Találatok a következő kifejezésre: A Clearblue milyen (19 db)

A clearblue milyen teszt?

Legjobb válasz: Nekem volt hogy nagyon halványan pozitív lett, de nem volt baba. Amikor terhes lettem, a nem várt elõtti du-án már jól látható erõs pozitív lett. De egy idõ után elhalványodik majd eltûnik, így emléknek ezt nem tudod eltenni. De amikor ezzel teszteltem, a nem várt elõtti du-án, akkor a lily, corax, és MediLab is pozitív lett. Mindenesetre nagyon drága, és a többi is kimutatja ha terhes vagy.

Nekem volt hogy nagyon halványan pozitív lett, de nem volt baba. Amikor terhes lettem, a nem várt elõtti du-án már jól látható erõs pozitív lett. De egy idõ után elhalványodik majd eltûnik, így emléknek ezt nem tudod eltenni. De amikor ezzel teszteltem, a nem várt elõtti du-án, akkor a lily, corax, és MediLab is pozitív lett. Mindenesetre nagyon drága, és a többi is kimutatja ha terhes vagy.
jó. az egyik legérzékenyebb valamint legdrágább.
tulajdonképpen mindegy milyen tesztet használsz elmaradt mensi után ha ott a baba bármelyik kimutatja!
Jó a clearblue, de a akkor már a qupido jobb, mert érzékenyebb, és olcsóbb is!
én még nem próbáltam mert olyan 1500 ft körül van :) de a híre nagyon jó :)
50-es érzékenységû.
Szia!én tegnap teszteltem vele pozitivat, a 27.-ik napomon.Azt hiszem azért mondják rá, hogy érzékeny, mert nagy felületen szivja fel a vizeletet.
A CB a legkevsébé érzékeny, szám szerint csak 50-es, míg a többi teszt 20-as, 25-ös, szinte mindegyik, kivéve az aconosat, és a qupidót... DE állítólag azért ennyire jó mégis, mert az érzékelõanyaga jobb, amire rá kerül a pisi. És már mutatja is a halvány pozitívat, míg egy 25-ös ekkor még simán negatív lenne.
a qupido tényleg sokkal jobb!
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy az ára nagyon borsos. Dm-ben 1800Ft !!! Ezért vacilálok. Valaki meg tudja mondani, milyen érzékenységû? És, hogy miért az egyik legpontosabb és legmegbízhatóbbnak tartott teszt? Elõre is köszi a válaszokat!
Hát én nem tudom, mert nekem ugyan kimutatta a babát 4 és 2 nappal a nem vát mensi elõtt, de a pozitív jel eltûnt másnapra mind a kettõnél. Engem paráztatott rendesen. Más tesztrõl nem tûnt el, csak errõl.
A régi clearblue 50-es, ez az új fajta 10-s érzékenységû!
Nekem bejött a Clearblue. Egyértelmû pozitív volt a nemvárt napján, míg a Gábriel csak nagyon halvány, alig látható.
Hàt engem sajnos àtvert a clearblue, nekem pozitivat mutatott és még aznap a vérvizsgàlat negativ lett, ugyhogy többet sem veszek ilyen érzékeny tesztet, mert ugy gondolom, ha terhes vagyok bàrmelyik teszt kimutatja!

Van ilyen olyan, akinek x-epil tesztje nega volt, de a Clearblue pozi? Milyen clearblue volt? Digitális vagy sima?

Legjobb válasz: Clearblue nagyon sok nõnél téves pozitiv értékelést adott!

Clearblue nagyon sok nõnél téves pozitiv értékelést adott!
Szia èn clearbluval teszteltem a digitálissal ès nekem az is pozi lett meg az x-epil tesztek is pozik lettek màr a nem várt elõtt egy nappal egyértelmûen pozik voltak a tesztjeim :-) .Bár nekünk ikreink lesznek de azt nem tudom, hogy van-e összefüggés aközött, higy ikrek meg aközött, hogy elég hamar pozik lettek a tesztek :-). 13hkm

A Clearblue-n milyen a halvány 2. vonalatok? Olyan vékony csík, nem széles, az már pozitív?

Nekem csak egy nagyon vékony kék csík jelent meg függ?legesen. Az is picit halvány de egyértelm?en ott van.

Legjobb válasz: Ha van függõleges csík, akkor bizony baba is van! :) sokszor csináltam már clearbluet, és mindig egyértelmû volt az eredmény. Aztán kedden egyszer csak nekem is megjelent az a bizonyos függõleges :) Akkor közepesen erõs volt, és szélesebb, de már estére sokkal halványabb lett, és keskeny. sõt, mostanra még halványabb, mint volt. (eltettem ugyanis :-) ) Szerintem pár nap múlva csinálj még egyet, és akkor össze tudod majd hasonlítani. Hány nap késéssel csináltad?

