Találatok a következő kifejezésre: A Clostit mensire (19 db)

A Clostit rendszertelen mensire is felírják vagy csak akkor ha nincs peteérés?

Legjobb válasz: nem! a clostit csak ha nincs peteérés akkor. de bár ugyan az mert ha rendszertelen a menzi akkor peteérés sincs. de attol függ hogy akarsz e babát. ugy irják fel a gyogyszert. mert ha nem tuti nem clostit irnak.De amugy a closti is beállitja. norcolut vagy ilyesmit ir fel ha csak a ciklust allitani kell de babát nemakarsz.

nem! a clostit csak ha nincs peteérés akkor. de bár ugyan az mert ha rendszertelen a menzi akkor peteérés sincs. de attol függ hogy akarsz e babát. ugy irják fel a gyogyszert. mert ha nem tuti nem clostit irnak.De amugy a closti is beállitja. norcolut vagy ilyesmit ir fel ha csak a ciklust allitani kell de babát nemakarsz.
Ha rendszertelen a mestruáció attól még van peteérés.. Attól függ hány naposak. pl: 45 napos ciklusnál nincs, de ha 30-36 naposak akkor igen. Én is a rendszertelen mensire kaptam és nekem 31-34 naposak.

A closti beállítja a rendszertelen mensit? az első closti után 24 napra pontosan jött meg. a másodikat is elszedtem de még semmi 26. napon vagyok. napok óta fehér folyásom van. ez jó jel? meg picit szurkál a hasam is

Legjobb válasz: Lehet jó jel én a 3. után a 12. naptól peteérést láttam vizeletteszten+ mikroszkópon(PG53) és akció mindennap és most kezdtem a 9. hetet. Ha egyszer beállt akkor már jó szerintem a 32-33 napon ha nem jön meg akkor teszt-és doki!! Drukkolok!

Lehet jó jel én a 3. után a 12. naptól peteérést láttam vizeletteszten+ mikroszkópon(PG53) és akció mindennap és most kezdtem a 9. hetet. Ha egyszer beállt akkor már jó szerintem a 32-33 napon ha nem jön meg akkor teszt-és doki!! Drukkolok!

Mensi 5. napjától szedtem a clostit. Mikora fog esni a peteérés. Nektek a bogyó első napjától, hányadikra esett az ovutok?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ bogyótól kb 10.-11. napra. Hõmérõzéssel el lehet találni, akkortól kezdõdik a hõemelkedés. Nekem már az elsõ kezelés hatott, persze ez nem törvényszerû. Sok sikert!

Nekem az elsõ bogyótól kb 10.-11. napra. Hõmérõzéssel el lehet találni, akkortól kezdõdik a hõemelkedés. Nekem már az elsõ kezelés hatott, persze ez nem törvényszerû. Sok sikert!

PCO-s vagyok és már a closti sem segített, nem volt tőle peteérésem, ráadásul még a mensim sem szokott megjönni magától. Mi a teendő?

Volt már ill van valaki hasonló helyzetben? Nagyon elegem van, legalább a mensim jönne meg, de nem jön.:-( Már megint az 50. napomnál járok.A legutóbb a 62. napnál jött meg, de az is csak úgy, h duphastont kellett szednem.Van valami megoldás?

Legjobb válasz: utolsó vagyok. az elõttem szólónak annyit, hogy nekem azt mondták, hogy ebbõl kigyógyulni nem lehet és a lapar mûtét is csak ideiglenes megoldás. nekem nem írtak metformint, mert az inzulin szint, és cukor érték rendben volt.

