Találatok a következő kifejezésre: A Clearblue milyen érzékenységü (7 db)

Mi a véleményetek a Clearblue terhestesztről? Milyen érzékenységű e teszt? 10-es vagy 25-ös? Mikor használjam fel?

Ma vettem e tesztet és azért ezt mert a kérdésemre a patikus ajánlotta. Olyat kértem ami esetleg a nemvárt elött is képes kimutatni azt ha babás lennék. Nekem 24-én kellene megjönnie és szerintetek mikor használjam el a tesztet. Mikor lehet az amikor már nagyjából mutatnia is kellene valamit. A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Én Clearblue-val teszteltem a nemvárt után 2 nappal és nagyon erõs pozitív lett. Szerintem azért várd meg a nemvárt napját és reggel csináld meg. Drukkolok!

Én Clearblue-val teszteltem a nemvárt után 2 nappal és nagyon erõs pozitív lett. Szerintem azért várd meg a nemvárt napját és reggel csináld meg. Drukkolok!
5-ös vagyok.. Nem jók a linkek, nem tudom megnézni õket!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyonszépen köszönöm a bátoritásod. Bár úgy lenne hogy, 2 nap múlva látható lenne. Csak az a baj hogy, egy jó két hét óta tart ez a mindjárt megjön érzés. Tegnap délután megerõsödött és ötletem sincs mitõl lehetett egyáltalán ami miatt egy jó két hete tart ez. Mondom most erõsödött.Azt hittem a ciklus.hu-nak lesz igaza és ma megjön de eddig semmi. Szerintem 24-én beköszönt de meglátjuk. Reményem nincsen de megírom mi lett. Még egyszer köszönöm hogy, írtál nekem. :-)
1. vagyok. Szerintem 2 nap múlva tesztelj még egyszer, hátha túl korai volt. Drukkolok!
10.DPO-n pozi lett!!! :)
Én úgy tudom 50-es érzékenységû a CB teszt. Én is ilyet vettem és két nappal a nemvárt elõtt, délutáni pisibõl halványan kimutatta, hogy pozitív!
Köszönöm, persze majd megirom mi lett.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó én sokmindent olvastam a barnázásról de sokan terhesek is voltak. Én ezen az oldalon böngézgetek sokat és itt van rengeteg de rengeteg történet a barnázásról. Ha nem lesz ebbõl rendes vérzés akkor azért érdemes még egy tesztet készíteni de szerintem 24-én. Feltétlen írd meg mi van veled jó!!!! Elõre is köszönöm
Nekem is 24-én kéne megjönnie.Ma reggel gabriellel teszteltem de negativ.Pedig 3 napja reggelente barnázok.De csak kicsi és csak reggel.
A kérdező hozzászólása: Jaj. Köszönöm hogy, szoltál. Megpróbálom egyesével hátha úgy nem lesz hiba. Elõbb egyszerre másoltam be. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_476_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_477_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_475_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_473_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_471_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_467_www.kepfel.. Ezt az utolsót egy hölgy készítette nekem. Azt mondja lát ott valamit de ne éljem bele magam. Állítólag a "szellemcsík" nem látszik a negatívon csak a rendes. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/nega_www.kepfeltoltes.hu_..

Milyen érzékenységű a Clearblue teszt? Mennyire megbízható a végeredmény?

Fórumokon 10-es, 50-es érzékenységeket írnak, de a papíron meg 25mNE/ml van.

Legjobb válasz: És a HCG szint mértéke milyen gyorsan változhat a vizeletben? Nem lehet hogy 1 nap alatt annyit nõt, hogy már másnap pozitív eredményt mutatot neked, és nem a teszt miatt volt? Én 28-án teszteltem halvány pozitívat Gabriellel. Igaz nagyon halvány, de azt mondják a halvány pozitív is pozitív. :)) Viszont azt tanácsolták, hogy várjak legalább 1 hetet és akkor teszteljek újra. Amit csináltam tesztet 28-án, az a nemvárt mensi 2. napján volt, de viszont volt egy kis vérzésem, kb. 1,5 napig, de mensinek nem mondanám. Kb. 3-4 napja borzalmasan vagyok, émelygek, és hányingerem van, hánytam is néha. Kicsi szúrkál a hasam, de még kellemesnek is mondanám. :) Felvagyok fújódva mint egy lufi (pedig alig eszem), és fõleg estére akkora a hasam, mint egy óriás lufi :)(fõleg a szeméremdomb és a köldök között). Szerintetek lehet most szombaton a teszt pozitív?