Én is gratulálok! És olyanra ne is gondolj, hogy nem vastagszik a csík. Meg semmi negatívra! Éljenek a pozitív gondolatok! (meg tesztek :o) )
Ha van függõleges csík, akkor bizony baba is van! :) sokszor csináltam már clearbluet, és mindig egyértelmû volt az eredmény. Aztán kedden egyszer csak nekem is megjelent az a bizonyos függõleges :) Akkor közepesen erõs volt, és szélesebb, de már estére sokkal halványabb lett, és keskeny. sõt, mostanra még halványabb, mint volt. (eltettem ugyanis :-) ) Szerintem pár nap múlva csinálj még egyet, és akkor össze tudod majd hasonlítani. Hány nap késéssel csináltad?
A kérdező hozzászólása: 3 nap késéssel csináltam. De nem vastag mint a vizszintes hanem vékony. Jaj remélem baba van! Köszönöm a válaszodat!!!!
A Clearblue-nál egy + jel kell, hogy megjelenjen ha terhes vagy és nem egy vonal. Olvasd el a tájékoztatót!Ez a teszt más mint a többi, itt nem csak egy vonalat kell látnod, hanem egy összeadás jelet!
A Clearblue a piacon kapható legócskább teszt, ennek ellenére a legdrágább, vszinüleg mert nyugati gyártmány.50 es érzékenységû.Végy 10 v 20 as érzékenységût, és azzal tesztelj, egyértelmûbb lesz az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is csinálok majd még1et hátha vastagszik. Csak félek ha nem fog... A dokihoz amúgy is csak 2hét múlva tudnék menni! Gratulálok Neked!
Nekem se volt olyan vastag, mint a vízszintes, még a legvastagabb állapotában sem. Én mensi esedékessége elõtti reggelen csináltam. És nyugodj meg, a csík az csík! :) Ha vékony, ha halvány. Azt gondoltam, jövõ héten csinálok még egyet, hogy lássam, vastagodik-e. Mindenesetre ne rohanj rögtön dokihoz, mert úgyse látna még semmit, várj két hetet minimum. Legalábbis én ezt a tanácsot kaptam.
A kérdező hozzászólása: Senkinek semmi tapasztalata?
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, a + jel függõleges részére gondoltam nem arra ami alapjában ott van! Tehát van egy + csak a 3. vonal ami megjelent rajta az nagyon vékony, nem vastag. Így értettem
Szerintem nem ócska, nekem mensi elõtti napon már pozitív lett. Ami pozitív, az pozitív!

Mi a véleményetek a Clearblue terhestesztről? Milyen érzékenységű e teszt? 10-es vagy 25-ös? Mikor használjam fel?

Ma vettem e tesztet és azért ezt mert a kérdésemre a patikus ajánlotta. Olyat kértem ami esetleg a nemvárt elött is képes kimutatni azt ha babás lennék. Nekem 24-én kellene megjönnie és szerintetek mikor használjam el a tesztet. Mikor lehet az amikor már nagyjából mutatnia is kellene valamit. A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Én Clearblue-val teszteltem a nemvárt után 2 nappal és nagyon erõs pozitív lett. Szerintem azért várd meg a nemvárt napját és reggel csináld meg. Drukkolok!

