Találatok a következő kifejezésre: A Closti a méhnyálkahártyát (11 db)

Ha nincs peteérésem closti nélkül, de ha clostit szedek megvékonyitja a méhnyálkahártyát akkor mivan?

Mostmár kezdek kétségbe esni.

Legjobb válasz: Szia! Nekem abszolut leállt a petefészek mûködésem. Nem hogy peteérésem nem volt, de egy darab tüszõm se. :( Clostit szedtem én is. Elõször nem csinált peteérést, vagy lehet de egy maratoni ciklussal (40nap). A következõben már a 17-ik napon volt peteérésem, amibõl baba is lett. Sajnos elvetéltem korán vele, lehet hogy a clostitól, lehet hogy mástól nem tudom. Szóval nekem nagggyon naggyon bevált!! Azt mondják, hogyha peteérés után PALÁSTFÛ teát iszol, akkor az a méhet erõsíti és vastagítja a méhnyálkahártyát. Most újra szedem, mert nekem csak így van pé. Mekkora adagban kell szedned a clostit??? Szorítok hogy minden rendbe jöjjön!

Szia! Nekem abszolut leállt a petefészek mûködésem. Nem hogy peteérésem nem volt, de egy darab tüszõm se. :( Clostit szedtem én is. Elõször nem csinált peteérést, vagy lehet de egy maratoni ciklussal (40nap). A következõben már a 17-ik napon volt peteérésem, amibõl baba is lett. Sajnos elvetéltem korán vele, lehet hogy a clostitól, lehet hogy mástól nem tudom. Szóval nekem nagggyon naggyon bevált!! Azt mondják, hogyha peteérés után PALÁSTFÛ teát iszol, akkor az a méhet erõsíti és vastagítja a méhnyálkahártyát. Most újra szedem, mert nekem csak így van pé. Mekkora adagban kell szedned a clostit??? Szorítok hogy minden rendbe jöjjön!
az is lehet hogy a bromotól rendbe jöttél, akkor már a closti sem fogja elvékonyítani a nyálkahártyád.mert a prolaktinoddal lehetett baj, gondolom, és mostmár az rendben van.
nos nekem már sikerült. 28 . hétben vagyunk. Ezért írom, a tapasztalatom. Valóban ha a bromo rendbetette a prolaktinszinted, akkor a closty csak legfeljebb rásegít..nem hinném, hogy elvékonyítja a nyálkahártyádat. Amúgy én a sejtújjáépítés miatt napi egy e -vitamint szedtem, ami a nyálkahártyát is regenerálja-antioxid hatású..nem kellet hülye ízû teákkal tömni a fejem..Két évig 38-92 napos közti ciklusokkal kínlódtam. A closty tényleg megoldhatja a pé problémádat, és könnyebb is pé-t számolni, nekem a 2. adagnál(hónapban) már tudtam, hogy 29 napos ciklusok vannak és kb a 12-16 nap közt van pé. Így is volt. Viszont mivel a clostyt csak ideig lehet szedni, javaslom vegyél vizeletes ovutesztet úgy sokkal könnyebb dolgod van. Üdv: Móni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek. sokat segitettetek. a kérdésekre válaszolva. én napi 2 szemet szedke. 1 et reggel és 1 et este. nekem a doki aztmondta hogy van tüszöm elég sok csak nemérik be:( és most hogy rendbejött a prolaktin szintem 32 napra jött meg a menzim, csak éppen peteérés nemvolt. elõtte mikor magas volt a prolaktinom akkor 40 naposak voltak a ciklusaim.ti mennyi clostit szedtetek?

A closti megvékonyitja a méhnyálkahártyát?

nos nekem nemvoltjo a prolaktin szintem akkoriban mikor még szedtem.és mostmár redbejött. akkor mikor szedtem v volt peteérésem a clostitol de a méhnyálkahártya vékony maradt:(utánne kiderült magas a prolatin szint. 3 hét alatt redbe is jött.és most mégsem volt sem peteérés és a méhnyálkahártya is vékony. most clostit szedek. és ezmegfogja vékonyitani ?vagy azért volt vékony mert akkor roszvolt a prolektin szintem?de akkor most hogy rendbejött mért nem vastag a méhnyálka?

