Találatok a következő kifejezésre: A Clearblue teszt mikor (12 db)

ClearBlue teszt mivel jobb mint a többi? Több patikában kértem de nem volt, az ára miatt? A neten hol lehet rendelni?

Legjobb válasz: Amikor teszteltem, én is azt kerestem, mert a neten a clearblue-ról áradoznak. Egyszer láttam egy DM üzletben, de olyan 1500-2000 Ft körül van, ezért nem tartják a patikák. Állítólag kicsit érzékenyebb teszt, mint a többi, de szerintem nyugodtan tesztelj bármelyikkel, ha negatív, próbáld meg pár nap múlva egy másik fajtával. egy 19 hetes babás

Amikor teszteltem, én is azt kerestem, mert a neten a clearblue-ról áradoznak. Egyszer láttam egy DM üzletben, de olyan 1500-2000 Ft körül van, ezért nem tartják a patikák. Állítólag kicsit érzékenyebb teszt, mint a többi, de szerintem nyugodtan tesztelj bármelyikkel, ha negatív, próbáld meg pár nap múlva egy másik fajtával. egy 19 hetes babás
Szerintem bármelyik jó. Legalábbis engem még egyik sem csapott be. Az olcsóbb is rögtön konkrétan mutatta, hogy terhes vagyok.
Nem tudom, merre laksz, de én (más célból) most szaladtam le a Délinél a dm-be, és ott van ClearBlue.
Én tudtam patikában is venni. AZért jobb, mert nagyon a felülete, amin felszívja a vizeletet, ezért képes hamarabb kimutatni a pozitív eredményt. Én nem csalódtam, nekem tényleg mutatta a nemvárt elõtt.
ORIÁSI tévedés!!! A clear blue amit nálunk itthon lehet kapni 50 mlU/ml hcg-t mér!!! Míg az összes többi már 20-25 mlU/ml hcg-t is kimutat! !!!Külföldön!!! lehet kapni olyan clear blue tesztet ami már 10mlU/ml hcg-t is kimutat!!!Nálunk nincs ilyen Clear Blue teszt forgalomban! Úgyhogy lányok vegyétek nyugodtan a magyar teszteket medcolor, gabriel stb...mert sokkal érzékenyebbek mint a CB !!!
Hozzáteszem még hogy a 10 mlU/ml hcg értéket mérõ teszt elég vitatott dolog mert sokszor ad tévesen pozitív értéket!

Ma a Clearblue teszttel pozitívat teszteltem, egyből megjelent a pozítívnak betudható kereszt tisztán látszott. Most pár óra elteltével halványodik már alig látszik. Szerintetek ez mit jelent?

Legjobb válasz: Semmit. Ha elolvasod a teszt hasznalati utmutatojat akkor oda van irva mennyi idonek kell eltelnie, hogy megmutassa az eredmenyt. Nem marad ugy egy eletre sajnos. Csinalj rola kepet meglegyen emlekbe! En orizgettem az enyimet most dobtam ki nem mutatott semmit raadasul csak besargult...

Semmit. Ha elolvasod a teszt hasznalati utmutatojat akkor oda van irva mennyi idonek kell eltelnie, hogy megmutassa az eredmenyt. Nem marad ugy egy eletre sajnos. Csinalj rola kepet meglegyen emlekbe! En orizgettem az enyimet most dobtam ki nem mutatott semmit raadasul csak besargult...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon remélem, hogy így van:-)!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem összejött tényleg:)
Nyugi, az elhalványodó Clearblue tesztem már itt rugdos a pocimban! :) Gratulálok kismami! :) 19+5 hkm
Használati utasításban le van írva hogy pár óra múlva eltünik l. Én is ezzel teszteltem pozitívat és hát nem hazudott :) Gratulálok!!!
Velem is ez volt. A Clearbluenak volt igaza.
A Clearblue elegge megbizhato teszt. Nem nagyon hallottam eddig alpozitiv eredmenyt ezzel a tesztel. Mig masok sokszor negativak akkor is, mikor tuti baba van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem hogy igaza van a + tesztnek!!! :)
Én nagyon de nagyon gratulálok Neked és Párodnak! A Cb. bizti nem téved. Sok örömet a várandósság alatt, vigyázz magatokra, boldog anyaságot majdan! üdv, Judit
A kérdező hozzászólása: Még nem merem elbízni magamat, de nagyon-nagyon reménykedem!!! :) Köszönöm szépen a hozzászólásokat - nagyon aranyosak vagytok!
Én ugyanígy jártam! A Clearblue pozitívat mutatott, és én második tesztnek Lillyt vettem, na ez két nappal késõbb is még negatív volt! aztán vettem megint egy Clearbluet és megint pozitív lett! Most 14 hetes kismami vagyok!!!! Szóval gratulálok KISMAMA!!!! :) )

