Találatok a következő kifejezésre: A Clostilbegyt után (19 db)

A Clostilbegyt szedése után feltétlenül szükség van tüszőrepesztő injekcióra? Mi az a tüszőrepesztés és miért van erre szükség? Akik már szedték itt közületek, és bevált, tényleg sokaknak lettek ikrei?

Legjobb válasz: Hétfõn szedtem be az utolsót,napi két szemet,5 napon keresztül,a menzesz 3.napjától. 11. napon mentem ultrahangra,és 3 szép nagy majdnem teljesen érett tüszõm van,viszont a dokim azt mondta,hogy a peteérés napján,azaz a 14.napon adjam be az injekciót.Mondta,hogy 3x szokták megismételni a clostilbegyt "kúrát", de általában másodszorra szokott beválni,elsõre nem...Neked nem kellett injekció ezek szerint? Nekem is azt mondta,hogy maguktól is megrepednek a tüszõk,csak rásegít,na igen,csak kérdem én,hogy akkor fontos e ez a "pénzkidobás"-ugyanis 10ezer Forintba került az injekció.Oké persze egy bébi mindent megér,de az elsõ kislányom két éve mindenféle segítség nélkül sikerült,és nem is értem,hogy a kistesó/k miért nem sikerül/nek. Szívem mélyén vágynék egy ikerpárra a kislányom mellé.+ a családomban is vannak ikrek,így talán még nagyobb lesz az esélyem. Gratulálok a picúrokhoz és minden jót kívánok!

A kérdező hozzászólása: Hétfõn szedtem be az utolsót, napi két szemet, 5 napon keresztül, a menzesz 3.napjától. 11. napon mentem ultrahangra, és 3 szép nagy majdnem teljesen érett tüszõm van, viszont a dokim azt mondta, hogy a peteérés napján, azaz a 14.napon adjam be az injekciót.Mondta, hogy 3x szokták megismételni a clostilbegyt "kúrát", de általában másodszorra szokott beválni, elsõre nem...Neked nem kellett injekció ezek szerint? Nekem is azt mondta, hogy maguktól is megrepednek a tüszõk, csak rásegít, na igen, csak kérdem én, hogy akkor fontos e ez a "pénzkidobás"-ugyanis 10ezer Forintba került az injekció.Oké persze egy bébi mindent megér, de az elsõ kislányom két éve mindenféle segítség nélkül sikerült, és nem is értem, hogy a kistesó/k miért nem sikerül/nek. Szívem mélyén vágynék egy ikerpárra a kislányom mellé.+ a családomban is vannak ikrek, így talán még nagyobb lesz az esélyem. Gratulálok a picúrokhoz és minden jót kívánok!

Nektek a clostilbegyt szedése után mikor sikerült teherbe esnetek?

Én beszedtem 3 havi kurát és semmi.Most szünet van.

Legjobb válasz: Szia! Nekem nagy meglepetésre-de elsõ hónapban! Folyamatosan figyeltük, 10 tüszõ érett, fiú ikreim születtek..nagyon boldogok voltunk, ma már 6 évesek! Ha újra szedheted, próbálkozzatok.. szorítok :-)

Szia! Nekem nagy meglepetésre-de elsõ hónapban! Folyamatosan figyeltük, 10 tüszõ érett, fiú ikreim születtek..nagyon boldogok voltunk, ma már 6 évesek! Ha újra szedheted, próbálkozzatok.. szorítok :-)
nekem mindkét terhességem a closty segítségével jött létre! az elsõ 4 hónap után a második 6 hónap után!
A kérdező hozzászólása: elsõ gratulálok.második te a gyógyszermentes hónapban lettél babás?
Én két havi clostit kaptam, reménykedtem is nagyon, de semmi. Aztán az elsõ clostimentes hónapban összejött a baba. Hajrá!
második vagyok, még szedtem és akkor lettem terhes, nekem folyamatosan kellett szedni, nem kellett kihagynom. és most amúgy meg mindenféle segítség nélkül spontán jön a harmadik babánk......szóval érdekes dolog ez.