A kérdező hozzászólása: És a HCG szint mértéke milyen gyorsan változhat a vizeletben? Nem lehet hogy 1 nap alatt annyit nõt, hogy már másnap pozitív eredményt mutatot neked, és nem a teszt miatt volt? Én 28-án teszteltem halvány pozitívat Gabriellel. Igaz nagyon halvány, de azt mondják a halvány pozitív is pozitív. :) ) Viszont azt tanácsolták, hogy várjak legalább 1 hetet és akkor teszteljek újra. Amit csináltam tesztet 28-án, az a nemvárt mensi 2. napján volt, de viszont volt egy kis vérzésem, kb. 1, 5 napig, de mensinek nem mondanám. Kb. 3-4 napja borzalmasan vagyok, émelygek, és hányingerem van, hánytam is néha. Kicsi szúrkál a hasam, de még kellemesnek is mondanám. :) Felvagyok fújódva mint egy lufi (pedig alig eszem), és fõleg estére akkora a hasam, mint egy óriás lufi :) (fõleg a szeméremdomb és a köldök között). Szerintetek lehet most szombaton a teszt pozitív?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szombaton reggel tesztelek, meglátjuk milyen eredményt hoz! Remélem pozitívat! :)
Ezeket a teszteket mindegyiket szigorúan ellenõrzik, mielõtt forgalomba kerülnének. Lehet, hogy többféle van ebbõl a márkából is, különbözõ érzékenységûek, több olyan mrka van, amelyiknél így van. Az biztos, hogy csak úgy ok nélkül pozitívat nem mutatnak a tesztek, ha negatív, akkor pedig annak 2 lehetséges oka van: vagy tényleg az, vagy pedig még nem tudja kimutatni a terhességet, mert nem volt elég hormon a vizeletben, ami elszínezhette volna a csíkot.
Én erre a tesztre esküszöm:) Nemvárt elött 4 nappal délután erõs pozitív. Biztos vagyok, hogy a következõnél is csak ilyet használok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem vártam szombatig, megcsináltam ma a tesztet, és negatív! :( Amit baromira nem értek, mert 1 hete hányok, émelygek, puffadok, minden bajom van. Fogytam három kilót, és ennek ellenére akkora a hasam mint egy lufi...
A hcg naponta duplázódik a szervezetben. A tesztrõl: nekem kifejezetten a Clearblue volt a legmegbízhatóbb. Sõt, a barátnõmnek az összes terhességét (3 volt) csak és kizárólag csak ez mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és jelentkezem! :)
Drukkolok Neked!Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény! :)
Nekem a Gabriel volt az egyik, ami egyértelmûen kimutatta a pozitívot.Nem hiszem, hogy 1 nap leforgása alatt ekkora különbség lenne.Várj még pár napot, aztán próbáld meg ismét, de egy másik féle teszttel, mint a Gabriel.
Érdekes, mert nekem eddig 2 terhességem volt.Mindegyiknél ezzel a fajtával teszteltem elõször és mindegyik negatív volt.Másnap másik féle, azon pedig iszonyat erõsen látszott a csík.Tehát nem azzal volt a baj, hogy alacsony a HCG szintem.Én csalódtam benne. :(
:(
kimutatja, reggeli vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Szia!Milyen érzékenységü??
Szia! Nem tudom én sem pontodan 10-es, vagy 20-as, de azt hiszem inkább 20-as. Nekem már a 20-as érzékenységû teszt(nem jut eszembe a neve:() nem várt mensi napján kimutatta a pozitívat! Sok sikert!

Milyen erzekenysegu a clearblue copact terhessegi teszt?

Nem talalom sehol hogy ez a teszt milyen erzekeny.

Legjobb válasz: Szia! Anno tobb tesztet vettem, hogy biztos legyen az eredmeny. Tobb fele marka volt. Az elso vizelettel kell megcsinalni, mert akkor nagyobb a koncentracioja a hcg-nek. Napkozben is meglehet csinalni, deakkor elofordulhat, hogy nem vagy csak nagyon halvanyan latszik.