A Corax teszt mennyire pontos, a nemvárt előtt négy nappal? Clearblue-val mikor érdemes tesztelni? Nem szeretném elkapkodni, de már kiváncsi is vagyok rá.

A Corax-ot most megcsináltam, neg. lett, a Clearblue-val még várok. Meddig tegyem?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a nem várt mensi napján mutatta ki a terhességet a Clearblue teszt.

Szia! Nekem a nem várt mensi napján mutatta ki a terhességet a Clearblue teszt.
Légy egy kicsit türelmes. A tesztekre csak feltételes módban van az ráírva, hogy X nappal a nem várt kimutathatja a terhességet. De nincs ez így mindenkinél, minden esetben. Én egyáltalán nem vagyok a korai tesztelés híve, sokszor csak felesleges csalódás az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek! Igen, az eszemmel tudom, hogy türelmesnek kell lenni, de mindig gyõz a kiváncsiság. A Clearblue-val türelmes leszek, mert nem olcsó sajnos :-( Igaz, mindent a babáért, de még ahhoz képest is sok sajna. Pláne, ha negatív az eredmény.

Mi a véleményetek a Clearblue terhestesztről? Milyen érzékenységű e teszt? 10-es vagy 25-ös? Mikor használjam fel?

Ma vettem e tesztet és azért ezt mert a kérdésemre a patikus ajánlotta. Olyat kértem ami esetleg a nemvárt elött is képes kimutatni azt ha babás lennék. Nekem 24-én kellene megjönnie és szerintetek mikor használjam el a tesztet. Mikor lehet az amikor már nagyjából mutatnia is kellene valamit. A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Én Clearblue-val teszteltem a nemvárt után 2 nappal és nagyon erõs pozitív lett. Szerintem azért várd meg a nemvárt napját és reggel csináld meg. Drukkolok!

Én Clearblue-val teszteltem a nemvárt után 2 nappal és nagyon erõs pozitív lett. Szerintem azért várd meg a nemvárt napját és reggel csináld meg. Drukkolok!
5-ös vagyok.. Nem jók a linkek, nem tudom megnézni õket!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyonszépen köszönöm a bátoritásod. Bár úgy lenne hogy, 2 nap múlva látható lenne. Csak az a baj hogy, egy jó két hét óta tart ez a mindjárt megjön érzés. Tegnap délután megerõsödött és ötletem sincs mitõl lehetett egyáltalán ami miatt egy jó két hete tart ez. Mondom most erõsödött.Azt hittem a ciklus.hu-nak lesz igaza és ma megjön de eddig semmi. Szerintem 24-én beköszönt de meglátjuk. Reményem nincsen de megírom mi lett. Még egyszer köszönöm hogy, írtál nekem. :-)
1. vagyok. Szerintem 2 nap múlva tesztelj még egyszer, hátha túl korai volt. Drukkolok!
10.DPO-n pozi lett!!! :)
Én úgy tudom 50-es érzékenységû a CB teszt. Én is ilyet vettem és két nappal a nemvárt elõtt, délutáni pisibõl halványan kimutatta, hogy pozitív!
Köszönöm, persze majd megirom mi lett.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó én sokmindent olvastam a barnázásról de sokan terhesek is voltak. Én ezen az oldalon böngézgetek sokat és itt van rengeteg de rengeteg történet a barnázásról. Ha nem lesz ebbõl rendes vérzés akkor azért érdemes még egy tesztet készíteni de szerintem 24-én. Feltétlen írd meg mi van veled jó!!!! Elõre is köszönöm
Nekem is 24-én kéne megjönnie.Ma reggel gabriellel teszteltem de negativ.Pedig 3 napja reggelente barnázok.De csak kicsi és csak reggel.
A kérdező hozzászólása: Jaj. Köszönöm hogy, szoltál. Megpróbálom egyesével hátha úgy nem lesz hiba. Elõbb egyszerre másoltam be. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_476_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_477_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_475_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_473_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_471_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_467_www.kepfel.. Ezt az utolsót egy hölgy készítette nekem. Azt mondja lát ott valamit de ne éljem bele magam. Állítólag a "szellemcsík" nem látszik a negatívon csak a rendes. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/nega_www.kepfeltoltes.hu_..