utolsó vagyok. az elõttem szólónak annyit, hogy nekem azt mondták, hogy ebbõl kigyógyulni nem lehet és a lapar mûtét is csak ideiglenes megoldás. nekem nem írtak metformint, mert az inzulin szint, és cukor érték rendben volt.
a kérdezõnek annyit, hogy soha ne várj a 35. napnál tovább, indíttasd meg a menszit, nekem ezt javasolta az orvos, tudom milyen érzés mindig megindíttatni, de muszáj!
Szia, én dettó ugyanez vagyok sajnos.Nekem sem jött meg a Duphastontól, ezért Norcolutot adott a doki, attól megjött.A Closti+Prednisolontól lett peteérésem, de sajna korai vetélés lett a vége:(Állítólag van vmi 25 ezer ft- os injekció, azt hiszem a Puregon, ami csinál peteérést.De egyébként az igazi gyógyír a PCOS re a metformin lenne, biztos hallottál már róla.Csak mivel a cukor-inzulinszintem nem tér el a normálistól, a doki nem hajlandó felírni.
Sziasztok! Nálam 12 éve diagnosztizálták a PCO-t. A szokásos módon zajlott minden. A felírt Diane-35-től majd egy másik gyógyszertől 20 kg-t híztam, és volt rengeteg kellemetlenségem az orvosokkal, lelkileg nagyon meggyötörtek! Így 6! évig egyáltalán nem látott doki! Ha megjött megjött, ha nem, nem. A természetgyógyászathoz - egészen pontosan a bioenergetikához - fordultam, és a (most) október 13ai ultrahangon NEGATÍV PCO leletem lett!! Lehet, hogy ez távol áll tőletek, lehet hogy lefújjoltok, én nem akarok igét hirdetni!Csak egy dolog: Soha ne adjátok fel és keressétek azt a valamit, vagy valakit aki segíteni tud! MEGOLDÁS MINDIG VAN!! :)
szia' én is pcos vagyok. történetem a következõ. tavasszal hagytam abba a diané 35öt áprilisban. májusban megjött 45 napra. betudtam a gyógyszer utáni dolognak. majd jöt a június, július. menszi sehol. 45. nap orvoshoz mentem UH-ot nem nézett, csak rákszûrés volt, és közölte, várjak még. hát vártam. 60. nap ismét elmentem ekkor már kész voltam nézett egy uh-ot, és kiderült a pcom. teljes padló hónapokig tartó sírás. diéta, pedig 64 kg vagyok és 176 cm. közben önállóan felkerestem egy endokrinológust, és elmentem egy rakat vérvételre, mert a nõdokim sehová nem irányított. interneten keresgéltem, és mindent megtudtam a betegsségemrõl. kikönyörögtem a clostit, mert peteérés nem volt, de közölte a nõgyógy. hogy semmi esélyem a mûtét nélkül. a menszim nem jött meg magától soha, mindig proverával indított meg. most befejeztem az elsõ clostit, és ha a felettem való velem van igaz a teszt, mert 3 pozitív tesztem van, de 6. hetet töltöm, félek, mert nem merek hinni a tesztnek, de tüneteket produkálok. jövõhéten tervezem felkeresni az orvost.nem tudom mi az igazi megoldás, de amit én csináltam, leadtam 5 kg-ot, odafigyeltem az étkezésemre, cickafark teát ittam, clostit szedtem be, bioptron lámpáztam, és ezüst kolloidot ittam. és most várok hogy igaz legyen a tesztem. sok sikert, és kitartást kívánok, met ehhez kell. én rengeteget sírtam, és teljesen ki voltam készülve, a családom nem tudott már hogy vigazstalni. ja egyébként azt mondta az orvosom, ha 3 hónapon belül nem sikerül a baba, akkor mûteni fog.
szio :D en voltam a merforminos.. nekem is rendben volt a cukorszintem, ezert is csodalkozott a haziorvos. en is hallottam, hogy azt mondtak, hogy nem lehet kigyogyulni, de oszinten szolva ha van peteérésem, es rendbenvannak a hormonjaim, es egyaltalan, semmi gond, es nem szedek semmit a nem létezõ tunetekre, es az orvos is azt mondja, hogy nincs pco-m, akkor en elhiszem. lehet, hogy kesobb kijon, es csak bujocskazik, de en inkabb azt hiszem, hogy nincs. amugy gratulalok a babóhoz :) nem irtam, de tenyleg fontos, hogy ne adjuk fel, es minden lehetseges utnak menjunk utana.
én vagyok a 3 poz. tesztes. jól mondtad, mindent ki kell próbálni, és bármi is legyen nálam, remélem tényleg pocaklakómat jelzi a teszt, de én is mindent megteszek, hogy anya lehessek, mert minden vágyam ez, és nagyon szeretnék ezzel a férjemnek is örömet szerezni. (még nem tud senki semmit, mer vizsgálat nélkül én sem merek még remélni.)csak bízok és ti is ezt tegyétek. rájöttem hogy nem adhatjuk fel! sok jót kívánok minden sorstársamnak!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást! Eyg kicsit jobb most már!
A kérdező hozzászólása: Ki írja fel a Metformint? Nõdoki, diebetikus vagy endokrinológos esetleg házi orvos?

PCO-s vagyok. Clostit szedek, úgy hogy nincs mensim, de iszok teákat, szedek vitaminokat, hőt mérek, mikroszkópozok. Nagyon vastag a ny. Hártyám. Mit gondoltok mekkora esélyem van a babára 1 év után?

Legjobb válasz: PCOS-tól függetlenül önmagában a túl vastag nyálkahártya is probléma lehet. A Closti egyes esetekben megoldás lehet, de PCOS esetén ez közel sem biztos. Szerintem jobban járnál, ha keresnél egy endokrinológust.

