Találatok a következő kifejezésre: A Corax sure (24 db)

X-epil vagy a Corax be sure teszt az érzékenyebb?

Sajnos a doboza nincs meg...

Legjobb válasz: Nekem inkabb a corax valt be, abbol is a sugarasat ajanlom inkabb.

Nekem inkabb a corax valt be, abbol is a sugarasat ajanlom inkabb.
Én 2 darabos x.epilt vettem, az elsõn nem láttunk semmit (párom állítja, hogy õ látott már akkor is halvány csíkot, és biztos volt benne, hogy igen, én is láttam, de tényleg alig észrevehetõ volt, én biztos voltam benne, hogy nem).A másikat kb 3 napra rá csináltuk meg, az már határozottan pozitív volt :)
Jaj, azt elfelejtettem leírni, hogy a corax nekem már a peteérés utáni 9-10. napon kimutatta egyértelmûen, úgyhogy szerintem elég érzékeny teszt, hiába 25%-os, de jó minõségûnek tûnt. Akkor csak a ClearBlue mutatta még ki, más teszt nem. (Sokat teszteltem, így össze tudom hasonlítani saját tapasztalatból:) )

A Corax be sure vizeletsugaras teszttel legkorábban mikor érdemes tesztelni?

Holnap reggel szeretném kipróbálni, az a pé utáni 12. nap.

Legjobb válasz: Hát elvileg ha sikerült a baba, a teszt már kimutathatja. A kérdés csak, az, mennyire érzékeny a teszt. Én mondjuk mensi elmaradása után teszteltem corax-szal pozitívat. Mindenképpen reggeli vizeletbõl csináld és ha tudsz, azért várj még pár napot!!! Szorítok!

Hát elvileg ha sikerült a baba, a teszt már kimutathatja. A kérdés csak, az, mennyire érzékeny a teszt. Én mondjuk mensi elmaradása után teszteltem corax-szal pozitívat. Mindenképpen reggeli vizeletbõl csináld és ha tudsz, azért várj még pár napot!!! Szorítok!
Én a 13. napon teszteltem Lillyvel és lett is egy nagyon, nagyon halvány + tesztem, amire a dokim azt mondta, hogy várjunk még, mert bármi lehet. Aztán rá 3 napra már erõsebb + tesztem volt. Az elmaradt mensi napján pedig már szinte a vizeletbe mártáskor azonnal megjelent a két erõs csík.
a corax 20-as érzékenységû, elvileg kimutatja! Szorítok!
Szia. Már jó régen volt mi lett a teszt eredménye?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, szívem szerint én is várnék még, hogy biztos legyen, de nagyon megfáztam, és nem merek gyógyszert szedni, mert mi van, ha ott a baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, beszámolok.....
A kérdező hozzászólása: :-))) Akkor semmi, két nap múlva megjött, de az azt követõ hónapban terhes lettem, most a 27-ik hétben vagyok, az "eredmény" most itt mocorog a pocakban!!! De amikor poz. lett, nem Corax-ot használtam, hanem Gabrielt, és a 13-ik napon éppen csak egy nagyon vérszegény csíkocska volt, a 16-ik napon pedig ha jól emlékszem, Pregimax plus-szal teszteltem, bíborvörös eredménnyel.

A Corax be sure mennyi idő után mutat biztos eredményt? Késéstől számítva hányadik napon teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem a corax teszt nagyon jó és már megpróbálhatod a mensi elmaradásának elsõ napján.Ha tuti eredményt akarsz,akkor viszont érdemes várni 5-6 napot a kimaradástól számítva.Drukkolok!

Szerintem a corax teszt nagyon jó és már megpróbálhatod a mensi elmaradásának elsõ napján.Ha tuti eredményt akarsz, akkor viszont érdemes várni 5-6 napot a kimaradástól számítva.Drukkolok!

X-epil és a Corax Be sure direct terhességi tesztek hányas érzékenységűek?

Legjobb válasz: Az X-Epil úgy tudom 20-as, de engem már átvágott halvány téves teszttel, én nem ajánlom.

