Találatok a következő kifejezésre: A Coralene teszt (3 db)

Milyen a Coralene teszt? Mennyire megbízható?

Ma reggel csináltam egy tesztet, de negatív lett. Holnap nem kellene megjönnie, de mivel ma van a szülinapom így nem bírtam holnapig várni. Milyen teszt a Coralene? Van róla tapasztalatotok? Lehet még korán teszteltem, de mensi görcseim vannak és egy kicsit a cicim is fáj.

Legjobb válasz: Lehet hogy van baba!!! Nem kell az elsõ negatív tesznél elkeseredni. Ezt a fajtát nem ismerem, de a tesztek többsége csak a nem kéne megjönni nap után mutatja ki kb, de lehet hogy késõbb. Attól függ mikor kezd el növekedni a hcg a szervezetedben. A lily , clearblue, one step jók, azokat ismerem. szerintem 2-3 nap múlva csinálj újat. A ciciérzés és mensigörcs is utalhat babára.Remélem sikerült!! Mindennap gondolok azokra akik reggel tesztelnek...,rád is fogok gondolni!! :-))

Lehet hogy van baba!!! Nem kell az elsõ negatív tesznél elkeseredni. Ezt a fajtát nem ismerem, de a tesztek többsége csak a nem kéne megjönni nap után mutatja ki kb, de lehet hogy késõbb. Attól függ mikor kezd el növekedni a hcg a szervezetedben. A lily , clearblue, one step jók, azokat ismerem. szerintem 2-3 nap múlva csinálj újat. A ciciérzés és mensigörcs is utalhat babára.Remélem sikerült!! Mindennap gondolok azokra akik reggel tesztelnek..., rád is fogok gondolni!! :-))
SZORÍTOK, HOGY NEKED LEGYEN A LEGJOBB SZÜLINAPOD!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat! Ha nem jön meg újra tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Egy kis pocaklakó lenne a legnagyobb ajándék!!!

Coralene teszt, lehet álpozitív? Rögtön pozitív lett, még 10mp sem telt el. De a többi tesztem negatív. Pl Gabriel, gravi hcg

Legjobb válasz: Ha több tesztel is próbálkoztál, és ebbõl 1 lett csak pozitív, akkor persze lehet, hogy áleredményt mutatott. VISZONT, ha ezt csináltad legutoljára, akkor lehet, hogy a többi még nem mutatta ki. Én tesztelnék még egyet, reggeli vizeletbõl is holnap.

Ha több tesztel is próbálkoztál, és ebbõl 1 lett csak pozitív, akkor persze lehet, hogy áleredményt mutatott. VISZONT, ha ezt csináltad legutoljára, akkor lehet, hogy a többi még nem mutatta ki. Én tesztelnék még egyet, reggeli vizeletbõl is holnap.
Igaza van az elsõnek, reggel csinálj másik tesztet.Megy a drukk.

A Coralene hcg teszt hogy mutatja a terhességet? Az első kerek ablak vagy a második téglalap alakban kell lenni a csíknak?

nincs leírás és nem is találom a neten se

Legjobb válasz: nem ismerem, de a tájékoztatóján biztosan rajta van

nem ismerem, de a tájékoztatóján biztosan rajta van
Elvileg a dobozán az van hogy a kerek mutatja hogy van e baba vagy nincs de az az elsõ amin átmegy a vizelet így nem tudom nekem mnidkettõ csíkos lett


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!