Mi törtenik velem? Milyen betegseg okozhatja, hogy hcg van a vizeletbe? Lehetseges, hogy 4db clearblue teszt is selejtes lenne?

egy hete folyamatosan terhessegi tüneteim vannak.Hanyok szedülök, szetszakad a fejem, feszül a mellem, rengeteg feher folyasom van, esszo szerint höemelkedesem.Harom pozitiv terhessegi tesztem van.Ma elmentem a dokihoz, aki hüvelyi uh-n nem latott ugyan semmit, de azt mondta nem kizarhato a terhesseg, megvartuk a labor eredmenyt, most delutn hivott fel, hogy az alapjan nagyon alacsony a hormon szintem, nem vagyok terhes, de csak vizeletet neztek. Tiz perce csinaltam megint egy tesztet, szinten pozitiv. Mi van velem?Teljesen ki vagyok keszülve.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a menstruáció elõtt vagy és ezért lett pozitív teszted.

Lehet, hogy a menstruáció elõtt vagy és ezért lett pozitív teszted.
A kérdező hozzászólása: Utolso valaszolo:Vegre valaki, aki konkretan a kerdesemre valaszolt.Köszönöm szepen.Nem ilyesztettel meg, nem vagyok ilyedös, es termeszetesen barmi is van a vegere fogok jarni, nögyogyaszatilag ugy tudom nincs bajom, de addig megyek amig ki nem derül, hogy mi törtenik vlm, mert ha ez nem is terhesseg, a höemelkedes nem eppen az egeszsegre utaligazabol en a mehen kivüli terhessegtöl rettegek de nagyon merthat ugye az nem jatek. Es nemtudom hanyadik hozzaszolo meg egyszer leiromNEM JÖTT MEG!!!!!! Tehat nem vetelest akart velem finoman közölni a nödoki.
Nem is neked szolt a finoman vetelest akart kozolni a doki komment, hanem annak a beironak, aki bizonygtatta, h neki a doki mondta, h mensi elott pozitiv a teszt! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj bocsi, bocsi, csak tenyleg ideges vagyok. Nem akarok en senkinek se ugy valaszolni hogy mittudomen, csak kicsit mar egnek all a hajam az egesztöl.:-)(
van baba szerintem tuti, csak olyan kicsi volt még , hogy a doki nem vette észre. Az otthoni teszt pedig gyakran érzékenyebb mint az orvosoknál.. Szerintem egy két hét múlva menj dokihoz, hogy állapítsa meg a terhességet és ha nem lenne, de remélem lesz, akkor kérd meg hogy alaposan vizsgáljon ki, ne hagyd magad, mert ráérnek dolgukat végezni az összes orvos. Remélem örülni fogsz, de sajnos tényleg lehet rossz oka is a pozitív tesznek, de akkor ( ha daganat vagy policiszta), akkor sokszor lennél rosszul és szédülnél meg egyéb durva mellékhatásokkal jár--tudom mert nekem komoly bajom volt, de korántsem észrebehetetle. Lesz ott baba én drukkook!!
A kérdező hozzászólása: Te mit ereztel? En nagyon szarul tudok am lenni.Faj a fejem nagyon, szedelgek is, neha megszedülök, mint akit fejbevagtak, meg hanyingerem van, de nem mindig kell hanyni, de ma delutan ketszer is hanytam. Hat meg a höemelkdes. nekem ennyi
Szia! Szerintem menj el egy másik dokihoz UH-ra! A pozitív tesztek elég egyértelmûek, fõleg ilyen sokszor. Olyan nagyon alacsony hcg szintet a tesztek se mutatnak ki, pont ezért van sokaknak az elején még negatív tesztjük. Hány hetes lehetsz most, ha baba van? Ha már elérted az ötödik hetet, akkor látni kellene valamit, ha méhen kívül van akkor is, szerintem!
A kérdező hozzászólása: Aktustol szamitva harom hetes, es 5 napos, de ugy tudom, az mar 5-6 hetesnek szamit.Nem?
Szia! Ha az aktustól számolva 3 hetes, majdnem 4, azt a teszt, pláne a Clearblue-k ki mutatja, ahogy én tudom. Viszont lassanként a dokinak is kell látnia. véletlen nem leet, hogy ennyi teszt+ lett! Nem tudom, hogy jól értettem-e, hogy neked ki is maradt egy mensid? csak próbáltam az infok alapján számolgatni... Szerintem menj újra a dokihoz, és kérd meg, hogy vizsgáljon meg jó alaposan! A cisztát nálam pl nem vette észre elsõre... pedig nagy volt. Én azóta gyanakvó vagyok eléggé, és háát kevésbé bízok a dokikban, pedig tudom, hogy elõször is megvizsgált alaposan, csak akkor UH-t nem csinált.