Én Clearblue-val teszteltem a nemvárt után 2 nappal és nagyon erõs pozitív lett. Szerintem azért várd meg a nemvárt napját és reggel csináld meg. Drukkolok!
5-ös vagyok.. Nem jók a linkek, nem tudom megnézni õket!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyonszépen köszönöm a bátoritásod. Bár úgy lenne hogy, 2 nap múlva látható lenne. Csak az a baj hogy, egy jó két hét óta tart ez a mindjárt megjön érzés. Tegnap délután megerõsödött és ötletem sincs mitõl lehetett egyáltalán ami miatt egy jó két hete tart ez. Mondom most erõsödött.Azt hittem a ciklus.hu-nak lesz igaza és ma megjön de eddig semmi. Szerintem 24-én beköszönt de meglátjuk. Reményem nincsen de megírom mi lett. Még egyszer köszönöm hogy, írtál nekem. :-)
1. vagyok. Szerintem 2 nap múlva tesztelj még egyszer, hátha túl korai volt. Drukkolok!
10.DPO-n pozi lett!!! :)
Én úgy tudom 50-es érzékenységû a CB teszt. Én is ilyet vettem és két nappal a nemvárt elõtt, délutáni pisibõl halványan kimutatta, hogy pozitív!
Köszönöm, persze majd megirom mi lett.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó én sokmindent olvastam a barnázásról de sokan terhesek is voltak. Én ezen az oldalon böngézgetek sokat és itt van rengeteg de rengeteg történet a barnázásról. Ha nem lesz ebbõl rendes vérzés akkor azért érdemes még egy tesztet készíteni de szerintem 24-én. Feltétlen írd meg mi van veled jó!!!! Elõre is köszönöm
Nekem is 24-én kéne megjönnie.Ma reggel gabriellel teszteltem de negativ.Pedig 3 napja reggelente barnázok.De csak kicsi és csak reggel.
A kérdező hozzászólása: Jaj. Köszönöm hogy, szoltál. Megpróbálom egyesével hátha úgy nem lesz hiba. Elõbb egyszerre másoltam be. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_476_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_477_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_475_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_473_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_471_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/2012.01.15_467_www.kepfel.. Ezt az utolsót egy hölgy készítette nekem. Azt mondja lát ott valamit de ne éljem bele magam. Állítólag a "szellemcsík" nem látszik a negatívon csak a rendes. http://kepfeltoltes.hu/view/120522/nega_www.kepfeltoltes.hu_..

Milyen erősségű a ClearBlue teszt?

Legjobb válasz: Ha jol olvastam 25-tos.

Ha jol olvastam 25-tos.
én azt olvastam, h a Clear Blue a legerõsebb teszt. Szóval ha az azt mutatja, h baba van, akkor az már tuti :)
Tévedés, amit az elsõ írt, mert 50-es erõsségû a teszt.
Én is úgy tudom, hogy 50-es, de tényleg a legjobb. Nekem 15. dpo-n hagyományos 25-el alig látszott a csík, csak fél óra után volt éles, a clearblue pedig rögtön jól látható+ jelet rajzolt.

Milyen érzékenységű a Clearblue teszt? Mennyire megbízható a végeredmény?

Fórumokon 10-es, 50-es érzékenységeket írnak, de a papíron meg 25mNE/ml van.

Legjobb válasz: És a HCG szint mértéke milyen gyorsan változhat a vizeletben? Nem lehet hogy 1 nap alatt annyit nõt, hogy már másnap pozitív eredményt mutatot neked, és nem a teszt miatt volt? Én 28-án teszteltem halvány pozitívat Gabriellel. Igaz nagyon halvány, de azt mondják a halvány pozitív is pozitív. :)) Viszont azt tanácsolták, hogy várjak legalább 1 hetet és akkor teszteljek újra. Amit csináltam tesztet 28-án, az a nemvárt mensi 2. napján volt, de viszont volt egy kis vérzésem, kb. 1,5 napig, de mensinek nem mondanám. Kb. 3-4 napja borzalmasan vagyok, émelygek, és hányingerem van, hánytam is néha. Kicsi szúrkál a hasam, de még kellemesnek is mondanám. :) Felvagyok fújódva mint egy lufi (pedig alig eszem), és fõleg estére akkora a hasam, mint egy óriás lufi :)(fõleg a szeméremdomb és a köldök között). Szerintetek lehet most szombaton a teszt pozitív?