Az X-Epil úgy tudom 20-as, de engem már átvágott halvány téves teszttel, én nem ajánlom.
A corax is egy rakás [email protected]! Ezek dm-es tesztek ugye??? Inkább ha ott akarsz venni ajánlom az One minute-t!Az sokkal jobb.
az x-epil 25-ös, én ma teszteltem vele erõs pozitívat, remélem, nem csap be, ahogyan az elõttem szóló írta...

A "CORAX Be sure" nevű terhességi teszt mennyire megbízható? DM-ben vettem. Haszált valaki ilyet?

És meddig várjak vele, hogy minél biztosabb legyen?

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem jött be. Hibás volt amikor én csináltam vele. Nem lehetett értelmezni az eredményt. az elmaradt menzi után tesztelhetsz. szia

Szia! Nekem nem jött be. Hibás volt amikor én csináltam vele. Nem lehetett értelmezni az eredményt. az elmaradt menzi után tesztelhetsz. szia
Nekem bevált, nekem viszont a claerblue volt hibás
Szia, nekem bevált. A menstruáció kimaradását követõen egy hétre teszteltem, teljesen egyértelmûen terhességet jelzett. Másodszorra csak azért teszteltem, mert egyszerûen nem akartam elhinni, hogy elsõre összejött a baba. A második teszt is corax volt, és nagyon hamar kiadta az eredményt. Drukkolok neked!

A corax be sure teszt csík mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy az jó. És hogy 20-as érzékenységû.

Én azt olvastam, hogy az jó. És hogy 20-as érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: akkor ha azzal teszteltem már véglegesen negatív?:-((
Mikor teszteltél? A mensi elõtt vagy után? És hány nappal?
A kérdező hozzászólása: a mensi napján reggel, 2 napja volt még nem jött meg fáj a hasam, hányingerem is szokott lenni, és nagyon fáradt vagyok néhány naja, hasmenésem is van.Szóval mintha valami másképp lenne..legalábbis nagyon szeretném
A kérdező hozzászólása: és nincs semmi folyás, csak szárazság, pedig mensi elõtt mindig van bõven
Sziasztok! Én csak a Coraxhoz annyit tudok hozzáfûzni, hogy bár délben csínáltam a tesztet, mert már 11. napja késett és türelmetlen voltam. Sajnos délutánra rosszul lettem, másnap meg is jött. Azt mondják nincs tévesen pozitív teszt, csak tévesen negatív. Hát nem tudom. Én csak annyit vettem észre magamon, hogy valamiért hirtelen pattanásos lettem, de mind emellett az utóbbi idõben szokatlanul higgadt és jó étvágyú, amit még párom is megjegyzett. Az orvostól 10-ére kaptam idõpontot, de szerintem akkor már nem tud semmit sem mondani.
Minden Corax termék használónak üzenem, hogy olvassa el a eekh.hu honlapon a forgalomból kivont termékek listáját, sajnos ez is köztük van. Hamis termék van a dobozban. :((
Megnéztem az oldalt, és összehasonlítottam az enyémmel. Az enyém is hamis. Köszi az infót.

Mi a véleményetek a Corax Be Sure Direct terhességi tesztről?

Azt írja, hogy tíz napos terhességet kimutat.

Legjobb válasz: nekem nagyon jó véleményem van róla,igaz,hogy kb 2 hetes terhességet mutatott ki,amit elõtte a facelle még halványan sem!Szerintem nagyon jó!

nekem nagyon jó véleményem van róla, igaz, hogy kb 2 hetes terhességet mutatott ki, amit elõtte a facelle még halványan sem!Szerintem nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: mármint úgy érted, hogy peteéréstõl számított 2 hét? ma reggel teszteltem egy facelle-lel de negatív lett, akkor ha holnap nem jön meg péntek reggel tesztelek a corax-al.
Azt nem tudom, hogy mikor volt peteérésem, de késõn, mert elõtte 35 napos volt a ciklusom, megmondom õszintén, akkor nem volt pénzem 3-4 csomag ov tesztre, de most már nem is bánom :) , de igen, biztos hogy onnantól.Végül is ahogy rendesen 29. napra meg kellett volna jönnie, nekem onnantól 3 hétre rá, de ez azt mondta a doki, hogy a késõi ov, ill. megtapadás miatt van, de én elõtte nem próbálkoztam ezzel a tesztel, mert azt hittem, hogy nem is vagyok terhes.Sztem próbáld ki

Hogyan kell használni a Corax Be Sure tesztet?