szia nem olvastam végig mert sok hülyeséget írtak. szóval ahogy sejtem tudod a hcg akkor nöl ha valami nöl benned. szóval a doki elég furi hogy nem csinált vér tesztet, mert azt úgy szokták hogy vesz vért, megnézi a hcg szintet és ha van akkor 2 nap mulva vissza rendel amikor ha nö a baba akkor pont a duplája lesz az elözönek. a teszt is ezt nézi, uh-on még ha korai nem kell látszania. szóval amondó vagyok hogy gyerek. vigyázz a dokikkal mert a barátnöm is korai terhes volt mikor a doki szintén nem csinált tesztet és azt mondta hogy nem lát semmit biztos elhalt a magzat, erre tök megijedt és elment egy másik dokihoz ai megállapította hogy semmi baj, kora terheség és kutya bajuk. még annyit nem ilyesztegetésnek de ha érdekel, hogy egyes rosszindulatu daganatoknál is nö hcg szinted. de szerintem it az egy baba lesz aki nö benned.
Utolsot nem a kerdezonek irtam! Hanem a mensis kommentelonek.
Lehet, h a dokid igy akarta finoman kozolni, h lehet hcg a szervezetedben, megjott, mert nem tapadt meg rendesen. Mert egyebkent mas oka (kiveve a hcg-t termelo cisztat) tenyleg nincs a hcg jelenletenek, csak a terhesseg. Ha nem voltal terhes, mensi elott se lesz hcg a vizeletben.
A kérdező hozzászólása: Menstruacio elött van hcg a szervezetben? Es negy db teszt?
Kedves elsõ hozzászóló! Ha fogalmad sincs a témáról, akkor inkább ne válaszolj, de baromságokat ne írogass, mert ezzel megtéveszthetsz másokat!!!!!! A nem terhes nõ szervezetében a HCG-szint 0! Kivéve, ha HCG-tartalmú gyógyszert szed (ezt ált. lombik esetén kapják a nõk)- de gondolom errõl tudnál. Másik eset lehet egy olyan ritka ciszta, ami HCG-t termel - ha a doki csinált hüvelyi uh-t látta volna a cisztát. Szóval nálad szerintem csak a terhesség marad. Várj 1-2 hetet és ha még mindig nem jött meg, menj vissza a dokihoz, akkor már látnia kell, ha ott a baba. Ennyi teszt nem hazudhat...
Közel a menstruációhoz lehet pozitív tesz. Szeretnél babát?
Én meg onnan tudom, hogy nekem lett két pozitív tesztem és kiderült csak azért lett pozitív mert közel volt a menstruáció és meg is jött.
És mégis mitõl termelõdne HCG a szervezetedben a menstruáció elõtt, ha nincs baba? Erre marhára kiváncsi lennék, meg valószínûleg a nõdokim is aki a HCG szintekrõl felvilágosított, amikor még UH-val nekem se látszott a baba, csak a vérbõl volt kimutatható.
Ja, hát akkor terhes voltál, csak nem tudott beágyazódni. Ezt hívják korai vetélésnek, de az akkor is baba-kezdemény volt.
Nekem a nõdokim mondta, hogy a menstruáció miatt volt, nem én találtam ki:) Én csak leírtam amit nekem is úgy mondtak.
A kérdező hozzászólása: Kar volt visszakerdeznem kedves elsö hozzaszolo.Szoval. Nem vagyok közel sem a menszihez egyreszt, mivel az elözö menszim elött kb harom nappal hozhattuk össze a babat, mert a ferjem külföldön dolgozik ezert ket lehetseges alkalom volt, hogy megcsinaljuk. A terhessegre csakis a rosszulletekböl, es a tesztekböl következtethetek.Masreszt, apolonö vagyok.Igaz, hogy tüdögyogyaszaton, de azert annyit en is tudok, hogy a hcg hormont, a magzat termeli, ezert vannak erre a hormonra kielezve a terhessegi tesztek, esetleg ha jol tudom, valamilyen sulyos veseelegtelen segnel termelödhet meg a hcg, de arrol csak tudnek.Gondoltam megkerdezem volt e valaki igy mint en, erröl szol az oldal ugyebar. es nem kepzeltem be magamnak, mert a teszteket mar az egesz csaladom latta.Azert mindenki csak nem kettyos nalunk.
Szerintem menj el egy masik dokihoz es vegyenek toled vert amiben megnezik a HCG-t meg ugye mostmar lassan kene latni UH-n is. Nekem volt mehenkivulim amit a doki akihez eredetileg jartam nem ismert fel. Csak vizelet teszt es UH. Aztan elmentem masik orvoshoz vervetellel kezdett es egybol fenyderult mindenre. (amugy hogy ne hozzam rad a fraszt én a vegen mar verezgettem ha nincs ilyen tuneted csak nem lesz baj)
mindkettõvel csinálhatod kedden!
A CLEARBLUE ELVILEG MAR MA IS KIMUTATNÁ! NE KAPKODD EL NEHOGY CSALÓDJ! HA AZNAP TESZTELSZ ELLÉG A GABRIEL IS! ÉN MOST KEDDEN NEM VÁRTAM, CLEARBLUVAL TESZTELTEM NEGETÍVAT, SZERDÁN MEGJÖTT!

