzászólása: Aki igaznán sportolú vagy igazán zenész nincs ideje a 2 re lehet mind a kettõt üzni de tökéletesen csak egyiket pl én gitározok inkább zenészes vagyok de mégsem vagyok dagadt állat mert futok de mégsem mondom magamra hogy sportolok. Szal igen kizárja a 2 egymást.
ink sportoló, mert nekem fontos a szép, kidolgozott izomzat
szerintem a legjobb ha kocka. azok cukik, és többnyire okosak is :D bár ez kevés csajnak jön be, de hát nekem ez tetszik leginkább, ez van. ha a sport vagy mûvészlélek közül kellene választanom, akkor inkább a sport, pedig én meg mûvészlélek vagyok inkább. de a zenész pasik is jók többnyire :) igazából a kettõ keveréke talán a legjobb, ha valaki szereti a sportot, és a mûvészeteket is. 17/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!