Találatok a következő kifejezésre: A Clearblue Gabriel teszt (3 db)

Lehetsz! A Gabriel csak nagyon késõn mutatja ki!
Na, megvolt az uh? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, megvolt.:-) Már vert a pici szíve.6 hetesen csinálták, hasi Uh, ezen picit meglepõdtem, mert úgy tudtam a 12.hétig csak hüvelyit csinálnak.Kiderült, hogy a dokimnak nagyon jò 4D-s Uh-ja van.ò 4D
A kérdező hozzászólása: Már a 7.hetet tapossuk.:-)
Gratulalok nektek!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen!:-)Nagyon boldogok vagyunk!!
17-es vagyok, nagyon gratulálok!!!!;-);-)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!:-)
Gratulálok!!! :) :D Én is a 8. hétben vagyok!! Szóval összességében a Clearblue király!! :D :D ;)
Hogy vagy, Kérdezõ? Baba nemét tudod már?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm jól, már a 31. hétben járunk.Kislányunk lesz, már nagyon várjuk! :-)
De jó:) ) nevet választottatok már?
A kérdező hozzászólása: Igen, apuka egy kis ráhatással döntött, Enikõ lesz. :-) Ez most nem olyan tömegnév és a túl moderneket se szeretjük igazán.Mindenki azt várta, hogy Hanna, Anna, Panna, Luca, Kira vagy Mira lesz, hát nem. :-)
De jo:) ) Szep nevet valasztottatok!Gratulalok meg egyszer. Mar en is szeretnek itt tartani:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, azóta sem jött meg, úh bizakodunk.18-án mehetek csak Uh-ra, remélem szívdobogást fogunk hallani.:-)
Mondtam en, hogy szep pozitiv a clearblue:) Gratulalok!
A Clearblue nagyon megbízható, de csak magasabb HCG szintet mutat ki a vizeletbõl, a Gabriel úgy tudom már alacsonyabb szintet is képes érzékelni. Amúgy nyugi, ha terhes vagy, akkor valószínû egy hét múlva is az leszel (sõt még 8 hónap múlva is), nem kell ennyire rohanni a teszteléssel, mert valószínû az lesz az eredmény, hogy egy csomó pénzt elszórsz a tesztekre, amik még nem tudnak normális eredményt kimutatni, te meg csak idegeskedsz, ami ugye nem tesz túl jót. Úgyhogy nyugodj meg és egy hét múlva tesztelj, addigra 100%-os lesz az eredmény.
gy összehasonlító táblázat a terhességi tesztek érzékenységérõl. [link]
A kérdező hozzászólása: Egy kép a tesztemrõl: [link]
Hát, nem tudom elég halvány az a függõleges vonal, amivel meglenne a pozitív. Menstruáció elõtt 3 nappal (szerintem) kizárt, hogy 50 egységnyi HCG lenne a vizeletben, de persze, lehet, hogy tévedek. Szerintem várj türelemmel, és azután pár nappal, hogy meg kellett volna jönnie. Úgy 100%-os lesz az eredmény. Nyugi ráérsz még.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem a képem, elég vacak így...ennyire azért nem halvány. A telefonomon erõsebb, mintha romlott volna a kép minõsége feltöltéskor. Egyébként köszi a válaszokat. Azt az oldalt -nem kötözködésképpen, de tényleg- ne ajánljátok senkinek, mert fals szàmokat mutat. A Gabriel nem 20-as, hanem 25-ös, a Cb meg úristen, dehogy 50-es!!Az is 25-ös.Ha 50-es lenne, nem mutathatná ki menzesz elõt 4 nappal.Csak azért tudom ezeket most biztosra, mert több fajta van itthon és olvastam a papírjaikat.
Oké, lehet, hogy hibásak az adatok, ne haragudj. De mindenki más, nálam a nem várt utáni 4. napon is csak halványan látszott a csík Predictor Early-vel ami már 10-es érzékenységû. Én tudom, hogy milyen marha nehéz kivárni, de hidd el nem érdemes rohanni. Remélem sikerül, és tényleg pozitív lesz :)
Szia! El sem hiszem, hogy pont ma tetted fel ezt a kérdést, mert Én is ugyanebben a helyzetben vagyok! Annyi a különbség, hogy Én digitálisat csináltam (CB.) és 6 napja késik, tegnap pedig negatív lett a Gabrieles teszt. Azért olvasgattam Én is, mert nagyon izgulok, hogy mi lehet most! :) Már nagyon szeretnénk bébibogyót Mi is! Tudom, hogy ez nem válasz, de megnyugtató, hogy nem csak Én vagyok ilyen zavarodott... :)
A clearblue pozitiv es nem nagyon halvany! Nekem eleinte sokkal halvanyabb volt. A gabriel lehet ugyanolyan 25-os erzekenysegu, de kicsit rosszabb minosegu teszt, ezert kesobb lesz majd pozitiv. En halkan, de gratulalok mar!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Tudom, hogy nem kéne izgulni, meg ennyire akarni, de sajnos nem vagyok könnyû eset, pont egy hete kaptam meg az ítéletet, hogy irány a Kaáli.Szóval, talán nem csoda, hogy ennyire szeretnénk, hogy ez most pozi legyen. Málna01!Tetszik a neved, nem fogod elhinni, de ezzel rémisztgetem a családom, ha egyszer lányom lesz így fogják hívni.Nem igazàn értékelik, jobb szeretik a hagyományos neveket.Szurkolok neked is nagyon, és egy picit örülök is, hogy van egy sorstársam!:-)
Én CB. ellentábort képviselem:-) Nekem nem egyszer mutatott a clear blue pozit a Gabriel negatívat. Sajnos mindig a Gabrielnek volt "igaza". A clear blue sokszor mutat álpozit. Volt olyan tesztem a clear bluen, hogy a tesztcsík elõbb ott volt, mint a control csík és a tesztcsík nagyon erõs volt, mégsem volt baba. Én inkább a gabrielnek hiszek. Remélem nálad baba van a dologban
A kérdező hozzászólása: Ezt ma reggel csináltam, x-epil. [link] Mára nem várom, tegnap óta mellfeszülés és enyhe görcsölgetés van.Remélem csak a terhesség jelei és velünk marad a babó.:-)
Szia!!! Nagyon szorítok Neked, h pozi legyen!! Én tegnap voltam dokinál, de persze elsiettem, mert még semmi nem látszik... Doki szerint is inkább pozitív, mert minden erre utal, de jövõ hét szerdán vissza kell mennem.. Írok majd, h mi volt, Te is írj!! Ja, meg a pozitív óta szedek magzatvédõt, amit tegnap a doki is mondott a vizsgálat után.. Szerintem nem árthat.. :D :D Ami pedig a neveket illeti, ne hagyd magad! Gyerekkorom óta tudom, h a kislányomat Gerdának fogják hívni és a páromnak is tetszik, más véleménye nem érdekel!! Még annyi, h szerintem ne görcsölj, mert ha nem jön meg, az már egy tuti jel! :D
Tudtam! (elsõ vok) Nekem is nagyon késõn mutatta ki a Gabriel kazettás, one step már a mensi elõtt 3 nappal halvány volt. Gratulálok, ez már szép pozi!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!Kívánom, hogy úgy legyen! ;-)