PCOS-tól függetlenül önmagában a túl vastag nyálkahártya is probléma lehet. A Closti egyes esetekben megoldás lehet, de PCOS esetén ez közel sem biztos. Szerintem jobban járnál, ha keresnél egy endokrinológust.
Ha nem voltál még endokrinon, honnan veszed, hogy PCOS vagy? Gondolom a nõdokid ráírta a papírra, tovvábbküldeni meg lusta volt... :( Az, hogy policisztás a petefészked mindössze annyit jelent, hogy nem tudnak megrepedni valamiért a tüszõid, de ez az egy tünet kevés ahhoz, hogy PCO-szindrómáról beszéljünk. Endokrin kivizsgáláson megnézik az összes hormonodat, pajzsmirigyedet, emellett részt veszel egy terheléses cukor teszten, ami megmutatja, hogy jó-e a vércukrod és az inzulinod. Nálam is PCOS gyanú volt, mert nincs vérzésem, és policisztás a petefészkem, de mivel az inzulniom, pajzsmirigyem jó, a PCOS kiesett. A megoldás nálam az lett, hogy a túlsúly okozza a vérzés és a peteérés elmaradását, úgyhogy fogynom kell. Nem lehet, hogy te meg túl soványka vagy? Szerintem attól is lehet vérzés/peteérés zavar.
pcos-re szedsz valamit? diétázol?
Nem, diétával nem fogysz, ez nem fogyókúra. Nekem is normál testsúly mellett kellett diétáznom. Amikor elõször mentem a dietetikushoz, akkor arra számítottam, hogy csupa túlsúlyos lesz ott, de pont hogy több vékony volt. Úgy tudod elképzelni, mint a cukorbetegséget: vannak igen vékony cukrosok is, amikor valaki vagy cukorbetegen született vagy valamilyen betegség miatt alakult ki + vannak a túlsúly miatti cukorbetegek, a kettõ nem ugyanaz. A pcos több kritériuma, tünete van, az ultrahang lelet ez csak egy közülük. Meg kell nézni a cukrod (terheléssel is), a tesztoszteronszinted, ilyesmiket, de ezt nálam már egy sima sztk-s doki is rögtön megnézte, nem értem az orvosod. Nekem fél évem ment el egy szuperhíres, méregdrága orvosra, aki hülye tanácsokkal látott el (pl azzal, hogy híznom kell) :(
A kérdező hozzászólása: A cukorterhelést már leírtam.Étrendet is kaptam, mit egyek.Ez is meg van.Hangsújozom már 1 éve tart, nem tegnap kezdtem.Azért köszi.Azt hiszem nincs megoldás...
A kérdező hozzászólása: Poén hogy nem a dr mondta a hízást hanem a diétás nõvér...
bocs, most olvasom a cukrodat! Diéta alatt az étrendet gondoltam :) Akkor a nyálkahártya lesz a gond :( Milyen teákat iszol?
A kérdező hozzászólása: Cickafark-Palástfû-Citromfû-Kamilla-Aloe Vera egyvelegét, de nagyon jó mert azóta nem gorcsol a hasam és jobban vagyok.Sok Másra is hat.
Aviva-tornát nem próbáltad még? Állítólag az is nagyon jó!
Szerintem a palástfüvet kihagyhatnád belõle, mert az elvileg nyh vastagító. Egyébként tök jó, bár gondolom klassz íze is van :X :) Aviva tornáról én is jókat hallotam, nekem a nyakamon maradt a könyv, mert pont abban a hónapban sikerült a baba, amikor megvettem :)
A kérdező hozzászólása: Oké kihagyom belõle, nincs vesztenivalóm.Ez célzá hogy vegyem meg tõled a könyvet??Oké..
Innnen le tudod most rögtön is tölteni a könyvet: ***** :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
:DDD dehogyis! odaadom bárkinek ingyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtató.
Ahan, azaz! Hát akkor mindent összevetve szerintem ha a Closty csinált peteérést, akkor végülis simán összejöhet szerintem a baba.
A kérdező hozzászólása: Semmit.49 kg vagyok.
A kérdező hozzászólása: Õ pontosan mit csinálna velem?
Diétázni nem a súlytöbblet miatt kell, hanem az inzulin rezisztencia miatt, ez ugyanúgy megvan a karcsúaknál is. Szerintem is specialistához menj, mert nagyon sok idõ elmehet így. Tapasztalatból írom, én is másfél évet vesztegettem el így :(
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes, ha diétázok fogyok is nem?Épp most szóltak, hogy híznom kellene.A vérképem tökéletes még a cukrom is jó.
A kérdező hozzászólása: Van egy spéci gép amivel megsaccolta, hogy több mint 100 cisztám van.
A kérdező hozzászólása: Mellesleg egy igen drága magán doki..
A kérdező hozzászólása: Nem voltam soványka, de miután Adimetet (2-es tipusú diabetes gyógyszere) szedetett lefogytam.
A sima vérvételnél mért vércukornál csak az ÉHGYOMRI vércukor szintet nézik, inzulint nem, ha jól tudom. PCOS szempontjából a TERHELÉSES értékek a fontosak, hogy cukor bevitelnél hog reagál a szervezeted vérzukor és inzulin szempontjából.
A kérdező hozzászólása: Az az amikor cukros lötyit itatnak utána óránként mérnek??Volt 2* is
A kérdező hozzászólása: 1.:3.8 2.:4.2
A kérdező hozzászólása: Oké lányok köszönöm..