Legjobb válasz: A closti valoban vekonyitja egy picit a méhnyálkahártyát, de nem veszélyes szinten. (Ettõl fuggetlenul max 3 hónapig lehet szedni) Ha vastagítani szeretned a méhnyálkahártyád, akkor nézz szét a homeopatias szerek kozott, használnak, és természetesek.

A closti valoban vekonyitja egy picit a méhnyálkahártyát, de nem veszélyes szinten. (Ettõl fuggetlenul max 3 hónapig lehet szedni) Ha vastagítani szeretned a méhnyálkahártyád, akkor nézz szét a homeopatias szerek kozott, használnak, és természetesek.
A ciklusod masodik feleben igyal palastfü teat! Az megvastagitja a mehnyalka hartyat! Igen valoban a closty elvekonyitja.Ez a tea nem csak vastagitja hanem segiti a beagyazodast is ha megtörtent a megtermekenyites. Sok sikert!

Az első clostival nemsikerült a baba mert megvékonyitotta a méhnyálkahártyámat. Mostmár nemkell szednem elméletileg igyis lesz pém. Most sikerülhet?

Legjobb válasz: Elment a baba a méhnyálkahártya vékonysága miatt? Erre gondolsz? Én terhes lettem a clsotival. Elment a babám, nem bírt megtapadni. DE végülis a baba sikerült, csak szegénykém nem maradt meg. Ajánlom neked is a pé utáni palástfû-te ivását, erõsíti vastagítja a méhnyálkahártyát (tapasztalt clostysok ajánlották). Szerintem próbáld ki. Még a closty szedése után 2-3 hónapot írnak hogy hatással van a szervezetre. Nekem a vetélés után újra felborult mindenem, nem volt peteérésem sem, pedig a clostis hónapban estem teherbe. Szerintem érdemes LH tesztel nézni a pét, ami ha van, akkor biztos sikerül!!! Minden jót!

Elment a baba a méhnyálkahártya vékonysága miatt? Erre gondolsz? Én terhes lettem a clsotival. Elment a babám, nem bírt megtapadni. DE végülis a baba sikerült, csak szegénykém nem maradt meg. Ajánlom neked is a pé utáni palástfû-te ivását, erõsíti vastagítja a méhnyálkahártyát (tapasztalt clostysok ajánlották). Szerintem próbáld ki. Még a closty szedése után 2-3 hónapot írnak hogy hatással van a szervezetre. Nekem a vetélés után újra felborult mindenem, nem volt peteérésem sem, pedig a clostis hónapban estem teherbe. Szerintem érdemes LH tesztel nézni a pét, ami ha van, akkor biztos sikerül!!! Minden jót!


Ha a closti megvékonyitja a méhnyálkahártyát akkor a következő honapban ha nem szedek clostit viszaáll?

Legjobb válasz: Szerintem ha nem sikerül a baba, akkor ugye leválik és új képzõdik a helyén, vagyis igen, szerintem visszaáll.

Szerintem ha nem sikerül a baba, akkor ugye leválik és új képzõdik a helyén, vagyis igen, szerintem visszaáll.
Én is ugyanígy jártam, de a köv. hónapban már nem kell szednem a clostit, így bízom benne, h minden visszaáll.

Clostit szedtem és most ez a 29 napom. De már érzem a menzis érzéseket, a mellem is fáj, és a hőm 37.1 csak az a baj hogy a closti megvékonyitotta a méhnyálkahártyát. Lehet baba?

Legjobb válasz: Persze, hiszen ha elkezd beágyazódni, tovább vastagodik a fala a méhednek ami biztos hely lesz a picinek. Milyen folyásod van jelenleg?