Szia! Anno tobb tesztet vettem, hogy biztos legyen az eredmeny. Tobb fele marka volt. Az elso vizelettel kell megcsinalni, mert akkor nagyobb a koncentracioja a hcg-nek. Napkozben is meglehet csinalni, deakkor elofordulhat, hogy nem vagy csak nagyon halvanyan latszik.
hát a clear blue compact csak 25-ö azt hiszem, és ilyet velem is játszott, után végig extra halvány ott volt egy csík, nem csak én láttam és kék volt nem szürke, de megjött...lehet elkezdõdött bennem velemi vagy fogalmam sincs, de másnapi teszt full negatív volt még az elején sem jelent meg a csík. tehát én azóta olyat nem veszek. nekem a gabriell mutatta ki 2 nap késésnél délután elég szépen, meg másnap reggel elsõbõl erõsebben és egy másik félével teszteltem 4nap reggel az is 25ös volt és már extra erõs volt a csík, tehát ha teheted próbálj meg másikat venni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Azert tetem fel a kerdest mert gondoltam hatha masnak jelentet babat Igy idon tul :-) Megismetlem ketnap mulva a tesztelest.
majd megírod? hátha nem véletlen volt nekem is csíkos...igaz már mindegy, azóta 15 hetes vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon jo lenne orulnenk a babanak Az biztos lene boldogsag! :-)
A kérdező hozzászólása: Ma megint teszteltem clearblue compact teszttel es kb felora mulma lett halvany. Nemertem?
50-es
A kérdező hozzászólása: Kedves 12:39-es! Természetesen én is arról a mosolygós fajtáról beszélek, csak eddig csak a dobozán láttam. :o((( Nekem eddig csak az üres kör jelent meg. A teszt csíkot szoktam tesztelés után megnézni, hogy erõsödik-e, vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm, hogy válaszoltál és segíteni szeretnél. Vérzésem minden hónapban 30-32 naponta megjön. Általában 5-6 napig tart és ebbõl 2 nap erõs. Most viszont ciklusom 26. napján éreztem bal oldalon szúrkát a petefészkemnél (késszúrás szerû). Ma reggel (ciklusnap 38)is csináltam terhességi tesztet, de negatív. Szerinted van remény a babára?
Nekem már egyszer mosolygott a teszt. Aztán csináltam egy olcsóbb fajtával is, az is tuti erõs pozitív lett. Na azóta nem veszem meg a digis méregdrágát, ráadásul 5 teszt meg értékelhetetlen lett. Tiszta pénzrablás. Lehet nincs is rendes peteérésed azért nem pozitív a teszt soha! Itt nem az érzékenység a lényeg, hanem ha van lh a szervezetedben magasan akkor azt mutatja ki, ez ugye peteérés elõtt van. De neked nincs ezek szerint. Rendesen megszokott jönni a mensid? Mármint vérzel rendesen napokig, Nem kötöszködni akarok, csak segíteni, mert az nem ok, hogy a teszt minidg negatív. sok sikert
Oh értem már.Köszönöm a válaszod kedves kérdezõ és mielõbbi babát a pocidba:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Remélem nem sokára mi is pozitív terhességi tesztet is tarthatunk a kezünkben.(Mindenki aki szintén erre vágyik)
A clearblue digi ovu teszt az nem az amelyik mosolygós fejet ad ki ha lehet akciózni?Én eddig csak ezt a fajtát ismertem.Ezek szerint van másik is?
Nekem még soha egyik ovu teszten sem volt ugyanolyan erõs a két csík. A második mindig halványabb. Több fajtát kipróbáltam már. A Gabriel szerint pl. egyáltalán nincs is peteérésem.
ugy tudom hogy erõsebb nem is lesz csak olyan erõs mint a kontrollcsík, és az is akkor mikor megtörtént a pé.. tehát ha egymásmellé teszed õket, a legerõssebb mutatja a peteérést..sok sikert
A kérdező hozzászólása: Milyen érzékenységût vegyek, hogy szépen erõsödjön a tesztcsík, és végre pozitív legyen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
http://kepfeltoltes.hu/120909/DSC04607_www.kepfeltoltes.hu_... nekem ilyen volt a pozi ovu tesztem és 2hét mulva a terhességi is az lett :) szerintem nagyon hasznos dolog kivánok mielõbbi babásodást 7hkm

Milyen érzékenységű a Clearblue? Azt olvasom hogy mindenkinek kimutatja menzi előtt is akár. Azt is olvastam hogy 50 meg az is hogy 20. Melyik az igaz?

Mert ha 50-es akkor hogy lehet hogy egy másik fajta teszt (20-as) nem mutatja ki a terhességet, de egy 50-es igen?