A kérdező hozzászólása: És a HCG szint mértéke milyen gyorsan változhat a vizeletben? Nem lehet hogy 1 nap alatt annyit nõt, hogy már másnap pozitív eredményt mutatot neked, és nem a teszt miatt volt? Én 28-án teszteltem halvány pozitívat Gabriellel. Igaz nagyon halvány, de azt mondják a halvány pozitív is pozitív. :) ) Viszont azt tanácsolták, hogy várjak legalább 1 hetet és akkor teszteljek újra. Amit csináltam tesztet 28-án, az a nemvárt mensi 2. napján volt, de viszont volt egy kis vérzésem, kb. 1, 5 napig, de mensinek nem mondanám. Kb. 3-4 napja borzalmasan vagyok, émelygek, és hányingerem van, hánytam is néha. Kicsi szúrkál a hasam, de még kellemesnek is mondanám. :) Felvagyok fújódva mint egy lufi (pedig alig eszem), és fõleg estére akkora a hasam, mint egy óriás lufi :) (fõleg a szeméremdomb és a köldök között). Szerintetek lehet most szombaton a teszt pozitív?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szombaton reggel tesztelek, meglátjuk milyen eredményt hoz! Remélem pozitívat! :)
Ezeket a teszteket mindegyiket szigorúan ellenõrzik, mielõtt forgalomba kerülnének. Lehet, hogy többféle van ebbõl a márkából is, különbözõ érzékenységûek, több olyan mrka van, amelyiknél így van. Az biztos, hogy csak úgy ok nélkül pozitívat nem mutatnak a tesztek, ha negatív, akkor pedig annak 2 lehetséges oka van: vagy tényleg az, vagy pedig még nem tudja kimutatni a terhességet, mert nem volt elég hormon a vizeletben, ami elszínezhette volna a csíkot.
Én erre a tesztre esküszöm:) Nemvárt elött 4 nappal délután erõs pozitív. Biztos vagyok, hogy a következõnél is csak ilyet használok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem vártam szombatig, megcsináltam ma a tesztet, és negatív! :( Amit baromira nem értek, mert 1 hete hányok, émelygek, puffadok, minden bajom van. Fogytam három kilót, és ennek ellenére akkora a hasam mint egy lufi...
A hcg naponta duplázódik a szervezetben. A tesztrõl: nekem kifejezetten a Clearblue volt a legmegbízhatóbb. Sõt, a barátnõmnek az összes terhességét (3 volt) csak és kizárólag csak ez mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és jelentkezem! :)
Drukkolok Neked!Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény! :)
Nekem a Gabriel volt az egyik, ami egyértelmûen kimutatta a pozitívot.Nem hiszem, hogy 1 nap leforgása alatt ekkora különbség lenne.Várj még pár napot, aztán próbáld meg ismét, de egy másik féle teszttel, mint a Gabriel.
Érdekes, mert nekem eddig 2 terhességem volt.Mindegyiknél ezzel a fajtával teszteltem elõször és mindegyik negatív volt.Másnap másik féle, azon pedig iszonyat erõsen látszott a csík.Tehát nem azzal volt a baj, hogy alacsony a HCG szintem.Én csalódtam benne. :(
:(

Szerintetek milyen ez a Clearblue teszt?

http://kepfeltoltes.hu/100221/kkf_007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: A képet elnézve az tuti, hogy pozitív teszt. Lehet, hogy korai vetélés volt. :( Sajnálom. Aki nem csinál tesztet, lehet nem is tudja meg, hogy terhes volt, csak azt hiszi, kicsit késett...

A képet elnézve az tuti, hogy pozitív teszt. Lehet, hogy korai vetélés volt. :( Sajnálom. Aki nem csinál tesztet, lehet nem is tudja meg, hogy terhes volt, csak azt hiszi, kicsit késett...
Szia, nekem is van Clearblue pozitív tesztem, de ne hari az nem így néz ki. Ott teljenek látszik a + az elsõ rublikában. Szerintem ez negatív. Õszintén sajnálom! :((( B.
Ez a fajta teszt 50-es. Ami azt jelenti, hogy elég magasnak kell lennie a hcg szintnek hogy ez kimutassa. A legtöbb teszt 20-as, 25-ös. Nekem amikor negatív volt, akkor nem volt semmilyen halvány kereszt. Mert ugye az jelzi ha pozitív. Próbáld meg holnap reggel újból, és akkor megnézed hogy erõsödött-e a vonal. Ha igen akkor jó esélyed van rá hogy terhes vagy. Most egyébként megjött rendesen a mensid? B.
Szia!Én halvány második csíkot látok!Gratula!!!:-)Esetleg 2nap mulva ismételd meg hogy erõsödik-e!Miota késik a havid?
Ez a teszt pozitív!De ha megjött akkor az nem biztos hogy jó jel!DE azt sem igazolja hogy baj van!Én a a helyedben elmennék minél hamarabb dokihoz!Vannak akik mensiznek terhesség elején!De az is lehet , hogy nem jelent jót a vérzés!!!Nagyon erõs, élénk piros???
utolsó vagyok, csak elküldte hamarabb... szóval amikor terhes lettem olyan lett mint amit belinkeltem. Azelõtt mikor nem volt baba olyan mint most a Tied. De ez nem azt jelenti hogy nem vagy terhes. Csinálj másikat 2 nap múlva, ha baba van, erõsödni fog! Kitartás és drukkolok!
Nekem szintem majdnem mindig ilyen volt ez a teszt mikor nem volt baba. A nem várt napján ilyen volt: http://kepfeltoltes.hu/view/100221/P1010197_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok. A negatívnál megjelenhet halványan a második vonal? Ez az elsõ ilyen típusú tesztem, ezért nincs összehasonlítási alapom. Talán tudnának segíteni, akik már többször használták ezt a fajta tesztet.
http://kepfeltoltes.hu/100221/K_p152_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nem teljesen tiszta, mert telóval készítettem , de szerintem jól látható a +.
Javítok: teljesen látszik. B.
A kérdező hozzászólása: 3 nap késés után megjött :( Amúgy soha nem késett, mindig percre pontosan jött meg. Nemvárt napján teszteltem, azonnal megjelent ez a halvány csík. Nem tudom, hogy esetleg nem-e szellemcsík. Tudom, hogy most már mindegy, de jó lenne tudni, hogy legalább van-e remény. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Másfél napig volt meg a menzeszem, azért is voltam kíváncsi a véleményetekre, DE az elõbb teszteltem egy Gabriellel is, az negatív lett. Köszönöm, hogy válaszoltatok! Szép estét kívánok Nektek!
kimutatja, reggeli vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Szia!Milyen érzékenységü??
Szia! Nem tudom én sem pontodan 10-es, vagy 20-as, de azt hiszem inkább 20-as. Nekem már a 20-as érzékenységû teszt(nem jut eszembe a neve:() nem várt mensi napján kimutatta a pozitívat! Sok sikert!