Ha valaki Clostit szed, akkor mennyiben változtatja meg a mensiét?

Most kezdtem a 3. adag clostit. A ciklus 3. napjától szedem 2*1-et.Az els? két hónapban 5 napig tartó er?s menstruációm volt. Most pedig a harmadik napon tartok és nagyon gyenge, ma már tuti,hohy el is fog múlni.Mitól van ez? Esetleg aki ilyet szed, az legyen szíves írja le a tapasztalatait ezzel kapcsolatban.Köszi:-)

Legjobb válasz: Szia! Ugyanígy vagyok vele. Nekem is erõs a menstruációm, én is arra gondolok, hogy a Closti miatt. Én is kíváncsi lennék a válaszokra.

Szia! Ugyanígy vagyok vele. Nekem is erõs a menstruációm, én is arra gondolok, hogy a Closti miatt. Én is kíváncsi lennék a válaszokra.
na szoval a closti mivel rendbe teszi a peteérés t ezért rendes menzit csinál. de olyan mellékhatása is van hogy megvékonyitsa a méhnyálkahártyát. ezért van hogy most neked kevesebb jön. és hanyadik napon jöt?
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak üzenem, hogy nekem a 28. napon jött meg a mensim a clostival, elõtte meg a 29. napon.Szóval, elég jól beállította. Viszont ha tényleg megvékonyítja a nyálkahártyát, akkor a baba nem nagyon tud majd megtapadni.Nem így van?:(

2. Closti ciklusban vagyok, nincs mensim. Ma vettem be a 3. tabl. A hőm 36, 5, mikroszkóppal sem láttam sok változást. Mikor indul meg a peteérés? Csak próbálkozzunk minden nap hátha? Mennyi a normál hő ilyenkor?

Legjobb válasz: normál hõ nincs, mindenkinél más. még korai lenne a pé. mikortól kezdeted szedni a clostit, hanyadik naptól. 3.? két naponta szex aztán kész.

normál hõ nincs, mindenkinél más. még korai lenne a pé. mikortól kezdeted szedni a clostit, hanyadik naptól. 3.? két naponta szex aztán kész.
A kérdező hozzászólása: Nincs mensim, nem jött meg és nem is fog a dr. szerint.Azt mondta kezdjem szedni mert lehet mensi tõle vagy peteérés ami megtermékenyül.
hát komolyan mondom agyam eldobom ezektõl a dokiktól. én a helyedben alternatív gyógymóddal próbálkoznék, egyelõre mensit meghozni, szabályos ciklusokat kialakítani, és csak utána babát akarni. akupunktúra, reflexológia, természetgyógyászat stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi de már túl vagyok mindenkin és anyagi csõdbe jutottam az évek alatt...Már csak a gyógyszerben bízok eddig nem szedtem ilyeneket csak a természetes utat jártam.
akkor nem tudom mit kellene tenned.

A parommal mar 6 honapja szeretnenk babat, egy honappal ezelott az orvosom felirt clostit + duphastont, tegnap kellet volna megjojjon, de meg nem jott, befolyasoljak ezek a gyogyszerek a mensit, azert kesik vagy csinaljak tesztet?

Legjobb válasz: Szia.van akinek bezavarnak a gyógyszerek.Én is closti mellett lettem terhes az elsõ kúra után azonnal,nem jött meg a 2.dik napon teszteltem pozitivat.Csinálj tesztet :) Minden jót... 31hetes kismama

Szia.van akinek bezavarnak a gyógyszerek.Én is closti mellett lettem terhes az elsõ kúra után azonnal, nem jött meg a 2.dik napon teszteltem pozitivat.Csinálj tesztet :) Minden jót... 31hetes kismama
elvileg a closti a menszeszt is befolyásolja, beállítaná, hogy megjöjjön, ha nem vagy terhes. szerintem még várj egy pár napot, de csak azért ha véletlen nem vagy terhes ne csalódjál, és csak akkor tesztelj! a menszi normál körülmények közt is késhet pár napot. pl. sterssz, betegség, fogyás, gyógyszerek...sok sikert.
A kérdező hozzászólása: koszonom nektek, csak nagyon nehez varni!
A peteérésed után tesztelj 13-14 nappal.
3 évvel ezelõtt pont Nekem is nov. 9-én volt meg utoljára és dec. 7-én pozitvat teszteltem. Kívánok hasonló jókat! Holnap próbáld meg:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!