Legjobb válasz: Úgy tudom 50-es, viszont van akinek, már mensi elõtt egy héttel is kimutathatja. Ez úgy lehetséges, hogy sokkal több vizeletet vesz fel, mint a 10-es, vagy 20-as érzékenységû tesztek (a vizeletfelvevõ része legalább 2x akkora, mint a többi teszté).

Úgy tudom 50-es, viszont van akinek, már mensi elõtt egy héttel is kimutathatja. Ez úgy lehetséges, hogy sokkal több vizeletet vesz fel, mint a 10-es, vagy 20-as érzékenységû tesztek (a vizeletfelvevõ része legalább 2x akkora, mint a többi teszté).
Én is úgy tudom, hogy 50-es érzékenységû. Több vizeletet vesz fel, így, ha kevesebb hcg is van a szervezetben, könnyebben, elõbb kimutatja a pozitívat, mint a kisebb érzékenységû tesztek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor ezért van az hogy ez halványan pozitív míg egy 20-as tesztem negatív.
Ha a Clearblue pozitív, akkor gratulálok! :) Pár nap múlva a 20-as is az lesz!

A clearblue teszt milyen erzekenysegu teszt? 3 nap mulva kene megjonnie de mar nem birok varni. Reggel nem teszteltem, de most ugy tesztelnek egyet, erdemes most tesztelni vagy ilyenkor meg csak a reggelibol erdemes?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: HÁÁÁÁÁÁT! Bocsi, de ebbõl a görbébõl aztán igazán nem olvasható le semmi. Én május 1-re nem várom. Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. De már Én se igazán bírok Magammal, úgyhogy meg tudlak érteni. Neked van valami tüneted? Nekem nagyon viszketnek a mellbimbóim, és szombaton fájt is a mellem. Sûrû krémes folyásom van, más nincs. Bocsi, csak ebbbõl a 2 napból még semmi nem állapítható meg. De a remény hal meg utolára. Drukkolok nagyon Magunknak.

HÁÁÁÁÁÁT! Bocsi, de ebbõl a görbébõl aztán igazán nem olvasható le semmi. Én május 1-re nem várom. Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. De már Én se igazán bírok Magammal, úgyhogy meg tudlak érteni. Neked van valami tüneted? Nekem nagyon viszketnek a mellbimbóim, és szombaton fájt is a mellem. Sûrû krémes folyásom van, más nincs. Bocsi, csak ebbbõl a 2 napból még semmi nem állapítható meg. De a remény hal meg utolára. Drukkolok nagyon Magunknak.
Mivel eddig nem mérted a hõdet, azt sem tudhatod biztosan, hogy mikor "nem kellene megjönnie" Hiszen nem tudod, mikor volt pé-d. Egyébkén a Clearblue 50-es érzékenységû, tehát a legkevésbbé érzékeny, de állítólag mivel más reagenst használ, mint a többi teszt, mégis ugyanolyan hamar kimutatja a pozitívat, mint a 20-25-ös érzékenységûek. Én még várnék
szia! nekem a hõm és egyebek alapján/méhszáj és nyálka vizsgálat/ 11-12.napon volt pé-m, a clearblue 28.nap délután simán kimutatta 23hetes pocis
Bocs hogy ezt mondom de szerintem most lehetsz 9 max 10. napon peteérés után. Lehet hogy lenne halovány csík, de többeknél ilyenkor még a nega teszt. Ha nem bírod tesztelj, de az eredmény még változhat a következõ napokban! És inkább reggel tesztelj ilyen kevés nap után, mert délután nem hiszem hogy pozit tesztelnék még. Na de ha mégis tesztelsz, írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Tudom ebbol a gorbebol nem lehet semmit kovetkezteni, de koszi a tanacsokat. Szerintem akkor varopk meg es holnap reggel tesztelek egyet. Csak mar nagyon nem birok magammal. Amugy 16-an volt peteresem es mindig 28 naposak a ciklusaim. Az elso valaszolonak szerintem nagyon szepen alakul a gorbeje! Drukkolok! Neked hany napos a cuklusod es mikor fogsz tesztelni?
Szerintem még holnap is nagyon korai. Csak pénzkidobás lenne, majdnem biztos, hogy negatívat mutatna. Várj, minimum addig, míg már meg kellene jönnie, de inkább még a késés után is pár napot. Ha meg közben megjön, akkor nem használtál el feleslegesen egy tesztet. Tudom, hogy könnyû mondani, hogy türelem, de hidd el, mi itt mindannyian türelmetlenek vagyunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!