Találatok a következő kifejezésre: A Corax tesztek mennyire (2 db)

Mennyire esélyes, hogy összejöjjön a baba, ha ovulációs (corax) tesztet használok és figyelem a cervixnyákom?

(a hőfigyelés nekem macerás és sokszor nem megoldható) Januárban a teszt szerint a két pozitív napon voltunk együtt (az első negatívon nem tudtunk, mert elutaztam), viszont ebben a hónapban nem volt most a cervixnek "érezhető" jele. Szeretném tudni, hogy ha a tesztet csinálom és továbbra is figyelem a nyákot, akkor körülbelül mennyi idő kellhet, hogy sikerüljön? (nőgyógyász szerint minden rendben, egészségesen élünk, mind2en rendben vagyunk).

Legjobb válasz: Nekem 2 esetben 100%-osan bevált. Ma teszteltem pozitivat. 3 napon át pozitiv volt az ovulációs teszt de abból a 3 napból a középsõ volt igazán sötét piros.Elõtte való este voltunk együtt,tehát amég felúsztak addigra épp jókor ért az én sejtem is oda.

Nekem 2 esetben 100%-osan bevált. Ma teszteltem pozitivat. 3 napon át pozitiv volt az ovulációs teszt de abból a 3 napból a középsõ volt igazán sötét piros.Elõtte való este voltunk együtt, tehát amég felúsztak addigra épp jókor ért az én sejtem is oda.
szia én 8 hónapig probálkoztam simán semmi, majd vettem ovulációs tesztet elsõre sikerûlt teherbe esnem(ovu elsõ napján)NAGYON JÓK ezek a tesztek 100%osak:) azóta 1 éves lett a drágám
A kérdező hozzászólása: köszi elsõ! neked második pedig gratulálok:) nagyon jó hír! :) nekem ez a második hónap. az elsõben épphogy elkaptuk a pozitív napot, pont akkor kezdtem el az ov.tesztet használni..szval akkor még nem sikerült. most januárban így próbálkoztunk a fent leírtak alapján és mostra várom a napokban. a tüneteim alapján úgy érzem meg fog jönni, szval lehet az elsõ negatív nap is jól jött volna...de ahogy hallom többeknél nagyon nagy segítséget jelentett a teszt a babóka érkezéséhez. megkérdezhetem, hogy ti hogyan "jártatok" el? pozítiv napok+elsõ negatív?
A kérdező hozzászólása: ja bocsi, most látom ov. elsõ napján..hm..nagyon jó:) remélem nekünk is mihamarabb összejön!:)
én az elsõ és második pozizív napon (utána 20 pecig gyertyába (pózba) feküdtem:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) ma reggel ezt teszteltem, szerintetek? http://kepfeltoltes.hu/120215/Foto3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/120215/Foto2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Corax terhességi tesztek mennyire megbízhatóak? 3-ból mind negatív. Szeretném ha igaz lenne, ez biztos akkor?

1 hónapja feszöl a mellem,jan14-én megjött,utána fehér nyákos folyás,és mellfeszülés szintén,ezek26,27.-én szünni látszanak,most szinte már semmi,de fáj a derekam ez meg már a következ? menses jele lenne?Sokat idegeskedtem!Lehet azért volt ez?

Legjobb válasz: Szia Nekem teljesen egyertelmuen kimutatta a terhesseget. Amugy olcsobb mint a "cler blue" nem biztos,h igy kell irni,de szeritnem van annyira megbizhato. 10 hetes kismama

Szia Nekem teljesen egyertelmuen kimutatta a terhesseget. Amugy olcsobb mint a "cler blue" nem biztos, h igy kell irni, de szeritnem van annyira megbizhato. 10 hetes kismama
Szerintem megbízható.3-at is csináltál.Szerintem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Akkor remélem tényleg nincs baba!Ha esetleg olvsod és te is ezt a tesztet használtad kérlek véleményezd!Talán még másnak is hasznos lehet majd az infó!:) )
Szerintem ha mindhárom negatív, biztos nem vagy terhes. Ez a teszt nagyon megbízható.A tünetek az idegeskedéstõl is lehetnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!