Találatok a következő kifejezésre: A Corax sure mennyi (7 db)

Ovulációs teszttel (corax be sure) mennyire esélyes a teherbeesés?

Az mondjuk természetes, hogy vkinek elsőre sikerül vele? vagy az a "normális", ha a teszttel is pár hónapot rászán az ember?

Legjobb válasz: (lényegtelen de a "be sure" sztem nem tartozik hozzá, szval corax ovu tesztrõl van szó)

A kérdező hozzászólása: (lényegtelen de a "be sure" sztem nem tartozik hozzá, szval corax ovu tesztrõl van szó)
Ezt így nem lehet megmondani. Van, akinek elsõre sikerül, van akinek nem. Ráadásul az ovuteszt sem 100%, mint tudjuk!
A kérdező hozzászólása: tehát nem lehet ezekre a tesztekre egy általános tendenciát mondani, mennyire valószínûsíthetõ vele egy várt terhesség bekövetkezte. azt gondoltam egészséges embereknél, akiknél nem áll fent valami akadályozó tényezõ nagy százalékkal bejosólható mondjuk egy 3 hónapos idõintervallum.
25%, szóval 4 hónapon belül várható, ha mindketten tökéletesen fogamzóképesek vagytok! De becsúszhat gogy összejönnek a sejtecskék, csak már beágyazódni nem tud, mert pl. genetikai gond van. Ez pedig számodra ki sem derül, mert rendesen megjön, max. érzel fura dolgokat abban a hónapban. Mi is használjuk, mert így nyilván minden hónap esélyes, egyébként pedig ha 2-3 napig nem vagytok együtt, lehet hogy lecsúsztok róla.
A kérdező hozzászólása: És mióta próbálkoztok?
8 hónapja, de nálunk elég összetett a dolog.
A kérdező hozzászólása: értem. sok sikert kivánok nektek!

A Corax be sure mennyi idő után mutat biztos eredményt? Késéstől számítva hányadik napon teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem a corax teszt nagyon jó és már megpróbálhatod a mensi elmaradásának elsõ napján.Ha tuti eredményt akarsz,akkor viszont érdemes várni 5-6 napot a kimaradástól számítva.Drukkolok!

Szerintem a corax teszt nagyon jó és már megpróbálhatod a mensi elmaradásának elsõ napján.Ha tuti eredményt akarsz, akkor viszont érdemes várni 5-6 napot a kimaradástól számítva.Drukkolok!

A "CORAX Be sure" nevű terhességi teszt mennyire megbízható? DM-ben vettem. Haszált valaki ilyet?

És meddig várjak vele, hogy minél biztosabb legyen?

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem jött be. Hibás volt amikor én csináltam vele. Nem lehetett értelmezni az eredményt. az elmaradt menzi után tesztelhetsz. szia

Szia! Nekem nem jött be. Hibás volt amikor én csináltam vele. Nem lehetett értelmezni az eredményt. az elmaradt menzi után tesztelhetsz. szia
Nekem bevált, nekem viszont a claerblue volt hibás
Szia, nekem bevált. A menstruáció kimaradását követõen egy hétre teszteltem, teljesen egyértelmûen terhességet jelzett. Másodszorra csak azért teszteltem, mert egyszerûen nem akartam elhinni, hogy elsõre összejött a baba. A második teszt is corax volt, és nagyon hamar kiadta az eredményt. Drukkolok neked!

A corax be sure teszt csík mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy az jó. És hogy 20-as érzékenységû.