A Clearblue terhességi teszt mikor mutatja ki a terhességet?

Az érdekelne,hogy 2 nappal a nem várt menzi el?tt kimutatta-e,mert a kismama.hu kalkulátora szerint,akkor már lehet tesztelni!

Legjobb válasz: Igen, kimutatja, van ismerõsöm, akinek a mensi elõtt egy héttel már kimutatta a babát. :)

Igen, kimutatja, van ismerõsöm, akinek a mensi elõtt egy héttel már kimutatta a babát. :)
Igen, kimutatja, lehet tesztelni nyugodtan!
A nem várt mensi elõtt 4 nappal, de akkor még csak -ha jól emlékszem- 25%os bizonyossággal. Hajrá! :)

Mi az oka a Clearblue terhességtesztnél, hogy az ellenörző ablakba nem egy függőleges hanem egy vízszintes csík jelent meg? Ettől még jo a teszt?

A párommal csináltunk 2 db Clearblue terhességi tesztet, és ugye akkor jo a teszt ha az ellenörz? ablakba megjelenik egy csík. A tájékoztatón 1db függ?leges csík van a képeken, de nekünk mind2szer 1 db vízszintes csík jelent meg. Ett?l még jo a teszt? Mert nem ír err?l semmit a tájékoztató. Szerintetek? Amugy mind2szer negatív lett az eredmény

Legjobb válasz: Na akkor egyszerûsítsünk: hány csíkot látsz ÖSSZESEN? kérlek, most ne hadoválj, hogy így van egy csík, meg úgy vízszintes, hanem HÁNYAT látsz? mert ha 2 db csík van, akkor terhes vagy. Nem tudom, hogy ez nektek jó-e vagy sem... ha pedig 1 db van csak, akkor nem vagy terhes. de én a helyedben most lemennék a patikába és vennék egy másikat, MÁS márkájút. A Gabriel, amit korábban írtam, nekem teljesen egyértelmû volt, 900 ft-ba került.

Na akkor egyszerûsítsünk: hány csíkot látsz ÖSSZESEN? kérlek, most ne hadoválj, hogy így van egy csík, meg úgy vízszintes, hanem HÁNYAT látsz? mert ha 2 db csík van, akkor terhes vagy. Nem tudom, hogy ez nektek jó-e vagy sem... ha pedig 1 db van csak, akkor nem vagy terhes. de én a helyedben most lemennék a patikába és vennék egy másikat, MÁS márkájút. A Gabriel, amit korábban írtam, nekem teljesen egyértelmû volt, 900 ft-ba került.
Rosszul tartod, fordítsd meg. Amúgy ha megjelenik a másik csík akkor az pozitív azaz terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: ezt eltudnád nkm magyarázni h mért? mert most nem értem:) bocsi a tudatlanságomért
Szia! Szerintem is érdemes lenne csinálnod még egy tesztet!Azért nem nagyon kéne olyannak elõfordulnia, hogy fordítva rakják be a papírt-hibás a teszt.Vegyél egy másfajta tesztet és nem lesznek kétségeid. Olvastam a használati útmutatón, hogy ha kétségek vannak az eredménnyel kapcsolatban, akkor a hátoldalán vannak kérdések. Ezt is be tudnád scannelni?
A kérdező hozzászólása: sajna nem, mert már nincs meg :S
Én azt hiszem értem h mit mondasz.A barátnõmnek is ilyen volt anno a Clearblue tesztje, és terhes volt.Ezekkel a tesztekkel mindig baj van, pedig olyan drágák. Mi lett azóta?
A kérdező hozzászólása: hát már azóta megjött a havim rendesen ahogy kell napra pontosan már 5. napja megvan és szépen vérzek...Szerintetek akkor már nem lehetek terhes?Vagy még mindig lehetek?:S
