Találatok a következő kifejezésre: A Corax tesztet melyik (4 db)

A dm-es corax tesztek közül melyik az érzékenyebb a zöld dobozos cseppentős vagy a rózsaszínes corax be sure direct?

20 vagy 25-ös tesztek?

Legjobb válasz: A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de vigyázz a Corax-szal, én többször megjártam vele, a be sure kb negyed órával a teszt után határozottan erõsen kétcsíkossá válik, szóval csak a tesztidõn belül olvasd le az eredmény!

A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de vigyázz a Corax-szal, én többször megjártam vele, a be sure kb negyed órával a teszt után határozottan erõsen kétcsíkossá válik, szóval csak a tesztidõn belül olvasd le az eredmény!
Én mindkettõt használtam. Mindkettõ nega volt, amikor nem voltam terhes. A rózsaszín használata nekem kicsit bonyolult, a cseppentõl sokkal egyszerûbb. Nekem ez mutatatta ki a kisfiamat szeptemberben. 25 hkm.

A Corax ovulációs tesztet melyik napszakban kell használni?

A munkám miatt reggel fél nyolckor, vagy este 6 órakor tudnám elvégezni.Szerintetek melyik a jobb id?pont?

Legjobb válasz: Szia!Én a Corax-szal befürödtem,a DM-ben vettem.Nekem eddig a Gabriel vált be,854 forint,és ha még nem telt el egy hét a mensikimaradásod óta,mindenféleképp hajnali elsõ vizeletbõl javaslom,de vigyázz mert ha babás vagy,és kevés a HCG hormon benned,mert túl hamar tesztelsz,nega lesz.Én ezért javaslok egy hét türelmet.Sok sikert.Egy öreg róka

Szia!Én a Corax-szal befürödtem, a DM-ben vettem.Nekem eddig a Gabriel vált be, 854 forint, és ha még nem telt el egy hét a mensikimaradásod óta, mindenféleképp hajnali elsõ vizeletbõl javaslom, de vigyázz mert ha babás vagy, és kevés a HCG hormon benned, mert túl hamar tesztelsz, nega lesz.Én ezért javaslok egy hét türelmet.Sok sikert.Egy öreg róka
Szia!Öreg róka vagyok.Az elsõ választ én írtam.Félreolvastam a kérdésed, HCG tesztet láttam.Az ovuteszteket nem ismerem, de gondolom beleírják, hogyan használd.Ha a terhességi tesztekbõl indulok ki, akkor inkább reggel, de bizti lesz olyan aki tapasztaltabb ovutesztben mint én.Bocsi még egyszer.
A legjobb este elvégezni, és minden nap ugyanabban az idõpontban kell!

Reggel csináltam egy Corax Be Sure Direct terhességi tesztet halványan de egyből kijött a második csík is, csináltam egy Gabriel tesztet is de azon csak egy csík van. Most melyik teszt mutat valós eredményt? Melyik a két teszt közül az érzékenyebb?

Legjobb válasz: A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)

A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)
Nezd meg a tajekoztatoban hogy hanyas(nem tudom fejbol).Ha nem egyformak akkor az erzekenyebbnek higgy.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a Corax-os teszten nem találom hogy hányas érzékenységû pedig már átolvastam ötször:((( És most itt örlõdök hogy melyik mutat igazat:((((
szia.ha jo tudom a corax-os 20-as érzékenységü, de nem vagyok biztos benne-nézd meg a neten...a másikat nem tudom , sajna....
elözö voltam/vagyok.20-as érzékenységü mind a kettö...csinálj 2 nap mulva másik tesztet reggeli pisiböl...
Szia, megírod majd, hogy mi lett az eredmény?


Csináltam tegnap este egy One Step tesztet, nagyon halványan volt rajta a második csík. Ma reggel Corax negatív. Tünet van. Melyik tesztnek higgyek? Lehet h végre terhes vagyok?

Legjobb válasz: Azt mondják, h. a halvány + is +. Nem egyformák a tesztek. Várj 1-2 napot és csinálj újat. Sok sikert!

Azt mondják, h. a halvány + is +. Nem egyformák a tesztek. Várj 1-2 napot és csinálj újat. Sok sikert!
Olvastam valahol, hogy ha az esti teszt pozitív, az nagyobb eséllyel jelent babát, mivel elvileg este nem olyan magas a vizeletben a HCG koncentrációja. Vagyis, reggelre magasabb lesz. Hacsak nem volt hibás az esti teszted, akkor az a valószínûbb hogy babás vagy. Lehet, hogy a két teszt eltérõ érzékenységû, azért nem mutatta ki a reggeli teszted. Holnap reggel újraetesztelés, lehetõleg ismét One step-el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!