Én azt olvastam, hogy az jó. És hogy 20-as érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: akkor ha azzal teszteltem már véglegesen negatív?:-((
Mikor teszteltél? A mensi elõtt vagy után? És hány nappal?
A kérdező hozzászólása: a mensi napján reggel, 2 napja volt még nem jött meg fáj a hasam, hányingerem is szokott lenni, és nagyon fáradt vagyok néhány naja, hasmenésem is van.Szóval mintha valami másképp lenne..legalábbis nagyon szeretném
A kérdező hozzászólása: és nincs semmi folyás, csak szárazság, pedig mensi elõtt mindig van bõven
Sziasztok! Én csak a Coraxhoz annyit tudok hozzáfûzni, hogy bár délben csínáltam a tesztet, mert már 11. napja késett és türelmetlen voltam. Sajnos délutánra rosszul lettem, másnap meg is jött. Azt mondják nincs tévesen pozitív teszt, csak tévesen negatív. Hát nem tudom. Én csak annyit vettem észre magamon, hogy valamiért hirtelen pattanásos lettem, de mind emellett az utóbbi idõben szokatlanul higgadt és jó étvágyú, amit még párom is megjegyzett. Az orvostól 10-ére kaptam idõpontot, de szerintem akkor már nem tud semmit sem mondani.
Minden Corax termék használónak üzenem, hogy olvassa el a eekh.hu honlapon a forgalomból kivont termékek listáját, sajnos ez is köztük van. Hamis termék van a dobozban. :((
Megnéztem az oldalt, és összehasonlítottam az enyémmel. Az enyém is hamis. Köszi az infót.

Mennyire megbízható teszt a Corax Be sure Direct?

Legjobb válasz: Én próbáltam. Jan. 6-án volt az utolsó mensim. Jan.19-én, valamikor elõtte is (nem emlékszem pontosan) és 25-én voltam a párommal. Meg február 2-án. A teszt febr. 13-án lett pozitív, egy jan.30-ai tesztem elõtte negatív. Valószinûleg jan. 10-e körül fogant az összes UH szerint. Tehát kb. 5 hetes lehettem, amikor kimutatta. Nem tudom, ez érzékenynek számít-e!

Én próbáltam. Jan. 6-án volt az utolsó mensim. Jan.19-én, valamikor elõtte is (nem emlékszem pontosan) és 25-én voltam a párommal. Meg február 2-án. A teszt febr. 13-án lett pozitív, egy jan.30-ai tesztem elõtte negatív. Valószinûleg jan. 10-e körül fogant az összes UH szerint. Tehát kb. 5 hetes lehettem, amikor kimutatta. Nem tudom, ez érzékenynek számít-e!

A corax be sure direct terheségi teszt mennyire megbízható? és mikor teszteljek vele?

Legjobb válasz: Konkrétan ezt a márkát nem ismerem, de általánosságban igaz, hogy a kimaradt mensi elsõ-második napján a hajnali-reggeli elsõ vizeletbõl kell tesztelni. Tudom, hogy van, amelyiknek a használati útmutatója szerint az esetleges beágyzódás utáni napon is kimutatja az eredményt, de ez duma. Ezzel érik el, hogy 3-4 tesztet is megvegyél, mire kimutatható a pozitív eredmány!

Konkrétan ezt a márkát nem ismerem, de általánosságban igaz, hogy a kimaradt mensi elsõ-második napján a hajnali-reggeli elsõ vizeletbõl kell tesztelni. Tudom, hogy van, amelyiknek a használati útmutatója szerint az esetleges beágyzódás utáni napon is kimutatja az eredményt, de ez duma. Ezzel érik el, hogy 3-4 tesztet is megvegyél, mire kimutatható a pozitív eredmány!
Ha biztosra akarsz menni, kimaradt mensi után 5-6 nappal tesztelj
Én ilyennel teszteltem a ciklusom 23. napján délután és pozitív lett:) Persze nekem valószínû elõbb volt pé-m, de szerintem nagyon jó teszt!

A dm-ben kapható corax be sure terhességi teszt mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Szerintem megbízhat, de várd meg a nemvárt legalább elsõ napját!

Szerintem megbízhat, de várd meg a nemvárt legalább elsõ napját!
nekem megbízható volt s kb 700ft
Megbízhatósága attól függ, hogy milyen a Hcg érzékenysége. Vannak tesztek amik már 10 mlU Hcg hormont kimutatnak és vannak amik csak 25mlU.Az elsõ a beágyazódás utáni elsõ nap már pozitiv lehet, a második csak a mensi körül.
A mensi kimaradása után egy nappal erõs két csíkos lett. Szépen alszik a kisfiam a másik szobában:-)) És tényleg jó az ára!
Én is ilyet csináltam, de nekem aza gondom, hogy nem sötét rózsaszin csikot, hanem sötét narancssárga csik lett. az is pozitivat [email protected] a cimem, légyszi ide válaszoljatok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!