A kérdező hozzászólása: illetva ma már 6 :) de ma már csak kicsi volt
A kérdező hozzászólása: az utolsó válaszolót kérdezném, hogy a te barátnõdnek is negatívat mutatott? vagy pozitivat?
A teszt jó, csak fordítva tették bele a papírt. Mivel a te esetedben az eredményablakban egy csík van, nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni h ez is olyan teszt itt a 2. ablak az a kontroll csik..:)
A kérdező hozzászólása: a kontroll csikkal van nekem is bajom, mert az amirõl beszélek h elméletielg függõlegesnek kéne lennei de nekem az mindig vizszintes volt..
Ne haragudj, de én ezt akkor sem látom át. sose használtam még ilyen tesztet... csak olyat használtam, amin volt egy kontrollcsík (az minden esetben megjelenik) és a másik ablakon egy vagy 2 csík, attól függõen, hogy terhes-e az illetõ vagy sem. én még mindig azt mondom, hogy tesztelj másfajtával. ha a pénz a gond, kérj rá a pasidtól, ennyit igazán megtehet.
A kérdező hozzászólása: http://kepkezelo.com/images/jirfn905si9qg3lotii7.jpg Ha ránagyitottok akkor láccik h mi a jelzése a terehesnek és a nem terhesnek..az elsõ ablakban nekem a 2 kép közül az alsó volt de a második ellenörzõablakba a csík nem így volt hanem vízszintesen mint amikor negatív az eredmény..de már 2x is így jártam..Ezért nemtudom h mi van..
A kérdező hozzászólása: fogok venni de csak jövõhéten, mert most nemtudok sajna...de várj megmutatom mirõl beszélek bescennelem neked és megérted
Miért nem veszel egy normális tesztet? én ilyenrõl még nem is hallottam:O csak van egy patika a közeletekben meg 1000 ft-od?
A kérdező hozzászólása: összesen 3 csiknak kell lenni...2-nek az eredményjelzõ ablakban mert ugye a + jel és egynek a teszt ellenörzõ ablakában..mert ilyen ablak van rajta..az elsõ azt jelzi h terhes vagyok-e, a másik hogy mûködõ képes-e a teszt.Az elsõ ablakkal nincs is gond... A második ami azt jelzi h mûködõképes a teszt ott mindenféle képpen ugye 1 vonalnak kell lenni..a képeken ez mindig függõleges.De nekünk az vizszintesen jön ki mindig..Ezért nemtudom h most akkor jo-e a teszt vagy sem.De a teszt eredménye mindig negativ volt.
A kérdező hozzászólása: többször is át tanyulmányoztuk. Azt irja hogy akkor vagyok terhes a teszt szerint ha az eredmény nyelzõ ablakban megjelenik a + és az ellenörzõ ablakban pedig a függõleges vonal ami jelzi h mûködõ képes a teszt. Na de nekünk az eredményjelzõ ablakban mindig - jött ki és az ellenörzõ ablakban pedig egy vízszintes vonal...Az is azt jelzi?MErt szerintem nem. Csak azt nem értem hogy ott miért vízszintes és nem függõleges mert olyanak kéne lenni..bocsi ha hülyeséget mondok
1. mégse olvastad el figyelmesen a leírást, ugorj neki még egyszer (neten is fent szoktak ezek lenni) 2. fordítva tartod a tesztet 3. hibás a teszt, vegyél egy másik fajtát (a Gabriel teszt pl. teljesen egyértelmû)
A kérdező hozzászólása: és neki megjött rendesen a havija?