Valakinek sikerült már a clostilbegyt-tel teherbe esni? és mikor hányadik kúra után?

Legjobb válasz: Nekem ez volt az elsõ clostys hónapom, plusz inszeminációt is csináltak nekem és tegnap pozit teszteltem :)

Nekem ez volt az elsõ clostys hónapom, plusz inszeminációt is csináltak nekem és tegnap pozit teszteltem :)
A kérdező hozzászólása: jaj gratulálok nagyon örülök!!
nekem is elsõ clostys hónapom, és reggel + volt a tesztem:-))
A kérdező hozzászólása: és azelõtt ki mennyi ideig próbált teherbe esni!!!mert mi már több mint két éve próbálkozunk:????
mi másfél évig próbálkoztunk, elvileg minden rendben van nálunk. Aztán kaptam clostyt, tüszõrepesztõt + inszem és elsõre sikerült :)

A Clostilbegyt szedése után beáll a 28 napos ciklus?

Legjobb válasz: Nem nekem mindig 28 napos volt,de szedtem a clostilt és a 3 hónap után úgy megkevert,hogy 29 és 30 naposra váltott.Aclostilt én nem a ciklus miatt szedtem hanem babát szeretnénk és peteérés miatt.

Nem nekem mindig 28 napos volt, de szedtem a clostilt és a 3 hónap után úgy megkevert, hogy 29 és 30 naposra váltott.Aclostilt én nem a ciklus miatt szedtem hanem babát szeretnénk és peteérés miatt.
Nekem ingadozik, de olyan hosszú mint a szedése elõtt volt (40-42 nap) nem volt azóta se, max 35 nap. Egyénenként változó.

Ha szedem a clostilbegy nevezetü gyogyszert akkor menses után mikor van az a nap amikor teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Ugyanúgy peteéréskor, ami változó idõpont lehet (egyébként általában a következõ menzesz várható idejébõl kell 14 napot visszaszámolni) . Ha biztosra akarsz menni, szerintem használj ovulációs tesztet. Sok sikert!

Ugyanúgy peteéréskor, ami változó idõpont lehet (egyébként általában a következõ menzesz várható idejébõl kell 14 napot visszaszámolni) . Ha biztosra akarsz menni, szerintem használj ovulációs tesztet. Sok sikert!
A Clostilbegyttõl 26-28 napra megjön, úgyhogy a 14. napon +-3 napon próbálkozzatok. Figyeld az erõsebb nyákozást is ebben az idõben, ez is segíthet meghatározni a peteérés idõpontját.

Nektek mikor múlt el a hõhullám és egyéb mellékhatások a Clostilbegyt szedése után?

Lassan egy hete hogy nem szedem már, de még mindig rendszeresen hõhullámzok.

Legjobb válasz: Nekem 5 napig kellett szedni, utána pár nappal már elmúlt, de amúgy sem volt vészes. Lehet hogy a te szervezeted érzékenyebben reagál a hormonokra.

Nekem 5 napig kellett szedni, utána pár nappal már elmúlt, de amúgy sem volt vészes. Lehet hogy a te szervezeted érzékenyebben reagál a hormonokra.

A Clostilbegyt szedése után a mensi a 28. napon meg kell, hogy jöjjön, ha a tüszőrepedés bizonyítottan megtörtént a 15-16. ciklusnapon?

augusztus 26 volt az utolsó mens. ideje.Orvosi megfigyelés alatt, szeptember 9-10 én volt a tüsz?repedés(11-én már folyadék a douglasban,megrepedt tüsz?k).Ma 24-én a ciklus 30.napján vagyok, kb a 16.dpo-n.