Legjobb válasz: Benne van a dobozban a részletes tájékoztató és használati utasítás. szerintem azt olvasd el, egyszerûbb.

Benne van a dobozban a részletes tájékoztató és használati utasítás. szerintem azt olvasd el, egyszerûbb.
Egyet értek, van hozzá használati útmutató. Ettõl függetlenül teljesen mindegy hogy kerül rá a vizelet mert ha jól tudom ez sugaras, de mártogathatod is az edénybe, én így csináltam, így egyszerûbb volt nekem.
A kérdező hozzászólása: Úgy jó, ha egy edénybõl ráöntök a csíkra a vizeletembõl?

Mennyire megbízható teszt a Corax Be sure Direct?

Legjobb válasz: Én próbáltam. Jan. 6-án volt az utolsó mensim. Jan.19-én, valamikor elõtte is (nem emlékszem pontosan) és 25-én voltam a párommal. Meg február 2-án. A teszt febr. 13-án lett pozitív, egy jan.30-ai tesztem elõtte negatív. Valószinûleg jan. 10-e körül fogant az összes UH szerint. Tehát kb. 5 hetes lehettem, amikor kimutatta. Nem tudom, ez érzékenynek számít-e!

Én próbáltam. Jan. 6-án volt az utolsó mensim. Jan.19-én, valamikor elõtte is (nem emlékszem pontosan) és 25-én voltam a párommal. Meg február 2-án. A teszt febr. 13-án lett pozitív, egy jan.30-ai tesztem elõtte negatív. Valószinûleg jan. 10-e körül fogant az összes UH szerint. Tehát kb. 5 hetes lehettem, amikor kimutatta. Nem tudom, ez érzékenynek számít-e!

Lehetságes, hogy száradás után mindig ott van a második (rózsaszín) csík a corax be sure direct teszten? Egy hete csináltam kettőt, először negatívnak tűnt, majd később ott volt a második halvány rózsaszín csík.

Egy hét elteltével megint teszteltem, most is ott a csík, de csak id?n túl. Ez akkor egy ilyen teszt? Mindig lesz rajta második csík??? Tapasztalata ezzel van valakinek? Köszönöm a segítséget, nagyon érdekelne, mi lehet a helyzet.

Legjobb válasz: Miért nem próbálsz ki másfajta tesztet is? Ezt a fajtát én konkrétan nem ismerem, de én két különbözõ fajtával teszteltem, 2 nap eltéréssel, és mindkettõ idõn belül erõs két csíkot mutatott.

Miért nem próbálsz ki másfajta tesztet is? Ezt a fajtát én konkrétan nem ismerem, de én két különbözõ fajtával teszteltem, 2 nap eltéréssel, és mindkettõ idõn belül erõs két csíkot mutatott.
Szia! Nekem is ott volt a 2. nagyon nagyon halvány csík száradás után, és nem volt baba :( sajnos. De kívánom, hogy Neked legyen! Sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Ez egy olyan csík, ami rózsaszín, vastag, és abszolút jól kivehetõ....lefotóztam, a fotón is jól látszik! Csak az a kérdés, hogy miért nem erõsödik már egy hét után??Sajnálom, hogy neked nem volt Baba! :((
Én nekem az elsõ tesztnél már mikor a nedvességet szívta fel akkor látszott a második csík, nagyon erõsen és egyszerû nevenincs termék volt/tescoban vettem/.Ennek már 32 hete és már csak 4 hét van a kiírt idõpontig)Menj dokihoz az megmondja a tutit!Szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!