Hő szerint és ovu teszt szerint is volt peteérésem a 13. napon. Abban az időben rá is dolgoztunk a babára. Most a 36. napon tartok, de nem jön a mensi és a clearblue is negatív volt ma reggel. Mi lehet a baj?

Kicsit aggódom, mert ha nincs baba legalább a mensi megjöhetne. Folyamatosan szúrkálnak a petefészkeim mint peteéréskor.

Legjobb válasz: Hõm fent van 37.1-en és ma erõsen barnázok...

A kérdező hozzászólása: Hõm fent van 37.1-en és ma erõsen barnázok...
Lehetsz babás, a barnázás elõfordul de nem mindíg jó jel. Tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: Igen ma reggel clearblueval, annak már ki kellett volna mutatnia ha babás vagyok...
Én most vagyok 5 hetes a doki szerint, de ha a menzitõl számoljuk 6. Nekem a clearblue csak idõn túl mutatta ki a halvány csíkot azaz a vizeletbe mártás után kb 15-20 perccel. Pedig az uh-n már ott volt a babzsák :) De ezt embere válogatja, van akinek a nem várt elõtt kimutatja, és van akinek utána sem nagyon akarja.
Azt elfelejtettem hogy ez a hcg mennyiségétõl függ. De az is lehet hogy késik. Szerintem ha nem jön meg akkor a jövöhéten menjél el az orvoshoz, õ biztosat fog mondani! Drukkolok!
Várj még egy kicsit...hátha késõbb mutatja ki... Nagyon szurkolok!!!!!!
nos szerintem igenis van. mert minden jel arra utal: nos a jobboldalon szurkál ha babab van. meg csak akkor jön meg soká valakinek ha nemvolt peteérése. neked viszont volt akkor megkellet volna jönnie. és ha barnázol az még nemgond. mert nekem pl becsételõs vérzéssel kezdödik a menzim de nem barna hanem piros.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!