Legjobb válasz: progeszteron pótlást nem kapsz?

progeszteron pótlást nem kapsz?
A kérdező hozzászólása: Nem.Pénteken kell ultrahangra mennem.Reménykedem, hogy meg tudott kapaszkodni a kicsi bab!:)

A Clostilbegyt szedése után a mensi a 28. napon meg kell, hogy jöjjön?

Soha nem volt rendszeres a vérzésem. Most szedtem a Clostit. Elvileg emiatt meg fog jönni 28 napra, vagy semmi köze a ciklushoz, csak a peteérést segíti?

Legjobb válasz: de mivel lesz tõle peteérésed akkor a ciklus is helyre kell hogy áljon tõle

de mivel lesz tõle peteérésed akkor a ciklus is helyre kell hogy áljon tõle
Én azért adnék magamnak egy 35 napot. Az is jó ciklushossz! Nem kell 28 napnak lennie! amikor én szedtem, nekem 33. napra jött meg. Ne parázz! Remélem, akcióztatok :)

Csak alapos kivizsgálás után írja fel a nődoki a Clostilbegy gyógyszert? A sima házi orvosommal nem lehet felíratni, ha én pl szeretném szedni? Megírja nekem, ha kérem vajon?

Hány darab van egy dobozban, és mennyibe kerül? Napi 1 darabot kell beszedni? :))

Legjobb válasz: Ez olyan mintha odamennél a háziorvosodhoz, és mondanád neki,h te cukorbeteg vagy,bár semmilyen vizsgálaton nem estél át és írjon fel neked inzulin injekciót.Szerinted megteszi? A többirõl nincs infóm,mert nekem szerencsére nem kellett szednem.

Ez olyan mintha odamennél a háziorvosodhoz, és mondanád neki, h te cukorbeteg vagy, bár semmilyen vizsgálaton nem estél át és írjon fel neked inzulin injekciót.Szerinted megteszi? A többirõl nincs infóm, mert nekem szerencsére nem kellett szednem.
Nekem nõgyógyász írta fel, mert nincs peteérésem.napig kell szednem napi 2 szemet.Az üvegben 10 darab van.Kb 800-1000ft körül van.
Kizárt, hogy felírja a háziorvosod, ez nem fogamzásgátlót. Nem is írhatja fel, max beutalót írhat a nõgyógyászatra a körzethet tartozó kórházba, ha nincs nõdokid. Ilyen gyógyszert csak alapos kivizsgálás (HSG) után írnak fel, különben nincs értelme, mert ha el van záródva a petevezetéked, akkor hiába érik meg a pete, ha nem tud átjutni. És vizsgálatok nélkül felesleges mellékhatásoknak tennéd ki magad. Szóval a nõdokidhoz fordulj ilyesmivel, és ne önállóskodj!
elõszõr a nõdoki vizsgál ki, és ha írt fel gyógyszert, késõbb már ugyanazt a házi doki is felrhatja neked, így nem kell havonta v három havonta idõpontot kérni a nõgyógyászhoz, házi orvosnál meg nem csak te irathatod fel magadnak hanem pl anyukád is neked. igen, naponta egyet kell bevenni, de az rajt lesz a tájékoztatón. De csak kakor írja fel, ha muszály, ha túl fiatal vagy inkább még ne szedj, van más védekezési módszer is, de persze nem csak antibébinek jó a tabletta, hanem vérzés beállításra is, fiatal lányoknak még természetes, ha rendszertelen.

Clostilbegyt + tüszőrepesztő szuri után az inszemnél nagyobb az esély a teherbeesésre vagy spontán ugyanannyi, ha egyik félnél sincs baj?

Legjobb válasz: Az inszemnél nagyobb lehet, mert ott közvetlenül a méhbe kerül a spermium, így rövidebb utat kell megtennie.

Az inszemnél nagyobb lehet, mert ott közvetlenül a méhbe kerül a spermium, így rövidebb utat kell megtennie.
nálunk egyikõnkén sem volt baj, mégsem sikerült baba. Aztán az elsõ inszem sikeres lett!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!