Találatok a következő kifejezésre: A Clostilbegy abban a (3 db)

Egy hete hagytam abba a clostilbegyet és három napja hányingerem van. Lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehet, h babás vagy. De az is lehet, hogy csak a gyógyszer okozza!

Lehet, h babás vagy. De az is lehet, hogy csak a gyógyszer okozza!
A kérdező hozzászólása: március 24én kell megjõnie

Clostilbegyt szedése után, mármint abban a hónapban amikor már nem szedem, lehet peteérésem vagy megint rendszertelenné válik a ciklusom?

Tapasztalatok érdekelnének!

Legjobb válasz: Szia . Én úgy jártam,hogy 3 hónapig szedtem,az elsõ kettõben megjött rendesen a 3.hónapban nem volt mensesem.Sõt 2 hónap eltelt vérzés nélkül,doki írt fel Norcolutot,mert csak attól volt menses.Azóta meg már megint késik és terhes nem vagyok:(((

Szia . Én úgy jártam, hogy 3 hónapig szedtem, az elsõ kettõben megjött rendesen a 3.hónapban nem volt mensesem.Sõt 2 hónap eltelt vérzés nélkül, doki írt fel Norcolutot, mert csak attól volt menses.Azóta meg már megint késik és terhes nem vagyok:(((

A Clostilbegy csak abban a hónapban hat, amikor beszedem, vagy a későbbiekben is segíti a peteérést?

Legjobb válasz: Nekem csak akkor hatott, mikor szedtem, utána már nem. Viszont 2X3 hónapot szedhetõ, úgyhogy ha azalatt összejön a baba, akkor már úgysem várod a mensit többet... :) Legalábbis egy jódarabig.

Nekem csak akkor hatott, mikor szedtem, utána már nem. Viszont 2X3 hónapot szedhetõ, úgyhogy ha azalatt összejön a baba, akkor már úgysem várod a mensit többet... :) Legalábbis egy jódarabig.
Csak abban a hónapban hat. A következõ hónapban újabb adagot kell beszedni. Én is ezt szedtem ebben a hónapban és nagyon bízom a sikerben, mert dicsérik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!