Találatok a következő kifejezésre: A Corax ovulációs tesztet (3 db)

A Corax ovulációs tesztet melyik napszakban kell használni?

A munkám miatt reggel fél nyolckor, vagy este 6 órakor tudnám elvégezni.Szerintetek melyik a jobb id?pont?

Legjobb válasz: Szia!Én a Corax-szal befürödtem,a DM-ben vettem.Nekem eddig a Gabriel vált be,854 forint,és ha még nem telt el egy hét a mensikimaradásod óta,mindenféleképp hajnali elsõ vizeletbõl javaslom,de vigyázz mert ha babás vagy,és kevés a HCG hormon benned,mert túl hamar tesztelsz,nega lesz.Én ezért javaslok egy hét türelmet.Sok sikert.Egy öreg róka

Szia!Én a Corax-szal befürödtem, a DM-ben vettem.Nekem eddig a Gabriel vált be, 854 forint, és ha még nem telt el egy hét a mensikimaradásod óta, mindenféleképp hajnali elsõ vizeletbõl javaslom, de vigyázz mert ha babás vagy, és kevés a HCG hormon benned, mert túl hamar tesztelsz, nega lesz.Én ezért javaslok egy hét türelmet.Sok sikert.Egy öreg róka
Szia!Öreg róka vagyok.Az elsõ választ én írtam.Félreolvastam a kérdésed, HCG tesztet láttam.Az ovuteszteket nem ismerem, de gondolom beleírják, hogyan használd.Ha a terhességi tesztekbõl indulok ki, akkor inkább reggel, de bizti lesz olyan aki tapasztaltabb ovutesztben mint én.Bocsi még egyszer.
A legjobb este elvégezni, és minden nap ugyanabban az idõpontban kell!
Elvileg már a 16. jó volt, de mi a biztonság kedvéért 5 napig végig próbáltuk úgy sikerült.
elsõ vagyok . Sõt még annyit, hogy a 16.-ai spermák tudnAK ám bent várni 1-2 napot ugyhogy szerintem jó lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, remélem összejön, ez a második clostys hónapom és azért izgulok már!

Mennyire esélyes, hogy összejöjjön a baba, ha ovulációs (corax) tesztet használok és figyelem a cervixnyákom?

(a hőfigyelés nekem macerás és sokszor nem megoldható) Januárban a teszt szerint a két pozitív napon voltunk együtt (az első negatívon nem tudtunk, mert elutaztam), viszont ebben a hónapban nem volt most a cervixnek "érezhető" jele. Szeretném tudni, hogy ha a tesztet csinálom és továbbra is figyelem a nyákot, akkor körülbelül mennyi idő kellhet, hogy sikerüljön? (nőgyógyász szerint minden rendben, egészségesen élünk, mind2en rendben vagyunk).

Legjobb válasz: Nekem 2 esetben 100%-osan bevált. Ma teszteltem pozitivat. 3 napon át pozitiv volt az ovulációs teszt de abból a 3 napból a középsõ volt igazán sötét piros.Elõtte való este voltunk együtt,tehát amég felúsztak addigra épp jókor ért az én sejtem is oda.

Nekem 2 esetben 100%-osan bevált. Ma teszteltem pozitivat. 3 napon át pozitiv volt az ovulációs teszt de abból a 3 napból a középsõ volt igazán sötét piros.Elõtte való este voltunk együtt, tehát amég felúsztak addigra épp jókor ért az én sejtem is oda.
szia én 8 hónapig probálkoztam simán semmi, majd vettem ovulációs tesztet elsõre sikerûlt teherbe esnem(ovu elsõ napján)NAGYON JÓK ezek a tesztek 100%osak:) azóta 1 éves lett a drágám
A kérdező hozzászólása: köszi elsõ! neked második pedig gratulálok:) nagyon jó hír! :) nekem ez a második hónap. az elsõben épphogy elkaptuk a pozitív napot, pont akkor kezdtem el az ov.tesztet használni..szval akkor még nem sikerült. most januárban így próbálkoztunk a fent leírtak alapján és mostra várom a napokban. a tüneteim alapján úgy érzem meg fog jönni, szval lehet az elsõ negatív nap is jól jött volna...de ahogy hallom többeknél nagyon nagy segítséget jelentett a teszt a babóka érkezéséhez. megkérdezhetem, hogy ti hogyan "jártatok" el? pozítiv napok+elsõ negatív?
A kérdező hozzászólása: ja bocsi, most látom ov. elsõ napján..hm..nagyon jó:) remélem nekünk is mihamarabb összejön!:)
én az elsõ és második pozizív napon (utána 20 pecig gyertyába (pózba) feküdtem:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) ma reggel ezt teszteltem, szerintetek? http://kepfeltoltes.hu/120215/Foto3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/120215/Foto2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!