Persze, hiszen ha elkezd beágyazódni, tovább vastagodik a fala a méhednek ami biztos hely lesz a picinek. Milyen folyásod van jelenleg?
A kérdező hozzászólása: szia fehér krémes. de 2 napja sok volt de mostmár nemsok.

A Closti elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Mit lehet tenni ellene? Ez a vékonyodás ugyanúgy vonatkozik arra aki napi egyet szed, vagy napi hármat? Mit szedjek?

Január, február clostis hónapom volt, a másodikra sikerült a baba. Nem lehettem sokáig boldog, sajnos elment a baba a 7-ik héten. Eddig szüneteltünk, most indulunk nagy nagy reményekkel újra.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a doki a kezdetektõl felírta a Norcolutot, mert rendszertelen volt a mensim. Aztán (ezt 3 hónapig szedtem)most 2. hónapja szedem a Clostyt 3x1-et 2.-5. napig. Na mármost, a doki (tegnap voltam ellenõrzésen)mondta, h a Norcolut segíti a méhnyálkahártya erõsödését, és ha meg meg akar jönni a mensi, akkor pont 28 napra fog megjönni, de terhes maradhat az ember mellette. Mi már fél éve próbálkozunk, de ma vettem a teákat(cickafark peteérést segítõ -a mensitõl 2 hétig napi 1 bögre+palástfûtea betapadáshoz következõ 14-28. napig ugyanígy).Sok sikert!

Szia! Nekem a doki a kezdetektõl felírta a Norcolutot, mert rendszertelen volt a mensim. Aztán (ezt 3 hónapig szedtem)most 2. hónapja szedem a Clostyt 3x1-et 2.-5. napig. Na mármost, a doki (tegnap voltam ellenõrzésen)mondta, h a Norcolut segíti a méhnyálkahártya erõsödését, és ha meg meg akar jönni a mensi, akkor pont 28 napra fog megjönni, de terhes maradhat az ember mellette. Mi már fél éve próbálkozunk, de ma vettem a teákat(cickafark peteérést segítõ -a mensitõl 2 hétig napi 1 bögre+palástfûtea betapadáshoz következõ 14-28. napig ugyanígy).Sok sikert!
Tehát én a Closty mellett szedem folyamatosan a Norcolutot.

Closti mellet ha vékony a méhnyálkahártya lehet szedni vastagitot?

hogyan alkamazzák azt?nem inkább rákellene jönni hogy miért nemvastagszik meg?

Legjobb válasz: én is kaptam bógyót a closty mellé ajánlatos azt is szedni mert állitólag az is vékonyitja

én is kaptam bógyót a closty mellé ajánlatos azt is szedni mert állitólag az is vékonyitja
En azt ajanlanam, hogy a ciklusod masodik feleben igyal palastfü teat! Nagyon jo es nagyon sokaknak segitett mar! EZ A TEA VASTAGITJA A MEHNYALKA HARTYAT! SZORITOK!!!
én a closti mellé nem innék önkényesen teát, ki tudja milyen hatása van ilyenkor.orvos bácsitól kérdezd, hátha tud valami okosságot.
Closty mellé általában adnak Duphastont is. Egyébként a aplástfû komolyan nagyon nagy mértékben segít és nem igaz, hogy ártana a Clostynak. A teát melegen tudom neked ajánlani. Egyik barátnõm is Clostyzott, terhes lett, a dokija csak késõbb írta fel neki a Duphastont, addig is palástfüvet ivott. Ezzel mentette meg a terhességét.

Clostit szedtem azzal volt pém csak elvékonyitotta a méhnyálkahártyámat és most a doki leálitott rola. Van esély a babára?

mert állitola a closti a következ? honapban is csinál pét. de a méhnyálkahártyát már nemvékonyitsa meg. volt már igy valaki?

Legjobb válasz: Én csak olvastam itt hogy 3 hónapig még hat a gyógyszer!

Én csak olvastam itt hogy 3 hónapig még hat a gyógyszer!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!