A Clearblue vagy Gabriel teszt mutatja hamarabb a terhességet?

Tapasztalat alapján, melyik mutatja hamarabb, melyik érzékenyebb? Ki melyiket használta?

Legjobb válasz: Szia! Én használtam mind a kettõt, szerintem egyforma jó. Nálam legalábbis már aznap kimutatta a terhességet amelyik nap meg kellett volna jönnie.

Szia! Én használtam mind a kettõt, szerintem egyforma jó. Nálam legalábbis már aznap kimutatta a terhességet amelyik nap meg kellett volna jönnie.
Én Gabrielt használtam, miután 5 napig nem jött meg is azonnal kimutatta a babát! A másikat nem ismerem, de Gabit merem ajálani.
sziazstok én kérdezni szeretném hogy ha 2 hónapja nem szedem a fogi gátlót és csak pecsételösen van meg terhes maradhattam e már mert nagyon szeretném de még tesztet nem mertem venni.clearblue kimutathatja már?

A nemvárt előtti pozitív terhességi teszttel tapasztalatok? Hétvégére nem várom, és ma (26. napom) már a a 3. (volt qupido, gábriel, clearblue) teszt lett pozitív.

Felhívtam a dokimat, hogy id?pontot kérjek, de majdnem letolt, hogy "minek teszteltem ilyen korán. Nem biztos, hogy terhes vagyok, majd ha késik 1 hetet, akkor örüljek"

Legjobb válasz: Pedig biztos, hogy babo! Gratula!!!!!!

Pedig biztos, hogy babo! Gratula!!!!!!
A dokik néha nagyon negatívak tudnak lenni. Na meg persze csak azt hiszik el, amit a saját szemükkel látnak. szerintem 3 pozitív teszt után továbbra is legyél nagyon boldog. Esetleg (ha ez a doki máskor is ilyen "goromba") nézz utána egy kedvesebb, megértõbb orvosnak. Szerintem nagyon fontos, hogy a trehesség alatt bizalmi viszonyban legyél az orvosoddal és kezeljen egyenrangú félként. Boldog babavárást kívánok Nektek!
Gratulálok, biztos terhes vagy! Három teszt nem hazudik... :) Nem nagyon tudok mostanában jót mondani az orvosokról, pláne nem a védelmükben, mert véleményem szerint egyre jobban k.rvulnak el...de az az igazság, hogy nagyon sok történetet látnak; naponta számtalan vetéléssel és korai örömmel találkoznak...talán ezért a gorombaság...akkor örülnek a gyereknek, amikor megszületett náluk, rendben. (és ki lettek fizetve) Tényleg ilyenek. A kérdezõhöz: te pedig felejtsd el gyorsan amit az elõbb írtam...nehogy ilyenre koncentrálj! Boldog babavárást!:)
Egy ismerõsömnek egy héttel mensi elõtt kimutatta a teszt és erõs két csíkos volt!Most 35 hetes.Nyugodtan örülj mert baba van a pocakban!A dokit pedig felejtsd el!Keress egy kedvesebb orvost!
Nekem a 23. napon délután lett erõs pozitív a tesztem! Viszont nekem akkor hamarabb volt pé-m, valószínû ezért mutatta ki hamarabb a teszt. Tuti terhes vagy, gratulálok:) 35 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!