Milyen erzekenysegu a clearblue copact terhessegi teszt?

Nem talalom sehol hogy ez a teszt milyen erzekeny.

Legjobb válasz: Szia! Anno tobb tesztet vettem, hogy biztos legyen az eredmeny. Tobb fele marka volt. Az elso vizelettel kell megcsinalni, mert akkor nagyobb a koncentracioja a hcg-nek. Napkozben is meglehet csinalni, deakkor elofordulhat, hogy nem vagy csak nagyon halvanyan latszik.

Szia! Anno tobb tesztet vettem, hogy biztos legyen az eredmeny. Tobb fele marka volt. Az elso vizelettel kell megcsinalni, mert akkor nagyobb a koncentracioja a hcg-nek. Napkozben is meglehet csinalni, deakkor elofordulhat, hogy nem vagy csak nagyon halvanyan latszik.
hát a clear blue compact csak 25-ö azt hiszem, és ilyet velem is játszott, után végig extra halvány ott volt egy csík, nem csak én láttam és kék volt nem szürke, de megjött...lehet elkezdõdött bennem velemi vagy fogalmam sincs, de másnapi teszt full negatív volt még az elején sem jelent meg a csík. tehát én azóta olyat nem veszek. nekem a gabriell mutatta ki 2 nap késésnél délután elég szépen, meg másnap reggel elsõbõl erõsebben és egy másik félével teszteltem 4nap reggel az is 25ös volt és már extra erõs volt a csík, tehát ha teheted próbálj meg másikat venni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Azert tetem fel a kerdest mert gondoltam hatha masnak jelentet babat Igy idon tul :-) Megismetlem ketnap mulva a tesztelest.
majd megírod? hátha nem véletlen volt nekem is csíkos...igaz már mindegy, azóta 15 hetes vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon jo lenne orulnenk a babanak Az biztos lene boldogsag! :-)
A kérdező hozzászólása: Ma megint teszteltem clearblue compact teszttel es kb felora mulma lett halvany. Nemertem?

Milyen erősségű a clearblue terhességi teszt, nem találom sehol a dobozon?

Legjobb válasz: Nem tudom és bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok. De az a teszt nagyon nagyon jó, használd bátran!!:) Üdv. 16 hkm:)

Nem tudom és bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok. De az a teszt nagyon nagyon jó, használd bátran!!:) Üdv. 16 hkm:)
10-es úgytudom.
sziasztok! Azok akik a Clear bluet használták tudnának segíteni? Melyik ablak jelent meg elõször nektek? Mert nekem elõször a negatív vonalka jött be, és csak 1-2 perc múlva a kontroll ablak? Nektek hogy volt? elõre is köszönöm!
Az itthoni ugy tudom 25os, de ha 50es is, ezerszer jobb, mint a 10esek, hidd el, tapasztalatbol beszelek, szinte minden fajta tesztet kiprobaltam, sokat:) A lehamarabb nekem a clearblue es a corax be sure mutatta ki, mig a 10es qupido pl. ra 4 napra is negativ volt meg. Elozonek, igen, eloszor az egyik vonal es utana a masik, persze, kesobb, menzi elmaradasa utan mar szinte egyidoben ment a ket vonal.
többféle vizsgálat is igazolta-, hogy a Clearblue mutatja ki leghamarabb a HCG-t a vizeletbõl. Lássuk melyik teszt, milyen érzékenységû: abriel: 20 HCG: 20 Medi-lab: 20 Clear blue: 50
Szerintem 20 vagy 25-ös.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!